Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@04:39:28 GMT

۴۰ پروژه عمرانی در منطقه ۴ شهرداری همدان در حال اجرا است

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۴۴۴۹

۴۰ پروژه عمرانی در منطقه ۴ شهرداری همدان در حال اجرا است

به گزارش خبرنگار مهر، مجید یوسفی‌نوید پیش از ظهر شنبه در حاشیه بازدید خبرنگاران از پروژه‌های عمرانی منطقه ۴ همدان با بیان اینکه بیش از ۴۰ پروژه در منطقه ۴ شهرداری همدان در حال ساخت است، اظهار کرد: اعتبار تملک و اجرای این پروژه‌ها ۴۰۰ میلیارد ریال بود که تمام این پروژه‌ها فعال و در حال کار هستند.

یوسفی‌نوید افزود: اکثر مناطقی که در محدوده مدیریت شهری منطقه چهار شهرداری همدان قرار می‌گیرد مناطقی کم برخوردار هستند و در این منطقه شهری، مسیرهای ترددی و مواصلاتی، حجم بالایی را به خود اختصاص داده و منابع درآمدی که بتواند این حوزه را تحت مدیریت خود قرار دهد، محدود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه هزینه‌های بسیاری برای تملک‌ها در شهرداری منطقه ۴ همدان پرداخت می‌شود، گفت: مناطقی همچون حصار، دیزج و شهرک ولیعصر یا منوچهری عمدتاً دارای معابری باریک و کم عرض هستند و در این مناطق تملک معبری اصلی با هزینه‌ای سرسام آور مواجه خواهد شد.

مدیر منطقه ۴ شهرداری همدان اضافه کرد: در زمینه ایجاد پارک و زمین‌های ورزشی چمن مصنوعی در اکثر محلات شهرداری منطقه ۴ اقدامات خوبی صورت گرفته و در این مناطق به دلیل وجود بزه‌های اجتماعی و اعتیاد توجه ویژه‌ای به بحث رشد زیرساخت‌های ورزشی داشته‌ایم.

یوسفی‌نوید با بیان اینکه بازگشایی‌های معابر در شهرداری منطقه ۴ تا حدود مناسبی صورت گرفته است، بیان کرد: ما تلاش کرده‌ایم مسیر دسترسی حصار امام، اسلامشهر و کوی کوثر با تملک‌هایی که انجام شده به ۴ مسیر برسد تا در بحث مشکل ترافیک و توجه به پدافند غیرعامل و حوادث غیر مترقبه به خوبی این مناطق را کنترل کنیم.

رودخانه‌های عبوری از منطقه مسکونی نرده کشی شده است

وی عنوان کرد: همچنین رودخانه‌هایی که در این مناطق وجود دارد یا پوشیده‌اند یا برابر دستورالعمل‌هایی جدید که از پوشش رودخانه‌ها به دلیل وجود سیل و لزوم لایروبی جلوگیری می‌کند نرده‌کشی شده‌اند.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان نیز در این بازدید با بیان اینکه هر اندازه در مناطق کم‌برخوردار کار شود باز هم کم است، گفت: معضل اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در مناطقی نظیر اسلامشهر، حصار امام، حصار مطهری و کوی کوثر بسیار زیاد بوده و این مناطق نیازمند توجه بیشتر هستند.

علی فتحی افزود: با ایجاد پارک زندگی، عقیل و گلفام شاهد این هستیم که مناطق سالم‌سازی شده‌اند و کمتر شاهد مشکلات گذشته هستیم.

وی با تاکید بر توجه به زیرساخت‌های ورزشی در شهرداری منطقه ۴ بیان کرد: زمین چمن مصنوعی پارک زندگی و عقیل باعث شور و نشاط خوبی در نوجوانان و جوانان این محلات شده است.

فتحی خاطرنشان کرد: این مناطق بیش از پیش و بیشتر از سایر مناطق نیازمند رشد زیرساخت‌های ورزشی بوده و هر اندازه کار انجام شود باز هم کم است.

رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر همدان با بیان اینکه ایجاد پارک، پیاده روسازی، تعریض خیابان‌ها و راه اندازی زمین‌های ورزشی از جمله اقدام‌های اجرایی در نقاط پایین شهر همدان است، گفت: عدالت اجتماعی در توسعه متوازن شهر همدان ممکن است.

