Web Analytics Made Easy - Statcounter

زمانی که شرکت‌های نفت و گاز عملکرد نسبتا خوبی دارند، بسیاری از آنها بر مبنای مدل پرداخت بر اساس عملکرد به مدیران و مدیر عامل خود پاداش می‌دهند و برخلاف انتظار، این روند در شرایط نامساعد هم تغییر ندارد.

به گزارش ایسنا، وقتی اوضاع وخیم می‌شود و شرکت‌ها ورشکسته می‌شوند، همه در این مصیبت سهیم می‌شوند از کارمندانی که کارشان را از دست می‌دهند و بازنشستگانی که شاهد دود شدن مزایا و بازنشستگی خود هستند تا سهامداران و دارندگان اوراق قرضه که با نابودی سرمایه‌گذاریشان مواجه می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما مدیران شرکت‌های معتبر و بزرگ حتی در صورت زمین خوردن شرکتشان، پاداش‌های چند میلیون دلاری دریافت می‌کنند. در واقع مدیران ارشد شرکتهای نفت و گاز که در آمریکا تحت قانون حمایت در برابر ورشکستگی قرار گرفته‌اند، اغلب دریافتی‌های درشتی در قالب پاداش نقدی، سهام و سایر مزایا دارند که از دریافتی آنها در دوران خوش فراتر می‌رود.

این بار نیز هیچ فرقی ندارد. در شرایطی که صدها هزار کارمند در صنعت نفت شیل آمریکا کارشان را از دست داده اند، بلومبرگ گزارش کرده که ۳۵ مدیر در شرکتهای وایتینگ پترولیوم، چساپیک انرژی و شرکت حفاری فراساحلی دایاموند که اعلام ورشتکستگی کرده‌اند، قرار است حدود ۵۰ میلیون دلار دریافت کنند.

با وجود مقررات فدرال برای مقابله با چنین شیوه‌ای، مدیران مذکور همچنان پاداشهای فربه‌ای برای خود در نظر می‌گیرند.

هیات مدیره شرکت نفت و گاز وایتینگ که در آوریل متقاضی حمایت در برابر ورشکستگی شد، پاداش ۶.۴ میلیون دلاری برای بردلی هالی، مدیرعامل خود را درست چند روز پیش از اعلام ورشکستگی تصویب کرد که حدود یک میلیون دلار بالاتر از بسته پاداش سالانه قبلی وی بود.

شرکت کالیفرنیا ریسورسز در ماه مه به سرمایه‌گذاران درباره توانایی این شرکت برای ادامه فعالیت هشدار داد با این حال پاداش سال ۲۰۲۰ مدیرانش را تضمین کرد.

کلی میچل، تحلیلگر یک گروه دیده بان شرکت به نام "داکیومنتد" درباره علت این شیوه عجیب گفت: شرکتها این کار را به عنوان تشویق برای مدیرانشان انجام می‌دهند تا سر کار خود بمانند زیرا آنها شرکت را بهتر درک می‌کنند. آنها همچنین این کار را به منظور کاهش هزینه‌ها و افزایش ارزش برای طلبکاران خود با استفاده از ابزارهایی مانند تخفیفهای مالیاتی یا منابع بهره برداری نشده انجام می‌دهند.

این شیوه منحصر به صنعت انرژی نیست و در واقع در میان شرکتهای آمریکایی متداول است. سال گذشته ریچارد اسمیت، مدیرعامل شرکت اکوئی‌فکس پس از این که این شرکت بدترین حادثه رخنه اطلاعاتی در تاریخ آمریکا را متحمل شد، با دریافت ۱۹.۶ میلیون دلار پاداش سهام، ۲۴ میلیون دلار مستمری و ۵۰ هزار دلار خدمات برنامه‌ریزی مالیاتی و مالی از این شرکت رفت. شرکت تارگت کورپ هم در سال ۲۰۱۴ پس از این که استاین هافل، مدیرعاملش پس از یک حمله گسترده هک و سرقت سوابق شخصی میلیونها مشتری این شرکت استعفا کرد، به وی بیش از ۳۰ میلیون دلار پرداخت کرد.

اگرچه مدیران شرکتهای نفتی در سقوط قیمت نفت مقصر نبوده‌اند با این حال روشن است که در پرداخت پاداش به مدیرانشان زیاده روی کرده‌اند. طی یک دهه گذشته مدیران ۱۵ شرکت بزرگ اکتشاف و تولید مجموعا بیش از دو میلیارد دلار پاداش دریافت کرده‌اند در حالی که سود سالانه شرکتهایشان منفی ۱۵ درصد در مقایسه با رشد ۱۵۰ درصدی شاخص "اس اند پی ۵۰۰" طی همان مدت بوده است.

بر اساس گزارش اویل پرایس، شرکت‌های انرژی باید سطحی از پاسخگویی برای مدیرانشان ایجاد کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پاداش مدیران آمريكا میلیون دلار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۱۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی استانداری هرمزگان، چای لی مدیرعامل شرکت دولتی چاینا انرژی در دیدار با مهدی دوستی استاندار هرمزگان، بر توسعه روابط دو جانبه و همکاری مشترک میان چین و ایران تاکید کرد و اظهار داشت: شرکت انرژی چاینا از جمله شرکت‌های بزرگ چین است که بالغ بر ۲۰ هزار پروژه زیربنایی در حوزه‌های مختلف از جمله برق آبی، حرارتی، انرژی‌های تجدید پذیر، توسعه مسکن و تجهیز ساختمان و مسائل مرتبط با نفت و پتروشیمی در سطح جهان انجام داده و بخشی از آن در حال انجام است.

وی افزود: این شرکت از سال ۲۰۰۱ وارد ایران شد و چندین پروژه زیربنایی اولویت دار را تأمین مالی و اجرا کرده و قرار است طرح‌های بزرگی نظیر سد بختیاری به عنوان بلندترین سد ایران با همکاری این شرکت به سرانجام برسد.

مدیرعامل شرکت چاینا انرژی با تاکید بر اینکه در زمینه پتروشیمی و نفت در هرمزگان آماده همکاری هستیم گفت: در حال حاضر چند پروژه پالایشی و پتروشیمی ملی را در دست همکاری داریم که بخشی از آن‌ها در هرمزگان وجود دارد.

کد خبر 6087659

دیگر خبرها

  • جایزه ۱۰ میلیون دلاری آمریکا برای معرفی سه «هکر ایرانی»
  • آمریکا برای این سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • تعیین پاداش ۱۰ میلیون دلاری در ازای اطلاعات مرتبط با سه ایرانی !
  • آمریکا برای سه «هکر ایرانی» ۱۰ میلیون دلار پاداش تعیین کرد
  • تامین نفت سفید ۱۱ هزار خانوار گیلانی فاقد گاز طبیعی
  • آماده همکاری در پروژه‌های پتروشیمی و نفتی هرمزگان هستیم
  • انعقاد تفاهم نامه سرمایه گذاری خارجی به ارزش ۸ میلیون دلار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی​
  • افزایش صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • رشد صادرات غیر نفتی در هرمزگان
  • فروش نفت ونزوئلا با ارز دیجیتالی