Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مجمع هماهنگی تشکل‌های گردشگری ایران در نامه‌ای به رئیس جمهور پیشنهادات خود را برای جلوگیری از تعطیلی فعالیت‌های گردشگری ارائه کردند.

در بخشی از این نامه آمده: علیرغم تمام تلاش‌ها و اقدامات انجام شده، صنعت گردشگری به حالت نیمه تعطیل درآمده، به استناد گزارشات ارائه شده، دست اندرکاران این صنعت زیان صددرصدی در بحران کرونا را تجربه کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجمع ملی تشکل‌های گردشگری به نمایندگی از فعالان این حوزه استدعا دارد با اتخاذ تصمیمات کارشناسانه و مدنظر قرارگرفتن پیشنهادات از تعطیلی کامل بخش‌های مختلف این صنعت جلوگیری به عمل آورده تا پس از گذر از این بحران امکان ازسرگیری فعالیت‌ها مطابق اهداف عالیه نظام فراهم شود.

خواسته های پیشنهادی این مجمع از دکتر حسن روحانی رئیس جمهور کشور به شرح ذیل است:

۱- افزایش معافیت مالیاتی تأسیسات و مؤسسات گردشگری از ۵۰ درصد فعلی به صددرصد برای سال‌های ۹۸ و ۹۹

۲- افزایش مدت امهال بازپرداخت تسهیلات دریافتی توسط تأسیسات گردشگری از سه ماه به ۶ ماه و الزام بانک‌ها و مؤسسات مالی و اعتباری خصوصی در این مورد

۳- تخصیص تسهیلات با نرخ ۸ درصد (مشابه تسهیلات پرداختی حوزه گردشگری روستایی) به هتل‌ها به ازای هر اتاق ۵۰۰ میلیون ریال و نیز سایر تأسیسات و مؤسسات گردشگری با یک سال تنفس و شش سال بازپرداخت

۴- افزایش مدت پرداخت بیمه بیکاری کارکنان این صنعت تا پایان شهریور به دلیل تبعات طولانی مدت این بحران

۵- معافیت پرداخت ۲۳ درصد سهم بیمه کارفرما به تأمین اجتماعی برای طول سال ۹۹ و تدقیق و تسهیل سازوکارهای اجرایی آن

۶- عدم ازسرگیری فعالیت مهمانسراهای دولتی و واگذاری آن به بخش خصوصی به استناد ماده ۲۳ قانون مدیریت خدمات کشوری

۷- عدم صدور مجوز فعالیت برای خانه مسافرها تا پایان ۹۹

۸- افزایش مدت امهال پرداخت قبوض انرژی تأسیسات گردشگری از سه ماه به ۶ ماه

۹- در نظر گرفتن شرایط بهره برداری از بیمه بیکاری و ارائه تسهیلات ارزان قیمت برای حمایت از راهنمایان گردشگری

۱۰- پیش بینی دو دوره تعطیلات مناسب برای فصول پاییز و زمستان برای جبران نوروز و تخصیص سهمیه بنزین سفر

۱۱- تخصیص تسهیلات سفر داخلی به کارکنان دولت پس از بحران کرونا برای کمک به جریان سازی گردشگری داخلی در کشور

۱۲- ارائه حداقل ۵۰ درصد تخفیف در صدور روادید ورود و نیز بلیت ورودیه سایت‌های میراثی برای گردشگران خارجی برای سال ۲۰۲۱ میلادی

۱۳- فعال شدن بیشتر سفارتخانه‌های ایران در کشورهای مبدأ گردشگری به ایران و تخصیص بودجه مناسب به این امر

برچسب‌ها وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی جهانگردی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی جهانگردی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی جهانگردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۳۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند

      به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: فرشهای بی گره و ربات بافی که متقلبان آن را به عنوان فرش دستباف عرضه می کنند، از نظر اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی به هیچ وجه هویت فرش دستباف را ندارند.   شادی قاسمی افزود: بی گره بافی یا ربات بافی فقط مختص خراسان رضوی نیست و به صادرات فرش کشور لطمه زده و باعث کاهش آن شده است، صدور شناسنامه برای فرش دستباف بهترین راه حل برای جلوگیری از این تقلبات است که مرکز ملی فرش ایران در این خصوص کارگزار و دستورالعمل های مرتبط مشخص کرده تا شناسنامه برای آن صادر شود.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی ادامه داد: مرکز ملی فرش ایران فقط فرش های گره دار و پرزدار را به عنوان فرش دستباف می شناسد و فرشهای بی گره و ربات باف به هیچ وجه از نظر این مرکز هویت فرش دستباف را ندارند.   قاسمی گفت: رشد صادرات فرش دستباف از خراسان رضوی در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از نظر وزنی ۱۰۰ درصد و از نظر ارزشی ۲۵۶ درصد است.   وی افزود: بافندگان فرش دستباف در استان خراسان رضوی به صورت فصلی و به صورت آزاد فعالیت می کنند، به همین دلیل میزان تولید سالانه فرش تغییر می کند و سرانه تولید فرش دستباف ۶ مترمربع است.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: پارسال ۹۰ پروانه تولید فرش دستباف و ۳۱۰ مورد کارت شناسایی قالی باقی و دیگر حرفه های مرتبط با آن صادر و هزار و ۲۲۶ فقره کارت شناسایی تمدید شده است.   قاسمی افزود: پارسال کارت قالی بافی به تعداد هزار و ۲۵۲ مورد برای شرکتهای تعاونی تولید فرش دستباف در استان صادر شد و ۴۴۸ نفر در آزمون رتبه بندی در رشته فرش دستباف در هنرستان ها شرکت کردند که گواهی نامه آموزشی مهارتی برای ۲۹۶ نفر صادر شد.   او گفت: در دوره های آموزشی این اداره کل در سال گذشته برای فعالان فرش دستباف هفت هزار و ۴۰۰ نفر- ساعت آموزش ارایه شد.   رئیس اداره فرش اداره کل صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی افزود: یکی از مشکلات بافندگان فرش دستباف در استان دشواری بهره مندی از بیمه تامین اجتماعی است، به طوریکه از ۳۵ هزار نفر جمعیت قطعی بافندگان فرش دستباف این استان، ۱۱ هزار نفر زیر پوشش بیمه هستند.   قاسمی گفت: یکی از خواسته های بافندگان فرش دستباف خراسان رضوی افزایش تعداد بیمه شدگان این صنعت از سوی سازمان تامین اجتماعی است که امیدواریم این موضوع مورد پیگیری قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند
  • سیر تا پیاز بند بورسی
  • ایجاد 13 هزار فرصت شغلی جدید در بخش‌های صنعت، خدمات و کشاورزی در استان
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد همچنان در مرحله دریافت تسهیلات
  • لاستیک‌سازی خرم‌آباد در مرحله دریافت تسهیلات
  • رئیس جمهور: فکر و اندیشه ملت‌های ایران و پاکستان توانایی ارائه حرف‌های نو در حوزه فنی و علمی را دارد
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • رئیسی: فکر و اندیشه ملت‌های ایران و پاکستان توانایی ارائه حرف‌های نو در حوزه فنی و علمی را دارد
  • فکر و اندیشه ملت‌های ایران و پاکستان توانایی ارائه حرف‌های نو در حوزه فنی و علمی را دارد
  • سقف معافیت مالی؛ داغ همیشگی بر پیشانی بورس!