Web Analytics Made Easy - Statcounter

دولت افغانستان برای مقابله بهتر با ویروس کرونا، طرح تازه‌ای را اجرایی کرد که براساس آن تعطیلی دانشگاه‌ها، مدارس و مراکز آموزشی سه ماه دیگر تمدید شد.

به گزارش ایرنا، براساس این طرح که امروز شنبه در نشست مطبوعاتی در کابل اعلام شد و از فردا یکشنبه به اجرا گذاشته می‌شود، برنامه جدیدی برای کسب و کار دولت و مردم در آن گنجانیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرح یاد شده در مرحله نخست برای سه ماه به اجرا گذاشته می‌شود. مطابق این طرح پوشیدن ماسک در مکان‌های پر تردد، حفظ فاصله دومتری از همدیگر، جلوگیری از تجمعات بیش از ده نفر، جلوگیری از خارج شدن افراد مسن از خانه و ضد عفونی کردن مکان‌های کاری الزامی خواهد بود.

فراهم ساختن وسایل بهداشتی از طرف ادارات و نهادهای خدماتی و تولیدی برای کارمندان و رعایت تقسیم کاری براساس روزهای زوج وفرد در ادارات دولتی، ضروری است.

وزارت بهداشت افغانستان با همکاری وزارتخانه‌های کشور، کار، بخش خصوصی و استانداری کابل، این طرح را در کابل اجرا خواهد کرد.

همچنین در این طرح آمده که هتل‌ها، سالن‌های عروسی، ورزشی، پارک‌های تفریحی تا سه ماه آینده بسته می‌مانند و برگزاری مراسم ترحیم و سایر مراسم‌ و گردهمایی‌های فرهنگی و اجتماعی ممنوع است.

در این طرح در مورد رستوران‌ها و کافه‌ها نیز گفته شده که اجازه دارند برای انتقال غذا به مشتریان در منازل و مغازه‌ها فعالیت کنند.

مطابق این طرح، تردد اتوبوس و مینی‌بوس‌ها همچنان متوقف و فعالیت خودروها که بیش از چهار نفر را انتقال دهند، ممنوع است.

در این طرح آمده است که تمام شرکت‌ها و نهادهای تولیدی و خدماتی بخش خصوصی می‌توانند فعالیت‌های خود را با در نظر داشتن تدابیر احتیاطی و مراقبت‌های بهداشتی، آغاز کنند.

دولت افغانستان از شهروندان خود خواسته که برای تطبیق این طرح، با دولت همکاری همه جانبه کنند تا کشور از مرحله مهلک گسترش ویروس کرونا به خوبی عبور کند.

براساس گزارش وزارت بهداشت افغانستان، شمار مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور به ۱۹ هزارو ۵۰۰ نفر رسیده و شمار جان باختگان هم ۳۲۷ نفر می باشد.

لینک کوتاه: asriran.com/0034Pz

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقامت اتباع افغانستانی در خراسان رضوی

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی گفت: ۹۰ درصد از اتباع افغانستانی در این استان مجوز اقامت می خواهند، در حالیکه کمتر از ۱۰ درصد از اتباع تاجر هستند.

محمد امین بابایی امروز در نشست دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی خراسان رضوی افزود: در صورتی که اتاق بازرگانی مشترک ایران و افغانستان، فهرستی از تاجران افغانستانی در استان را به اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارایه دهد، فرآیند دریافت پروانه کار و اقامت آنان تسهیل خواهد شد.

وی بیان کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان رضوی متولی صدور پروانه کار اتباع در استان است بنابراین کتمان اطلاعات از سوی برخی از متقاضیان تمدید پروانه کار و ارائه فاکتورهای غیر قابل استناد از شرکت‌ های بازرگانی بدون نام و نشان، مانع صدور مجوز پروانه کار برای آنان می‌ شود.

مدیر کل تعاون گفت: تا زمانی که پروانه کار تمدید نشود، اقامت اتباع در استان غیرقانونی است، برای تمدید پروانه کار تجار، به اسناد و مدارک کافی دال بر تجارت آنان در ایران نیاز است.

به گفته وی، از سوی دیگر رعایت اصل شفافیت و صداقت از اهمیت ویژه‌ ای برخوردار است و با ارائه فاکتورهای غیر قابل قبول امکان تمدید پروانه اقامت نیست.

بابایی اضافه کرد: تجار افغانستانی که تمایل به فعالیت اقتصادی در ایران دارند، می‌ توانند در سال اول فعالیت با معرفی اتاق مشترک ایران و افغانستان، پروانه کار دریافت کنند و برای تمدید آن باید مدارک و اسناد مورد نیاز مطابق با قانون را ارائه کنند.

بر اساس اعلام اداره کل اتباع و مهاجران خارجی خراسان رضوی، مشهد بعد از تهران دارای بیشترین شمار مهاجران خارجی است که نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر آنان دارای مدارک شناسایی و اقامت شامل کارت آمایش، گذرنامه، گذرنامه خانواری و برگه سرشماری هستند که مشخصات آنها در سامانه «سیام" وزارت کشور ثبت شده است و به عنوان اتباع قانونی در مشهد اقامت دارند.

همچنین حدود ۳۰۰ هزار نفر از اتباع خارجی فاقد مدرک هویتی در مشهد شناسایی شده اند که افراد دارای گذرنامه با تاریخ منقضی شده نیز در آن میان هستند و به عنوان اتباع غیرمجاز تلقی می شوند و البته در ماه های قبل حدود ۱۰۰ هزار نفر از این تعداد به کشورشان بازگردانده شدند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • تعطیلی برخی مدارس در استان کرمان
  • بارش‌های رگباری و تعطیلی مدارس در سیستان‌وبلوچستان
  • بارش‌های رگباری و تعطیلی مدارس در سیستان و بلوچستان
  • اقامت اتباع افغانستانی در خراسان رضوی
  • تعطیلی مدارس ۴ شهرستان سیستان و بلوچستان
  • اطلاعیه تعطیلی مدارس چهارشنبه ۲۹ فروردین
  • تعطیلی مدارس جنوب استان کرمان همچنان ادامه دارد
  • مدارس شرق کرمان چهارشنبه غیرحضوری شد
  • تا پایان فروردین: تمدید ثبت نام آزمون مدارس استعداد‌های درخشان
  • تعطیلی مدارس شهرهای بلوچستان