Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: دانشگاه‌ها و مدارس بدون رعایت پروتکل‌های بهداشتی حق برگزاری امتحان را ندارند. ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۵۳ استانها کهگیلویه و بویراحمد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، پرویز یزدان‌پناه در نشست اضطراری ستاد مبارزه با کرونا در کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: هم اکنون وضعیت خطرناکی را شاهد هستیم و با توجه به گسترش بیماری کرونا در استان‌های همجوار می‌طلبد که دقت بیشتری در رعایت دستورالعمل‌ها را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی عنوان کرد: انتظار می‌رود دانشگاه‌ها با توجه به شروع فصل امتحانات در زمینه غربالگری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی نهایت همکاری را برای حفظ جان دانشجویان و مردم داشته باشند زیرا در این زمنیه هیچ گونه کم کاری پذیرفتنی نیست.

یزدان‌پناه افزود: پایه‌های نهم و دوازدهم در مدارس با توجه به میزان اهمیت‌شان امتحانات حضوری باید برگزار شود که در این راستا اقداماتی را انجام داده‌ایم و از تعداد مراقبان مشخص شده متأسفانه 9 نفر از آنها مثبت بوده‌اند و از همین جا از مدیران تقاضامندیم که غربالگری، استفاده از ماسک، ضدعفونی و گندزدایی مکان‌های عمومی را در نهایت دقت انجام دهند.

موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا با بازگشایی مؤسسات قرآنیکرونا در اروپا| از احتمال تولید واکسن در آلمان تا ممنوعیت اعتراضات در پاریساز گوشه کنار هرمزگان| ‌سیاه‌ترین روز کرونایی استان هرمزگان رقم خورد

وی تصریح کرد: از سوی وزارت بهداشت مبلغ 9 میلیار تومان بودجه در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار گرفته بود که از این محل نسبت به تامین بسته‌های بهداشتی و مورد نیاز برای ادارات و سازمان‌ها استفاده می‌شد که هم اکنون با توجه به‌دستور ابلاغی، دانشگاه دیگر از این محل برای رفع نیازهای قبلی منع شده و که با این شرایط همکاری نهادهای حمایتی و حضور خیران باید پر رنگ‌تر و فعال‌تر باشد.

مدیرکل شبکه استانی دنا نیز در این نشست گزارشی از عملکرد صدا و سیما در موضوع کرونا ارائه کرد و گفت: 10 هزار و 164 دقیقه برنامه مختلف تلویزیونی، رادیویی و در فضای مجازی در 78000 دقیقه تهیه و پخش شد و همچنین استودیو سلامت یکی از 10 عنوان برنامه‌ای بود که ما در زمینه کرونا داشتیم که این برنامه به‌خاطر هزینه‌های زیاد ادامه پخش آن متوقف شده است.

پیرسیزی مدیرکل ارشاد کهگیلویه و بویراحمد در ادامه جلسه با اشاره به آماری اخبار منتشره توسط رسانه‌ها در دو ماهه اول 11 هزار و در مجموع 16 هزار خبر از طریق رسانه‌های مختلف تولید و منتشر شده و سالن‌های نمایش تعطیل را تعطیل کردیم.

انتهای پیام/541/ح

R41452/P/S6,69/CT11 واژه های کاربردی مرتبط ویروس کرونا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ویروس کرونا ویروس کرونا کهگیلویه و بویراحمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۴۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی گفت: محصول مهم برنج در کهگیلویه و بویراحمد و تقاضای افزایش سطح آن در برنامه اصلاح الگوی کشت توسط کارگروه استانی در دستور کار است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، مجید حسنی‌مقدم در نشست کارگروه اصلاح کشت جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: اصلاح آرایش کشت، اصلاح شیوه کشت و اصلاح نظام راهبری و مدیریت کشت سه اصل مهم در برنامه اصلاح الگوی کشت هستند.

وی عنوان کرد: نگاه سنتی که اصلاح الگوی کشت را تنها جابه‌جایی سطح محصول می‌دانست جایگاهی نداشته و ارتقای بهره‌وری و نظام‌مند کردن 20 خدمت رایگان دولت در بخش کشاورزی از جمله تحقیق و آموزش ترویج، یارانه تولید، یارانه صادرات و دیگر موارد لازم در این برنامه باید مورد توجه قرار گیرد. وزارت جهاد کشاورزی از سال 93 و پس از اجرای قانون انتزاع، از تولیدمحور به سمت محصول‌محور پیش رفته و از مزرعه تا سفره دغدغه داشته و از آنجا که قیمت محصول در بازار بر روی نوع کشت تأثیر می‌گذارد، اجرای این برنامه امری مهم به نظر می‌رسد.

