Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@21:21:22 GMT

فرماندار ساوه: بعضی قوانین بی کیفتند

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۱۹۹۷۳۹

فرماندار ساوه: بعضی قوانین بی کیفتند

ایسنا/مرکزی فرماندار ساوه گفت: قوانینی در مجلس یازدهم تصویب شود که به نفع مردم تفسیر شود.

علی میرزایی در آیین افتتاحیه دفتر و معرفی مسئولان دفاتر نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس یازدهم با تقدیر از همه دست اندرکاران امر برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: رهنمودهای رهبری در آغاز بکار فعالیت نمایندگان مجلس یازدهم خط و مشی را برای ارکان نظام اسلامی ترسیم کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی شناخت دقیق از شرایط کشور را  اولویت مهم مجلس دانست و افزود: نمایندگان مجلس باید اولویت‌های کشور را در حوزه‌های گوناگون بویژه در حوزه اقتصاد و معیشت مردم متناسب با نیاز جامعه سرلوحه کار خویش قرار دهند و ریل‌گذاری و سیاست‌گزاری متناسب با آن را در خانه ملت اتخاذ کنند.

وی شناسایی اولویت‌های شهرستان و عارضه‌یابی کمبودها و موانع را مورد تاکید قرار داد و افزود: با همدلی بین مدیران شهرستانی و مشارکت مردم و با استفاده از نظرات نخبگان می توان مسیر توسعه را هموار کرد.

فرماندار ساوه تصریح کرد: در شرایط کنونی کشور اساسی‌ترین کار در سال جهش تولید باید بر مبنای وحدت و تعامل، دوری از جناح بازی و حاشیه پردازی‌های شخصی و گروهی باشد تا در نزد خدا و مردم سربلند و روسفید باشیم.

وی شفافیت در همه عرصه‌ها از سوی نمایندگان مجلس بویژه در وضع قوانین و مقررات و نظارت بر حسن اجرای آنها، پرهیز از تصویب قوانین پشت سرهم و دست و پاگیر، کیفیت بخشی به قوانین به جای توجه به کمیت آنها و لایحه محوری به جای طرح محوری را مورد تاکید قرار داد و افزود: مجلس یازدهم به جای وضع قوانین متعدد باید به دنبال کیفیت بخشی به قانون باشد. بسیاری از قوانین کشور ما از کیفیت لازم برخوردار نیستند و در مسیر اجرا با مشکل مواجه می شوند.

میرزایی با تاکید بر اینکه در مجلس شورای اسلامی باید قوانینی تدوین شود که به نفع مردم تفسیر شود، افزود: اصلاح قانون انتخابات از اصلی‌ترین رویکردهای مجلس یازدهم باشد. در فرآیند برگزاری انتخابات برخی قوانین دست و پاگیر وجود دارد که نیاز به اصلاح داشته و امید است این مهم در اولویت مجلس یازدهم قرار گیرد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فرمانداري ساوه استانی سیاسی مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۹۹۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نتیجه دور دوم انتخابات نقش موثر در کارآمدی مجلس آینده دارد

«پرویز سروری» عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اهمیت دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: تعیین تکلیف ۱۵ درصد نمایندگان مجلس دوازدهم به دور دوم موکول شده که عددی تعیین‌کننده است؛ طبیعتاً نتیجه انتخابات در دور دوم، می‌تواند نقش مؤثری در کارآمدی یا ناکارآمدی مجلس آینده ایفا کند.

وی ادامه داد: گروه‌ها و جریانات مختلف سیاسی که در مجلس آینده حضور دارند، برای تکمیل ظرفیت‌شان از فرصت دور دوم حتماً استفاده خواهند کرد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه مجلس دوازدهم متفاوت با مجلس‌های گذشته خواهد بود، افزود: در این مجلس رقابت‌های درون‌گفتمانی حضور و بروز خواهد داشت که البته این مساله می‌تواند، هم تهدید و هم فرصت باشد؛ اگر رقابت‌های زمان انتخابات به داخل مجلس منتقل شود، قطعاً مضر و خطرناک خواهد بود.

سروری افزود: با توجه به اینکه در دور دوم انتخابات مجلس، عموماً مردم با رأی پایین‌تری شرکت می‌کنند، فکر می‌کنم که صداوسیما و احزاب و گروه‌ها می‌توانند در گرم‌کردن فضای انتخاباتی و افزایش مشارکت مؤثر باشند.

وی با اشاره به اولویت‌های مجلس دوازدهم گفت: دغدغه و اولویت مجلس آینده باید دغدغه و اولویت مردم باشد؛ امروز چند موضوع از جمله اقتصاد، اشتغال، معیشت، ازدواج و… برای مردم اهمیت دارد و لذا اولویت مجلس آینده باید پرداختن به آن‌ها باشد؛ مجلس برای تحقق شعار سال و حل مشکلات اقتصادی باید پیش‌قراول باشد.

فعال سیاسی تصریح کرد: موضوع امنیت هم با توجه به اتفاقاتی که در منطقه می‌افتد قابل توجه است و مجلس باید در موضوع تقویت بنیه دفاعی کشور توجه بیشتری داشته باشد چراکه ایران در کانون توطئه‌های جدی قرار دارد؛ البته طعم شیرین اقتدار را در عملیات «وعده صادق» دیدیم و مشخص شد قدرت ملی چقدر می‌تواند در ایجاد صلح و آرامش در کشور مؤثر باشد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۱۱ اسفندماه ۱۴۰۲ در ۲۰۸ حوزه انتخابیه سراسر کشور برگزار شد که انتخابات ۲۱ حوزه به مرحله دوم کشیده شد. قرار است دور دوم انتخابات مجلس روز ۲۱ اردیبهشت برگزار شود.

کد خبر 6083374 نفیسه عبدالهی

دیگر خبرها

  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • پزشکیان : امروز در مجلس اولویت عده‌ای موضوع حجاب است/ این موضوع با زور و گشت ارشاد نتیجه‌ عکس خواهد داد
  • تغییر روزهای برگزاری نشست علنی مجلس
  • کارنامه ۴ساله مجلس یازدهم؛ از جهش تولید مسکن تا واردات خودرو
  • روزهای برگزاری جلسات علنی مجلس تغییر کرد
  • اولویت‌ های حوزه حمل و نقل و مسکن بررسی شد
  • تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • سخنگوی دولت: پس از بارش‌های اخیر بخشی از حقابه هیرمند آزادسازی شد / معیشت مردم و ایجاد رشد اقتصادی اولویت مذاکرات مشترک دولت و مجلس دوازدهم خواهد بود
  • نتیجه دور دوم انتخابات نقش موثر در کارآمدی مجلس آینده دارد