Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی از بحران آب به‌عنوان چالش اصلی کشاورزی و اشتغال این شهرستان نامبرد و انتقال آب ارس را کلید حل این بحران عنوان کرد.

جعفر راستی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در تبریز کمبود آب را مهم‌ترین چالش شهرستان شبستر دانست و اظهار داشت: هر چند این مشکل موضوعی سراسری است اما در مدیریت مصرف منابع آبی محدود موجود نیز چه از سوی مردم و چه مسوولان به‌درستی عمل نمی‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در شرایطی که مردم به‌واسطه بیماری کرونا با مشکلات اقتصادی جدی دست به گریبان هستند، اعمال جریمه‌های چند صد میلیونی برای بهره‌برداری از چاه‌های منطقه توسط مسوولان آب منطقه‌ای نیز روش مناسبی برای مدیریت مصرف نیست.

نماینده مردم شبستر در مجلس شورای اسلامی تکمیل پروژه انتقال آب ارس به شبستر را راهکار حل مشکل بحران آب منطقه عنوان و تصریح کرد: اتمام این پروژه نه تنها می‌‌تواند مشکل آب شرب و زراعی شبستر را حل کند، بلکه به احیای دریاچه ارومیه نیز کمک می‌کند.

وی یادآور شد: در صورتی که مشکل آب شبستر حل شود، با توجه به ظرفیت زراعی و باغی منطقه شاهد تحول در این حوزه و به تبع آن حل مشکل اشتغال شبستر نیز خواهیم بود.

اشتغال افراد غیربومی در  شهرستان شبستر  بیکاری مردم  منطقه را رقم  زده است

راستی ادامه داد: البته اجرای درست قانون استخدامی کشوری و اختصاص ۸۰ درصد فرصت‌های شغلی به مردم بومی در ادارات و کارخانه‌ها خود به تنهایی می‌تواند مشکل اشتغال شبستر را حل کند، چراکه این شهرستان به لحاظ جغرافیایی با شهرک‌های صنعتی متعددی مانند شهرک بعثت و سرمایه‌گذاری خارجی و نیز گمرک سهلان و پایانه گمرکی همجوار است و همین ظرفیت در صورت عمل به قانون تا نسل‌ها پاسخگوی نیاز اشتغال مردم منطقه خواهد بود در حالی که اکنون آمار استخدام مردم بومی درست برعکس نسبت‌های قانونی است.

فقر مسیرهای ارتباطی در شهرستان شبستر

وی با اشاره به لزوم توسعه راه‌های ارتباطی شبستر متذکر شد: متاسفانه این شهرستان با فقر مسیرهای ارتباطی روبه‌ روست و نیازمند اقدام جدی و جهادی در این خصوص هستیم و در کنار این مهم موضوع ارتقاء ناوگان حمل و نقل بین شهری نیز پیگیری می‌شود و در این ارتباط اقدامات لازم را برای به‌کارگیری ۱۰ دستگاه مینی‌بوس جدید در مسیر تبریز - صوفیان و در ادامه صوفیان - شبستر انجام داده‌ایم.

علت گراتن‌تر بودن قیمت میوه و تره بار در شبستر  از جاهای دیگر

نماینده مردم شبستر راه‌اندازی میدان تره‌بار را از دیگر نیازهای شهرستان عنوان کرد و افزود: به‌دلیل نبود این زیرساخت قیمت میوه و تره‌بار در شبستر ۳۰درصد گران‌تر از تبریز است، چراکه محصولات باغی این شهرستان روی درخت از باغدار خریداری شده و سپس با چند برابر قیمت به مغازه‌ها و فروشگاه‌های منطقه باز می‌گردد.

