Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان گفت: ۶۵ درصد جمعیت استان یعنی نزدیک به ۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند. ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۷ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، علی اعتصام‌پور صبح امروز در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: 65 درصد جمعیت استان یعنی نزدیک به 3 میلیون و 500 هزار نفر تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تأمین اجتماعی استان اصفهان در بخش درمان مستقیم، 3 بیمارستان ملکی و 27 پلی‌کلینیک و درمانگاه دارد و از طرف دیگر، متولی هزینه‌کرد نزدیک به 1500 میلیارد تومان در سال در بخش درمان استان هستیم که رقمی قابل‌توجه است.

وی افزود: در بخش درمان غیرمستقیم با 4 هزار و 200 مرکز درمانی طرف قرارداد هستیم. همچنین 2 مرکز دندانپزشکی بزرگ در استان ایجاد کرده و آنها را توسعه داده‌ایم.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان ادامه داد: شورای هماهنگی درمان استان، کمیته هم‌اندیشی با ذی‌نفعان و شورای هم‌سویی سازمان‌های بیمه‌گر سلامت سه قطب تعاملی حوزه درمان هستند. در شورای هم‌سویی کمیته‌های گوناگون تشکیل داده‌ایم.

وی گفت: متأسفانه طرح تحول سلامت به صورت ناپخته و نسنجیده اجرا شد و هزینه‌های استان اصفهان در این بخش را 5 برابر کرد و از 300 میلیارد به 1500 میلیارد رساند چون منابع و مصارف تنظیم نشده بود. این نقایص را با وزیر سابق و فعلی بهداشت و درمان مطرح کرده و پیشنهاد دادم طرح موفق شورای هماهنگی درمان در اصفهان را در کشور اجرا کنند اما متأسفانه در این زمینه گوش شنوایی نبود.

اعتصام‌پور با اشاره به وظایف شورای هم‌سویی سازمان‌های بیمه‌گر تصریح کرد: اگر بیمه پایه و تکمیلی افراد با هم مرتبط نشود در عمل کارایی ندارد، بنابراین با تشکیل کمیته‌های گوناگون در این شورا گام‌های موثری برداشته شد.

وی بیان کرد: ارتقا و بهسازی زیرساخت‌های فیزیکی مراکز درمانی و تأمین تجهیزات پزشکی سرمایه‌ای در دستور کار ما بود. برای مثال با اینکه 45 سال از عمر بیمارستان شریعتی می‌گذرد تقریباً تمام بخش‌های آن نوسازی شد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با انتقادات بسیار در استان اصفهان که منجر به فرار سرمایه‌گذاران می‌شود، گفت: بخش آنژیوگرافی بیمارستان شریعتی چند روز پیش افتتاح شد در حالی که متأسفانه در یکی از رسانه‌ها عنوان شد بیمارستانی که بخش قلب ندارد چه نیازی به این دستگاه دارد و این‌ موارد مصداق صحبت‌هایی است که باعث از بین رفتن سرمایه‌ها می‌شود.

کرمانشاه| اعتبار دفترچه‌های درمانی تأمین اجتماعی بدون مراجعه حضوری تمدید می‌شودپرداخت پول اقلام بهداشتی از جیب مردم در یکی از مراکز درمانی تأمین اجتماعیبیمه تأمین اجتماعی غالب هنرمندان استان قزوین قطع شد‌

وی با اشاره به نوسازی و بهسازی دیگر بیمارستان‌های تأمین اجتماعی استان تصریح کرد: بیمارستان شریعتی و غرضی اصفهان رتبه اول و دوم بیشترین عمل جراحی در بیمارستان‌های تأمین اجتماعی کشور را دارند.

اعتصام‌پور با اشاره به خدمت‌رسانی بیمارستان‌های تأمین اجتماعی اصفهان در بحران‌ کرونا اظهار داشت: یکی از خیران نجف‌آباد با هزینه بیش از 600 میلیون تومان اقدام به ایجاد پد بالگرد در بیمارستان این شهرستان کرد. همچنین این بیمارستان به سمت تبدیل شدن به بیمارستان سبز می‌رود.

وی با اشاره به افتتاح و نوسازی درمانگاه‌های شهر و استان اصفهان اضافه کرد: مرکز آموزش و پژوهش فردوسی بازسازی و به ارزش افزوده و قطب پژوهشی در کشور تبدیل شد.

مدیر درمان تأمین اجتماعی استان اصفهان با اشاره به تربیت 400 دانشجوی پزشکی در دانشگاه نجف‌آباد و 500 دانشجوی پرستاری در دانشگاه‌های خوراسگان و نجف‌آباد ادامه داد: در حوزه مقابله با کرونا به هر 27 پلی‌کلینیک استان تیمی فرستادیم و به تمام پزشکان استان آموزش دادیم. همچنین اطلاعات و سوالات را از طریق مجازی رد و بدل می‌کردیم که سبب کاهش بسیاری از مراجعات به مرکز شهر شد. در تعامل با بیمارستان بقیه‌الله(عج) نیز نخستین پلاسمادرمانی در استان اصفهان را در بیمارستان غرضی آغاز کردیم.

وی افزود: در تعامل با خیران 2 دستگاه ونتیلاتور، 3 دستگاه اکسیژن‌ساز و یک دستگاه بای‌پپ برای بیمارستان‌های تحت پوشش خود خریداری کردیم.

