Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری ایلنا، احمد حسین زادگان بعدازظهر امروز در نشست ویدئو کنفرانسی با استاندار لری ارمنستان بر ایجاد و گشایش مستمر روابط و تجار مازندران با بازرگانان لری ارمنستان تاکید کرد و گفت: الحاق به اتحادیه اوراسیا می‌تواند در افزایش مبادلات دوجانبه بین لری و مازندران کمک کند.

وی با بیان اینکه ارتباط مازندران با ارمنستان نیازمند ورود به لایه های اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی است تا شاهد تعاملات گسترده تری باشیم افزود: مازندران برای تأمین مایحتاج استان لری در زمینه تأمین مرکبات و کشاورزی و لبنی آمادگی دارد و همچنین برای تأمین محصولات دیگر آمادگی خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار مازندران، توسعه گردشگری دریایی و سلامت را از جمله محورهای توافق شده برای توسعه مناسبات با لری ارمنستان برشمرد و توسعه گردشگری سلامت و دریایی، ارتباطات و مبادلات ورزشکاران بین دو استان، ارتباطات دانشگاهی و پژوهشی را از جمله محورهای همکاری دوجانبه عنوان کرد.

وی ادامه داد: برای توسعه تبادلات باید در درجه اول شناخت لازم بین مردم دو استان ایجاد شود و تهیه و انتشار کلیپ هایی برای معرفی جذابیت ها و ظرفیت‌ ها و اعزام خبرنگاران دو استان برای معرفی ظرفیت‌ ها از جمله راه های روابط تجاری بین این دو استان است.

حسین زادگان به مشکلات پیش روی تجار و بازرگانان ایرانی در ارمنستان اشاره و اقامت موقت تجار در ارمنستان را یکی از همین مشکلات عنوان کرد و خواستار اقامت یکساله آنان در استان لری ارمنستان شد.

استاندار مازندران بازدیدهای سختگیرانه و زمان بر گمرک ارمنستان را از دیگر مشکلات تجار ایرانی برشمرد.

حسین زادگان با اشاره به تشکیل صندوق ضمانت توسعه صادرات در ایران گفت : این صندوق تا یک میلیارد دلار ریسک تجاری صادرات را به کشورهای هدف حل می‌کند و باید ریسک تجارت در لری ارمسنان حل شود.

استاندار مازندران همچنین خواستار شرایط تضمینی برای سرمایه گذاری تجار مازندرانی در ارمنستان شد.

وی از آمادگی تبادل دانشجو و توریسم خبر داد و افزود: مازندران و ارمنستان داشته های عمیق فرهنگی و علمی برای تبادل در اختیار دارند.

 استان مازندران با دارا بودن سه فرودگاه فعال و یک شرکت هواپیمایی اختصاصی می تواند پرواز مستقیم چارتر به کشور ارمنستان یا استان لری این کشور داشته باشد .

حسین زادگان با اعلام اینکه استان مازندران برای برگزاری نمایشگاه آمادگی دارد تحقق این امر را مستلزم تبادل فیلم و مستند در رسانه های این دو استان دانست.

استاندار مازندران پیشنهاد کرد که سرای تجاری در استان ارمنستان شکل بگیرد.

آندره قوکاسیان،استاندار لری ارمنستان با تقدیر از تلاش‌های استاندار مازندران با بیان اینکه روابط خوب و دوستانه‌ای بین لری و مازندران وجود دارد، گفت: وضعیت لری در زمینه کرونا همچنان بحرانی است.

وی با اشاره به سفر به مازندران از مهمان نوازی مردم مازندران تقدیر کرد و گفت: ما آمادگی میزبانی از هیئت بزرگ تجاری و اقتصادی مازندران را پس از پایان کرونا خواهیم داشت.

استاندار لری با اعلام آمادگی در حوزه سلامت خواستار تبادل تجربیات بین دو استان شد و ادامه داد که با تشکیل کارگروه بین دو استان نیز موافق است.

آندره قوکاسیان گفت که این آمادگی را داریم که جشنواره روز مازندران را در استان لری برگزار کنیم.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ارمنستان رسانه سرمایه گذاری مرکبات گردشگری سلامت استاندار مازندران حسین زادگان استان لری دو استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۵۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی

وزیر کشور گفت: در دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی و گره‌گشایی از مشکلات مردم و کشور اقدامات زیادی شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، احمد وحیدی، امروز_سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در مراسم تکریم و معارفه استاندار مازندران که در سالن همایش اتاق بازرگانی استان برگزار شد با اشاره به اینکه در دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی و گره‌گشایی از مشکلات مردم و کشور اقدامات زیادی شده است، اظهار کرد: دشمنان نمی‌خواهند رشد و شکوفایی کشورمان را ببینند، مدیران ما پاک‌دست و در حال خدمت‌گزاری هستند و این از تلاش یک فرد نیست، بلکه نظام است.

وی با بیان اینکه حسینی‌پور اتفاقات خوبی برای مازندران رقم زد، عنوان کرد: فعالیت خوب وی چه در زمان مدیریت قبل از استانداری و چه در زمان استانداری با پشتوانه قوی برای این استان تلاش کردند و اتفاقات خوبی رقم زدند.

وزیر کشور ادامه داد: با جریان علمی و جریان معنوی قوی و با استفاده از ظرفیت‌های مهم طبیعی فعالیت‌های مؤثری انجام شد، تجربه امروز پس از دو سال‌واندی نشان داد که انتخاب درستی داشتیم.

وحیدی با تاکید اینکه مازندران جایگاه مهمی دارد، خاطرنشان کرد: انتخاب استاندار برای این استان کار دشواری است و به همین دلیل نمی‌خواستیم استاندار را تغییر دهیم، با وجود بیماری همسرشان فداکارانه ماندند تا به مسائل امور بپردازند و این تغییر نه به دلیل ضعف مدیریتی بلکه به دلیل خواسته شخصی این تغییر انجام شد.

وی تصریح کرد: در ابتدا می‌خواستند در وزارت کشور از وی استفاده کنند، اما معاون رئیس‌جمهور نظرشان این بود که از حسینی‌پور در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بهره بگیرند.

وزیر کشور در خصوص استاندار جدید مازندران بیان کرد: یوسف نوری در کمتر حوزه‌ای است که صاحب نظر نباشد، گردشگری، برنامه‌ریزی و آموزش طراحی و معنوی، اخلاقی و در کنار دانش و کار جهادی می‌توان از وجودش استفاده کرد.

وی گفت: ظرفیت‌های مهم استان و کارهایی که باید به نتیجه برسد، مانند اقتصاد دریامحور، بهره‌وری، جهش تولید که موضوعات بسیار مهم است و می‌توان نقش ایفا کند.

کد خبر 747270

دیگر خبرها

  • هیات اقتصادی و تجاری هرمزگان عازم چین می‌شود
  • گام اساسی دولت سیزدهم در عرصه دیپلماسی اقتصادی
  • تاکید استاندار جدید بر توسعه و توازن یکپارچه مازندران
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم
  • چراغ سبز مراجع تقلید به تعطیل شدن روز شنبه به جای پنج شنبه /۴ روز قطع ارتباط با دنیا به نفع اقتصاد کشور نیست
  • مراسم معارفه استاندار جدید مازندران آغاز شد
  • مازندران نیازمند قطار محلی و آزادراه ساحلی است
  • استاندار مازندران رییس دبیرخانه ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی شد
  • اهداف عربستان از گسترش روابط با ارمنستان/ ریاض به رقیب ایران در قفقاز تبدیل شد؟
  • قوانین دست و پا گیر برای توسعه اقتصادی باید حذف شود