Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی گفت: طرح پایلوت کاهش تصادفات جاده ای از ۲۱ خرداد ماه امسال در ۲ محور ارومیه- سلماس و ارومیه - نقده و میاندوآب اجرا خواهد شد.

ارسلان شکری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در ارومیه اظهار داشت: طرح پایلوت کاهش تصادفات جاده‌ای استان با هدف پیشگیری از تخلفات و تصادفات رانندگی در دو محور پرتردد و پر حادثه در محورهای ارومیه - سلماس و ارومیه - نقده و میاندوآب انتخاب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این طرح در راستای اهمیت و ضرورت آموزش در آگاهی بخشی ارتقای انضباط ترافیکی و کاهش تخلفات و تصادفات رانندگی و با عنایت به نقش تاثیرگذار مسئولین ذیربط در تربیت و فرهنگ سازی به صورت پایلوت در استان و‌ در دو بخش علمی و کاربردی اجرا می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی تصریح کرد: در این راستا دبیرخانه کمیسیون ایمنی حمل و نقل استان با محوریت معاونت حمل و نقل این اداره کل بر اساس اعلام نیاز موجود و بعد از اتمام و بررسی مراحل مطالعاتی، نسبت به امکان سنجی و توجیه آن از لحاظ قابلیت اجرایی، احصا شاخص های مالی و اقتصادی و جزئیات کامل طرح به همراه برنامه زمانبندی تفصیلی آن اقدام و هم اکنون طرح مذکور در محورهای یادشده قابل اجرا و عملیاتی است.

شکری ادامه داد: حوادث و سوانح جاده ای قابل پیشگیری هستند بنابراین با آگاهی و البته فرهنگ‌سازی می‌توان سوانح جاده‌ای را به حداقل رساند و جایگاه استان را در زمینه حوادث جاده‌ای به موقعیت مناسبی ارتقا داد که در این زمینه نیازمند همکاری جدی و یاری تمام دستگاه‌ها و ارگان‌ها و نهادهای مرتبط هستیم.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی یادآور شد: امید است با اجرای موفق این طرح در راستای کمک رسانی به بهبود وضعیت ترافیک در استان نقش آفرینی موثری داشته باشیم و این طرح الگوی مناسبی برای کاهش تصادفات جاده‌ای در دیگر استان‌ها و کشور شود.

وی اظهار کرد: تقسیمات این طرح بر ۵ فاز اصلی بوده و هر فاز به چند بلوک تقسیم شده است که فرمانده کل نظارت بر طرح  رئیس کمیسیون ایمنی حمل و نقل استان، استاندار محترم و فرمانده اجرایی طرح پایلوت، فرماندهی محترم پلیس راه استان و پیرو فرمانده هر فاز رئیس پاسگاه پلیس راه آن منطقه یا شهر مربوط است.

شکری خاطرنشان کرد:گروه‌های هلال احمر ، پلیس راه، پزشکی قانونی و راهداری در اجرای این طرح دخالت و وظایف مختلف قبل، حین و بعد از حادثه را دارند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس جاده ای آذربایجان غربی کاهش تصادفات جاده ای طرح پایلوت حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۰۸۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جاده‌های خونین و مسافران بی‌دفاع

گذشته از ۱۲هزار خانواده دیگر که در همین روزهای خوش بهاری و اول سال نو گرفتار بیمارستان و قطع عضو و مصدوم شدن عزیزان خود شدند و احیانا آواره داروخانه‌ها و دربه‌در دنبال دارو گشتن در همین چند روز هستند. از آن بدتر کمتر از یک هفته بعد از تعطیلات عید به بهانه تعطیلی یکی دو روزه عید فطر باز بیشتر از صد خانواده عزادار شدند.
اجازه دهید کمی بیشتر تامل کنیم؛ در ۱۰ سال گذشته یعنی از سال ۹۳ تا ۱۴۰۲ حدود ۱۰ هزار خانواده ایرانی در این ایام عزادار شدند و دیگر برای آنان عید نوروز خاطره خوشی نیست و هرسال داغ دلشان تازه می شود.
این آمار و ارقام را پلیس و هلال احمر داده است یعنی تلفات تصادفات در هنگام بروز حادثه پس باید آمار مجروحانی که بعدا در بیمارستان از شدت صدمات جان سپرده اند را به این ارقام اضافه کنیم.
اما این تلفت جاده ای به همین دو هفته خلاصه نمی شود. طبق آماری که پلیس راهور داده است در طول سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۷هزار و ۱۷۷ نفر از هموطنان مان در تصادفات جاده ای کشته شده و ده ها هزار نفر دیگر مصدوم شده اند.
پلیس راهنمایی و رانندگی عامل بیشتر تصادفات را عوامل انسانی مثل سرعت بیش از حد مجاز، سبقت غیر مجاز یا خواب آلودگی رانندگان اعلام می کند. شکی نیست که عوامل انسانی بیشترین نقش را در بروز حادثه داشته اند اما آمار بالای تلفات به عوامل دیگری مرتبط است که کمتر ذهن تصمیم گیران جامعه را مشغول خودش می کند. شاید بیراه نباشد اگر بگوییم خودروهای موجود در ایران ضعیف ترین خوروها هستند و در واقع سرنشینان خودروها در ایران نا ایمن ترین خودروها را سوار می شوند.

در بحث خودروهای داخلی می توان گفت استانداردهای ایمنی اعمال شده از پایین‌ترین حد در دنیا برخوردار است به عنوان نمونه نه تنها پراید که حتی پرچمدار خوروسازی‌های داخلی مثل تارا و دنا بدنه بسیار ضعیفی دارند که حتی با فشار دست انسان تغییر شکل می‌دهند حتی جنس سقف این خوروها با مثلا پیکان ۳۰ سال قبل هم قابل مقایسه نیست چه برسد با خودروهای روز دنیا که حتما در کلیپ‌های فضای مجازی دیده‌اید اتومبیلی که یک کامیون یا تریلی آن را زیر گرفته و سرنشین آن به سلامت از بقایای آسیب دیده خودرو خارج می‌شود.

اکثر خودروهای خارجی موجود هم به خاطر سال‌ها ممنوعیت ورود خودروی خارجی از استانداردهای روز ایمنی دنیا فاصله دارند. کاش آماری از خودروهای کسانی که در تصادفات کشته یا مصدوم می‌شوند وجود داشت تا این امر برای مسئولان و تصمیم گیران هم واضح شود، برای مردم که هر روز پراید و ۲۰۶ و ۴۰۵ و تیبا و سمند و... مچاله شده در جاده‌ها را می‌بینند که واضح است.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1896493

دیگر خبرها

  • لزوم فرهنگ سازی مناسب برای مشارکت مردم در احیای دریاچه ارومیه
  • علاقه مردم آذربایجان به مرحوم حسنی بی حد و اندازه است
  • واگذاری سهم دولت از اراضی محدوده شرکت تعاونی مسکن والدین شاهد ارومیه
  • اقامه نماز جمعه ارومیه به امامت حجت الاسلام والمسلمین سیدمهدی قریشی
  • دوره آموزشی آشنایی با قوانین بیمه و مالیات در صنعت گردشگری در ارومیه
  • حل مشکل ۳۲ ساله مسکن شهرک شاهد ارومیه
  • جاده‌های خونین و مسافران بی‌دفاع
  • نقش چادر‌های عشایری در کاهش تصادفات جاده‌ای
  • کلنگ احداث سالن ورزشی سردار شهید زاهدی ارومیه به زمین‌زده شد
  • تلاش راهداران در جهت کاهش سوانح رانندگی در فروردین امسال