Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-عضو انجمن بلاک چین گفت: تعرفه برق برای استخراج ارزهای دیجیتال در ۴ ماه گرم سال حدود ۴ برابر ماه‌های دیگر است و فعالیت کردن در این محدوده زمانی توجیه اقتصادی ندارد.

محمدرضا شرفی با اشاره به نحوه تعرفه گذاری ارزهای دیجیتال اظهار کرد: بر اساس اعلام مصوبه هییت دولت تعرفه برق برای استخراج ارز دیجیتال برای ۸ ماه سال هر کیلووات ۵۰۰ تومان و برای ماه‌های خرداد تا تابستان حدود ۲ هزار تومان برای هر کیلووات قیمت گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو انجمن بلاک چین تصریح کرد: اعمال تعرفه برق بر صنعت ارزهای دیجیتال به صورت یکسان نبود و متاسفانه شاهد عدم وحدت رویه در این حوزه هستیم به طور مثال قیمت استخراج ارز دیجیتال در جزیره کیش با تعرفه ۱۱۰ تومان محاسبه می‌شود و این رقم در شهرهای دیگر متفاوت است.

وی با اشاره به نحوه قیمت گذاری تعرفه برق اظهار کرد: تعرفه برق تعیین شده برای استخراج دیجیتال، فعالان این حوزه را به سمت فعالیت‌های غیرمجاز سوق داده است و این روزها شاهد هستیم بسیاری از واحدهای صنعتی با وجود ممنوعیت وضع شده از سوی وزارت صمت در کنار فعالیت خود نسبت به استخراج ارز دیجیتال اقدام می‌کنند.


به گفته وی؛ قیمت ارزهای دیجیتال نوسانات فراوانی داشته است و تجربه قیمت در بازارها ۳ تا ۱۸ هزار دلار به ازای هر بیت کویین وجود دارد.


شرفی عنوان کرد: قوانین دست و پاگیر در این صنعت باعث فعالیت‌های غیررسمی شده و عملا هیچ آمار دقیقی از میزان فعالیت وجود ندارد و متعاقبا آن دریافت مالیات نیز امکان پذیر نیست.


عضو انجمن بلاک چین اظهار کرد: با توجه به تحریم‌های بین المللی و شیوع کرونا می‌توانستیم از ارزهای دیجیتال برای جبران کسر درآمد واحدهای صنعتی استفاده کرد، اما با فرصت سوزی از این شرایط عبور کردیم.


وی ادامه داد: میزان مصرف برق مورد نیاز این صنعت کمتر از ۲ هزار مگاوات است و هیچ فشاری بر شبکه وارد نخواهد کرد.


عضو انجمن بلاک چین بیان کرد: این قوانین دست و پاگیر باعث شده بسیاری از فعالان این حوزه کشورهای همسایه را برای سرمایه گذاری انتخاب کنند به دلیل اینکه علاوه بر تفاوت قیمت حمایت‌های مناسبی از این صنعت می‌شود.


به گفته وی؛ واردات دستگاه‌های استخراج ارز دیجیتال در گمرک با کندی پیش می‌رود.


شرفی در پایان گفت: یارانه انرژی به صنعت، کشاورزی و فعالیت‌های تجاری پرداخت می‌شود و بسیاری از فعالیت‌ها به مراتب از یارانه بیشتری برخودار هستند، اما نحوه قیمت گذاری در صنعت استخراج ارزهای دیجیتال باعث شده که فعالیت در این حوزه توجیه اقتصادی نداشته باشد.
 

منبع: میزان

منبع: ساعت24

کلیدواژه: استخراج ارز دیجیتال ارزهای دیجیتال تعرفه برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۱۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۱ فقره کلاهبرداری با ترفند مشارکت در فعالیت اقتصادی

به گزارش قدس خراسان، سرهنگ حسین احمدی اظهار کرد: در پی اعلام شکایت یکی از شهروندان مبنی بر کلاهبرداری ۱۲ میلیارد ریالی از وی توسط فردی سودجو، پیگیری موضوع در دستور کار پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور بیان کرد: در بررسی‌های اولیه مأموران دایره تجسس کلانتری ۱۳ قدس مشخص شد مالباخته از طریق فضای مجازی و سایت‌های واسطه‌گر با فردی که آگهی شرکت در طرح اقتصادی تولید و فروش لباس با پرداخت سود مناسب وعده داده، آشنا شده است.

وی بیان کرد: در ادامه شاکی با اعتماد بی‌جا مبلغ ۱۲ میلیارد ریال به حساب وی واریز اما متهم پس از دریافت مبلغ جوابگوی تماس‌ها نبوده است.

احمدی خاطرنشان کرد: مأموران انتظامی حین تحقیقات، شکایت‌ها و مرجوعه‌های دیگری مبنی بر کلاهبرداری در مبالغ مختلف با روش وعده پرداخت سود پس از مشارکت در فعالیت‌ها و طرح‌های اقتصادی در زمینه‌های مختلف همچون راه‌اندازی کلینیک‌های خصوصی، کارگاه‌های تولیدی و... دریافت کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان نیشابور اظهار کرد: مأموران دایره تجسس کلانتری ۱۳ با رد زنی‌های فنی متهم را که زنی ۴۱ ساله است، شناسایی و پس از هماهنگی با مقام قضائی وی را در اقدامی ضربتی دستگیر کردند.

وی گفت: متهم در بازجویی‌های فنی پلیس تاکنون به ۷۱ فقره کلاهبرداری به مبلغ تقریبی ۱۲۵ میلیارد ریال از شهروندان اعتراف کرد وتحقیقات برای کشف سایر جرائم احتمالی دیگر ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • هاوینگ بیت کوین چیست؟ همه چیز درباره Halving
  • هاوینگ بیت کوین چیست؟ همه چیز درباره Halving (+فیلم و نمودار)
  • عمده‌ترین تخلف روانشناسان دارای پروانه عدم رعایت تعرفه ‌هاست
  • تأثیر مارکت کپ بیت کوین و اتریوم بر دینامیک‌های قیمت
  •  تعزیر و خاموشی ۱۰ دستگاه ماینر قاچاق
  • میکرو بلاگر‌های اقتصادی در کمین جیب مردم
  • توقیف ۱۴۲ شرکت فاقد اعتبار مالیاتی در خراسان رضوی
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نداشتن توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • کشت برنج با آبیاری آب زیرزمینی به دلیل نبود توجیه اقتصادی حذف می‌شود
  • ۷۱ فقره کلاهبرداری با ترفند مشارکت در فعالیت اقتصادی