در این تور خبرنگاران از پروژه‌های احداث شده و در حال اجرای شهرداری منطقه ۴ نظیر گرمخانه، پروژه اصلاح دوربرگردان آیت‌الله نجفی، پوشش رودخانه فاضلاب و احیا قنات خیابان فدک و ایجاد فضای سبز کوی کوثر، فرهنگسرای کوی کوثر، پارک زندگی حصار امام، پروژه بوستان عقیل اسلامشهر، پروژه دسترسی بلوار سیدجمال به اسلامشهر، پروژه دسترسی ۴۵ متری فرهنگیان به بلوار نجفی، پروژه بوستان گلفام، پروژه دسترسی ۱۸ متری ابوذر به بلوار سیدجمال و تقاطع غیر همسطح فرهنگیان (فاز دوم) بازدید کردند.

کد خبر 4942714

منبع: مهر

کلیدواژه: علی فتحی شهرداری همدان ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد شیوع کرونا گرگان قزوین ایلام آتش سوزی سالروز ارتحال امام خمینی بیرجند امام خمینی ره آتش سوزی جنگل ها سانحه تصادف شهرداری منطقه ۴ شهرداری همدان شهر همدان کوی کوثر پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۴۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری همدان ماهانه ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد

شهردار همدان با بیان اینکه شهرداری ماهانه ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد، گفت: حدود ۱۵پروژه را برای شهر تعریف کردیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، سید مسعود حسینی در آیین کلنگ‌زنی و آغاز عملیات اجرایی دو پروژه گردشگری و سرمایه‌گذاری در شهرداری منطقه چهار همدان، اظهار داشت: امروز آغاز اجرای دو پروژه‌ مهم را داریم که آغازگر تحقق شعارها است.

وی با بیان اینکه در ابتدای دوره مدیریت شهری و سیاست‌گذاری شورای شهر، یکی از اصلی‌ترین موضوعات فاصله گرفتن از خام‌فروشی و فروش قطعات زمینی بوده که قبلا وجود داشته و توجه به ارزش افزوده به عنوان حلقه مفقوده‌ در حوزه سرمایه‌گذاری، رویکرد شهرداری و شورای شهر بوده است.

حسینی عنوان کرد: حوزه مدیریت شهری اگر امروز به حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری رسیده در راستای اهمیت موضوع بوده و احساس می‌کنیم قدم‌های خوبی در این زمینه برداشته شده، اما تا مقصد فاصله بسیاری وجود دارد.

شهردار همدان اعلام کرد: در حال حاضر 15 میلیارد تومان ارزش افزوده شهرداری است، اما ماهانه 150 میلیارد تومان باید هزینه کرد و شهر را بدون پروژه‌های عمرانی نگه داشت که این مسئله نشان می‌دهد همکاران ما در شهرداری زحمات زیادی باید بکشند تا شهر را اداره کنند.

حسینی با بیان اینکه در ابتدا مدیریت منابع و مصارف هزینه در شهرداری پیگیری می‌شود تصریح کرد: زیرساخت‌های اقتصادی و مالی شهرداری درست شده و وقتی موضوع خزانه‌داری را ایجاد کردیم، قدم‌های درستی در این راستا برداشته شد.

وی با اشاره به اینکه توجه به سرمایه‌گذاری به عنوان اصلی‌ترین رویکرد در حوزه تامین منابع مالی برای شهرداری و شورای شهر حائز اهمیت است، گفت: امروز که حدود 60 درصد هزینه‌های عمرانی و 40 درصد هزینه‌های جاری شهرداری را داریم که در چند سال آینده این ارقام برعکس خواهد شد و میزان پروژه‌های عمرانی و مبلغ آن کم خواهد بود که باید برای رسیدن به این هدف به موضوع سرمایه‌گذاری توجه کرد.

شهردار همدان با اشاره به اینکه ابتدا باید ذهن مسئولان سرمایه‌پذیر باشد، عنوان کرد: امروز پروژه‌های شهرداری منطقه چهار آغاز موضوع سرمایه‌گذاری است و امسال خبرهای خوبی در حوزه سرمایه‌گذاری در شهرداری خواهیم داشت که می‌توان گفت در مناطق دو و چهار تعداد زیادی از زمین‌ها را به فراخوان می‌گذاریم.

