Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-18@16:52:38 GMT

معرف ویلموتس چه کسی است؟

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۱۹۴۷

معرف ویلموتس چه کسی است؟

ایران اکونومیست- فارغ‌التحصیل هنرهای زیبا در ترکیه و صاحب یک مرکز تجاری صنایع دستی در هلند، عناوین رییس مرکزی است که مارک ویلموتس را معرفی کرده است.

 ماجراهای حضور ویلموتس و نحوه معرفی او به فوتبال ایران این روزها حسابی خبرساز شده و قصه از آن جایی مورد توجه بیشتر قرار گرفته که فرآیند معرفی یولن لوپتگی اسپانیایی، هروه رنار فرانسوی و مارک ویلموتس بلژیکی از سوی یک مرکز فرهنگی-تجاری آن هم در کشور هلند آغاز شده و در نهایت ابتدا از وزارت ورزش و جوانان و سپس از فدراسیون فوتبال سر درآورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تاج: وزارت ورزش در نامه‌ای سه گزینه از جمله ویلموتس را معرفی کرد

مهدی تاج درباره این که چه کسی ویلموتس را به فدراسیون فوتبال معرفی کرد، گفت: وزیر ورزش در نامه‌ای ویلموتس را معرفی کرد، در واقع نامه‌ای به وزیر ورزش و جوانان ارسال شده بود و او را معرفی کرده بودند، طبیعی هم بود و وزیر نیز این نامه را برای بررسی و رویت به فدراسیون فوتبال فرستاد.

رییس سابق فدراسیون فوتبال در واکنش به این که چه کسی این نامه را به وزیر ورزش و جوانان ارسال کرده بود، یادآور شد که «مرکز فرهنگی ایران و هلند» این نامه را به وزارت ورزش فرستاد و ویلموتس، لوپتگی و رنار را پیشنهاد کرده و گفته بود این مربیان برای هدایت تیم ملی بهترین هستند، ویلموتس سومین گزینه پیشنهادی بود و بعد از ناکامی در عقد قرارداد همکاری با لوپتگی و رنار، به سراغ ویلموتس رفتیم.

وزارت ورزش: نامه وزیر جهت بررسی بود

پس از اظهارات تاج نیز وزارت ورزش و جوانان واکنش نشان داد و اعلام کرد که وزیر ورزش و جوانان آقای ویلموتس یا هر مربی دیگری را به فدراسیون فوتبال معرفی نکرده است بلکه همان‌طور که اقای تاج در مصاحبه اش اعلام کرد، وزیر ورزش وجوانان صرفا نامه "انجمن فرهنگی ایران و هلند" که در آن سه مربی خارجی باسابقه در تیم‌های ملی و باشگاهی کشورهای مختلف معرفی شده بودند را «برای بررسی» به فدراسیون فوتبال ارجاع داده و این یک رویه معمول است که برخی افراد، نهادها و یا سازمان‌ها در مورد فدراسیون‌ها پیشنهاد یا در خواستی دارند که برای وزارت ورزش و جوانان ارسال کرده و وزارت ورزش و جوانان این نامه‌ها را به فدراسیون‌های مختلف برای بررسی ارجاع می‌دهد.

معرف ویلموتس را بیشتر بشناسید

۲۰ شهریورماه سال ۱۳۹۵ بود که «مرکز تجاری و فرهنگی ایران و هلند» در لاهه با حضور مسعود سلطانی فر- معاون وقت رییس‌جمهوری و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به همراه علیرضا جهانگیری- سفیر وقت ایران در هلند و نیز مقامات اقتصادی و نمایندگان وزارت امور خارجه هلند، تعدادی از سفیران کشورهای مختلف در لاهه و تجار ایرانی و هلندی و هنرمندان و اصحاب فرهنگ برگزار شد.

موسس «مرکز تجاری و فرهنگی ایران و هلند» مرکزی فردی به نام مازیار تشکری تیمجانی و از سوی بخش خصوصی تاسیس شده است. در مراسم افتتاحیه این مرکز عنوان شد که اولین مرکز از این نوع در اروپاست و برنامه عرضه محصولات و تولیدات ایران شامل صنایع دستی، مبلمان، فرش، سفال و سایر محصولات تولیدی ایرانی در هلند و فراهم آوردن زمینه ارتباط تنگاتنگ میان تجار و فعالان عرصه فرهنگ را دنبال می‌کند.

در مراسم افتتاحیه این مرکز از سوی تشکری تیمجانی اعلام شد که این مجتمع بزرگ که پیام آور نماد و فرهنگی ایرانی در خارج از کشور است به مساحت ۳۶۰۰ متر مربع در دو طبقه شامل فضای فروشگاهی به مساحت ۱۰۰۰ متر مربع، انبارهای مسقف، دفاتر تجاری و اداری، سالن جلسات و سمینارها، گالری، شو روم دائمی از کالای صنایع دستی ایرانی، مبلمان و فرش، کارگاه های آموزشی، رستوران، پارکینگ و بارانداز است و این اتفاق با حمایت های همه جانبه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به ویژه معاونت صنایع دستی، اتحادیه مبلمان با دریافت مشاوره از تجار و بازرگانان هلندی فراهم شده است.

