Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-25@21:35:19 GMT

اعتبارات استان کرمان ۹.۸ درصد رشد داشته است

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۳۷۹۲

اعتبارات استان کرمان ۹.۸ درصد رشد داشته است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان گفت: اعتبارات استان در سال ۹۹ حدود ۶۱۶ میلیارد تومان در اعتبار تملک دارایی است که ۹.۸ درصد رشد داشته است. ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۳ استانها کرمان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، جعفر رودری عصر امروز در سومین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان کرمان در سال جاری که به ریاست فدایی استاندار کرمان و با حضور معاون عمرانی استاندار و جمعی از مسئولان در محل سالن شهید مرتضوی‌زاده استانداری برگزار شد اظهار داشت: بودجه سال 99 استان کرمان ابلاغ شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ارائه ظرفیت‌های قانونی بودجه علاوه بر مباحث اعتباری توسط دستگاه‌ها در جلسات پیگیری می‌شود گفت: منابع کشور محدود است و اولویت‌گذاری و سیاست‌گذاری در هزینه کرد بودجه لازم است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با عنوان اینکه در استان کرمان 10 امور بودجه‌ای داریم که شامل 208 فصل می‌شود افزود: طبقه‌بندی انجام شده ملی است و در کل کشور اجرا می‌شود.

وی با اشاره به اینکه تخصیص درستی از منابع مالی محدود پیگیری می‌شود ادامه داد: بودجه فقط پول و اعتبار نیست و ظرفیت‌های زیادی در بودجه است که باید از تک تک این ظرفیت‌ها برای توسعه استان استفاده شود.

رودری با بیان اینکه ظرفیت‌های بودجه‌ای استان در قالب یک کتاب تهیه شده و در قالب لوح فشرده و سی دی به مدیران استان داده می‌شود افزود: در بودجه سه بخش اصلی در کشور داریم که مهمترین آن درآمدها است.

وی با ابراز اینکه درآمدها باید تکافوی هزینه‌های جاری کشور را بدهد گفت: از کل بودجه عمومی دولت که حدود 650 هزار میلیارد تومان است بخشی از آن باید از محل مالیات تامین اعتبار شود.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: اعتبارات استان کرمان هر سال نسبت به نیاز استان کمتر می‌شودفرصت 10 روزه استاندار برای اعلام دلایل عقب‌ماندگی پروژه‌های اقتصاد مقاومتی استان کرمانبیش از 32 هزار میلیارد تومان برای اتمام پروژه‌های نیمه تمام استان کرمان نیاز است

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با عنوان اینکه سال قبل در دریافت مالیات 19 درصد رشد داشته‌ایم افزود: واگذاری دارایی‌های سرمایه نیز یکی دیگر از ظرفیت‌های بودجه‌ای در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه بیش از 67 درصد بودجه صرف امور هزینه‌ای در کشور شده و بیش از 93.5 درصد بودجه به صورت ملی توزیع می‌شود ادامه داد: اعتبارات استان در سال 99 حدود 616 میلیارد تومان در اعتبار تملک دارایی است که 9.8 درصد رشد داشته است.

رودری با اشاره به اینکه استان کرمان در بودجه هزینه‌ای 13.2 درصد در سال 99 رشد داشته است گفت: منابع استان کرمان در سال گذشته بیش از محل درآمد نزدیک 3 هزار میلیارد تومان بوده که بیش از هزار میلیارد تومان مازاد وصولی مالیات داشته‌ایم.

وی با بیان اینکه برای سال 99 وصولی مالیات استان 97 درصد رشد پیش‌بینی شده است افزود: با پیگیری انجام شده مطالبه‌گری کاهش مالیات استان انجام شده است.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کرمان با اشاره به اینکه کلیت مدل بودجه و استفاده از ظرفیت‌های بودجه‌ای مانند سال قبل است گفت: امیدواریم مدیران سهم بودجه استان کرمان را جذب کنند.

وی با عنوان اینکه حدود سه هزار و 500 پروژه نیمه تمام در استان کرمان وجود دارد که اولویت اختصاص بودجه نیز برای اتمام این پروژه‌ها است افزود: دغدغه ما در بحث بودجه هزینه‌ای پرداخت حقوق کارکنان ادارات است و باید در اولویت مدیران قرار بگیرد.

