Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد به تشریح برنامه‌های این دانشگاه برای دانشجویان و زمان برگزاری امتحانات پایان ترم اشاره کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، مهرداد موحدپور گفت: همزمان با شیوع ویروس کرونا فعالیت‌های آموزشی دانشگاه فنی‌وحرفه ای نیز مانند سایر سیستم‌ها دچار اختلال شد و به علت سردگمی و بی‌نظمی ایجاد شده در بحث  سرویس‌دهی خوابگاهی و سلف سرویس و عدم امکان حضور دانشجویان و اعلام تعطیلی رسمی از طریق مراجع ذیصلاح آموزش حضوری در دانشگاه فنی وحرفه‌ای نیز تعطیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد  گفت: برای جبران تعطیلی اجباری ایجاد شده با تشکیل جلسات متعدد و نظرخواهی از کارشناسان و اساتید با تجربه حوزه آموزش فعالیت‌های مختلفی در راستای آموزش دانشجویان در دانشگاه فنی وحرفه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد انجام گرفت.

وی در تشریح فعالیت‌های آموزشی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور اقدام به طراحی سامانه آموزشی مجازی آفلاین (سمیاد) کرده که بر همین اساس برای کلیه اساتید در سامانه فوق و به ازای هر درس آدرس ،کد کاربری و رمز عبور تعریف و در اختیار آنان قرار گرفت که دانشجویان در زمان و مکانی می‌توانند با  شناسه و رمز عبور اختصاصی خویش  به محتوای درسی خود دسترسی پیدا کنند.

وی  خاطرنشان کرد: علاوه بر سامانه ملی سمیاد ،دانشگاه فنی وحرفه ای کهگیلویه وبویراحمد به منظور پوشش کامل و تکمیل فرآیند آموزش اقدام به راه‌اندازی سامانه آموزش مجازی آنلاین در محیط  Adobeconnect  کرده  که امکان برگزاری 70 کلاس درس و حضور هزار نفر دانشجو به  طور همزمان را فراهم آورده است.

وی در  ادامه گفت: در سامانه آنلاین کلیه دروس تدریس شده ضبط خواهد شد  که دانشجویان می‌توانند در صورت عدم حضور در کلاس آنلاین محتوا را به صورت آفلاین دانلود و استفاده کنند.

موحد پور، ازاطلاع رسانی‌های لازم به اساتید جهت تهیه محتوای الکترونیکی دروس خبرداد و گفت: هر استاد محتوای حداقل 5 جلسه از دروس نظری تهیه و در سایت دانشگاه استان جهت بهره برداری و دسترسی دانشجویان بارگذاری کرده است.

وی با اشاره به اینکه فایل راهنما و کلیپ آموزشی ویژه اساتید و دانشجویان به صورت مجزا تهیه و در اختیار آنها  قرار گرفت اظهار داشت: برای اساتیدی که به اینترنت یا لب تاپ و.... دسترسی ندارند چندین کلاس به زیرساخت مناسب  سخت افزاری و نرم‌افزاری مجهز شده که متقاضیان می‌توانند در واحدهای مربوطه مراجعه و اقدام به تدریس کنند.

وی اضافه کرد: برای  کمک به دانشجویان طبق مصوبه دانشگاه مرکزی  فعلا برای دروس عملی و آزمایشگاهی تا اطلاع ثانونی برنامه خاصی در نظر گرفته نشده است.

موحد پور با بیان اینکه به منظور حفظ سلامت دانشجویان خدماتی مانند ترمیم دروس، حذف اضافه، تاییدیه تحصیلی ،کمیسون موارد خاص و....به صورت غیر حضوری توسط حوزه آموزش انجام می‌شود، افزود: به منظور کمک به دانشجویان مشمول با نظام وظیفه  نیز رایزنی‌های انجام گرفته شد و فرصت‌‌ها جایی که امکان پذیر بود تمدید شد.