انتهای پیام/165/ی

R41346/P/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بیمه تأمین اجتماعی شورای هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۲۷۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید مجید پوراحمدی برخورداری از بیمه پایه تأمین اجتماعی را یکی از مهمترین خواسته‌های اهالی فرهنگ و هنر عنوان کرد و افزود: صندوق اعتباری هنر طی این سال‌ها با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود نسبت به ارائه خدمات بیمه تأمین اجتماعی به واجدین شرایط در سراسر کشور اقدام نموده است.

وی در ادامه افزود: در حال حاضر بیش از ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ، هنر، رسانه و فعالان قرآن و عترت از سوی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند که بیشترین تعداد بیمه شدگان به ترتیب به رشته‌های موسیقی، تجسمی، نمایشی و قرآن و عترت مربوط می‌شود.

پوراحمدی در خصوص نسبت سنی جمعیت تحت پوشش بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر اظهار داشت: ۶۸ درصد بیمه شدگان کمتر از ۴۴ سال و ۳۱ درصد بین ۴۵ تا ۶۴ سال قراردارند. کمتر از یک درصد بیمه شدگان بالای ۶۴ سال هستند. همچنین ۶۲ درصد بیمه شدگان مرد و ۳۸ درصد زن هستند.

وی در ادامه افزود: قریب به ۷ هزار نفر از اعضای صندوق در سال ۱۴۰۲ به سازمان تأمین اجتماعی معرفی شدند و تعداد بیمه شدگان صندوق با رشد ۱۲ درصدی به ۶۱ هزار نفر رسید.

مشاور وزیر فرهنگ با اشاره به تخصیص یارانه به خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر تصریح کرد: تلاش می‌کنیم با تخصیص یارانه و تسهیل فرایند، تمامی اهالی فرهنگ، هنر و رسانه که فاقد بیمه هستند بتوانند به سهولت از مزایای بیمه تأمین اجتماعی برخوردار شوند.

وی در ادامه افزود: بر این اساس صندوق بطور میانگین ۶۰ درصد از حق بیمه تأمین اجتماعی سهم اعضا را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کند که در سال ۱۴۰۳ ماهیانه ۷۱۷ هزار تومان به ازای هر بیمه شده به عنوان سهم پرداختی صندوق هنر به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود.

وی در ادامه افزود: پیش بینی می‌شود سهم پرداختی صندوق به سازمان تأمین اجتماعی برای اعضای بیمه شده در سال ۱۴۰۳ بالغ بر ۵۰۰ میلیارد تومان باشد.
پوراحمدی با اشاره به نرخ‌های بیمه تأمین اجتماعی صندوق هنر گفت: بیمه اعضای صندوق هنر ذیل بیمه‌ی حرف و مشاغل آزاد سازمان تأمین اجتماعی تعریف می‌شود و بیمه شدگان براساس نیاز و به اختیار خود یکی از نرخ های۱۴ یا ۱۸درصدی را انتخاب می‌کنند.

مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در بخش دیگر سخنان خود به سهم پرداختی بیمه شدگان اشاره کرد و اظهار داشت: در سال ۱۴۰۳ مبلغ ماهیانه حق بیمه تامین اجتماعی (سهم فرد) در نرخ ۱۴ درصد ۲۸۶ هزار و ۶۴۷ تومان و ۱۸ درصد ۵۷۳ هزار و ۲۹۵ تومان از سوی سازمان تأمین اجتماعی در ماه‌های ۳۰ روزه تعیین شده است.

رئیس هیئت مدیره صندوق اعتباری هنر در خصوص شرایط سنی برخورداری از خدمات بیمه تأمین اجتماعی صندوق اعتباری هنر گفت: شرایط سنی متقاضیان این بیمه برای درخواست و عقد قرارداد حداقل ۱۸ و حداکثر ۵۰ سال است. افراد بالای ۵۰ سال سن باید دارای سابقه پرداخت حق بیمه قبلی به میزان برابر مدت مازاد حداکثر سنی باشند.

به گفته وی افرادی که حداقل ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند از اعمال شرط سنی معاف هستند. مدیرعامل صندوق اعتباری هنر در ادامه سخنان خود با اشاره به تسریع در معرفی متقاضیان به سازمان تأمین اجتماعی گفت: پیش از این معرفی افراد به صورت شش ماهه و سه ماهه انجام می‌گرفت. طی پیگیری و توافق با سازمان تأمین اجتماعی جهت کاهش مدت زمان انتظار برای برقراری بیمه، هم اکنون معرفی افراد در کمترین زمان ممکن یعنی به صورت ماهانه انجام می‌شود.

پوراحمدی در پایان با اشاره به اضافه شدن بیمه توافقی ۲۷ درصد به سایر نرخ‌های مصوب، گفت: براساس توافق بعمل آمده، مقرر شد با مهیا شدن زیر ساخت‌های فنی سازمان تأمین اجتماعی بزودی این نرخ در دسترس اعضای واجد شرایط قرار گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۷ جراحی موفق و رایگان مغز در اصفهان
  • برخورد با ۶ پزشک متخلف در اصفهان/ظرفیت LDR بیمارستان‌ها خالی ماند
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • ارایه رایگان یک میلیون و ۴۶۰ هزار خدمت آزمایشگاهی در مرکزی
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • جزئیات خدمات درمانی «رایگان» تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان
  • نشان‌دار شدن بیش از ۲ هزار زوج نابارور در استان کرمانشاه
  • پرداخت ۱۸ میلیارد تومان برای بیماری‌های صعب‌العلاج در استان یزد
  • تولد ۷۰ نوزاد در مرکز درمان ناباروری رویش بیرجند
  • بهره‌مندی ۶۱ هزار نفر از اصحاب فرهنگ و هنر از بیمه تأمین اجتماعی