در مورد موسس این مرکز فرهنگی تجاری باید خاطرنشان کرد که مازیار تشکری تیمجانی از استان تهران در سال ۹۵ به خاطر ایجاد مرکز تجاری صنایع دستی در خارج از کشور (هلند) مورد تقدیر و تشکر قرار گرفت و در توصیف خودش در مراسم تجلیل از صادرکنندگان، فروشندگان و فروشگاه‌های اینترنتی برتر صنایع دستی کشور که پنجم دی ماه برگزار شده بود، اظهار کرده بود که: «صاحب یک مرکز تجاری صنایع دستی در هلند هستم و حدود ۲۰ سال می شود که در خارج از کشور زندگی می‌کنم و فارغ‌التحصیل رشته هنرهای زیبا از کشور ترکیه هستم، چون در حوزه هنری موفقیت چندانی نداشتم، به تجارت رو آوردم».

وی ادامه داده بود«: من حدود ۱۷ سال سابقه فروش صنایع دستی در خارج از کشور را دارم و اولین فروشگاه را در سال ۲۰۰۰ در آمستردام هلند ثبت کردم، در حالی که صنایع دستی در خارج از ایران در کنار خیارشور و آبلیمو عرضه می‌شد، سعی کردم حرمتی برای آن قائل شوم چراکه این مسئله چهره‌ ایران را در سال‌های گذشته مخدوش کرده است و ما به لطف برجام، گام‌های بلندی برداشته‌ایم ولی هنوز نتوانسته‌ایم زبری نام ایران را برداریم، ما همچنین درصدد ایجاد شبکه تلویزیونی هستیم که به بحث تجارت ایران و گردشگری بپردازیم و در این‌باره از مجریان اروپایی برای معرفی ایران استفاده کنیم». (منبع نقل قول: ایسنا - ۵ بهمن ۱۳۹۵)

به گزارش ایسنا،‌ تلاش‌های فراوانی از سوی خبرنگار ما صورت گرفت تا ماهیت و هویت این مرکز فرهنگی و تجاری بیشتر مشخص شود، اما فقر اطلاعات و اخبار مربوط به این مرکز فرهنگی-تجاری ایران و هلند به حدی است که حتی متولیان صنایع گردشگری و فرهنگی فعال داخلی و بین‌المللی نیز کمتر نامی از این مرکز شنیده بودند و شناختی نسبت به موسس این هم مرکز نداشتند.

بر اساس پیگیرهای خبرنگار ایسنا از حدود ۲ سال پیش فعالیت رسمی این مرکز در هلند بسیار کمرنگ و به نوعی تعطیل بوده است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فرهنگی ایران و هلند وزارت ورزش و جوانان فدراسیون فوتبال خارج از کشور صنایع دستی مرکز فرهنگی وزیر ورزش مرکز تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۱۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت ۳۵۰ میلیارد وام به هنرمندان صنایع دستی خراسان جنوبی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی خراسان جنوبی گفت: سال گذشته بیش از ۳۵۰ میلیارد ریال تسهیلات به هنرمندان صنایع‌ دستی و هنرهای سنتی از محل اعتبارات مشاغل خانگی و تبصره ۱۸  پرداخت شد. - اخبار استانها -

 هادی شاه‌وردی در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند اظهار داشت: در راستای حمایت از هنرمندان صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان مبلغ 108 میلیارد و 110 میلیون ریال از محل اعتبارات اعطایی بند الف تبصره 18 برای 177 طرح صنایع‌دستی در راستای حمایت از تولید و اشتغال‌زایی و ثبات اقتصادی و حفظ زنجیره ارزش پرداخت شد. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی  افزود: مبلغ 244 میلیارد و 448 میلیون ریال نیز به 214 طرح از محل اعتبارات مشاغل خانگی در سال 1402 پرداخت شده است. 

وی بیان کرد: سال گذشته لیست 750 هنرمند صنایع‌دستی متقاضی بیمه تامین اجتماعی برای وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی طی دو مرحله برای تأمین منابع ارسال شد.

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • موافقت با 14 طرح سرمایه‌گذاری حوزه گردشگری در گلستان
  • ثبت بیش از ۲۶ میلیون نفر بازدید از اماکن گردشگری خوزستان
  • شرایط جذب سرباز امریه در اداره‌کل میراث‌فرهنگی قم
  • خروج ایران از شورای بین‌المللی موزه‌ها تکذیب شد
  • ۱۸میلیارد تومان صرف مرمت بناهای تاریخی کردستان شد
  • پنج رویداد فرهنگی کردستان ثبت ملی شد
  • راه‌اندازی بازارچه صنایع دستی در اردبیل
  • کشف بیش از ۳۰ شی عتیقه از قاچاقچیان در رودبار
  • پرداخت ۳۵۰ میلیارد وام به هنرمندان صنایع دستی خراسان جنوبی
  • ضرغامی: نیمی از مردم دنیا می‌توانند بدون روادید به ایران سفر کنند