Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-24@19:42:26 GMT

زمان بازگشایی خوابگاه‌ها مشخص شد

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۰۳۶۰۶

به گزارش ایسنا، دکتر محمود فتوحی با حضور در یک برنامه تلویزیونی به تشریح برنامه های آموزشی و دانشجویی این دانشگاه در دوران کرونا پرداخت و گفت: برخی اساتید این تصور را داشتند که دانشگاه ها بعد از عید باز می شوند و می‌توانند عقب ماندگی را جبران کنند اما وقتی متوجه شدند ممکن است مشکل ادامه پیدا کند، حتی برخی در نوروز هم کلاس مجازی دایر کردند به گونه ای که در فروردین ماه آموزش مجازی ۷۰ درصد دروس شروع شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به رضایت ۷۵ درصدی دانشجویان از آموزش مجاری در دانشگاه شریف تاکیدکرد: در حال حاضر ۱۰۰ درصد دروس نظری این دانشگاه بر پایه مجازی آنلاین ارائه شده است.

رییس دانشگاه شریف خاطر نشان کرد: برای دریافت بازخورد از دانشجویان در خصوص آموزش مجازی تحقیقی انجام دادی و حدود ۴۰ درصد دانشجویان در این پرسشنامه شرکت کردند و سئوالات مطرح شده درباره کیفیت، برگزاری به موقع، توفیق استاد در انتقال مطلب و  غیره بود به طور میانگین ۷۵ درصد آنها از آموزش مجازی رضایت داشتند.

فتوحی به برنامه دانشگاه شریف در خصوص نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم اشاره کرد و گفت:آنچه بسیار اهمیت دارد، سلامت دانشجویان است؛ نزدیک به ۴۰۰۰ دانشجوی خوابگاهی در این دانشگاه وجود دارد و عمدتا خوابگاه ها استاندارد لازم را ندارند و تعداد دانشجویان در یک اتاق زیاد است.

وی با بیان اینکه امتحانات پایان ترم دانشجویان دانشگاه شریف مجازی برگزار می شود، افزود: یکسری تصمیمات دانشگاه در این ستاد اتخاذ و سپس چکش کاری شد. در نهایت اعلام کردیم که تمامی امتحانات در هر سه مقطع کارشناسی، ارشد و دکترا به صورت مجازی برگزار می‌شود چرا که امکان بازگشایی خوابگاه‌ها را در این مقاطع  نداشتیم.

رییس دانشگاه شریف تاکید کرد: باید اطمینان حاصل شود که بازگشایی خوابگاه ها مشکلی ایجاد نمی کند. فعلا برنامه ما این است که خوابگاه ها اواخر مهرماه بازگشایی شود، در غیر این صورت آمادگی داریم که دروس ترم آینده هم مجازی ارائه شود با توجه به اینکه نتایج کنکور تا ۲۰ مهرماه اعلام می‌شود بنابراین برای ثبت نام ها، عملا یک ماه از سال را از دست داده ایم.

فتوحی تاکید کرد: اگر پاییز با شیوع جدی بیماری روبرو شویم پیش بینی کردیم که اگر دانشجویان جدید بخواهند از اول آبان وارد شوند، ترم به صورت فشرده با تعداد واحد کمتر برای آن ها برگزار شود و شروع ترم دکترا را اول بهمن انجام دهیم. دانشجویان فعلی نیز شروع ترمشان همان اول مهر خواهد بود.

رئیس دانشگاه شریف خاطر نشان کرد: اساتید ما نوآوری هایی در راستای برگزاری امتحانات هم داشته اند و  باید به دانشجو اعتماد کنیم و تلاش کنیم اعتمادسازی به یک فرهنگ تبدیل شود؛ ضمن اینکه باید مراقبت لازم وجود داشته باشد؛ یکی از مواردی که به آن فکر می کنیم این است که برای برگزاری امتحان مجازی کلاس های بزرگ را به چند کلاس کوچک تقسیم کنیم و اساتید با دانشجوها در ارتباط باشد و مراقب باشند امتحان از کیفیت لازم برخوردار باشد.

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: دانشگاه شریف خوابگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۳۶۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون متعهدین به خدمت، منشا مشکلات صنفی دانشجومعلمان / دانشگاه شهیدرجایی خوابگاه متاهلی ندارد

محسن نقوی مقدم دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به قانون متعهدین خدمت برای دانشجو معلمان این دانشگاه و دانشگاه فرهنگیان اظهار کرد: این قانون مصوب سال ۶۹ است و قوانین مرتبط با مراکز تربیت معلم را شامل می‌شود.

بیشتر بخوانید: بازماندگی از تحصیل، بهانه آموزش‌وپرورش برای حفظ نهضت سوادآموزی/ سوخت‌بری، دانش‌آموزان را برای فرار از مدرسه وسوسه می‌کند

وی ادامه داد: زمانی قانون متعدین به خدمت تصویب شد که هنوز دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی تاسیس نشده بودند و صرفا مراکز تربیت معلم وجود داشت. البته در سال‌های بعد که دانشگاه‌ها تاسیس شد، متاسفانه قانون تغییری نکرد و مورد بازنگری قرار نگرفت.

