Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید عسگری روز یکشنیه در حاشیه بازدید از پروژه انتقال آبگرم دهلران در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: مسیر انتقال این فاز از طرح ۶.۵ کیللومتر است و تا کنون عملیات سازه رسوب‌گیر شروع و حدود یک کیلومتر نیز حفاری کانل انجام شده است و قرار است انتقال آبگرم بوسیله لوله پلی اتیلن انجام شود.

وی یادآور شد: با توجه به مشکلات زیست محیطی ناشی از انتشار گازهای گوگرد در سطح شهر و مشکلات تنفسی و خسارت به تجهیزات و لوازم برقی مردم، طرح ساماندهی چشمه‌های آبگرم دهلران در قالب ۲ فاز تعریف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجید عسکری فاز اول این طرح را شامل انتقال آب به پایین دست و فاز دوم را احداث تصفیه‌خانه برشمرد و افزود: بعد از تکمیل مطالعات پروژه، پیمان‌سپاری و آغاز عملیات اجرایی فاز اول شامل انتقال آب چشمه‌ها به پایین دست از طریق لوله به طول ۶ کیلومتر انجام می‌شود که با اجرای آن ۵۰ درصد مشکلات زیست محیطی مرتفع خواهد شد.

وی با اشاره به فعالیت پیمانکار در فاز اول و نیاز به ۱۸۰ میلیارد ریال برای این مرحله اظهار داشت: در صورت تامین اعتبار از طریق سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان حداکثر تا پایان سال آینده فاز اول بهره‌برداری می‌شود.

عسکری در خصوص فاز دوم طرح هم گفت: این مرحله شامل احداث سیستم تصفیه‌خانه و جداسازی گاز گوگرد است که مطالعات احداث آن تکمیل و آماده شروع عملیات اجرایی است.

وی افزود: مناقصه این مرحله هنوز بدلیل عدم تامین منابع مالی انجام نشده است و در صورت تامین ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار آمادگی برای برگزاری مناقصه و شروع عملیات اجرایی وجود دارد.

فرماندار دهلران گفت: با کلنگ‌زنی پروژه انتقال و هدایت آبگرم دهلران شاهد حل مشکل شهروندان این شهر در بحث خسارت‌های ناشی از آن خواهیم بود.

عسکری افزود: با هدایت آبگرم دهلران، دیگر شاهد خسارت‌های اقتصادی به لوازم و تاسیسات فلزی شهری و خانگی ناشی از پراکنش گازهای گوگردی در فضای شهر نخواهیم بود. 

وی یادآور شد: تامین اعتبار یکی از مباحث بسیار مهمی برای اجرای این پروژه است که استاندار ایلام و معاون عمرانی استاندار از ردیف‌های مختلف تخصیص‌ها را مشخص کردند و امسال نیز از محل اعتبارهای کمیته برنامه‌ریزی شهرستان اعتبار لازم برای سرانجام رسیدن این پروژه اختصاص خواهد یافت. 

عسکری افزود: پروژه کلنگ‌زنی و مراحل اجرایی این طرح شروع و دستگاه اجرایی آن نیز مشخص شده است و از مسوولان استانی درخواست می‌شود در بحث انتقال و هدایت آبگرم دهلران سرعت عمل بیشتری داشته باشند.

فرماندار دهلران گفت: پیگیری‌ها برای تامین اعتبار و تسریع در عملیات اجرایی فاز اول در دستور کار است و با توجه به اینکه ساماندهی این چشمه‌ها از مصوبات سفرهای شهرستانی استاندار است امیدواریم در آینده شاهد تسریع در عملیات اجرایی آن باشیم.

طرح مطالعات این پروژه با سه میلیارد ریال اعتبار در سال ۹۴ شروع و در سال ۹۷ به اتمام رسیده است.

برچسب‌ها ایلام آبگرم دهلران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ایلام آبگرم دهلران ایلام آبگرم دهلران عملیات اجرایی میلیارد ریال آبگرم دهلران فاز اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۹۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ملی احیاء و ساماندهی دریاچه نمک تشکیل می‌شود

 محمدحسین بازگیر روز سه‌شنبه گفت: در راستای دستور رئیس جمهور مبنی بر تشکیل کارگروه احیاء و ساماندهی دریاچه نمک و بر اساس مصوبه ششمین نشست ستاد ملی هماهنگی و مدیریت تالاب‌های کشور، مقرر شد پروژه‌های اولویت دار طرح جامع مدیریت دریاچه نمک در یک کارگروه تخصصی با مسئولیت استاندار قم و عضویت استانداران حوضه آبخیز و دستگاه‌های مسئول، در یک دوره زمانی پنج ساله به اجرا گذاشته شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم با بیان اینکه تعیین نیاز آبی محیط زیستی حوزه آبخیز دریاچه نمک و نحوه تأمین آن در سناریو‌های مختلف از جمله پروژه‌ها در این طرح جامع است، عنوان کرد: وزارت نیرو تا تکمیل این مطالعات، موظف به تأمین نیاز آبی حوضه دریاچه نمک بر اساس مصوب شورای عالی آب در سال ۹۶ حداقل به میزان ۱۵۴ میلیون مترمکعب خواهد بود.