وی تصریح کرد: این در حالی است که اگر یک میدان تره‌بار مجهز به سردخانه و چندین واحد صنایع تبدیلی محصولات باغی در شبستر راه‌اندازی شود، شاهد شکوفایی اقتصادی منطقه و انتفاع مردم از این بخش خواهیم بود و در همین خصوص نیز با جمعی از خیران و مسوولان هماهنگی‌هایی صورت گرفته تا شاهد تحقق این امر باشیم.

راستی تسریع اجرای طرح‌های هادی در مناطق روستایی و توسعه زیرساخت‌های ورزشی را از دیگر موضوعات اولویت‌دار شهرستان شبستر دانست و خاطرنشان کرد: تلاش می‌کنیم با ساماندهی و به‌کارگیری ظرفیت گروه‌های جهادی و با کمک خیران نسبت به تحقق این موارد اقدام کنیم و لازمه این امر مدیریت درست ظرفیت‌ها به دور از مرزبندی‌های جناحی و حزبی است و به گفته شهید سلیمانی، خدمت به مردم باید اصل و اساس تمام اقدامات مسوولان و نمایندگان باشد.

انتهای پیام/60002/س

منبع: فارس

کلیدواژه: اشتغال استخدام خبرنگار خبرگزاری فارس مجلس شورای اسلامی کشاورزی آب نماینده مردم شبستر در مجلس جعفر راستی تسوج فارس تبریز انتقال آب ارس دریاچه ارومیه میوه تره بار آب شرب زراعی جغرافیا شهرک صنعتی شهرک بعثت گمرک سهلان پایانه گمرکی شهرستان شبستر تره بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۰۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت میوه های نوبرانه اعلام شد

اکبر یاوری در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: میوه های نوبرانه تابع عرضه و تقاضاست و زمانیکه به انبوه برسد، داخل نرخ نامه می آید.

او قیمت کنونی هرکیلو توت فرنگی را ۱۰۰ تا ۱۲۰ هزارتومان، گوجه سبز ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزارتومان، چاقاله بادام ۲۵۰ تا ۳۰۰ هزارتومان، ملون ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان و جانا ۱۴ تا ۱۵ هزارتومان اعلام کرد و افزود:مغازه داران بر مبنای فاکتور رسمی مجاز به دریافت حداکثر ۳۵ درصد سود هستند.

یاوری ادامه داد: برآوردها حاکی از آن است که قیمت میوه های نوبرانه از اواسط اردیبشهت با ازدیاد عرضه متعادل شود.

او قیمت کنونی هرکیلو موز اکوادور را ۷۵ هزارتومان، موز هندی ۶۰ هزارتومان و موز فیلپین ۶۸ تا ۷۰ هزارتومان اعلام کرد.

رئیس اتحادیه بارفروشان از افزایش مجدد قیمت پیاز در بازار خبر داد و گفت: گرچه قیمت پیاز روند کاهشی به خود گرفته بود،اما مجدد با بارندگی های اخیر جنوب کرمان قیمت پیاز بالا رفت به طوریکه هرکیلو محصول به ۱۷ تا ۱۸ هزارتومان رسیده است که انتظار می رود در روزهای آتی متعادل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • رویکرد ترکیبی دولت برای مقابله با چالش قیمت مسکن چیست؟
  • قیمت میوه های نوبرانه اعلام شد
  • دو رویکرد برای مقابله با چالش قیمت و شکستن انحصار زمین چیست؟
  • خشم مردم انگلیس از تداوم ارسال سلاح به رژیم صهیونیستی
  • اشتغال ۲۴۰۰ نفر جوانان استان بوشهر در منطقه ویژه پارس
  • لزوم مدیریت بیماری و آفات درختان سیاه ریشه
  • پیش‌بینی قیمت دلار ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / دلار در منطقه جدید کف‌سازی کرد؟
  • محور پارگ به بخش پیرسهراب چابهار و مسیر دج‌ها مسدود است
  • آخرین اخبار از سیل در جنوب سیستان و بلوچستان
  • خسارت بارندگی شدید به زیرساخت‌های سیستان و بلوچستان