Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-04-18@18:00:58 GMT

زمان بازگشایی تالارهای پذیرایی مشخص می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۰۰۶۰۴

با شیوع کرونا، بسیاری از مشاغل تعطیل شدند. مراکزی که جزو پردرآمدترین مشاغل محسوب شده و با جذب سرمایه های بالایی امرار معاش می کردند.

در این بین سالن های مجالس با شدیدترین محدودیت ها همراه و تا همین روز گذشته تعطیل شدند.

پس از تعطیلات نوروزی بسیاری از مشاغل با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا بازگشایی شدند اما همچنان بسیاری دیگر در تعطیلات به سر می برند گویا این تعطیلات نوروزی برای این دسته از مشاغل تمامی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از مشاغلی که به تعطیلات نوروزی کشانده شده، تالارها هستند که همچنان در گیر و دار بازگشایی مانده اند. تعطیلی این دسته از اصناف سبب لغو مراسم‌های مختلف اعم از نامزدی و عروسی شد که با توجه به برنامه‌ریزی‌های چند ماهه بسیاری زوج‌های جوان را با چالش‌های فراوان رو به رو کرد. از یک طرف استرس، بلاتکیفی و ناراحتی لغو مراسم عروسی و از طرف دیگر بیعانه‌های سنگینی که این زوج‌ها از چند ماه قبل برای رزرو سالن پرداخت کرده بودند منجر به بروز مشکلات عدیده‌ای شده است.

زمان بازگشایی تالارها فردا مشخص می‌شود

قاسم نوده فراهانی رئیس اتاق اصناف تهران با اشاره به آخرین وضعیت بازگشایی اصناف پر خطر، گفت: در حال حاضر تمامی صنوف از جمله مشاغل پر خطر بازگشایی شده اند به جز تالارهای پذیرایی که فعالیت آنها فردا در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا مطرح خواهد شد و اعلام می شود می توانند فعالیت خود را آغاز کنند.

به گفته این مقام مسئول، درخواست بازگشایی تمامی صنوف از جمله مشاغل پرخطر داده شده است و در حال حاضر تمامی صنوف از جمله قهوه خانه و سفره خانه ها نیز بازگشایی شده اند.

تکلیف برپایی مراسمات به صورت غیر بهداشتی

چندی پیش خسرو ابراهیمی نیا رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس با اشاره به آغاز فعالیت تالارهای پذیرایی و مجالس، گفت: بنا به تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا تالارهای پذیرایی بعد از ۲ ماه تعطیلی، پس از تعطیلات عید فطر فعالیت خود را آغاز خواهند کرد.

اما بعد از عید فطر همچنان با تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا شاهد ادامه روند تعطیلی تالارهای پذیرایی بودیم. حال موضوعی که وجود دارد برپایی مراسم های عروسی است که بسیاری از افراد دیگر اعتنایی به بازگشایی این اماکن ندارند و در منازل و باغ های پنهان مراسم های خود را می گیرند موضوعی که می توان رعایت پروتکل های بهداشتی را زیر سوال ببرد.

این مقام مسئول در خصوص بازگشایی مشاغل پرخطر، گفت: قرار بر این بود که بعد از عید فطر تالارهای پذیرایی بازگشایی شوند اما متاسفانه پس از آن، این مشاغل در تعطیلی کامل به سر بردند. حال قرار بر این بود که امروز زمان بازگشایی این مشاغل مشخص شود اما همچنان بسته هستند و منتظر هستیم تا ستاد ملی مقابله با کرونا تصمیم گیری لازم را بگیرد.

رئیس اتحادیه تالارهای پذیرایی و تجهیز مجالس با بیان اینکه در حال حاضر تالارهای پذیرایی در بدترین شرایط هستند، گفت: با وجود خسارت مالی بسیار زیاد از تعطیلی تالارها اما همچنان تابع تصمیمات ستاد ملی مقابله با کرونا هستیم. تالارها با رعایت پروتکل های بهداشتی فعالیت خود را آغاز کردند و مشکلی در شیوع کرونا ندارند.

