Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@06:35:03 GMT

نماینده مجلس: مردم میانه مشکل آب شرب دارند

تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۱۶۶۵۵

نماینده مجلس: مردم میانه مشکل آب شرب دارند

مهدی اسماعیلی روز دوشنبه در جمع خبرنگاران با تاکید بر اینکه وضعیت تامین آب شرب در شهرستان میانه شرایط مطلوبی ندارد، افزود: یکی از مهم ترین مشکلاتی که مردم این منطقه با آن دست به گریبان هستند، مشکل آب شرب است که متاسفانه علی رغم تذکرات مکرر و پیگیری هایی که نمایندگان مردم از مسئولان استانی داشتند، اقدامی در این خصوص صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شهرستان میانه با دارا بودن بیش از ۴۰۰ روستا از جمعیت روستایی انبوهی برخوردار بوده و باید دولت آب شرب مورد نیاز مردم و آب کشاورزی را تامین می کرد، اما به دلیل نبود آب شرب کافی بسیاری از مردم روستاها اقدام به مهاجرت به شهرهای اطراف کرده و باعث خالی شدن روستاها شده اند.

اسماعیلی اظهار داشت: مشکل آب شرب تبدیل به معضلی ملی شده و در بیشتر نقاط کشور وجود دارد و با توجه به اینکه آذربایجان شرقی از لحاظ آب و هوایی دارای بارش سالیانه برف و باران در حد مناسب است، اما مسئولان نتوانسته اند با استفاده از پتانسیل بارش های سالیانه، آب مورد نیاز مردم در شهرستان میانه را به خوبی تامین کنند.

وی به پروژه های مهم سد شهریار و سد آی دوغموش در حوزه آبی شهرستان میانه اشاره کرد که دولت باید با استفاده از ظرفیت این دو سد مشکل آب شرب و آب کشاورزی شهرستان را حل کند.

این نماینده مجلس یازدهم با بیان اینکه یکی از ضروری ترین مسئله برای زندگی بشر تامین آب شرب سالم و پایدار است، افزود: بنابراین دولت به ویژه وزارت نیرو باید از تمام پتانسیل موجود در شهرستان میانه استفاده کرده و مشکل آب مردم این شهرستان را مرتفع کند.

شهرستان میانه با ۱۹۰ هزار نفر جمعیت، دارای ۵ شهر شامل میانه، ترکمن چای، کندوان، کاغذکنان و آچاچی و ۱۷ دهستان در فاصله ۱۷۰ کیلومتری جنوب شرقی تبریز قرار دارد.

طبق آخرین آمارهای موجود از مجموع حدود ۴۰۰ روستای این شهرستان تنها ۲۵۳ روستا دارای اب آشامیدنی است؛ این در حالی است که از مجموع ۳۳ سد مخزنی احداث شده در این شهرستان بیش از ۱۶۰ میلیون مترمکعب ظرفیت ذخیره آب دارد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی آذربایجان شرقی میانه وزارت نیرو

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی آذربایجان شرقی میانه وزارت نیرو مجلس شورای اسلامی آذربایجان شرقی میانه وزارت نیرو شهرستان میانه مشکل آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۶۶۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

حجت‌الاسلام حسین جلالی عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی درباره کارکرد احزاب در کشور گفت: احزاب در ایران وارداتی هستند و بومی نیستند. FATF، برجام، سند ۲۰۳۰، طرح‌های یونسکو و … براساس فرهنگ غربی‌ها نوشته شده و ما باید این‌ها را در کشورمان بومی کنیم.

وی اظهار کرد: حزب و تشکیلات آن باید در کشورمان مردمی باشد لذا احزاب نباید تشکیلات یک جریان خاص باشند همچنین حزب در ایران نباید مثل غرب از راس هرم به کف هرم باشد بلکه باید از قاعده به هرم باشد یعنی خواست مردم در مدنظر باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: حزب در غرب دستوری و از بالا به پایین عمل می‌کند یعنی به اعضایشان می‌گویند ما فلان کار را می‌کنیم و شما باید این کار را اتجام دهید.