انتهای پیام/511/ح

R7860/P/S6,67/CT11 واژه های کاربردی مرتبط مالیات

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مالیات مالیات استان کرمان سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان هزار میلیارد تومان اعتبارات استان درصد رشد داشته رشد داشته بودجه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۳۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی

بر اساس گزارش جدیدی که روز دوشنبه توسط موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم یا SIPRI منتشر شد، مجموع هزینه‌های نظامی کشور‌ها در سال ۲۰۲۳ به رکورد ۲.۴۴۳ تریلیون دلار رسید.

به گزارش جماران؛ اندیکشده آمریکایی Responsible Statecraft در گزارشی در این باره نوشت: هزینه‌های نظامی در سراسر جهان در سال ۲۰۲۲ به میزان ۶.۸ درصد افزایش یافته که بیشترین افزایش از سال ۲۰۰۹ است. همه مناطق شاهد افزایش بود، اما اروپا، آسیا و اقیانوسیه و خاورمیانه بیشترین رشد را داشتند.

به گفته نان تیان، نویسنده ارشد این گزارش، «افزایش بی‌سابقه هزینه‌های نظامی پاسخی مستقیم به وخامت وضعیت صلح و امنیت جهانی است. دولت‌ها قدرت نظامی را در اولویت قرار می‌دهند، این کار خطر یک مارپیچ اقدام- واکنش را در چشم‌انداز ژئوپلیتیک و امنیتی جهان ایجاد می‌کند.»

مانند همه این سالها، ایالات متحده با ۹۱۶ میلیارد دلار در صدر فهرست هزینه‌های نظامی قرار گرفت. پس از آن چین با ۲۹۶ میلیارد دلار، روسیه با تخمینی ۱۰۹ میلیارد دلار و هند با ۸۳.۶ میلیارد دلار قرار دارند.

عربستان سعودی، یک خریدار عمده تسلیحات، با ارزش تخمینی ۷۵.۸ میلیارد دلار، در جایگاه پنجم قرار گرفت و بریتانیا (۷۴.۹ میلیارد دلار)، آلمان (۶۶.۸ میلیارد دلار)، اوکراین (۶۴.۸ میلیارد دلار) بدون احتساب ۳۵ میلیارد دلار کمک نظامی اضافی به این کشور و سرانجام فرانسه (۶۱.۳ میلیارد دلار) در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

به عنوان درصدی از تولید ناخالص داخلی جهانی یا تولید ناخالص داخلی، در سال ۲۰۲۳ هزینه‌های نظامی ۲.۳ درصد ۲۰۲۳ افزایش یافت و هزینه‌های نظامی جهان برای هر نفر بالاترین میزان از سال ۱۹۹۰ بود.

مجموع نزدیک به ۲.۵ تریلیون دلار هزینه نظامی تقریباً دو برابر مبلغی بود که جهان برای مقابله با تغییرات آب و هوایی متعهد شده است.

بر اساس گزارشی که اواخر سال گذشته توسط ابتکار سیاست آب و هوا منتشر شد، تامین مالی جهانی مرتبط با آب و هوا در سال‌های ۲۰۲۱-۲۰۲۲ به بالاترین حد خود رسید و برای اولین بار از یک تریلیون دلار گذشته و به نزدیک به ۱.۳ تریلیون دلار رسید.

بر اساس گزارش جدید SIPRI، هزینه‌های نظامی ۳۱ کشور عضو ناتو در مجموع ۱.۳۱ تریلیون دلار یا ۵۵ درصد از هزینه‌های نظامی جهانی را به خود اختصاص داده است. ایالات متحده بیش از دو سوم (۶۸ ٪) از کل بودجه نظامی ناتو را تشکیل می‌دهد، در حالی که اعضای اروپایی ناتو ۲۸ ٪ اضافی را تشکیل می‌دهند که بالاترین درصد در دهه گذشته است. ترکیه و کانادا ۴ درصد باقی مانده را تشکیل دادند.

بر اساس این گزارش، یک دهه پس از آن که اعضای ناتو متعهد شدند حداقل ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای ارتش خود هزینه کنند، ۱۱ کشور در سال ۲۰۲۳ به این هدف دست یافتند یا از آن فراتر رفتند.

