Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-25@16:22:10 GMT

طرز تهیه کونوفه پنیری، دسر خاورمیانه‌ای

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۶۹۵۱

طرز تهیه کونوفه پنیری، دسر خاورمیانه‌ای

کونفه، کونوفه، کنافه یا هر تلفظ دیگری، یک دسر جذاب خاورمیانه‌ای است که بیشتر در ترکیه اسمش را شنیده‌ایم. دسری که با روش‌های مختلفی درست می‌شود و یکی از آن‌ها پنیری است. ما در این مطلب طرز تهیه این دسر جذاب را به شما آموزش می‌دهیم تا از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم:

کره: ۳۰۰ گرم
پسته خرد شده: ۶ ق غذا خوری
گردوی خردشده: ۴ ق غ
پنیر لبنه: ۲۰۰ گرم
پودر نارگیل: ۴ ق غ
رشته کادایف: ۲ بسته

مواد لازم برای شربت:

آب: ۲ لیوان
شکر: ۲ لیوان
گلاب: ۵ ق غ

طرز تهیه شربت:

آب و شکر را در قابلمه می‌ریزیم؛ به جوش که آمد گلاب را اضافه کرده و می‌گذاریم نیم ساعت با حرارت ملایم بجوشد و کمی غلیظ شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شربت آماده است؛ آن را کنار می‌گذاریم تا سرد شود.

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. رشته کادایف را به تکه‌های کوچک برش دهید و کره آب شده را به آن اضافه کنید. فقط یک قاشق از کره را برای چرب کردن ظرف نگه دارید. رشته‌ها را خوب به کره آغشته کنید و سپس یک ظرف نچسب را انتخاب کنید و کف آن را خوب چرب کنید.

۲. رشته‌ها را نصف کنید و نصف آن را کف ظرف بچینید؛ به طوری که فضای خالی بین آن‌ها نباشد و کاملا پر شود.

۳. حالا پنیر را به صورت یکنواخت روی رشته‌ها پخش کنید تا کامل روی آن‌ها را بپوشاند.

۴. سپس پودر پسته، گردو و نارگیل را روی آن بریزید و در مرحله آخر بقیه رشته‌ها را روی ظرف بچینید.

۵. فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و به مدت نیم ساعت دسر را داخل فر قرار دهید. در انتها هم برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا سطح دسر طلایی شود.

۶. دسر را که از فر خارجی کردید، شربت را روی آن بریزید و با کمی پودر پسته آن را تزیین و به صورت داغ سرو کنید.

فوت و فن‌ها:

می‌توانید به جای پنیر لبنه از پنیر موزارلا استفاده کنید.
وقتی رشته‌ها را در مرحله آخر روی دسر قرار دادید، محکم فشار دهید تا خوب به هم بچسبد.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: دسر سبک زندگی پارسی خبر رشته ها طرز تهیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۶۹۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا /

موسسه بین‌المللی تحقیقات برای صلح موسوم به «سیپری» در تازه‌ترین گزارش خود در خصوص بودجه نظامی کشورهای مختلف، می‌گوید ایران در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۲ هزینه‌های نظامی خود را افزایش داده است.   به گزارش عصر ایران به نقل از یورو نیوز؛ بر اساس این گزارش که بر پایه آمارهای رسمی و دولتی کشورهای مختلف جهان حاصل می‌شود، جمهوری اسلامی ایران در سال ۲۰۲۳ مبلغ ۱۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار صرف هزینه‌های نظامی کرده است. این عدد نسبت به سال ۲۰۲۲ شش دهم درصد افزایش یافته است.    بر اساس اعلام این موسسه، میزانی که ایران برای هزینه‌های دفاعی خرج کرده معادل ۲.۱ درصد تولید ناخالص داخلی کشور بوده است.    در منطقه خارمیانه کشورهای عربستان سعودی، اسرائيل و ترکیه بیش از ایران در سال ۲۰۲۳ برای صنایع نظامی خرج کرده‌اند. عربستان با تخصیص ۷۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار نه تنها در منطقه خاورمیانه در رده نخست قرار دارد که حتی در جهان هم بعد از ایالات متحده آمریکا، چین، روسیه و هند در جایگاه پنجم ایستاده است.    بعد از عربستان این اسرائيل است که با صرف ۲۷ میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلار در جایگاه دوم در منطقه خاورمیانه و پانزدهم جهان ایستاده است. ترکیه هم با ۱۵ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلار در رده بیست و دوم دنیا قرار دارد و بیش از ایران در امور نظامی هزینه کرده است.    بر اساس نتایج این تحقیق، رتبه ایران در رده‌بندی جهان نسبت به سال ۲۰۲۲ هفت رده بالاتر رفته و از جایگاه ۳۳ به رده ۲۶ رسیده است. سهم ایران در کل هزینه‌های تسلیحاتی در جهان در سال ۲۰۲۳ حدود چهار دهم درصد بوده است. این در حالی‌است که عربستان سعودی، اسرائيل و ترکیه به ترتیب سهمی ۳.۱، ۱.۱ و شش دهم درصدی از کل هزینه‌کرد در صنایع نظامی در سال ۲۰۲۳ جهان داشته‌اند.    این گزارش که هزینه‌ها در صنایع نظامی کشورهای مختلف در تمامی نهادهای مربوطه را مورد بررسی قرار داده می‌گوید سهم هزینه‌های نظامی اختصاص یافته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی دست‌کم از سال ۲۰۱۹ به بعد رو به افزایش بوده است.   بر این اساس سهم سپاه پاسداران در کل هزینه‌های نظامی ایران در سال ۲۰۱۹ حدود ۲۷ درصد بوده اما این میزان در سال ۲۰۲۳ به ۳۷ درصد افزایش یافته است.    علاوه بر این در سال ۲۰۲۳ هزینه‌های مربوط به خرید هواپیما از شرکت صنعتی هواپیماسازی ایران (هسا) نیز در مدت مشابه ۲۷ درصد افزایش یافته است.    از تولیدات هسا می‌توان به هواپیماهای بدون سرنشین (پهپاد) که سپاه آنها را تولید و مورد استفاده قرار می‌دهد اشاره کرد.   کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • انتصاب فرستاده جدید آمریکا در خاورمیانه؛ نمایش جدید بایدن در غزه
  • آغاز به کار نشست تحولات خاورمیانه بریکس در مسکو
  • چرا میگن پنیر کاتیج یا کوتاژ مصرف کنید؟+ طرز تهیه کامل
  • خبرگزاری دولت: سریلانکایی‌ها به رئیسی لقب «شیر خاورمیانه» را داده‌اند
  • رتبه نخست ایران در پیوند کلیه در خاورمیانه
  • خوردن این غذا‌ها در شب باعث سوزش معده می‌شود
  • شما ایرانی‌ها پادشاه جهان اسلام و شیر خاورمیانه هستید + فیلم
  • چرا ایران بزرگ و قدرتمند نمی‌خواهد وارد جنگ با اسرائیل شود؟
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • بودجه نظامی ایران در سال ۲۰۲۳؛ چهارم در خاورمیانه و بیست و ششم در دنیا /