نقوی مقدم با انتقاد از یکسان بودن قانون متعهدین برای دانشگاه‌های فرهنگیان و شهید رجایی بیان کرد: رسالت این دو دانشگاه متفاوت است. دانشگاه فرهنگیان به صورت استانی و منطقه‌ای بوده ولی دانشگاه شهید رجایی از سراسر کشور دانشجو پذیرش می‌کند ولی متمرکز است. علاوه بر آن، دروس دانشگاه فرهنگیان کاملا مرتبط با تعلیم دبیر بوده ولی دروس دانشگاه رجایی فنی و مهندسی بوده و فقط چند واحد درباره صلاحیت دبیری تدریس می‌شود. مثلا دروس فیزیک در فرهنگیان تدریس نمیشود ولی در رجایی آموزش فیزیک تدریس می‌شود.

این دانشجو معلم با تصریح بر اینکه قانون متعهدین خدمت تفسیر پذیر است. به این معنا که متن قانون مشخص نیست و تفاسیر مختلفی از آن می‌شود، گفت: عنوان کرد: ما با مجلس مکاتبات بسیاری انجام داده‌ایم ولی متاسفانه پاسخی برای تغییر قانون یا اضافه کردن تبصره یا بند دریافت نکرده‌ایم. مبدا بسیاری از مشکلات صنفی دانشجومعلمان قانون متعهدین به خدمت است.

فاصله خوابگاه تا دانشگاه رجایی تعجب‌آور است

وی با اشاره به موضوعات صنفی دانشجومعلمان دانشگاه شهید رجایی اضافه کرد: خوابگاه دانشگاه فرهنگیان نزدیک به دانشگاه است ولی دانشگاه رجایی در شمال شرق قرار دارد و دانشگاه در جنوب یا مرکز شهر واقع شده است. پس تفاوت فاحش و تعجب آوری بین این دانشگاه وجود دارد و نمی‌توان نسخه واحدی برای این دو دانشگاه در نظر گرفت.

نقوی مقدم با اشاره به اینکه دانشگاه فرهنگیان به تازگی ابلاغ کرده که دانشجو معلمان ترددی مانند دانشجویانی که خوابگاه نیاز ندارند، کسر از حقوق را برای آنان متغییر و شناور کرده‌اند، گفت: به این معنا که دانشجومعلم بر اساس شرایط شخصی خود می‌تواند اعلام کند که امکانات رفاهی نیاز دارد یا خیر و از ازای این امکانات، کسر از حقوق داشته باشد یا نداشته باشد.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی اضافه کرد: البته نام دانشگاه شهید رجایی نیز در ابلاغیه مجلس به دانشگاه‌ها درباره کسر از حقوق آورده شده است. اما در حالیکه دو دانشگاه فرهنگیان و رجایی کاملا متفاوت هستند، راهکارهای حل مشکلات صنفی دانشجویان نیز باید تفاوت داشته باشد. بنابراین شناور بودن موضوع کسر از حقوق دانشجومعلمان برای دانشگاه رجایی چندان مناسب نیست.

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: اگر دانشجوی دانشگاه فرهنگیان از خوابگاه استفاده کند و به همین دلیل بخشی از حقوقش کم شود، کاملا موضوع مطلوبی است چرا که خوابگاه نزدیک دانشگاه قرار دارد. اما ما باید ۲ تا ۳ ساعت را از خوابگاه تا دانشگاه سپری کنیم و مبلغ قابل توجهی هزینه رفت و آمد کنیم.

نقوی مقدم با اشاره به خوابگاه متاهلی خاطرنشان کرد: دانشگاه شهید رجایی خوابگاه متاهلی ندارد. این موضوع در حالی است که متاهل بودن جزو امتیاز دانشجومعلمان برای رسمی شدن محسوب می‌شود.

این دانشجو معلم تصریح کرد: هیئت امنا دانشگاه‌ شهید رجایی مشتکل از وزیر آموز و پرورش و معاونان این وزارتخانه و افراد مرتبط با موضوعات ستادی نظام آموزشی است. بنابراین مشکلات صنفی دانشجومعلمان بارها به گوش آنان رسیده است.

وی افزود: متاسفانه تمام تصمیمات مرتبط با دانشگاه شهید رجایی پشت درهای بسته گرفته می‌شود و دانشجو معلمان از آنها اطلاعی ندارند و حق نظر دادن را ندارن و اگر صحبتی کنند، مورد اتهام قرار می‌گیرند.

نقوی مقدم خاطرنشان کرد: به نظر می‌رسد تصمیمات مسئولان آموزش و پرورش به سمت و سوی ادغام دو دانشگاه رجایی و فرهنگیان است.

انتهای پیام/

مریم شمسایی نیا کد خبر: 1228018 برچسب‌ها دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی

دیگر خبرها

  • احداث اولین خوابگاه متاهلی در دانشگاه شاهد/ در شاخص‌های فرهنگی رتبه برتر را کسب کردیم
  • جنگ غزه کلاس‌های درس دانشگاه کلمبیا را مجازی کرد
  • محدودیت تردد در دانشگاه شریف در روزهای کنکور
  • خوابگاه دانشجویان بین الملل دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مرحله تکمیل
  • تردد در دانشگاه شریف محدود می‌شود
  • محدودیت تردد در دانشگاه صنعتی شریف اعلام شد
  • لزوم توجه ویژه مسوولان مرکزی به خوابگاه دانشجویان متاهل
  • قانون متعهدین به خدمت، منشا مشکلات صنفی دانشجومعلمان / دانشگاه شهیدرجایی خوابگاه متاهلی ندارد
  • نظام تعلیم و تربیت در کشور نیازمند کیفیت‌بخشی است
  • افتتاح سرای دانشجویی دخترانه با ظرفیت ۲۵۰ دانشجو