معاون آموزشی دانشگاه فنی حرفه‌ای کهگیلویه و بویراحمد در باره برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان نیز گفت: طبق مصوبه دانشگاه مرکزی امتحانات پایان ترم در نیمه دوم مردادماه برگزار می‌شود که مجازی یا حضوری بودن آن طبق بخشنامه‌ای که متعاقبا صادر خواهد شد مشخص می‌شود.

موحد پور در پایان از آمادگی دانشگاه فنی وحرفه‌ای استان برای برگزاری ویبنارهای آموزشی ویژه اساتید خبر داد و خاطرنشان کرد: علاوه بر ویبنارهای آموزشی کشوری که برای اساتید برگزار شده آمادگی لازم جهت برگزاری ویبنارهای آموزشی ویژه اساتید ودانشجویان به منظور استفاده از سامانه‌های آموزشی مجازی را داریم.

انتهای پیام/۸۲۰۲۴

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس آموزشی دانشگاه فنی دانشگاه فنی وحرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۸۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه همیار معلم راه اندازی می شود/ ارزشیابی دروس رشته های فنی

به گزارش خبرگزاری مهر، در جلسه‌ای با حضور وزیر آموزش و پرورش و اعضای شورای معاونان، دستاوردهای وزارت آموزش و پرورش در سال قبل و برنامه‌های پیش رو تشریح شد.

در این جلسه رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، گفت: از اقدامات مهمی که در سال ۱۴۰۲ انجام شد، ارزشیابی برنامه‌های درسی رشته‌های فنی و حرفه‌ای بود که پس از فرایندی طولانی به اتمام رسید. در این فرایند، برنامه‌های درسی عمده رشته‌های فنی و حرفه‌ای بر اساس تحولات بازار کار، ارزیابی از محیط‌های آموزشی، هنرجویان و هنرآموزان و با توجه به مطالعاتی که در زمینه آمایش سرزمینی انجام شده، مورد بررسی و ارزشیابی قرار گرفت که کار بسیار مهمی بود زیرا برخی از چالش‌های ما به دلیل به روز نبودن بخشی از برنامه درسی و عدم تناسب آنها با بازار کار بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین لطیفی گفت: از دیگر اقدامات مهم، بهسازی و غنی سازی تعدادی از کتاب‌های درسی بود که به صورت شاخص می‌توان به افزوده شدن برخی از اسناد لانه جاسوسی به کتب درسی و همچنین، بهسازی تعدادی از کتاب‌ها در زمینه سواد رسانه‌ای اشاره کرد.

وی، اقدام بعدی سازمان پژوهش را تألیف و چاپ کتب درسی دانست و گفت: در این زمینه ما موفق به تأمین ۱۰۰ درصدی کاغذ و مقوای مورد نیاز خود از طریق تولید داخلی شدیم و برای اولین بار پس از انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۲، هیچ قرارداد خارجی برای تأمین کاغذ و مقوا منعقد نشد.

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی در زمینه فعالیت‌ها و عملکردها و برنامه‌های پیش روی این سازمان در سال ۱۴۰۳ گفت: بر اساس مسیری که در دو سال گذشته برای تحول مدنظرمان طی کردیم، طرح‌واره اجرای برنامه درسی ملی مدرسه در مدرسه به عنوان نقشه راه اقدامات تحولی سازمان در سال ۱۴۰۳ نیز در دستور کار خواهد بود. بر این اساس سال ۱۴۰۳ سال آغاز تولید آزمایشی بسته‌های تربیت و یادگیری برای پایه اول ابتدایی خواهد بود؛ البته در مهر ۱۴۰۳ اجرای آزمایشی و کاملاً محدود این بسته‌ها را خواهیم داشت و اجرای این طرح سراسری نخواهد بود.

