Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی‌ چهارمحال و بختیاری‌: به علت تحریم‌ها چندین بازار فروش صنایع دستی کشور در خارج، از دست رفته است لذا به دنبال جایگزین بازارهای جدید هستیم. ۱۹ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۱ استانها چهارمحال و بختیاری نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد مهرداد جوادی، قبل از ظهر امروز در نشست مدیر و کارکنان اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری با نماینده ولی فقیه در استان اظهار داشت: صنایع دستی با کمترین بودجه، بیش‌ترین نقش را در اشتغال دارد لذا تسهیلاتی را برای صنعتگران در نظر گرفته‌ایم که بخشی پرداخت و بخشی در حال پرداخت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کرونا به کارگاه‌های صنایع دستی خراسان رضوی خسارت میلیاردی وارد کردگزارش| تلفیق صنعت و هنر با سر انگشتان توانمند تولیدکنندگان صنایع دستی + فیلمنمایشگاه صنایع دستی بانوی خیر زنجانی مجددا در کاخ سعدآباد برگزار می‌شود

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه مواد اولیه برخی از صنایع مانند گلیم در اختیار صنعتگران قرار می‌گیرد، گفت: در بحث صادرات صنایع دستی مشکلاتی پیش آمده که در سال گذشته تنها 109 هزار دلار از صنایع دستی استان به کشورهای خارجی صادر شده است.

جوادی افزود: با وجود اعتبارات محدود، همه ساله نمایشگاه صنایع دستی در استان برگزار و در رابطه با برگزاری نمایشگاه ملی در استان برنامه‌ریزی شده است زیرا که برپایی این نمایشگاه به نفع استان است و مردم استان‌های اطراف با صنایع استان بیشتر آشنا خواهند شد.

وی گفت: به علت تحریم‌ها چندین بازار فروش صنایع دستی کشور در خارج، از دست رفته است لذا به دنبال جایگزین بازارهای جدید هستیم.

فعالیت 12 هزار صنعتگر در چهارمحال و بختیاری / کسب 7 نشان بین‌المللی و 51 نشان ملی

مهرداد رئیسی، در ادامه این نشست اظهار داشت: 12 هزار صنعتگر شناسایی شده در استان وجود دارد که 5 هزار تا 5 هزار و 500 نفر از این افراد با توجه به فصول مختلف فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه بخش عمده صنایع دستی در روستاها و مناطق عشایری تولید می‌شود، ادامه داد: در فصل زمستان به علت کاهش فعالیت‌های دامپروری و کشاورزی، گرایش مردم بیشتر به سمت صنایع دستی است.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان تصریح کرد: صنایع دستی بیشترین نقش را در هویت ایرانی اسلامی دارند و از بعد اقتصادی نیز قابل توجه هستند.

وی افزود: صنایع دستی در سه حوزه آموزش و حمایت از تولید، حوزه توسعه و ترویج و حوزه بازاریابی فعالیت می‌کند و در واقع باید گفت که زنجیره آموزش، تولید و فروش در این اداره فعالیت می‌کند.

وی با بیان اینکه فعالیت هنرمندان در سه سطح استانی، ملی و بین‌المللی بررسی می‌شود، افزود: هنرمندان و صنعتگران استان چهارمحال و بختیاری توانستند 7 نشان بین‌المللی و 51 نشان ملی را کسب و سه نشان تولید چغا در منطقه بازفت، قفل در چالشتر و سنگ تراشی در هفشجان را ثبت جغرافیای ملی کند.

رئیسی گفت: آموزش رایگان در تمام نقاط شهری و روستایی، پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، بیمه هنرمندان و صنعتگران، معافیت پرداخت مالیات، امتیازات در صادرات صنایع‌دستی و صدور مجوز رایگان از جمله حمایت‌های قانونی است که به صنعتگران داده می شود.

وی گفت: ایجاد 966 اشتغال زودبازده در حوزه صنایع دستی در روستاها، پرداخت 10 میلیارد تومان تسهیلات با سود 4 تا 6 درصد به هنرمندان عشایر و روستایی و مشاغل خانگی، آموزش رایگان 700 نفر از صنعتگران در مناطق روستایی، ثبت چهار نشانه ملی و 2 نشان جغرافیایی صنایع دستی، و شکل‌گیری انجمن صادرکنندگان از جمله فعالیت‌هایی است که انجام شده است.

