Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - رئیس ‌اچ‌اس‌یی‌ پتروشیمی کارون، تولید بیش از 6 میلیون لیتر آب‌ژاول را از ‌ابتدای اپیدمی کرونا تاکنون، از مهم‌ترین اقدام‌های این شرکت در حوزه مسئولیت اجتماعی و حفظ سلامت مردم عنوان کرد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی کارون، امیرحسن فرجادنیا با بیان اینکه صیانت از محیط‌زیست از دغدغه‌های اصلی این شرکت است و «تولید سبز، ایمن و پایدار» در صدر ‌راهبردهای پتروشیمی کارون قرار دارد، گفت: این شرکت به‌منظور ایفای نقش مسئولیت اجتماعی، در چند سال اخیر اقدام‌های مهمی را برای حفظ و ‌بهینه‌سازی وضع و شرایط محیط زیست اجرا کرده است از جمله ایزوله کردن همه مسیرهای خروج رواناب به‌منظور جمع‌آوری، تصفیه و بهینه‌سازی مدیریت پساب سطحی، نصب و ‌آماده‌سازی مخزن نگهداری اسیدسولفوریک رقیق‌شده در راستای مدیریت بهینه و تسهیل در برون‌سپاری و بازیافت، اجرای طرح ‌مدیریت نشتی‌ها به‌منظور کاهش آلاینده‌ها، بهینه‌سازی مصرف مواد، منابع و انرژی و اجرای طرح‌های پژوهشی و تحقیقاتی ‌زیست‌محیطی از قبیل ارتقای کیفیت شیمیایی و همچنین شرایط ظاهری پساب صنعتی ارسالی به تصفیه‌خانه.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس ‌اچ‌اس‌یی پتروشیمی کارون، احداث و آماده‌سازی جایگاه‌های تفکیک نگهداری موقت پسماند در واحدهای عملیاتی و استقرار ‌سیستم مدیریت یکپارچه محیط زیستی 14001‌ ISO ‌و سیستم یکپارچه مدیریت انرژی 50001‌ ISO ‌از سال 1395 و تمدید متوالی ‌آن در چند سال اخیر با انجام ممیزی‌های سالانه را از دیگر اقدام‌های این شرکت در زمینه محیط‌ زیست عنوان کرد. ‌
فرجادنیا با بیان اینکه همکاری با شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی از زمان راه‌اندازی فاز 2 شرکت پتروشیمی کارون آغاز شده و از چهار سال گذشته این ‌همکاری افزایش بیشتری داشته است، تصریح کرد: از دیگر اقدام‌های مهم در این مجتمع، ‌اصلاح طراحی و نصب سیستم ‌جمع‌آوری و امحای گازهای فرآیندی در برخی واحدهای عملیاتی با همیاری کارشناسان و متخصصان داخلی و جاری‌سازی ‌ «مجوز مصرف آب» در واحدهای عملیاتی برای نخستین بار در کشور با هدف کاهش میزان مصرف آب و همچنین کاهش تولید ‌پساب، بازاریابی و برون‌سپاری برخی ضایعات فرآیندی که پیش از آن به روش‌های سوزاندن، دفن و... امحا می‌شدند، بوده است که این ‌مواد به‌عنوان مواد اولیه ارزش‌دار در تولید محصولات کاربردی و راهبردی کُک و کربن اکتیو، با انجام اقدام‌های پژوهشی و ‌تحقیقاتی و با پشتیبانی از دانشگاه و شرکت‌های دانش‌بنیان به‌کار برده می‌شود. ‌
وی ادامه داد: برون‌سپاری برخی پسماندها برای بازیافت و ارزش‌آفرینی مواد اولیه در صنایع پایین‌دستی، ‌ ‌انجام تحقیق و ‌پژوهشی بازیافت کاتالیست‌های حاوی مواد ارزشمند و عقد قرارداد و تفاهم‌نامه با شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای ‌جلوگیری از خروج ارز از کشور و حمایت از نهادهای دانش‌بنیان و وابسته به دانشگاه برای تولید علم حامی محیط‌زیست، ‌ ‌ایجاد و نگهداری 30 هزار مترمربع فضای سبز و کاشت درخت به ازای هر یک از کارکنان‌ ‌از دیگر اقدام‌های این شرکت در ‌احترام به محیط‌زیست بوده است. ‌
رئیس ‌اچ‌اس‌یی‌ مجتمع پتروشیمی کارون اظهار کرد: ‌پروژه احداث تصفیه‌خانه جامع پساب با بودجه‌ای بالغ‌ بر 861 میلیارد ریال به‌منظور جمع‌آوری، تصفیه پساب‌ها و در صورت ‌امکان بازگردانی‌ها و استفاده مجدد از آب حاصل از تصفیه از مهم‌ترین کارهای در حال انجام این شرکت در راستای اعتلای ‌شرایط و عملکرد محیط زیستی است که تا سال 1401 به بهره‌برداری می‌رسد. ‌
فرجادنیا ادامه داد: بهسازی و ارتقای شرایط محل نگهداری موقت ضایعات منطبق با استانداردهای مربوطه و مدیریت بهینه ‌پسماندها، بهسازی محل «مبدل شاپ» با هدف مدیریت بهتر آلاینده‌ها، پیامدهای محتمل و تصفیه پساب حاصله، اجرای طرح ‌مدیریت ریزش‌ها در راستای شناسایی و حذف عوامل ایجاد رواناب و پساب با هدف کاهش میزان پساب از مبدأ و مدیریت مصرف ‌منابع از دیگر اقدام‌های انجام‌شده محیط زیستی پتروشیمی کارون است. ‌
وی با اشاره به منشور اخلاقی شرکت پتروشیمی کارون و راهبردهای محیط‌ زیستی هلدینگ خلیج فارس در راستای پایبندی به اصل صیانت از محیط زیست و سلامت کارکنان، یادآور شد: در همین راستا توسعه فضای سبز مجتمع متشکل از ‌گونه‌های مختلف گیاهی و درختان و تداوم آموزش به کارکنان، خانواده‌ها و اجتماع در راستای اعتلای فرهنگ محیط‌ زیست ‌انجام شده است و ادامه خواهد داشت. ‌

