Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- پیش بینی‌ها در مورد شیوع مجدد بیماری کرونا در ماه‌های آینده، از بروز مشکلات بهداشتی در قالب موج دوم این بیماری حکایت دارد. تاریخ انتشار: 16:17 - 17 خرداد 1399 - کد خبر: ۶۲۶۷۲۳ خبرگزاری میزان – شیوع بیماری «کرونا» در سراسر جهان که تاکنون قریب به ۷ میلیون نفر را مبتلا و حدود ۴۰۰ هزار نفر را به کام مرگ فرستاده است، می‌تواند در صورت بروز موج دوم، بحران بهداشتی فعلی را به مشکلی بزرگ مبدل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش «اسکای نیوز و تلگراف»، پیش بینی‌ها در مورد آینده شیوع بیماری کرونا، نشان دهنده بروز موج دوم به مراتب مرگبارتر این بیماری است.
اگرچه در بررسی تجربه‌های گذشته در مورد شیوع ویروس‌های خانواده کرونا مانند «سارس» و «مرس» در می‌بیابیم که موج دوم این بیماری از نظر ابتلا و مرگ و میر به مراتب ضعیف‌تر از موج اول است، در مورد «کووید – ۱۹» پیش بینی‌ها کاملا برعکس و مشابه «آنفلوآنزای اسپانیایی» است.
انتظار می‌رود شیوع کرونا حتی در صورت وجود یک واکسن کاملا موثر برای مقابله با این بیماری که با قیمت مناسب نیز ارائه شود، دستکم تا سه سال آینده نیز ادامه یابد؛ البته این سناریو، در زمره سناریو‌های خوش بینانه است.   اما دلایل چنین انتظاری چیست؟ در پیش داشتن پاییز و زمستان و ترکیب احتمالی این بیماری با بیماری‌های عفونی دیگری مانند آنفلوآنزای فصلی یا سرخک، از جمله دلایلی است که چنین پیش بینی‌هایی را قوت می‌بخشد.  بیشتر بخوانید: ابراز نگرانی سازمان بهداشت جهانی در مورد شیوع موج دوم کرونا دومین دلیل آن را باید در رفع زودهنگام محدودیت‌های کرونایی دانست.   سازمان بهداشت جهانی تاکنون بار‌ها در مورد رفع زودهنگام محدودیت‌های کرونا در کشور‌های مختلف جهان هشدار داده و تاکید کرده که اکنون زمان انجام آمادگی‌های لازم برای مقابله با این بیماری است، نه زمان برپایی جشن پیروزی بر کرونا.
متخصصان حوزه بهداشت نیز همزمان با کاهش محدودیت‌های کرونایی در کشور‌های مختلف، ضمن مخاطره آمیز دانستن این اقدام، احتمال بروز موج دوم را جدی می‌دانند.   آنها می‌گویند در موج دوم شیوع بیماری به مراتب سریع‌تر خواهد بود؛ چرا که مردم در پی کاهش محدودیت‌ها به شکل فزاینده‌ای تعامل با اطرافیان خود را آغاز کرده اند.
سومین دلیل را باید در سطح پایین ایمنی از موج اول شیوع بیماری دانست.   شواهد موجود نشان می‌دهد موج اول کرونا منجر به ایمنی محدودی شده که بسیار پایین‌تر از ایمنی پیش بینی شده است و همچنان درصد بالایی از جمعیت هنوز به کرونا مبتلا نشده اند.
دلیل چهارم، امکان جهش یافتن ویروس کووید -۱۹ است؛ این امر می‌تواند به عفونی‌تر و مرگبارتر شدن این بیماری در موج دوم بینجامد.   چه باید کرد؟ بهترین پاسخ به موج دوم کرونا، اعمال اقدامات محدودیتی است؛ رویکردی که با توجه به خستگی عمومی و پیامد‌های ناخوشایند دور اول محدودیت ها در سطح جهان، بسیار دشوار به نظر می‌رسد.
شستن مکرر دست ها، استفاده از ماسک در اماکن عمومی و رعایت بهداشت نیز از جمله اقدامات موثر برای مقابله با موج دوم احتمالی بیماری است.
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا حوادث بین الملل کرونا شیوع بیماری پیش بینی ها محدودیت ها موج دوم موج اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۳۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت گفت: توصیه ما این است که زائران حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

سیدعلی مرعشی، رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در پاسخ به خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو پیرامون دارو‌های غیر مجاز و نحوه انتقال داروی بیماران اظهار داشت لیست دارو‌های ممنوعه هرسال توسط وزارت بهداشت عربستان ابلاغ می‌شود که همان لیست سال‌های گذشته است. لیست دارو‌ها را به پزشکان معاینه کننده زائرین داده ایم و وظیفه پزشکان این است که این لیست را به اطلاع زائر برسانند.

وی افزود: از دارو‌های ممنوعه، دارو‌های مخدر است که ورود آن کلا به عربستان ممنوع است. همچنین دارو‌های آرامیخش از خانواده بنزودیازپین مثل خانواده دیازپام نیز ممنوع است.

مرعشی در ادامه تصریح کرد: ورود سایر دارو‌ها ممنوعیتی ندارد، ولی برای اینکه عزیزان زائر در فرودگاه‌های مقصد دچار مشکل نشوند، توصیه ما این است که حتما نسخه انگلیسی دارو و توصیه پزشکشان را به همراه داشته باشند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت در رابطه با واکسن‌های مورد نیاز برای سفر حج گفت: براساس دستورالعمل سعودی واکسن اجباری برای همه کشور‌ها واکسن مننژیت است و برای کشور ما همین واکسن در نظر گرفته شده است و از طریق هلال این واکسن برای همه زائرین تهیه شده است و تا دو هفته قبل از اعزام زائر باید این واکسن تزریق شود.

وی در پاسخ به سوالی پیرامون لزوم تزریق واکسن کرونا اذعان داشت: فعلا توصیه‌ای برای تزریق واکسن کرونا و آنفولانزا وجود ندارد. واکسن الزامی مننژیت است و نگرانی بابت بیماری کرونا وجود ندارد.

مرعشی در رابطه با بیماری‌های واگیر در میان زائران بیان داشت: رعایت نکات جمعی و فرعی در پیشگیری از بیماری‌های عفونی بسیار مهم است. به هر حال تعداد زیادی زائر از کشور‌های مختلف با بیماری‌های بومی مختلف در یک مکان قرار می‌گیرند و همین امر موجب می‌شود حتی افرادی که سیستم ایمنی قوی دارند به بیماری‌های عفونی مبتلا شوند. اما در صورت بیمار شدن نیاز به قرنطینه نیست.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • ورود داروهای مخدر و آرام‌بخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • ورود داروهای مخدر و آرامبخش های بنزودیازپین به عربستان ممنوع است/لزوم تزریق واکسن مننژیت+فیلم
  • شیوع بیماری پوستی در پکتیکا
  • احتمال شیوع بیماری آنتروتوکسمی در دام‌های سبک
  • توصیه‌هایی برای پیشگیری از بیماری‌های شایع در فصل بهار/ از آلرژی فصلی تا ابتلا به آنفلوآنزا و کرونا
  • این بیماری هنوز دنیا را تهدید می‌کند؟
  • آبله یک تهید برای جهان؟
  • آیا آبله هنوز برای دنیا یک تهدید محسوب می‌شود؟
  • شیوع بیماری سالک در سمنان به کمترین میزان در ۲۴ سال گذشته رسید