اجرای محدود و آزمایشی بسته‌های یادگیری پایه اول ابتدایی

لطیفی تاکید کرد: به هیچ عنوان بنا نداریم این طرح به صورت گسترده اجرایی شود؛ این طرح به صورت آزمایشی است و حتی ممکن است تولید محتواهای آموزشی همزمان با تدریس آنها و به صورت درس به درس صورت بگیرد. همراه تولید بسته‌ها، برنامه درسی مدرسه‌ای دوره اول ابتدایی را نیز تدوین کرده و همزمان با اجرای آزمایشی، آن را هم در اختیار مدارس مجری خواهیم گذاشت.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: به واسطه برنامه درسی مدرسه‌ای است که مدرسه را به صورت جدی‌تر با برنامه درسی و نه فقط کتاب درسی تأمین و حمایت خواهیم کرد. انتظار سند تحول و اسناد بالادستی دیگر هم تغییر رویکرد از کتاب محوری به سمت برنامه محوری است. سال گذشته به صورت آزمایشی با دو استان طرحی را در این زمینه پیش بردیم و بازخوردهای خوبی در این دو استان گرفتیم و امیدواریم که امسال بتوانیم این طرح آزمایشی را گسترش دهیم و با توسعه تدریجی این طرح و آشنا کردن استان‌ها با اقدامات درون مدرسه‌ای، تحول در بسته‌های یادگیری دوره ابتدایی را با قوت و عمق بیشتری شروع کنیم.

اصلاح کتاب‌های پایه دهم رشته‌های فنی با ارزشیابی دقیق

رئیس سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی افزود: اقدام بعدی ما آغاز اصلاح برنامه‌های درسی فنی و حرفه‌ای بر اساس ارزشیابی سال گذشته است که امیدواریم از مهر امسال، کتاب‌های پایه دهم رشته‌های فنی حرفه‌ای بر اساس این ارزشیابی‌ها اصلاح شود.

لطیفی دیگر اقدام این سازمان در سال ۱۴۰۳ را بازآرایی شاخه‌ها و رشته‌ها و ارائه ساختار جدید مقطع متوسطه دوم عنوان کرد و گفت: بخشی از مطالعات این امر در سال گذشته انجام شد و امیدواریم امسال بتوانیم ساختار جدید را به شورای عالی آموزش و پرورش ارائه کنیم. البته ارائه آن با محوریت سازمان پژوهش و با همکاری معاونت آموزش متوسطه است.

وی با اشاره به حمایت از معلمان و خصوصاً نومعلمان در امر تدریس محتواهای آموزشی گفت: اقدام بعدی و نهایی ما سامانه الکترونیکی همیار معلم است که بنا داریم مطابق با اقداماتی که پیش از این در سال ۱۴۰۲ داشتیم؛ مرحله نخست آن فعال شود که این موضوع بخشی از باز طراحی شبکه رشد است که تکلیف ما در اسناد تحولی است. هدف گذاری ما این است که بتوانیم با تبدیل محتواهای کمک درسی و کمک آموزشی ویژه معلمان در قالب محتواهای کوتاه و با قابلیت دسترسی آسان، خصوصاً به نومعلمان کمک کنیم که حضور فعال‌تر و موثرتری در کلاس درس داشته باشند.

کد خبر 6077479 علی قدمی

دیگر خبرها

  • کهگیلویه و بویراحمد، پیشرو در اجرای طرح‌های قرارگاه عدالت تربیتی 
  • تجهیز ۳۰ مدرسه در کهگیلویه و بویراحمد به سیستم گرمایشی و سرمایشی
  • رونمایی از سامانه مهارت افزایی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر/ شرط صدور گواهینامه معتبر برای دوره‌های مهارت‌آموزی
  • تولید برای اثرگذاری در اقتصاد، باید دانش‌بنیان باشد
  • ثبت بیش از ۸۷۲ هزار تردد در جاده های کهگیلویه و بویراحمد طی تعطیلات عید فطر
  • راه اندازی سامانه همیار معلم و اصلاح برنامه‌های درسی فنی و حرفه‌ای
  • سامانه همیار معلم راه اندازی می شود/ ارزشیابی دروس رشته های فنی
  • ارزشیابی برنامه‌های درسی فنی و حرفه‌ایها/ آغاز تولید بسته‌های تربیت و یادگیری اول ابتدایی‌ها
  • یک فوتی و ۱۷۱ مصدوم حاصل تصادفات تعطیلات عید فطر کهگیلویه و بویراحمد
  • کهگیلویه و بویراحمد آماده برگزاری دومین کنگره ملی شهدا