Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ در روز‌های گذشته تعداد بیماران مبتلا به کرونا در ایران افزایش چشمگیری داشت که نگرانی‌هایی را ایجاد کرده بود. روز شنبه رئیس جمهور هم نسبت به افزایش شیوع این بیماری هشدار داد. با وجود انتقاداتی که به ایران، چین و چند کشور دیگر درباره نحوه اعلام آمار شیوع کرونا شده، اما مبنای این گزارش همان آمار رسمی است، چون به آمار دیگری دسترسی وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ۲۴ ساعت گذشته، ایران از نظر تعداد افراد فوت شده در اثر ابتلا به کرونا در رتبه ۱۳ جهان قرار گرفته است. مقایسه وضعیت ایران با کشورهای دیگر را در این جدول مشاهده می‌کنید:

بیشتر بخوانید: آمارهای فوتی‌های کرونا چقدر واقعی است؟/ آیا دولت حقیقت را می‌گوید؟ +نمودار و عکس

به گزارش رویداد۲۴ از نظر تعداد مبتلایان جدید ایران در رتبه نهم قرار گرفته است. در واقع ایران با اینکه از کانادا، سوئد، ایتالیا و انگلستان تعداد بیمار بیشتری را ثبت کرده است، اما تعداد فوتی‌های ایران از این کشور‌ها کمتر بوده است.

این اتفاق سه دلیل دارد؛ دلیل اول اینکه بعضی کارشناسان و نزدیکان بیماران می‌گویند دولت افرادی که بیماری زمینه‌ای دارند، اما به کرونا هم مبتلا هستند، را جز آمار فوتی‌های کرونا اعلام نمی‌کند. این ادعا بار‌ها در فضای مجازی مطرح شده است و وزارت بهداشت نیز علاقه به پاسخگویی به این مسائل را ندارد.

دلیل دیگر این است که افراد اعلام شده تازه بیماری‌شان مشخص شده و ممکن است در روز‌های آینده فوت کنند. دلیل سوم هم ممکن است به مقاومت بدنی بیماران مربوط باشد. مثلا نسبت به بیماران ایتالیایی، جوان‌تر باشند و شانس زنده ماندن بیشتری مقابل این بیماری داشته باشند!

آمریکا در صدر

آمریکا تقریبا ۲ میلیون بیمار و بیش از ۱۰۰ هزار فوتی را در اثر کرونا ثبت کرده است. آماری که بعید است توسط کشور دیگری شکسته شود.

ایران از نظر تعداد کلی بیماران در رتبه یازدهم قرار گرفته و بار دیگر از فرانسه بالاتر ایستاده است. در مقطعی از مبارزه با کرونا، آمار بیماران فرانسوی از ایران بیشتر بود. پییش‌بینی می‌شود در روز‌های آینده، با تداوم روند مبتلایان جدید، ایران از ترکبه و آلمان هم بالاتر برود. در ۲۴ ساعت گذشته در ترکیه ۹۰۰ و در آلمان ۴۰۰ بیمار جدید ثبت شده بود. البته ترکیه هم از کشور‌هایی است که متهم به پنهان کردن آمار وافعی کرونا برای حفظ صنعت تورسیم است.

ایران؛ وضعیت سفید؟

اسامی شهر‌های ایران و وضعیت آن‌ها (سفید، زرد و قرمز) اعلام شده است. بر این اساس وضعیت استان‌های قزوین، فارس، کهگلویه و بویراحمد، گلستان، لرستان، مرکزی و یزد از سایر استان‌های ایران بهتر است و هیچ شهر قرمزی در این استان‌ها ثبت نشده است. زمانی که دولت آمار استان‌ها را به تفکیک اعلام می‌کرد، استان‌های یزد، مرکزی و گلستان در وضعیت مطلوبی قرار نداشتند و به نظر می‌رسد پیک اول این بیماری از این استان‌ها رفته است.

در استان‌های خوزستان، هرمزگان و آذربایجان غربی وضعیت به شکل عجیبی خطرناک گزارش شده است. بازگشایی همه ادارات به دستور دولت یکی از دلایلی بود که باعث شد وضعیت این استان‌ها قرمز شود؛ چه آنکه به لحاظ سرانه بهداشت عمومی و رسیدگی دولت، این استان‌ها در وضعیت مناسبی نیستند.

