Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست کانون شرکت‌های سرمایه‌گذاری سهام عدالت با بیان اینکه سازمان خصوصی سازی مقصر جاماندن ۱.۹ میلیون نفر است، گفت: مدارک را برای اقدام قضایی علیه سازمان خصوصی‌سازی جمع آوری می‌کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد خزایی، سرپرست کانون شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت در پاسخ به این سوال که علت جاماندن ۱.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۸ میلیون نفر از سهامداران عدالت چیست، گفت: آخرین بک‌آپ شرکت‌های تعاونی که پس از ثبت نام آخرین مشمولین در حدود سال ۹۱ تکمیل شد، همین الآن نیز موجود است و اگر کسی بخواهد می‌تواند کلیه بک‌آپ ها را مشاهده کند که چه زمانی این اطلاعات برای سازمان خصوصی سازی ارسال شده است. همچنین بنا بر این اطلاعات مشخص است که از یک خانواده ۵ نفره به عنوان مثال دو نفری که در سازمان کد ملی شأن ثبت نشده، چه زمانی ثبت نام کرده‌اند و چه زمان اطلاعات آنها ارسال شده است.

وی ادامه داد: درباره اختلافی که در آمار بین شرکت‌های تعاونی و سازمان خصوصی سازی به وجود آمده مقصر اصلی، سازمان خصوصی سازی است که اطلاعات را دریافت نکرده و یا بد دریافت کرده است.

 

برای برخی سود سهام عدالت واریز شده اما سهامدار سهام عدالت نیستند!

خزایی گفت: افرادی وجود دارند که در شرکت‌های تعاونی ثبت نام شدند، برگه سهام دارند و یک مرحله هم برای آنها توسط سازمان خصوصی سازی سود واریز شده است ولی در حال حاضر نام و اطلاعات آنها در سامانه سازمان خصوصی سازی ثبت نشده است؛ این موارد به وضوح تقصیر سازمان خصوصی سازی است.

وی ادامه داد: به عنوان یک نمونه دیگر، مستنداتی قانونی وجود دارد که برای شخص، برگه رسید بانکی صادر شده و او پولش را نیز از بانک گرفته است اما سهام دار نیست. موارد این چنینی زیاد است.

سرپرست کانون شرکت‌های سرمایه گذاری سهام عدالت افزود: در مواردی فرد مورد نظر در افزایش سرمایه‌ای که هر سال اتفاق می‌افتد نیز مشارکت می‌کرده و نامش هم در شرکت‌ها ثبت شده است.

خزایی افزود: نزدیک به حدود ۱.۹ هزار نفر مغایرت وجود دارد که در حال جمع‌آوری مستندات مربوط به این ۱.۹ میلیون نفر از استان‌ها هستیم.

علیه سازمان خصوصی سازی اقدام قضائی خواهیم کرد

وی با انتقاد از اظهارات معاون سازمان خصوصی سازی، گفت: سازمان خصوصی سازی تقصیر را گردن تعاونی‌ها می‌اندازد اما از لحاظ قانونی، هر فرد بعد از پذیرش اولیه وقتی برگه سازمان چاپ شده و بر روی آن مهر تعاونی درج می‌شود، سهامدار است.

وی در پایان تاکید کرد: متأسفانه سازمان خصوصی سازی زیر بار این موضوع نمی‌رود ما نیز هر تلاشی که کردیم نتوانستیم کاری انجام دهیم و در حال حاضر مدارک را برای اقدام قضائی علیه سازمان خصوصی سازی جمع آوری کرده‌ایم و در این زمینه مدرک به اندازه کافی وجود دارد.

