Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، عباس علی آبادی مدیر عامل گروه مپنا در نشست خبری  با اشاره به شعار جهش تولید گفت: امروز تولید موثرترین راه برای مقابله با تورم است همچنین برای رفع مشکلات اقتصادی باید افزایش تولید در اولویت قرار گیرد.

او ادامه داد:گروه مپنا به دنبال این است که طرحی را دنبال کند که منفعتی برای کشور و مردم داشته باشد به طوری که توانسته ایم با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی ۲ الی ۳ لوکوموتیو هر ماه به ناوگان ریلی تزریق کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل گروه مپنا افزود: همچنین با همکاری شرکت هواپیمایی کشور قرار است شرکت مپنا موتور (۵A, ۵B, ۵C, ۳) , CFM۵۶ را بازرسی، تست، تعمیر و تعویض ماژول کند و این خود یک خبر خوبی است که توانسته ایم در صنعت هواپیمایی کشور ورود کنیم.

علی آبادی در ادامه با اشاره به افتتاح واحد اول بخار نیروگاه سیکل ترکیبی عسلویه که روز گذشته به مدار بهره برداری رسید اضافه کرد:این واحد با سرمایه‌گذاری دو هزار و ۲۴۰ میلیارد تومانی به بهره‌برداری رسید و بیش از ۷۰ درصد تجهیزات پروژه توسط سازندگان داخلی ساخته شده است.

او با اشاره به اینکه در زمان ساخت پروژه دو هزار و ۳۰۰ نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم مشغول به کار بوده‌اند، اضافه کرد: افزایش راندمان نیروگاه به حدود ۵۰ درصد، تامین برق پایدار شبکه سراسری، کاهش آلاینده‌های زیست محیطی، افزایش راندمان تولید برق و صرفه‌جویی سالانه ۸۴۶ میلیون مترمکعب در مصرف سوخت‌های فسیلی از جمله ویژگی‌های مهم این پروژه است.

مدیر عامل مپنا در ادامه با تاکید بر اینکه سوخت اصلی این نیروگاه گاز و سوخت پشتیبان آن گازوئیل است، اظهار کرد: در دوره احداث بیش از ۱۵۰ شرکت پیمانکار، تامین کننده و سازنده همکاری داشته‌اند.

علی آبادی ظرفیت کل نیروگاه عسلویه را یک هزار و ۴۵۲ مگاوات برشمرد و بیان کرد: این نیروگاه شامل شش واحد گاز و سه واحد بخار است که راندمان بخش گاز نیروگاه ۳۰، ۹ درصد و راندمان کل نیروگاه سیکل ترکیبی عسلویه ۴۴، ۹ درصد خواهد بود.

او در ادامه با اشاره به برقی سازی خودرو‌ها اضافه کرد:برقی سازی خودرو یکی از سیاست‌های اصلی است و باید زیرساخت‌های فراهم شود، خوشبختانه شبکه برق در کشور فراهم است و مپنا این کار را در تهران آغاز کرده و برنامه داریم این طرح جایگاه برقی را در کشور ایجاد کند.در حال حاضر نخستین جایگاه شارژ خودرو و موتور‌های برقی در مشهد فراهم شده است و ما آمادگی داریم با خودروسازان قطعات برقی را در اختیارشان بگذاریم.

مدیر عامل مپنا گفت:بر اساس قانون برخی شرکت‌های داخلی که بخشی از سهام آن‌ها دولتی است نمی‌توانند از منابع این صندوق استفاده کنند و همین موضوع سبب شده این شرکت‌ها برای تامین منابع مالی طرح‌های بزرگ خود که برای کشور هم منفعت دارد با چالش مواجه شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خودروی برقی هواپیما مدیر عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۵۷۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اراک؛ مقصد بعدی اتوبوس های برقی/ درخواست از دولت برای احداث ایستگاه های شارژ

تین نیوز

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور از ورود اتوبوس های برقی به ناوگان کرج خبر داد و گفت: با همکاری و مشارکت سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور، شرکت ایران خودرو دیزل و شهرداری کرج، اولین سری از اتوبوس های برقی به طور رسمی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی کلانشهر کرج شد و مقصد بعدی این اتوبوس ها شهر اراک خواهد بود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مرتضی ضامنی در تشریح ورود اتوبوس های برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی کرج گفت: با همکاری و مشارکت سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور، اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور، شرکت ایران خودرو دیزل و شهرداری کرج، اولین سری از اتوبوس های برقی به طور رسمی وارد ناوگان حمل و نقل عمومی کلانشهر کرج شد.

وی افزود: این اقدام در راستای توسعه حمل و نقل پاک و کاهش آلودگی هوا در کلانشهرها و به دنبال هماهنگی های صورت گرفته با شرکت های خودروساز برای تولید انبوه اتوبوس های برقی صورت گرفته است.

ضامنی ادامه داد: با حمایت های دولت و توجه ویژه وزیر کشور به استفاده از اتوبوس و تاکسی های برقی در ناوگان حمل و نقل عمومی، شاهد اتفاقات خوبی در این زمینه هستیم. ورود اتوبوس های برقی به ناوگان حمل و نقل عمومی کرج گامی مهم در جهت تحقق عملیاتی این هدف و ارتقای کیفیت خدمات ارائه شده به شهروندان است.

وی با اشاره به اهمیت ایجاد زیرساخت های لازم برای استفاده از ناوگان برقی افزود: توسعه این صنعت نیازمند همکاری و همیاری همه دستگاه های ذیربط است. در همین راستا از دولت تقاضا داریم که در زمینه ایجاد زیرساخت های لازم، از جمله احداث ایستگاه های شارژ و تأمین اعتبار مورد نیاز، یاریگر ما باشند.

ضامنی در ادامه به برنامه ریزی برای ورود اتوبوس های برقی به دیگر کلانشهرها اشاره کرد و گفت: پس از کرج، شهر اراک مقصد بعدی ورود اتوبوس های برقی خواهد بود. در این راستا ۲۰ دستگاه اتوبوس برقی برای ناوگان حمل و نقل عمومی اراک تهیه شده است که تعدادی از این ناوگان به شهرداری مذکور تحویل شده است.

وی تأکید کرد: استفاده از اتوبوس های برقی به عنوان نسل جدیدی از وسایل حمل و نقل عمومی، نقشی اساسی در کاهش آلودگی هوا و ارتقای سلامت شهروندان ایفا می کند. امیدواریم با همکاری و همدلی همه دستگاه های ذیربط، شاهد گسترش روزافزون استفاده از این وسایل پاک در ناوگان حمل و نقل عمومی کلانشهرهای کشور باشیم.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • واردات ۸ تا ۱۰ هزار خودروی برقی به کشور تا ۳ ماه آینده
  • راه‌اندازی تعمیرگاه مخصوص خودرو‌های برقی در پایتخت
  • راه‌اندازی تعمیرگاه مخصوص خودرو‌های برقی درپایتخت
  • واحد ۴ بخار نیروگاه شهید سلیمی نکا به مدار تولید بازگشت
  • بازگشت واحد ۴ بخار نیروگاه نکا به مدار تولید
  • آی پی امداد دیگر تنها یک تعمیر کننده لوازم خانگی نیست
  • اراک؛ مقصد بعدی اتوبوس های برقی/ درخواست از دولت برای احداث ایستگاه های شارژ
  • صحت سنجی ادعای ورود ۵۰ هزار خودروی خارجی به گمرکات
  • آپشن‌های جذاب و شگفت‌انگیز خودروی شیائومی + ویدئو
  • رونمایی خودروساز مشهور از ۶ خودروی برقی جدید