جدول ۱۵ کشور با بیشترین تعداد فوتی در ۲۴ ساعت گذشته نشان می‌دهد ایران در رتبه ۱۳ جهان قرار گرفته است. این یعنی ایران همچنان یکی از کشور‌های خطرناک در شیوع ویروس کروناست؛ با این حال از ابتدای ورود این بیماری به کشور تا کنون، دولت حتی یک روز هم قرنطینه اعلام نکرد.

تنها در نوروز امسال برای مدت کوتاهی قرنطینه اعمال شد که آنهم نه به دستور دولت، که به خاطر تعطیلات نوروزی و بر اساس تصمیم خود مردم بود. آمار ابتلا به ویروس کرونا در اسفند سال گذشته یک رقمی و در بدترین حالت دو رقمی بود اما اکنون پس از سه ماه مبارزه با کرونا، آمار ابتلا چهار رقمی شده و روزانه بیش از ۳ هزار نفر به کرونا مبتلا می‌شوند. تمام ادارات و سازمان‌ها باز هستند و در حالیکه رییس جمهور در جلسات هیات دولت با فاصله چند متری از وزیران و معاونانش می‌نشیند یا تنها در جلسات به صورت ویدئو کنفرانس شرکت می‌کند، مردم در مترو و اتوبوس در بدترین وضعیت ممکن به سر کار می‌روند. همه چیز از شنبه عادی شد، اما نه برای مردم؛ فقط برای رییس جمهور.

لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 ویروس کرونا ویروس کرونا در ایران استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۴۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست

معاون درمان وزارت بهداشت با بیان این که امسال در مورد شدت آسیب‌های وارده به مصدومین ترافیکی، یک کار پژوهشی انجام دادیم، گفت: آمار فوتی‌های ما در تصادفات بسیار شدید، نصف کشورهای دنیاست. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سعید کریمی؛ معاون درمان وزارت بهداشت در همایش تجلیل از خادمان سلامت نوروزی که با حضور وزیر بهداشت، معاونین و مدیران وزارت بهداشت و جمعی از تلاشگران سازمان اورژانس و حوزه‌های بهداشت و درمان در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: در ایام نوروز پنج میلیون مراجعه کننده به مراکز درمانی داشتیم که از این تعداد، یک میلیون نفر بستری و برای 180 هزار نفر نیز عمل جراحی انجام شد.

فعالیت 23 هزار پزشک متخصص در ایام نوروز

وی با بیان اینکه در ایام نوروز کادر درمان تعطیلی ندارند، افزود: 1060 بیمارستان، 160 هزار تخت بیمارستانی و 23 هزار پزشک متخصص در ایام نوروز آماده خدمت رسانی بودند.

ثبت 51 هزار و 580 مصدومیت در ایام نوروز

معاون درمان وزارت بهداشت با اشاره به خدمت رسانی به مصدومین حوادث ترافیکی، تصریح کرد: در این ایام، 51 هزار و 580 مصدومیت در سامانه ثبت شده که از این تعداد 6470 مصدوم در محل حادثه مداوا شده و 45 هزار و 110 مصدوم به بیمارستان‌ها منتقل شدند.

وی با اشاره به آمار فوتی‌های حوادث ترافیکی، خاطرنشان کرد: شدت آسیب در حوادث ترافیکی باید کاهش پیدا کند که این موضوع هم با رعایت نکات ایمنی حین رانندگی و سفر امکان پذیر خواهد بود. زیرا هرچه شدت آسیب کمتر باشد، نجات جان مصدوم با موفقیت بیشتری همراه خواهد بود.

54 فوتی در تصادفات هفته آخر فروردین/ 11 فوتی بر اثر غرق‌شدگی

کریمی افزود: امسال در مورد شدت آسیب‌های وارده به مصدومین ترافیکی، یک کار پژوهشی انجام دادیم و آمارها را با کشورهای دنیا مقایسه کردیم و نتیجه گرفتیم که آمار فوتی‌های ما در موارد بسیار شدید، نصف کشورهای دنیاست که حاکی از خدمت رسانی به موقع و مطلوب به مصدومین حوادث ترافیکی است.