به گفته یکی از محققان، لورنزو اسکارازاتو، «جنگ دو سال گذشته در اوکراین اساساً دیدگاه امنیتی بسیاری از کشور‌های اروپایی عضو ناتو را تغییر داده است». بر اساس این گزارش، در سال ۲۰۲۳، هزینه‌های نظامی روسیه ۲۴ درصد افزایش یافت که از سال ۲۰۱۴، زمانی که مسکو کریمه را ضمیمه کرد، ۵۷ درصد افزایش محسوب می‌شود.

بودجه نظامی ۵.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی روسیه در سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که اوکراین ۳۷ درصد تولید ناخالص داخلی خود را صرف ارتش کرده است، البته بدون احتساب کمک‌های خارجی که دریافت کرده است. اگر این کمک‌ها در نظر گرفته شود، کل مبلغ اختصاص یافته به ارتش اوکراین به حدود ۱۰۰ میلیارد دلار یا ۹۱ درصد از بودجه نظامی مسکو می‌رسد.

بر اساس این گزارش، چین با بودجه نظامی نزدیک به ۳۰۰ میلیارد دلار، نیمی از کل هزینه‌های نظامی در سراسر منطقه آسیا و اقیانوسیه را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص داده است. این میزان نسبت به سال ۲۰۲۲ و بیست و نهمین سال متوالی افزایش بودجه نظامی پکن، ۶ درصد افزایش داشته است.

این گزارش خاطرنشان کرد که به نظر می‌رسد چندین همسایه چین هزینه‌های نظامی خود را با چین تطبیق می‌دهند. ژاپن که دهمین مخارج نظامی بزرگ جهان در سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده بود، بودجه خود را با ۱۱ درصد افزایش به ۵۰.۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ رساند. تایوان هزینه‌های نظامی خود را به ۱۶.۶ میلیارد دلار افزایش داد که ۱۱ درصد افزایش محسوب می‌شود.

در مورد خاورمیانه، کل هزینه‌های نظامی در سال ۲۰۲۳ به طور کلی ۹ درصد افزایش یافت و به ۲۰۰ میلیارد دلار رسید که بالاترین نرخ رشد سالانه منطقه در دهه گذشته است.

رژیم اسراییل در نتیجه جنگ غزه بودجه خود را ۲۴ درصد افزایش داد و به ۲۷.۵ میلیارد دلار رساند که آن را به پانزدهمین هزینه نظامی بزرگ جهان، درست جلوتر از کانادا و بسیار جلوتر از سومین خرج کننده بزرگ منطقه، یعنی ترکیه با بودجه نظامی، نزدیک به ۱۶ میلیارد دلار تبدیل کرد.

بر اساس این گزارش، هزینه‌های نظامی نیز در قاره آمریکا افزایش یافته است، به ویژه در آمریکای مرکزی و مکزیک که دولت‌های آن‌ها در دهه گذشته تلاش کرده‌اند نیرو‌های امنیتی خود را در برابر جنایات سازمان‌یافته تقویت کنند. در این گزارش آمده است که بودجه نظامی از سال ۲۰۱۴ در این کشور‌ها حدود ۵۵ درصد رشد داشته است.

برزیل هزینه‌های نظامی خود را در سال گذشته ۳.۱ درصد افزایش داد و به نزدیک به ۲۳ میلیارد دلار رساند، زیرا کنگره این کشور اصلاحیه قانون اساسی را ارائه کرده است که بودجه نظامی را به حداقل سالانه ۲ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • ۴۰ درصد روستاهای بابل از نعمت گاز برخوردارند
  • اسلحه واجب‌تر از نان شب؛ رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • کف‌سازی و دفع آب‌های سطح ۹۰ درصد بافت تاریخی بوشهر پایان یافت
  • بودجه دانشگاه شاهد ۳۰ درصد افزایش یافته است
  • ۴۹ درصد تسهیلات تبصره ۱۸ در خراسان جنوبی جذب شد
  • آیا ایران نفت خود را مفت می‌فروشد؟
  • گره تخصیص بودجه برای «رفع فقر سه دهک اول» باز نشد!؟
  • بودجه ستاد امر به معروف در سال گذشته چقدر بود؟