این مقام مسئول ادامه داد: اگر همچنان تالار ها تعطیل باشند شاهد برگزاری جشن ها و مهمانی ها در منازل خواهیم بود که اینگونه بیشتر شاهد انتشار ویروس کرونا خواهیم بود چراکه دیگر پروتکل های بهداشتی رعایت نخواهد شد و نظارتی بر آنها وجود ندارد.

ابراهیمی نیا با بیان اینکه با وضعیت ناخواسته‌ای که به وجود آمده و تعطیلی تمام تالارها، مشکلات عدیده‌ای برای مالکان و مدیران این رسته شغلی ایجاد شده است، گفت: تعدادی از این تالارها و باغسراها به صورت اجاره‌ای هستند، مدیران این واحدها به امید کسب درآمد و گذران زندگی مبادرت به این کار کرده‌اند.

به گفته این مقام مسئول، متاسفانه با تعطیلی این تالارها و باغ تالارها تعداد زیادی به اتحادیه ها مراجعه و درخواست ابطال پروانه داشته‌اند که با توضیحات و راهنمایی و صبر و بردباری و تماس با مالکین این واحدها توسط هیئت مدیره درخواست مساعدت و بخشش قسمتی از اجاره شد که مورد موافقت همکاران قرار گرفت و تعدادی نیز پروانه خود را باطل کرده‌اند.

مدیر یک باغ تالار در خصوص تعطیلی باغ تالارها و برگرداندن هزینه رزروی ها،گفت: تعطیلی مراسم‌ها از ۱۵ اسفند تاکنون که اوج کار ما محسوب می‌شود چه به لحاظ تعطیلی و مناسبات تقویمی و چه به دلیل شرایط آب و هوایی تمامی شب‌های ما یعنی چیزی در حدود ۶۰ مجلس رزرو شده بود.

او ادامه داد: هر مجلس هم حداقل ۱۰ تا ۱۵ میلیون میلیون بیعانه داده بودند. ما این هزینه را صرف خرید مواد آشپزخانه مانند برنج، مواد اولیه و تجهیزات سالنی و حقوق پرسنل کرده‌ایم. اصلا قدرت بازگرداندن این عدد را نداریم. همیشه قاعده بر همین بوده که با بیعانه مشتری خرید می‌کردیم و با تسویه حساب مشتری بعدی هزینه‌ها را پرداخت کرده‌ایم.

او گفت: حالا به یک باره این میزان بیعانه را بازگرداندن در حالی که درآمدی هم نداریم غیر ممکن است. در دفتر تالار هر روز دعوا و داد وبیداد است. زوج‌های جوان به دنبال پول خود می‌آیند. می‌گویند برو خانه و ماشین بفروش پولمان را بده. مگر خانه و ماشین من کفاف چند مشتری را می‌دهد؟ فوقش بیست تا مشتری؟ زن و بچه‌ام چه باید بکنند؟ بد مخمصه‌ای گیر کرده‌ایم. اجاره باغ را هم شش ماه زودتر پرداخت کرده‌ایم. یک ماه حقوق و دستمزد پرسنل هم عقب است.

مدیر این تالار پذیرایی گفت: از روزی که رستوران‌ها بازگشایی شده‌اند ما شاهد برپایی بسیاری مراسم‌های عقد و عروسی و ترحیم در رستوران‌ها در فضای سربسته هستیم آن هم به قول خودشان بدون رعایت فاصله اجتماعی، اما این که فلسفه بسته ماندن تالارها و باغ تالارها که اکثرا در فضای باز مستقر هستند چیست ما هم نمی‌دانیم.

به گفته اتاق اصناف، ستاد ملی کرونا به زودی در این زمینه تصمیم گیری خود را در قالب دستور العمل‌ها و اجرای پروتکل‌های بهداشتی اتخاذ خواهد کرد. بنابراین تا قبل از اعلام ستاد ملی کرونا و تدوین، دستور العمل‌های مسائل بهداشتی باید رعایت کند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: سرمایه تعطیلات تعطیلات نوروزی مشکلات قهوه عید فطر ویروس درآمد هیئت مدیره شرایط آب و هوایی حقوق پول دستمزد فلسفه حقوق سرمایه عید فطر مشکلات ستاد ملی مقابله با کرونا پروتکل های بهداشتی تالارهای پذیرایی مقام مسئول باغ تالار مراسم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۰۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از هزینه‌های متفاوت ثبت ازدواج تا اجرای عقد آریایی!