معاون درمان وزارت بهداشت در پایان با تاکید بر اولویت پیشگیری بر درمان، اظهار کرد: باید در زمینه پیشگیری از وقوع حوادث ترافیکی بیشتر کار کنیم تا شاهد مرگ هموطنان‌مان در حوادث ترافیکی نباشیم و این موضوع، بر لزوم افزایش کیفیت در تولید خودرو، استانداردسازی جاده ها و فرهنگسازی در زمینه رعایت قوانین و نکات ایمنی توسط شهروندان، تاکید و تمرکز دار

کاهش 10 درصدی مصدومان ترافیکی در نوروز 1403

جعفر میعادفر؛ رئیس سازمان اورژانس کشور نیز در ادامه این همایش گفت: در طرح سلامت نوروزی 3345 پایگاه اورژانس در سراسر کشور فعالیت داشت.

رئیس سازمان اورژانس کشور از کاهش 10 درصدی مصدومین ترافیکی در نوروز 1403 خبر داد و گفت: در این ایام 50 هزار و 800 ماموریت ترافیکی انجام شد و بیش از 43 هزار مصدوم به مراکز درمانی منتقل شدند.

غرق‌شدگی 64 نفر در فروردین/ بیشترین فوتی‌ در فارس و اصفهان

وی از فعالیت دو پایگاه بال ثابت و پایگاه دریایی در ایام نوروز خبر داد و گفت: در این ایام حدوداً یک میلیون تماس از سوی مردم دریافت و 296 هزار ماموریت انجام شد.

رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: همچنین اورژانس هوایی نیز 193 سوت پرواز داشت که نسبت به سال گذشته افرایش چشمگیری دارد.

وی گفت: در طرح سلامت نوروزی 26 هزار نیروی انسانی در حوزه اورژانس و فوریت‌های پزشکی خدمت کردند و از خود کارنامه درخشان و درخور تقدیری برجای گذاشتند.

1.7 میلیون بازدید بهداشتی در طرح سلامت نوروزی

در ادامه حسین فرشیدی؛ معاون بهداشت وزارت بهداشت با بیان این که حوزه بهداشت و پیشگیری با مشارکت مردمی و فرهنگسازی ارتقا خواهد یافت؛ اظهار کرد: پیشگیری از بروز حادثه و بیماری، شرط اول سلامتی است، بنابراین با توجه به تنوع فرهنگی در کشورمان، سعی داریم خدمات حوزه بهداشت و فرهنگسازی و افزایش سواد سلامت را پررنگ تر از گذشته، تداوم و ارتقا بخشیم.

فرشیدی با بیان اینکه در طرح سلامت نوروزی 1403 بیش از یک میلیون و 700 بازدید بهداشتی صورت گرفته است، افزود: در این بازدیدها بیش از یک میلیون و 500 هزار کیلوگرم موادغذایی فاسد توسط کارشناسان بهداشت کشف و معدوم شد.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: در حوزه بیماری‌های واگیر، یک میلیون مورد علائم سندرومیک بررسی و غربالگری شد.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز اقدامات روتین حوزه بهداشت از جمله واکسیناسیون‌ها نیز انجام و هیچ خدمتی تعطیل نشد، عنوان کرد: در این ایام بازدیدهای بهداشتی 70 درصد افزایش یافت و تیم‌های بهداشتی در سراسر کشور و در پایگاه‌های مرزی، در خدمت رسانی به مردم، از هیچ تلاشی فروگذار نکرده بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • آخرین وضعیت شیوع سرخک در کشور/ بیشترین آمار در ۴ استان
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • شایع‌ترین اختلالات روانی در مبتلایان به کرونا را بشناسید
  • آمار فوتی‌های تصادفات بسیار شدید در ایران نصف کشورهای دنیاست
  • بیماری سالک در دامغان کنترل شد
  • خطر نادیده انگاری پاندمی‌های جدید
  • خطر نادیده انگاری پاندمی های جدید