بازگیر از انجام مطالعات جامع یکپارچه دریاچه نمک به مدت ۲ سال خبر داد و گفت: اجرای برنامه‌های سازگاری با کم آبی با اولویت استان‌های قم، اصفهان و سمنان از دیگر پروژه‌هایی است که در این طرح جامع با جدیت پیگیری خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم با بیان اینکه سازمان منابع طبیعی موظف به انجام اقدامات اصلاحی و احیایی جهت مقابله با پدیده گرد و غبار پیرامون دریاچه نمک خواهد بود، عنوان کرد: مدیریت مزارع کشاورزی اطراف دریاچه نمک، پیاده سازی و اصلاح الگوی کشت و توسعه سامانه‌های مدرن کشت و آبیاری، از جمله تکالیف وزارت جهاد کشاورزی در طرح جامع مدیریت دریاچه نمک است.

بازگیر  بر ضرورت اتخاذ تدابیر لازم به منظور جلوگیری از اضافه برداشت در زمان رهاسازی حقابه زیست محیطی دریاچه نمک بر اساس این مصوبه تأکید کرد و گفت: هوشمندسازی چاه‌های مجاز و شناسایی چاه‌های غیرمجاز کشاورزی و نیز اجرای برنامه‌های آموزشی و ترویجی به منظور جلب مشارکت جوامع بومی در نظارت مصرف آب از دیگر برنامه‌هایی است که طی پنج سال آینده اجرا خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم همچنین تسطیح و نوسازی اراضی کشاورزی به منظور افزایش راندمان آبیاری و انجام مطالعه تطبیق الگوی فضای سبز با شرایط آبی استان‌های مرتبط با دریاچه نمک را از دیگر پروژه‌های این طرح دانست و گفت: طرح پایش کمی و کیفی تالاب‌های حوضه آبخیز دریاچه نمک و طراحی شبکه جمع آوری و تصفیه فاضلاب شهری و روستایی برای ۱۰ سکونتگاه شهری تأمین کننده آب این دریاچه، طی سه سال آینده انجام می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم با اشاره به انجام مطالعات ارزیابی اثرات محیط زیستی برداشت نمک از این دریاچه تا پایان سال، تصریح کرد: حد بستر و حریم تالاب‌های حوزه دریاچه نمک تعیین و اجرا می‌شود و در صورت تأمین اعتبار حفاظت فیزیکی افزایش و مراکز پایش در منطقه احداث خواهد شد.

 بازگیر ساماندهی گردشگری بی‌ضابطه و جلوگیری از آفرودسواری در سطح حوزه آبخیز با اولویت کانون‌های گرد و غبار را از دیگر پروژه‌های این طرح دانست و گفت: برای دریاچه نمک و تالاب‌های اقماری آن، طرح طبیعت گردی ارائه خواهد شد، ضمن اینکه نظارت و مراقبت از دریاچه نمک به عنوان یک میراث طبیعی ملی مطابق با ضوابط و معیار‌های مربوطه پیگیری می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم در پایان با بیان اینکه دستگاه‌های اجرایی ذیربط مکلف هستند منابع اعتباری لازم برای اجرای پروژه‌های مصوب را با هماهنگی سازمان برنامه و بودجه کشور در بودجه‌های سنواتی خود پیش بینی کنند، گفت: امیدواریم با اجرای این طرح جامع با محوریت استانداری قم، شاهد بهبود وضعیت محیط زیستی دریاچه نمک و کانون‌های فعال گرد و غبار در منطقه باشیم.

دریاچه نمک در ناحیه شرقی قم و در حدفاصل استان‌های قم، سمنان و اصفهان قرارگرفته و بزرگترین دریاچه فصلی و فراشور کشور می‌باشد که حدود ۲۰۰ هزار هکتار وسعت داشته و یک‌سوم آن در محدوده جغرافیایی قم قرار گرفته است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • پیشرفت فیزیکی عملیات اجرایی پل بسیج مطابق برنامه زمانبندی است
  • خط‌کشی طولی ۲۰ هزار متر معابر حاشیه باغ فدک انجام شد
  • بهره‌برداری از ۶ پروژه عظیم عمرانی ورزشی در استان اردبیل
  • تامین هشت هزار میلیارد ریال اعتبار برای طرح‌های عمرانی
  • آغاز عملیات اجرایی پتروپالایشگاه شهید سلیمانی و راه‌اندازی ۲ پروژه پالایشی در ۱۴۰۳/ افزایش ۷ درصدی تولید بنزین در سالی که گذشت
  • بهره‌برداری از پروژه روشنایی ناژوان با ۱۵ میلیارد ریال اعتبار
  • وسایل نقلیه توقیفی در سمنان به ارزش ۵۰‌ میلیارد ریال فروخته شد
  • کارگروه ملی احیاء و ساماندهی دریاچه نمک تشکیل می‌شود
  • تشکیل کارگروه ملی احیاء و ساماندهی دریاچه نمک 
  • افتتاح و رونمایی از ۲ طرح شهرداری بافق