Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید جواد حسینی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش افزود: سازمان آموزش و پرورش استثنایی در نظر دارد در کلاس های حداکثر ۴چهار نفره و با کاهش زمان آموزش خلاءهای آموزشی دانش آموزان بویژه برای دروس مهارتی را رفع کند، همچنین درخواست دیگری نیز برای حضور انفرادی ضروری دانش آموزان پیش دبستانی و ابتدایی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البته برگزاری این کلاس ها با هماهنگی شورای مدرسه و آموزش و پرورش استثنایی منطقه و استان است، همچنین درخواست دیگر برای آموزش و ارزشیابی دروس مهارتی دانش آموزان متوسطه است که بزودی برای برگزاری امتحانات اعلام می شود.

ارزشیابی پیش دبستانی ها در شهریورماه

معاون وزیر آموزش و پرورش درباره شیوه های ارزشیابی دانش آموزان با نیازهای ویژه اظهار داشت: در رابطه با شیوه نامه ارزیابی دانش آموزان با نیازهای ویژه در شرایط کرونا دوره های مختلف تحصیلی داریم که با توجه به شرایط این دوره ها ارزشیابی دانش آموزان با کمترین خطر انجام شود.

وی افزود: با توجه به این که مقطع پیش دبستانی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه رسمی و الزامی است، برای این مقطع ارزشیابی به صورت غیر حضوری تعیین شده است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: اما برای رعایت حال دانش آموزانی که شاید امکان دسترسی کمتری به فضای مجازی داشته باشند و خانواده نتوانسته باشد محتوای آموزشی لازم را به دانش آموز برساند، زمان ارزشیابی تا شهریور ماه مشخص شده است، یعنی فرصت آموزشی به دانش آموز داده شده تا در شهریور ماه ارزشیابی غیرحضوری داشته باشد.

حسینی خاطرنشان کرد: معلم تا شهریور ماه بسته های آموزشی را مجددا ارزشیابی می کند، همچنین والدین با کمک معلم با دانش آموز محتوای دروس را تمرین می کنند تا شهریور ارزشیابی غیرحضوری برای آنها انجام شود، در واقع معلم به این اطمینان برسد که یادگیری حاصل شده است.

ارزشیابی دانش آموزان ابتدایی غیرحضوری است

وی همچنین درباره شیوه ارزشیابی دانش آموزان با نیازهای ویژه ابتدایی اظهار داشت: در تمام پایه های دوره ابتدایی ارزشیابی به صورت غیرحضوری انجام می شود، اما با توجه به اهمیت یادگیری در مقطع اول ابتدایی، اول مقدماتی، اول تکمیلی و پایه اول دانش آموزان آسیب دیده شنوایی، بینایی و معلول جسمی، حرکتی، چندمعلولیتی و طیف اوتیسم با نظر شورای مدرسه و در صورت ضرورت می توان برای برخی دانش آموزان که می خواهند به پایه های بالاتر ارتقا پیدا کنند، ارزشیابی حضوری و انفرادی صورت گیرد.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خاطرنشان کرد: همچنین برای گروه کم توان ذهنی ارزشیابی ها غیرحضوری است و برای سطح اول تا سوم اگر ضرورت دارد می توان به صورت حضوری و انفرادی ارزشیابی ها صورت گیرد.

برگزاری کلاس مهارتی با مجوز ستاد ملی مبارزه با کرونا انجام می شود

حسینی همچنین درباره ارزشیابی دانش آموزان دوره اول متوسطه اظهار داشت: ارزشیابی برای تمام پایه های هفتم، هشتم و نهم غیر حضوری است و فقط درس کار و فناوری پایه نهم با مجوز ستاد ملی مبارزه با کرونا می تواند کلاس آموزشی و ارزشیابی حضوری برای آن تشکیل شود.

برگزاری کلاس و ارزشیابی دروس مهارتی با نظر ستاد ملی مبارزه با کرونا

وی یادآور شد: همچنین ارزشیابی دروس نظری برای دانش آموزان متوسطه حرفه ای در گروه کم توان ذهنی به صورت غیر حضوری انجام می شود اما برای برگزاری کلاس ها و آزمون حضوری دروس مهارتی منتظر مجوز از ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی افزود: همچنین ارزشیابی دوره متوسطه دوم حرفه ای پایه دهم، یازدهم و دوازدهم غیرحضوری است و برای دورس مهارتی تابع  شرایط ستاد ملی مبارزه با کرونا هستیم.