به گزارش قدس خراسان، حدیث نبوی «اَلنِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلیسَ مِنّی» تداعی‌گر ازدواج و محضر و آن بوی مخلوط عطرهای خوش خانواده و فامیل عروس و داماد است و دو صندلی زیبا و تزئین شده‌ای که حالا با قلب‌هایی که از هیجان پایان دوران مجردی تندتر از هر وقت دیگر می‌زند، روی آن نشسته‌اند تا خطبه یکی شدنشان جاری شود.

«اَلنِّکَاحُ سُنَّتِی فَمَنْ رَغِبَ عَنْ سُنَّتِی فَلیسَ مِنّی» تداعی‌گر رد و بدل شدن حلقه‌ها، همهمه شادی‌ها، تبریک‌ها و بوسه‌هاست و یادآور امضای سند است برای شریک شدن‌ها و شریک کردن‌ها.

لحظاتی شیرین که مقدماتی می‌خواهد و امروز می‌خواهم ببینم نخستین قدم عقد دائم ازدواج در مشهد چقدر هزینه دارد؟ فهرست شماره‌های تماس‌ دفاتر ثبت ازدواج را پیدا می‌کنم و تماس‌هایم شروع می‌شود.

هر شرط ضمن عقد ۲۰۰هزار تومان!

با نخستین شماره که متعلق به یکی از دفاتر ازدواج در مرکز شهر است، تماس می‌گیرم. خانم جوانی که آن سوی خط است، پس از تبریک می‌گوید: هزینه ثبت عقد یک‌میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است. البته برای هر شرطی که بخواهید ضمن عقد داشته باشید، ۲۰۰ هزار تومان اضافه می‌شود. فضای سالن برای حضور ۴۰ تا ۵۰ نفر گنجایش دارد و پذیرایی هم باید خودتان داشته باشید.

از او می‌پرسم اگر میهمان نداشته باشیم و فقط عروس و داماد همراه پدر و مادر برای ثبت عقد بیایند، هزینه چقدر می‌شود؟ کمی فکر می‌کند و پس از مکثی کوتاه پاسخ می‌دهد در این صورت باید یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بپردازید.

شماره بعدی را می‌گیرم. این بار مردی حدوداً ۴۰ ساله به پرسش‌هایم پاسخ می‌دهد. او برایم توضیح می‌دهد هزینه ثبت ازدواج طبق تعرفه ۸۵۰ هزار تومان است و این هزینه فقط برای ثبت سند ازدواج، قباله، امضا و اثر انگشت‌هاست. این هزینه تعرفه است و اگر هر شرطی بخواهید به سند ازدواج اضافه کنید باید ۲۰۰ هزار تومان بپردازید. در صورتی که بخواهید از سالن هم استفاده کنید، هزینه‌تان یک‌میلیون و ۶۵۰ هزار تومان می‌شود.

خدمات عقد آریایی با هزینه‌های متنوع!

شماره یکی دیگر از دفاتر را می‌گیرم و پرسشم را درباره هزینه ثبت ازدواج تکرار می‌کنم. هزینه ثبت ازدواج را یک‌میلیون و ۲۰۰ هزار تومان اعلام و تأکید می‌کند به ازای هر شرطی که داشته باشید ۲۰۰ هزار تومان هزینه دارد. در صورتی که بخواهید برایتان عقد آریایی هم خوانده شود، باید هزینه‌ای حدود ۸۰۰ هزار تومان جدا پرداخت کنید.

دفتر بعدی در یکی از محلات برخوردار مشهد است و به قول خودش اکازیون دارد، ۸ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان برای ورودی می‌گیرد و در قبال آن سند ازدواج را ثبت می‌کند، گل‌آرایی طبیعی مطابق سلیقه عروس و داماد انجام می‌دهد، عکاسی و فیلم‌برداری از مجلس، آتش‌بازی، دف‌نوازی و اجرای عقد آریایی از دیگر خدماتی است که ارائه می‌دهد.