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی تغییر اقلیم و نیروهای بازار را دو مورد مهم در اجرای اصلاح الگوی کشت دانست و گفت: اجرای آن نیازمند تغییر تعریف قدیمی این برنامه و دیده شدن به صورت یک زنجیره پیوسته تا مزرعه، در مزرعه و پس از مزرعه است. یکی از اتفاقات خوب پس از اجرای برنامه اصلاح الگوی کشت، پیش رفتن به سمت اصلاح آمار به عنوان اولین قدم برنامه‌ریزی است، به‌طوری که در تولید با برآورد، اما در بازار با آمار واقعی سر و کار داریم و اصلاح آمار، آمار بهینه و به موقع در مدیریت بخش کشاورزی بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

وی با بیان این نکته که بازخورد کشاورز از بازار به عنوان مرحله چهارم پس از کاشت، داشت و برداشت به کشاورزی اضافه شده است، خاطرنشان کرد: تولید در جغرافیای استان مدیریت می‌شود، اما بازار مرز نمی‌شناسد و یکی از اهدافی که در تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت در وزارت جهاد کشاورزی و سازمان تحقیقات مورد توجه قرار می‌گیرد این است که بیش‌بود و کمبودی را در بازار شاهد نباشیم.

حسنی‌مقدم ابراز کرد: تدوین برنامه اصلاح الگوی کشت درون وزراتخانه است اما اجرای آن فرآیندی بین وزراتخانه‌ای است که در زمان ابلاغ آن، مقام عالی اجرای این برنامه به درستی استاندار دانسته شده‌ و جهاد کشاورزی دبیر اجرای این برنامه در استان‌ها بوده و همکاری استانداری‌ها در اجرای آن امری ضروری و مهم است.

مشاور معاون زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به محصول مهم برنج در کهگیلویه و بویراحمد و تقاضای افزایش سطح آن در برنامه اصلاح الگوی کشت توسط کارگروه استانی، گفت: حلقه آخر وصل به مزرعه نقش بسیار مهمی در زمینه اصلاح سطح کشت خواهند داشت و مزارع برنجی که از آب‌های زیرزمینی استفاده می‌کنند توجیه اقتصادی نداشته و حذف آنها امری اجتناب ناپذیر است.

وی سازماندهی 2000 متخصص در کل کشور، گفتما‌سازی و اصلاح آمار را از جمله دستاوردهای اجرای برنامه اصلاح الگوی کشت طی دو سال اخیر عنوان کرد و گفت: اصلاح الگوی کشت به معنی نظام‌مندی و مدیریت پذیر کردن کشاورز بوده و مباحث اجتماعی و فرهنگ خاص هر استان در این زمینه اثرگذار است. اصلاح الگوی کشت برنامه مادر و تکلیف قانونی وزرات جهاد کشاورزی است. نظرات کمیته استانی و بازدیدها از کهگیلویه و بویراحمد در راستای تغییرات مورد نظر در کارگروه کشوری به بحث و تبادل نظر گذاشته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • طرح «هرکلاس، یک قفسه کتاب» در مدارس کهگیلویه و بویراحمد اجرا شد
  • اسکان ۳۵ هزار گردشگر در زائر سرا‌های بقاع متبرکه کهگیلویه و بویراحمد
  • آغاز ساخت ۵۰ فضای آموزشی در کهگیلویه و بویراحمد
  • افزایش ۳ درصدی ظرفیت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و ریاضی فیزیک در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • تاثیر ۵۰ درصدی معدل در کنکور امسال
  • برگزاری نخستین یادواره ۲۸ شهید فرهنگ، هنر و رسانه کهگیلویه و بویراحمد
  • اصلاح الگوی کشت برنج در کهگیلویه و بویراحمد
  • ضرورت آمادگی دستگاه‌های اجرایی گچساران برای برگزاری اجلاسیه شهدای ارتش کهگیلویه و بویراحمد
  • برای تبیین حجاب باید اقدام فرهنگی و تبلیغی انجام شود
  • کهگیلویه و بویراحمد، پیشرو در اجرای طرح‌های قرارگاه عدالت تربیتی