Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی با بیان اینکه شهرستان ساوه با کمبود فضای آموزشی رو به رو است گفت: در شهرستان ساوه علاوه بر مدارس خاص و هیئت امنایی، بالغ بر ۸۰ درصد مدارس دولتی به صورت دوشیفته فعالیت دارند. ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۹ استانها مرکزی نظرات - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از ساوه، شهریار فولادوند ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش شهرستان ساوه  که با محوریت ساماندهی فضاهای آموزشی و نیروی انسانی و نیز هزینه فوق برنامه مدارس هیئت امنایی برگزار شد، با اشاره به جایگاه شهرستان ساوه اظهار داشت: شهرستان ساوه شهری مهاجرپذیر با رشد جمعیتی بالاست  که این رشد جمعیت فزاینده  تامین فضای آموزشی این شهرستان به عنوان نگین استان مرکزی را با چالش مواجه کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با وجود نگاه ویژه استان مرکزی برای جبران کمبودهای این شهرستان در بحث فضای آموزشی و نیروی انسانی ولی این کمبودها همچنان وجود دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی تصریح کرد: در شهرستان ساوه علاوه بر مدارس خاص و هیئت امنایی، بالغ بر 80 درصد مدارس دولتی به صورت دوشیفته فعالیت دارند.

فولادوند بیان کرد: فضای آموزشی معطل مانده  در استان مرکزی و به ویژه در شهرستان ساوه باید بهینه‌سازی شود چراکه در سال تحصیلی جدید بیش از 1400 دانش‌آموز به آمار دانش‌آموزان شهرستان ساوه افزوده می‌شود که تامین فضای آموزشی برای این تعداد جمعیت دانش‌آموزی در این شهرستان نیازمند اتخاذ تمهیدات لازم و ساز و کار مناسب است گرچه با احتساب آمار قبلی نیز کمبود کلاس درس وجود داشت.

وی ادامه داد: چندین مدرسه برای پوشش دادن جمعیت ورودی دانش‌آموزی در سال تحصیلی جدید پیش‌بینی شده زیرا بحث  آموزش و پرورش مسئله همه آحاد جامعه است و گرچه سایر نهادها کارکردهای دیگری دارند ولی موضوع تعلیم و تربیت فرزندان جزو اولویت‌های نشان‌دار و دارای اهمیت برای یک جامعه است در همین راستا شورای آموزش و پرورش ترکیبی از توانمندی‌های یک شهرستان برای حل چالش‌های آموزشی است.

حذف سابقه تحصیل دانشجومعلمان جدید و خرید خدمات راهکار جبران کمبود معلم!کمبود معلم سال 99 را از الان دریابیم/ کاهش فشار کمبود معلم از سال 1401کمبود معلم در مدارس استثنایی لرستان؛ نیروهای گفتاردرمانی جذب شود

مدیرکل اموزش و پرورش استان مرکزی خاطرنشان کرد: عارضه‌یابی و اتخاذ راهکار مناسب برای برون‌رفت از مشکلات نظام تعلیم و تربیت مهم‌ترین رسالت شورای آموزش و پرورش است.

فولادوند افزود: علی رغم کمبودهایی که در نیروی انسانی و معلم داریم باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که هیچ کلاس درسی در آغاز سال تحصیلی جدید بدون معلم نباشد. 

وی تصریح کرد: با به کارگیری از ظرفیت ردیف‌های استخدامی دانشگاه فرهنگیان می‌توان تا حدودی کمبود نیروی انسانی و معلم متناسب با نیاز شهرستان ساوه را برطرف کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی بیان کرد: در تمامی مدارس استان هزینه‌هایی که با حضور دانش‌آموز معنا پیدا می‌کرد اگر اجرا نشده باشد باید به حساب اولیای دانش‌آموز برگردانده شود هر چند در برخی موارد هزینه‌هایی در فضای مجازی صرف شده است اما اگر در جایی هزینه‌ای بابت فوق برنامه معطل مانده‌ای وجود داشته باشد و وجهی باقی مانده باشد با رعایت همه ملاحظات به اولیا مسترد می‌شود، البته  باید تمامی هزینه‌های مدارس درنظر گرفته شود.

انتهای پیام/716/ ع

R7980/P/S6,73/CT11

منبع: تسنیم

کلیدواژه: پرورش استان مرکزی آموزش و پرورش نیروی انسانی شهرستان ساوه فضای آموزشی کمبود معلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۸۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌ و بختیاری

رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش چهارمحال‌وبختیاری گفت: تاکنون هیچ‌گونه مسمومیت یا مشکلی در اثر مصرف شیر مدارس برای دانش‌آموزان گزارش نشده و کیفیت شیر توزیع‌شده بین دانش‌آموزان مطلوب است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا در چهارمحال‌وبختیاری و به نقل از روابط‌عمومی اداره کل آموزش و پرورش استان، بهنام اسماعیلی در پی انتشار نامه‌ای از یکی از شهرستان‌های استان در فضای مجازی با موضوع توزیع نشدن شیر در مدارس تا اطلاع ثانوی اظهار کرد: با توجه به مشکوک شدن مدیران دو آموزشگاه در یکی از شهرستان‌ها نسبت به کیفیت شیر، توزیع شیر در آن منطقه به صورت موقت متوقف شد تا بررسی‌های لازم توسط مسئولان بهداشت صورت پذیرد.

وی افزود: طبق دستوالعمل‌های نظارت‌های بهداشتی و کنترل کیفی شامل خط تولید تا محصول نهایی شیر مدارس قبل از خروج از کارخانه توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و اداره استاندارد، نمونه‌برداری و بررسی می‌شود، پس از انجام آزمایشات مربوطه و اطمینان از سلامت محصول شیر توزیع می‌شود.

رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان تصریح کرد: کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان‌ها نیز در فرایند حمل شیر تا توزیع در مدارس نظارت مستمر دارند و مربیان بهداشت و مدیران مدارس نیز در نهایت پیش از توزیع، کیفیت شیر را بررسی می‌کنند.

رئیس اداره سلامت و تندرستی اداره کل آموزش و پرورش استان گفت: در تمام نقاط استان فرایند توزیع شیر همچنان ادامه دارد و این مورد جزئی در شهرستان فارسان است که از امروز توزیع شیر در این شهرستان نیز به‌طور معمول ادامه خواهد داشت.

اسماعیلی ادامه داد: تاکنون هیچ‌گونه مسمومیت یا مشکلی در اثر مصرف شیر مدارس برای دانش‌آموزان گزارش نشده و کیفیت شیر توزیع‌شده بین دانش‌آموزان مطلوب است.

کد خبر 746846

دیگر خبرها

  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • زجر خلاقیت زیر زنجیر کتاب‌های درسی
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • قیچی قسمتی از لباس دانش‌آموزان دریکی از مدارس دلگان
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • پویش سپاس از معلم در ۴۸ واحد آموزشی خوانسار
  • اداره کل آموزش و پرورش گیلان برای تبیین افکار عمومی پاسخ داد
  • نتایج آزمون استخدامی آموزش و پرورش به‌زودی اعلام می‌شود
  • وضعیت مطلوب شیر مدارس در چهارمحال‌ و بختیاری
  • اجرای طرح ارتقای سلامت دهان و دندان در مدارس عشایری کشور