وی در پایان گفت: اشتغال، تولید و صادرات، مواردی هستند که در سال جاری با هدف حضور هنرمندان در آسیای میانه مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

گرانی مواد اولیه و کمبود تسهیلات، دو مشکل عمده هنرمندان صنایع دستی

غلامرضا زیلابی در پایان این جلسه اظهار داشت: تولید صنایع دستی تنها به ادارات مربوط نمی‌شود بلکه بازار تولید و فروش نیز در این امر نقش بسیار مهمی دارند.

وی گفت: در حوزه دریافت مجوز مشکلی وجود ندارد اما در حوزه دریافت تسهیلات مشکلاتی فعالیت صنعتگران را محدود می‌کند.

نماینده هنرمندان صنایع دستی استان با بیان اینکه در حوزه تولیدات با کمبود تسهیلات مواجه هستیم، اظهار کرد: کمبود تسهیلات مهمترین مشکل در زمینه تولید و بازاریابی است و گرانی مواد اولیه مشکل دیگری در زمینه تولید صنایع دستی است و باید گفت ثبات قیمت در امر تولید نکته بسیار مهمی است و بسیاری از معاملات به علت عدم ثبات قیمت دچار مشکل می‌شود.

زیلابی در رابطه با بیمه صنعتگران بیان کرد: صنعتگران در قالب بیمه کشاورزی و روستایی بیمه می‌شوند که انتظار داریم بیمه جداگانه همچون بیمه قالیبافی به صنعتگران نیز اختصاص داده شود.

وی در پایان با بیان اینکه پایین بودن دستمزد برای تولیدکنندگان و صنعتگران نیز مشکل قابل توجهی است، گفت: متاسفانه تبلیغی برای صنایع‌دستی نمی‌شود.

انتهای پیام/7540/ش

R7540/P/S6,54/CT7

منبع: تسنیم

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری صنایع دستی صنایع دستی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۸۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال گردشگران خارجی از ۵ شهر گیلان

ولی جهانی، مدیرکل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گیلان گفت: از ابتدای سفر‌های نوروزی تاکنون بیش از هزار گردشگر خارجی از کشور‌های مختلف وارد این استان شده اند.

او افزود: در این مدت شهر‌های آستارا، رشت، لاهیجان، فومن و بندر انزلی به ترتیب بیشتر مورد استقبال این گردشگران قرار گرفته است.

مدیرکل میراث فرهنگی گیلان از افزایش ۳۰ درصدی ورود گردشگران خارجی به این استان نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد.

به گفته جهانی، این گردشگران در طول اقامت خود در استان گیلان در اقامتگاه‌های رسمی زیر نظر اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی گیلان اقامت داشتند.

او با بیان اینکه سطح اشغال تخت‌های واحد‌های اقامتی در طول سفر‌های نوروزی به بیش از ۱۰۰ درصد رسید، تصریح کرد: این امر نشان دهنده استقبال مسافران داخلی و خارجی از استان گیلان است.

مدیرکل میراث‌ فرهنگی گیلان همچنین گفت: افزایش موزه‌های تخصصی، مرمت و بازدید از بنا‌های تاریخی، برگزاری جشنواره‌های مختلف در طول سال و ... در افزایش این بازدید‌ها تأثیر بسزایی داشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»
  • ضرغامی: موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • تشکر از صداوسیما برای سریال «نون‌خ» / موزه ملی فرقی با موزه لوور ندارد
  • ضرغامی: آخرین آمار حکایت از رشد قابل توجه گردشگری است/ حال مردم خوب است
  • بنای تاریخی ملک زاهدان در اختیار صنعتگران صنایع دستی قرار می گیرد
  • ثبت ۴۱ میراث در فهرست آثار ملی البرز
  • تحول در گردشگری اشتهارد با پیشبرد پروژه‌های این حوزه در شهرستان
  • استقبال گردشگران خارجی از ۵ شهر گیلان
  • ایجاد تشکل‌های تخصصی صنایع‌دستی در کردستان/ هنرمندان صنعتگر حمایت می‌شوند
  • هنرمندان صنعتگر کردستان حمایت می‌شوند