حسینی اعلام کرد: در حال حاضر پارک آبی همدان به سرمایه‌گذاری گذاشته شده و فراخوان شرکت در سرمایه‌گذاری این پروژه انجام شده که امیدوارم استقبال خوبی از آن شود و سرمایه‌گذار ورود کند، ضمن اینکه در حوزه‌های مختلف ساختمانی شاهد فراخوان‌ سرمایه‌گذاری خواهیم بود.

حسینی با اشاره به اینکه چیزی حدود 15 پروژه را برای شهر تعریف کردیم، افزود: این پروژه‌ها در سال‌های آینده حدود 25 هزار میلیارد تومان برای شهر آورده دارند که امیدواریم رسانه‌ها در این حوزه مسئولان را یاری کنند و مردم نیز مشارکت داشته باشند.

وی با بیان اینکه به دنبال این هستیم موضوع گردشگری و سرمایه‌گذاری را با هم پیش ببریم، ابراز کرد: در حوزه گردشگری شاید پروژه‌های موجود بالغ بر 300 میلیارد تومان است.

سعی کردیم شهرداری دارایی‌های خود را خام‌فروشی نکند

رئیس شورای اسلامی شهر همدان نیز در این مراسم، اظهار داشت: اتفاق مهمی که در شورای شهر دوره ششم می‌افتد، این است که شهرداری دارایی‌های خود را خام‌فروشی نکند، بلکه به آنها ارزش افزوده ایجاد کند و این ارزش افزوده در جهت توسعه متوازن شهر همدان به‌کارگیری شود.

محمود مسگریان گفت: باید تا جایی که می‌توانیم خدمت به مردم را مورد توجه قرار دهیم، همانطور که مقام معظم در بیانات خود ابتدای سال اشاره داشتند که وحدت و یکپارچگی حفظ شود به این مهم باید توجه داشت.

وی با اشاره به اینکه در سایه وحدت پروژه‌ الماس غرب ایجاد شد که در نوع خود بی‌نظیر بود، گفت: این مهم در سایه وحدت، حمایت و پشتیبانی مسئولان مربوطه ایجاد شد که اگر حمایت‌ها همچنان از مدیریت شهری ادامه‌دار باشد، قطعا می‌توانیم خدمات بهتر و بیشتری را به مردم ارائه دهیم.

رئیس شورای اسلامی شهر همدان عنوان کرد: در حال حاضر منازلی در همدان در مرکز شهر وجود دارد که مالکین آنها سال‌ها منتظرند شهرداری آنها را تملک کند، این املاک در دست وراث افتاده و شهرداری نیز توان تملک آنها را ندارد، چرا که هزینه بالایی می‌خواهد.

مسگریان با تاکید بر اینکه باید برای شهرداری تولید سرمایه کرد تا این سازمان بتواند مشکلات را حل کند افزود: روز گذشته مراجعاتی از مردمی داشتیم که سال‌ها ملک آنها تملک نشده است و مستاصل شده‌اند و باید فکری برای آنها کرد، چرا که برای شهرداری که درآمدی از ارزش افزوده به آن معنا نسبت به شهرهای دیگر ندارد، چون صنعتی نیست، حل این موضوعات مشکل است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات عمرانی یادمان شهید گمنام در بوستان فدک
  • تکمیل پروژه‌های عمران شهری «دیلم » تسریع می‌شود
  • بررسی عملکرد تمامی پل‌های مکانیزه مناطق ۲۲ گانه تهران
  • بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت به کجا رسید؟
  • پیشرفت ۷۵ درصدی بزرگ‌ترین پروژه بازآفرینی شهری پایتخت
  • اجرای طرح های اصلاح هندسی در ورودی های کمربندی شیراز
  • سرانجام دهکده ورزشی در پایتخت چه شد؟
  • صرف ۱۸ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان اعتبار در منظریه
  • شهرداری همدان ماهانه ۱۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد
  • آغاز طرح جهادی عملیات عمرانی و خدماتی شهرداری