منبع: مهر

انتهای پیام

 

منبع: دانا

کلیدواژه: سازمان خصوصی سازی سهام عدالت شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۴۹۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صلاحیت خریداران سرخابی‌ها قبل از ورود به معامله بررسی شد

ابراهیم بازیان در گفت وگوی ویژه خبری گفت: امروز سهام دو باشگاه پرطرفدار کشور واگذار شد به طوری که ۸۵ درصد سهام این  دو باشگاه  در فرابورس ایران به بخش غیردولتی واگذار شد. سال ۱۴۰۰ متأسفانه به جهت عدم رعایت بعضی از ضوابط کنفدراسیون فوتبال آسیا دچار محرومیت‌هایی شده بودند.

او افزود:این موضوع از سال ۷۶ مطرح شد که در سال ۱۴۰۰ اولین گام در این خصوص برداشته شد در انتهای سال گذشته مجدد تلاش شد که این بار از طریق مشارکت طلبیدن یک مجموعه مشترک یعنی کنسرسیومی از بانک‌های غیردولتی و کنسرسیومی از شرکت‌های صنایع پتروشیمی ذیل هلدینگ خلیج فارس این مسئله بتواند حل و فصل بشود و بحمدالله این اتفاق امروز صبح در فرابورس ایران محقق شد.

بازیان تصریح کرد:همچنین در جلسات روز گذشته که تشکیل شد برای هر یک از دو باشگاه پرسپولیس و استقلال یک تقاضا دریافت شده بود و پس از بررسی مدارک متقاضیان خرید سهام دو شرکت یادشده و صحبت های این موضوع  در نهایت با تصمیم کارگروه، صلاحیت متقاضیان مورد تأیید این سازمان قرار گرفت.

به گفته او،قیمت هر سهم استقلال ۳ هزار و ۴۶ ریال و ارزش کل معامله این باشگاه در بازار سهام حدود ۲ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان و قیمت هر سهم باشگاه پرسپولیس سه هزار و ۵۸۰ ریال و ارزش کل معامله رقمی حدود ۳ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان بود.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی افزود: همچنین در این میان ۶ بانک عامل و ۶ هلدینگ پتروشیمی از خریداران تیم استقلال بودند که این صلاحیت ها توسط سازمان خصوصی سازی و بورس تایید شده است،که متقاضیان قبل از ورود برای معامله نخست صلاحیت شان مورد بررسی قرار گرفت و سپس اجازه حضور در بازار سهام را پیدا کردند.

او گفت: صبح فردا قرارداد امضا می شود و مراحل تشریفات باید طی شود بر این اساس ۱۰ درصد ارزش سهام حدود ۳۲۰ میلیارد تومان برای باشگاه پرسپولیس و ۲۸۰ میلیارد تومان برای باشگاه استقلال به حساب شرکت سپرده‌گذاری واریز می شود.

بازیان در پاسخ به این سوال که  پرداختی‌ها به چه صورت انجام می‌شود؟ گفت:۱۰ درصد نقدی و ۹۰ درصد مابقی به صورت اقساط  انجام خواهد شد.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی این را هم گفت که قطعی‌شدن معامله ۶ هزارمیلیاردتومانی سرخابی‌ها تا روز چهارشنبه ۵ اردیبهشت سال جاری انجام خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • آیین واگذاری «استقلال» و «پرسپولیس» آغاز شد
  • اقتصاد فوتبال ایران رونق می‌گیرد؟
  • سهامداران عدالت بخوانند؛ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • سهامداران عدالت بخوانند/ تغییرات در واریز سود سهام؟
  • صلاحیت خریداران سرخابی‌ها قبل از ورود به معامله بررسی شد
  • پایان دو دهه پرحاشیه استقلال و پرسپولیس/ منتظر «هندوانه دربسته»
  • گام پایانی برای واگذاری سهام استقلال و پرسپولیس
  • ارسال نامه سازمان خصوصی سازی به رئیس فدراسیون فوتبال +تصویر
  • ارسال نامه سازمان خصوصی سازی به رئیس فدراسیون فوتبال
  • نامه سازمان خصوصی‌سازی به فدراسیون برای واگذاری استقلال وپرسپولیس