 برگزاری کلاس ها متناسب با نیازهای دانش آموزان به یادگیری

حسینی همچنین گفت: پس از اخذ مجوز از ستاد ملی مقابله با کرونا شیوه نامه تشکیل کلاس های آموزشی با شرایط خاص تدوین می شود تا مدارس با رعایت پروتکل های بهداشتی اقدام به آموزش و ارزشیابی دانش آموزان را داشته باشند. کلاس ها در شرایط عادی با حداکثر ۱۱ نفر تشکیل می شود و در این شرایط امکان تشکیل کلاس ها با تعداد نفرات کمتر فراهم است.

وی افزود: ممکن است یک دانش آموز به پنج جلسه آموزش و دیگری به ۱۰ جلسه نیاز داشته باشد، از این رو معلم پس ارزیابی های لازم با توجه به نیاز دانش آموزان به یادگیری برای آنها کلاس های آموزشی برگزار می کند.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی خاطرنشان کرد: در واقع از اول اسفند که مدارس تعطیل شده، ساعت های آموزشی محاسبه می شود و با حداقل ساعت، کلاس آموزشی برگزار می کنند، سازمان آموزش و پرورش استثنایی کمبودی هم در زمینه نیرو و فضای آموزشی ندارد.

برچسب‌ها مدارس سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش پروندهٔ خبری امتحانات پایان سال تحصیلی ۹۹-۹۸ ؛ مجازی یا حضوری آموزش مجازی ؛ تجربه ای نو در سایه کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش مدارس سید جواد حسینی وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان با نیازهای ویژه ستاد ملی مبارزه با کرونا ارزشیابی دانش آموزان برگزاری کلاس دروس مهارتی کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۸۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت بهداشت، دکتر حوریه محمدی با اعلام این خبر افزود: بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی، هفدهمین جشنواره شهید مطهری و ششمین جشنواره ایده های نوآورانه آموزشی ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مرکز همایش های رازی دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می شود.

رییس مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی وزارت بهداشت، با اشاره به همکاری دانشگاه های کلان منطقه یک در این رویداد گفت: این جشنواره با شعار «آموزش علوم پزشکی از کلاس درس تا عرصه» و با محوریت پاسخگویی اجتماعی و کاربردی کردن آموزش در دانشگاه های علوم پزشکی برگزار می شود.

وی هدف از برگزاری این همایش را تجلیل و تکریم اساتید عرصه آموزش پزشکی، شناسایی و معرفی فرآیندهای آموزشی مطلوب کشوری و همچنین تقدیر از افرادی که برای ارتقای کمی و کیفی آموزش در دانشگاه ها تلاش می کنند، برشمرد و اضافه کرد: امسال از پژوهشگران برتر دانشجویی، مقالات برگزیده و پایان نامه های آموزش پزشکی برگزیده در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری به صورت جانبی تقدیر خواهد شد.

محمدی، به اهمیت پاسخگویی اجتماعی اشاره کرد و آن را نیاز امروز جامعه دانست و افزود: توسعه و بازنگری در کوریکلوم های آموزشی بر اساس نیاز جامعه، کیفیت آموزش بالینی، آموزش دانشجو محور، اخلاق حرفه ای و استفاده از فناوری های نوین آموزشی از جمله محورهای این همایش خواند که موجب افزایش کیفیت آموزش می شوند تا فراگیران بتوانند مهارت های لازم را برای ارائه خدمت به کشور به دست بیاورند.

وی بر ضرورت مشارکت جدی تر دانشگاه ها در این رویداد تاکید کرد و یادآور شد: حضور جدی تر دانشگاه ها می تواند به رونق جشنواره بیافزاید. این همایش همچنین از امتیاز آموزش مداوم برخوردار بوده و محتوای برنامه ها به گونه ای تنظیم شده که برای اعضای هیات علمی علوم پایه و بالینی و تمامی دانشجویان علوم پزشکی در تمامی مقاطع قابل استفاده خواهد بود. همچنین بخش دانشجویی این جشنواره به صورت موازی در کنار رویداد اصلی برگزار خواهد شد.

کد خبر 6085286

دیگر خبرها

  • برگزاری کلاس های آموزشی در مدارس شهرستان بوکان به مناسبت هفته زمین پاک
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرامی‌گیرند
  • دانش‌آموزان مدارس استثنایی رفتارهای صحیح ترافیکی را فرا می‌گیرند
  • اهداف تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد شبستر و آموزش و پرورش استان آذربایجان‌شرقی
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • آموزش رفتار‌های صحیح ترافیکی به دانش آموزان مدارس استثنایی
  • همایش آموزش پزشکی با شعار «از کلاس درس تا عرصه» برگزار می شود
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار