Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/سیستان و بلوچستان رییس سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: علاوه بر ۲۷ دستگاه سمپاش یوال وی پاش پشت وانتی، استفاده از سمپاشی هوایی و۱۲۰ سمپاش از انواع سمپاش های توربولاینر، پشت تراکتوری و دیگر انواع سمپاش ها، جهت تسریع درروند عملیات مبارزه، ۵۵ دستگاه سمپاش جدید نیز به ناوگان سمپاشی اضافه شده ولی همچنان جهت تداوم مبارزه با این آفت بین المللی خطرناک در۱۵شهرستان درگیر لزوم تامین امکانات بیشتر ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلام حیدر زورقی افزود: با هجوم وریزش ملخ صحرایی نابالغ به مراتع و اراضی کشاورزی مرکز و جنوب استان، سطح گسترده آلودگی اراضی به این آفت خطرناک که بشدت نیاز به تغذیه دارند، امکانات بیشتری را می طلبد.

وی گفت: متاسفانه طی روزهای اخیربدلیل گرمای هوا و پایین بودن سطح سبزمراتع، دستجات ملخ نابالغ جهت تغذیه از کشور پاکستان به حاشیه مزارع وباغات استان هجوم آورده اند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اظهار داشت: خوشبختانه با رصد و دیده بانی مستمر اکیپ های ردیاب ، اراضی آلوده توسط اکیپ های مبارزه جهاد کشاورزی و کشاورزان مناطق، سریعا سمپاشی شده و تاکنون خسارت قابل توجهی به مزارع وباغات وارد نگردیده است.

غلام حیدر زورقی با اشاره به نحوه فعالیت پروازی ملخ ها درروز گفت: انجام مبارزه شبانه برای نابودی آفت تاکنون بسیارموثر بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان میزان کل سطح مبارزه شیمیایی علیه ملخ صحرایی مهاجر تا تاریخ ۱۷ خردادماه را بیش ‌از ۱۶۷هزارهکتارو سطح ردیابی برای مبارزه را ۳میلیون و۲۰۰هزارهکتاراعلام و تاکید کرد: شدت هجوم ملخ صحرایی به استان تا سه هفته دیگر ادامه خواهد داشت.

منبع: ایسنا

کلیدواژه: جهاد كشاورزي سيستان و بلوچستان ملخ صحرایی استانی اقتصادی جهاد کشاورزی ملخ صحرایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۰۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: از ابتدای امسال سطحی بالغ بر ۴۰ هزار هکتار مبارزه کنترلی و پیشگیری بر علیه زنگ زرد و ۱۴۸ هزار هکتار مبارزه بر علیه آفت سن و ۲۶۱ هزار هکتار نیز مبارزه بر علیه علف‌های هرز در مزارع گندم انجام شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، جاوید عباسی اظهار داشت: با توجه به شرایط مساعد آب و هوایی، بارندگی و پیش بینی‌های قبلی مبنی بر شیوع بیماری‌های برگی خصوصاً زنگ زرد و افزایش تراکم آفت سن غلات، از ابتدای بهمن ماه سال گذشته عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت زا به صورت شبانه روزی توسط کارشناسان شبکه مراقبت در سطح مزارع گندم استان فارس انجام شده است.

وی اضافه کرد: عملیات پایش و مبارزه با عوامل خسارت زا در سطح مزارع گندم تا پایان خرداد ماه در فارس ادامه دارد. خوشبختانه با اقدامات به موقع تاکنون خساراتی ناشی از بیماری زنگ زرد در مناطق مستعد و شمالی استان فارس گزارش نشده است.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس، صدور اطلاعیه‌ها و ارائه دستورالعمل‌های فنی به کشاورزان، انجام مبارزه به موقع به صورت پیشگیری و کنترلی و همچنین همکاری کشاورزان خصوصاً در مناطق مستعد را از جمله اقدامات به موقع این سازمان برای کنترل بیماری زنگ زرد گندم و آفت سن غلات در فارس برشمرد. 

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان فارس توصیه کرد: کشاورزان استان فارسی می توانند با نظر کارشناسان مراکز جهاد کشاورزی و مدیران پهنه نسبت به سمپاشی مزارع خود بر علیه بیماری زنگ یا سن غلات اقدام کنند.

انتهای پیام/424

دیگر خبرها

  • تداوم باران بهاری در سیستان وبلوچستان
  • هشدار به کشاورزان، برای مبارزه با آفات علیه سن گندم
  • مبادله ۸۴ هزارو ۵۳۹ تن محصولات کشاورزی درمرز‌های رسمی سیستان وبلوچستان
  • عوامل خسارت‌زای زنگ زرد گندم و سن غلات مزارع فارس مدیریت می‌شوند
  • مدیریت عوامل خسارت‌زا زنگ زرد گندم و سن غلات در فارس
  • خرید۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • تداوم انسداد ۱۰۱ راه روستایی درجنوب سیستان وبلوچستان براثربارندگی‌ اخیر
  • تداوم خدمات رسانی به مناطق سیل زده جنوب سیستان وبلوچستان
  • خسارت میلیاردی سیل به بخش کشاورزی سیستان‌وبلوچستان
  • بازسازی جاده‌های دسترسی به مزارع وقنات،جنوب سیستان وبلوچستان