Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی از طرح برنامه‌های حمایتی نظیر معافیت از عوارض پروانه ساخت و تغییر کاربری اماکن با محوریت گردشگری در راستای حمایت و توسعه صنعت گردشگری استان خبر داد.

احمد حمزه زاده در جلسه کارگروه تسهیلات و سرمایه گذاری در سال ۹۹ با محوریت بررسی و احصای مشوق‌های سرمایه‌گذاری منطقه‌ای در بخش گردشگری، با اشاره به نقش و اهمیت ارز حاصل از فعالیت‌های گردشگری در کشور به عنوان صنعت منتخب جایگزین درآمدهای نفتی و ضرورت حمایت از فعالان بخش خصوصی، ارائه مشوق‌های حمایتی در جهت رونق و توسعه گردشگری را امری موثر دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به ارائه طرح‌های پیشنهادی در این رابطه پرداخت و گفت: در این راستا ارائه مشوق‌های مالیاتی در راستای تسهیل روند فعالیت فعالان گردشگری استان نظیر کاهش یا بخشش مالیات بر درآمد در پنج سال اول بهره‌برداری از تاسیسات گردشگری، معافیت از مالیات بر ارزش افزوده، اعتبار مالیات برای سرمایه‌گذاری مجدد تاسیسات گردشگری، امکان هزینه‌کرد مالیات در بازسازی و مرمت بناهای تاریخی در نیل به اهداف توسعه‌ای و حمایتی از این صنعت موثر خواهد بود.

وی در ادامه معافیت از عوارض تغییر کاربری در داخل و خارج شهر با محوریت فعالیت گردشگری را از دیگر اقدامات حمایتی دانست که در گسترش فعالیت‌های گردشگری منطقه موثر خواهد بود، افزود: همچنین واگذاری زمین از اراضی دولتی در داخل و خارج از شهر توسط امور اراضی و مسکن و شهرسازی با نرخ پایین، اعمال تعرفه‌های صنعتی برای بخش‌های مختلف گردشگری در انشعابات آب، برق‌ و گاز از دیگر برنامه‌های حمایتی خواهد بود که می‌تواند روند فعالیت فعالان گردشگری را تسهیل کند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان شرقی، حمزه‌زاده، پرداخت تسهیلات بانکی کم بهره، معافیت از عوارض گمرکی برای ورود تجهیزات و خودروهای گردشگری و معافیت از عوارض پروانه ساخت واحدهای گردشگری را از دیگر بسته‌های پیشنهادی حمایتی این اداره کل در راستای توسعه صنعت گردشگری منطقه عنوان کرد.

وی در خاتمه با تاکید بر این‌که در صورت تصویب برنامه‌های پیشنهادی این اداره کل در شورای برنامه ریزی و توسعه استان حجم قابل توجهی از خسارات وارده به صنعت گردشگری منطقه به دنبال شیوع کووید-۱۹ در دوران پسا کرونا جبران خواهد شد، اظهار کرد: از دیگر برنامه‌هایی که در دوران پسا کرونا می‌تواند موجب تقویت گردشگری استان شود، اعطای جوایز صادراتی به تورهای ورودی خارجی است که توسط آژانس‌های مسافرتی به مقصد تبریز برگزار شوند، لذا با اعطای این جوایز می‌توانیم علاوه بر حمایت از فعالیت آژانس‌های مسافرتی، حوزه گردشگری استان را نیز رونق بخشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری گردشگري معافیت از عوارض آذربایجان شرقی گردشگری استان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۴۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی گفت: برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی تأسیسات گردشگری، رقم ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در طول سال‌جاری برنامه ریزی صورت گرفته است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، احمد حمزه‌زاده در حاشیه جلسه کمیته فنی طرح‌های سرمایه‌گذاری صنعت گردشگری آذربایجان شرقی گفت: برای افتتاح تعداد 45 پروژه زیرساختی گردشگری در سال جاری با رقم 5 هزار و 500میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که تا به امروز دو هزار میلیارد تومان در اجرای این پروژه‌ها سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی افزود: درصد مشارکت بخش خصوصی در سرمایه گذاری این پروژه‌ها 100 درصد پیش‌بینی شده که از چالش‌های مهم برای تحقق هدف افتتاح 45 پروژه زیرساختی استان، تأمین 400 میلیاردتومان تسهیلات بانکی است.

حمزه‌زاده گفت: همچنین افتتاح 3 پروژه‌ زیرساختی صنایع‌دستی با حجم سرمایه‌گذاری یک هزار و 300 میلیارد تومان در سال جاری در دستورکار قرار گرفته‌است که با بهره‌برداری این سه پروژه، حجم‌سرمایه‌گذاری در بخش زیرساختی گردشگری آذربایجان‌شرقی به رقم 6 هزار و 800 میلیارد تومان خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: تدوین بسته های سرمایه‌گذاری با صدور موافقت‌های اصولی برای 50 نقطه مستعد سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌شرقی درکنار افتتاح 45 پروژه زیرساختی گردشگری و 3 پروژه زیرساختی صنایع‌دستی برای یک هزار و پانصد نفر به‌صورت مستقیم ایجاد اشتغال خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • 39 تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • ۳۹ تغییر کاربری غیر مجاز در ساری قلع و قمع شد
  • برنامه‌ریزی برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی گردشگری
  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • سه هزار مورد تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی در آذربایجان‌غربی شناسایی شد
  • ۳۹۵ هکتار اراضی کشاورزی در آذربایجان شرقی واگذار شد
  • صنعت دامپروری در آذربایجان شرقی
  • اعمال تخفیف‌ها 5 تا 100 درصدی برای صدور پروانه ساخت
  • بخش معدن آذربایجان شرقی بیشترین ارزش افزوده را دارد