 

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس ادامه داد: حزب نباید افراد را مسلوب‌الاختیار کند مثلا می‌گویند اگر کسی طرفدار حزب دموکرات باشد در انتخابات باید فقط از دموکرا‌ت‌ها انتخاب کند، اما در ایران ممکن است من عضو یک حزب باشم، اما در انتخابات از حزب خودم به کسی رای ندهم.

حجت‌الاسلام جلالی گفت: حزب در ایران باید به صورت خوشه‌ای مثل درخت انگور باشد چراکه در درخت انگور خوشه‌ها به هم وصل هستند و هیچ راسی ندارند لذا گروه‌ها باید به هم وصل باشند.

وی افزود: در احزاب حالت دگماتیسمی می‌بینم مثل تحمیل، زور و اجبار که با اخلاق ایرانی‌ها سازگار نیست، چون ایرانی‌ها دوست دارند خودشان انتخاب کنند لذا اگر کسی بخواهد حزبی تاسیس کند باید ببیند خواست مردم چیست نه اینکه بگوید همان که ما می‌گوییم و جز این نباید باشد.

نماینده مردم رفسنجان در مجلس بیان کرد: احزاب در ایران تابع قانون همه و هیچ هستند یعنی بین سیاه و سفید فکر می‌کنند و می‌گویند یا لیست ما یا هیچ لیست دیگر که این درست نیست، چون ما حزب‌گرا نیستیم بلکه حق‌گرا هستیم.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: اگر حزب در ایران جواب می‌داد بهترین حزب، حزب جمهوری اسلامی بود که در راس آن شهید بهشتی، شهید باهنر، آیت‌الله موسوی اردبیلی و… بود که امام خمینی (ره) فرمودند جمعش کنید.

وی افزود: اینکه امام فرمودند حزب جمهوری اسلامی را جمع کنید به این دلیل بود که چینش، تشکیلات و سازوکار حزب غربی بود بنابراین باید از نو حزب را در ایران تعریف کنیم و تشکیلات حزب را سامان‌دهی کنیم.

حجت‌الاسلام جلالی بیان کرد: حزب‌هایی که شب انتخابات کرکره را بالا می‌کشند و بعد از انتخابات کرکره آن را پایین می‌کشند حزب نیستند و درواقع NGO‌هایی هستند که یک شبه می‌آیند و می‌روند و فرهنگ تحزب‌گرایی در کشور شکل نگرفته است.

دیگر خبرها

  • جاده پلدختر معمولان خرم‌آباد نیازمند توجه فوری و بسیار جدی دولت است
  • قاچاق می‌تواند جهش تولید را با مشکل مواجه کند
  • نماینده اصفهان: اگر برای فرونشست چاره‌ای نشود، باید شهر را ترک کنیم
  • یک نماینده: FATF و برجام بر اساس فرهنگ غربی‌هاست
  • طرح نماینده مجلس برای FATF، برجام و سند ۲۰۳۰: آنها را بومی کنیم!
  • انتخابات دور دوم مجلس ۲۱ اردیبهشت ماه برگزار می شود/ برگزاری انتخابات الکترونیک در ۸ حوزه
  • نماینده کهنوج: تشکیل استان کرمان جنوبی یک اتفاق تاریخی خواهد بود/ مردم منتظر تحقق قول رییس جمهور هستند
  • برای تحقق شعار سال ،مجلس وظیفه سنگین برای حل مشکل بروکراسی اداری دارد
  • نماینده مجلس: دولت کاری کرده که شرکت‌هایی که کار دانش‌بنیان نمی‌کنند، خودشان را دانش‌بنیان جا می‌زنند
  • نماینده مجلس:دولت رئیسی کاری کرده که حتی شرکتهایی که کار دانش بنیان نمی کنند، خودشان را دانش بنیان جا می زنند