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دیگر اقدام پتروشیمی کارون دانش بنیان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۰۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محیط زیست، آب و خاک؛ مسائل مهم استان فارس هستند

سعید کریمی امروز اول اردیبهشت در اولین دوره آموزشی ویژه اعضای ستاد مدیریت بحران استان فارس که در استانداری این استان برگزار شد، گفت: مسئله اصلی در سطح استان فارس مسئله زیست محیطی، آب و خاک است و این موضوعات نیاز به یک برنامه‌ریزی دقیق دارد و باید از تجربیات استان‌های دیگر که در این زمینه اقداماتی انجام داده‌اند استفاده کنیم و با یک رویکرد و نگاه جدید، مدیران سطح استان و کشور این موضوع را مدیریت کنند.

مدیرکل ارزیابی زیست محیطی سازمان محیط زیست کشور با تاکید بر اهمیت برگزاری دوره‌های آموزشی به منظور ارتقای توان دست‌اندرکاران مدیریت بحران استان، بیان کرد: موضوعات از سطح سیاست‌گذاری تا سطح تصمیم‌گیری و اجرا در دوره‌های آموزشی مورد بحث قرار می‌گیرد و افراد می‌توانند با دانش و مهارت بهتری بحران‌های مختلف را مدیریت کنند.

سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری فارس نیز در این نشست گفت: یکی از اهداف اصلی اداره‌کل مدیریت بحران استان فارس در سال ۱۴۰۳ برگزاری دوره‌های آموزش و کارگاه‌های آموزشی در سطح استان فارس برای افزایش تاب‌آوری جامعه و آمادگی دستگاه‌های اجرایی به منظور مقابله با حوادث و مدیریت بحران است.

غلامرضا غلامی افزود: مسائل زیست محیطی مانند فرسایش خاک، افزایش ریزگرد‌ها و بحران آب، بالا رفتن EC خاک و خشک شدن چاه‌ها، استان فارس را تهدید می‌کنند و قبل از اینکه این تهدید‌ها تبدیل به مخاطره و بحران شود باید با هم‌اندیشی و مدیریت صحیح، تاب‌آوری جامعه را بالاتر ببریم.

او همراهی همه دستگاه‌های مسئول در سطح استان فارس را نیاز ضروری برای مدیریت مطلوب موضوعات و بحران‌ها دانست و گفت: امیدواریم در سال ۱۴۰۳ شاهد حرکت منسجم و هماهنگ دستگاه‌ها و نهاد‌های استان برای مدیریت مطلوب بحران‌ها باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • یک خبر خوب برای محیط زیست؛ پروژه پتروشیمی میانکاله کاملا لغو شد
  • طرح پتروشیمی «میانکاله» دیگر وجود ندارد
  • پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماند‌ها تهیه شد
  • تولید سالانه ۵۰ میلیون مترمکعب پساب از تصفیه‌خانه‌های استان مرکزی
  • پیش نویس اصلاح قانون مدیریت پسماند تهیه شد
  • جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است
  • اولتیماتوم سازمان محیط زیست به شرکت‌های صنعتی تهران
  • ماجرای بازپس‌گیری زمین «پتروشیمی میانکاله» به کجا رسید؟
  • محیط زیست، آب و خاک؛ مسائل مهم استان فارس هستند