مرد جوانی که در آن سوی خط است، می‌گوید برای پذیرایی به ازای هر نفر باید ۱۲۵ هزار تومان پرداخت کنید.

او با آب و تاب درباره پذیرایی توضیح می‌دهد: پذیرایی شامل ولکام درینک، چهار مدل باقلوا، چهار مدل شیرینی تر مرغوب، چهار مدل نوشیدنی سرد و گرم، چهار مدل میوه فصل و یک سفارش کافی‌شاپی مانند بستنی است که توسط خدمه پذیرایی سرو می‌شود.

یکی دیگر از دفاتر هم در خصوص هزینه ثبت ازدواج می‌گوید: ۶میلیون تومان هزینه ورودی است و برای پذیرایی هر میهمان نیز باید ۳۳۰ هزار تومان پرداخت شود. البته این‌ها غیر از هزینه عقد آریایی است که اگر آن را هم خواسته باشید، باید هزینه‌ای جدا حدود یک‌میلیون تومان پرداخت کنید.

مسئول دفتر ثبت ازدواج دیگری می‌گوید: هزینه ثبت ازدواج یک‌میلیون تومان است و اگر بخواهید از سالن هم استفاده کنید، ۲میلیون تومان نیز باید برای این موضوع بپردازید.

محضر بعدی هزینه ثبت ازدواج را یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار تومان اعلام و برای هر شرط ۲۰۰ هزار تومان به این مبلغ اضافه می‌کند. هزینه ورودی ۲میلیون و ۹۰۰ هزار تومان است و اگر مراسم بیشتر از یک ساعت طول بکشد، هزینه اضافه می‌شود.

تماس‌ها ادامه دارد. پرسش‌های من تکرار می‌شود؛ اما پاسخ‌ها غیرتکراری است. هر دفتر قیمت خودش را دارد.

گذشته از آن، عقد آریایی یک کار ممنوعه است که به راحتی در برخی دفاتر ازدواج انجام می‌شود و قیمت‌های متفاوتی از ۴۰۰هزار تا ۵/۱ میلیون تومان دارد. دفاتر ثبت ازدواج زیرنظر کانون سردفتران ازدواج و اداره ثبت اسناد و املاک فعالیت می‌کنند. صرف‌نظر از هزینه‌های حاشیه‌ای مانند ورودی یا پذیرایی اما تماس‌های تصادفی ما با دفاتر ازدواج در نقاط مختلف مشهد حاکی از قیمت‌های مختلف برای ثبت ازدواج است؛ قیمت‌هایی که وقتی پای «اَلنِّکَاحُ سُنَّتِی» وسط می‌آید، افراد کمتر در خصوص چنین هزینه‌هایی حساسیت به خرج می‌دهند و لابد به این خیال که هزینه همین است، بدون چون و چرا پرداخت می‌کنند یا شاید هم فکر می‌کنند برای چنین اتفاقی نباید خیلی روی هزینه‌ها سخت‌گیری کرد و همه این‌ها در سایه غفلت از نظارت جدی است.

خبرنگار: معصومه مؤمنیان

معصومه مؤمنیان

دیگر خبرها

  • زمان حراج جدید شمش طلا در مرکز مبادله همراه با جزئیات مشخص شد
  • زمان حراج بعدی شمش طلا مشخص شد
  • احتمال بازگشایی مدارس از شهریورماه/ طرح شناور شدن آغاز سال تحصیلی پیگیری می‌شود
  • زمان بازگشت حسن یزدانی به اردوی تیم ملی مشخص شد
  • پاکستان فیلترینگ «ایکس» را تایید کرد
  • زمان پخش فصل جدید زخم کاری مشخص شد
  • از هزینه‌های متفاوت ثبت ازدواج تا اجرای عقد آریایی!
  • فیلم| زمان اعلام نام خریداران پرسپولیس و استقلال مشخص شد
  • آخرین جزئیات درباره مالکیت دو تیم پرطرفدار | زمان اعلام نام خریداران پرسپولیس و استقلال مشخص شد + فیلم
  • کمیسیون‌های فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد