Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش افکارنیوز،

سیدیاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در گفت: هرسال ابتدای سال برای کالاهایی که شامل قیمت گذاری می شوند تصمیم گیری می شود اما برخی کارخانجات لبنی قیمت بعضی اقلام را به صورت خودسرانه افزایش می دهند.

اخبار اقتصادی- او افزود: قیمت گذاری از ابتدای سال بهتر است با توجه به نرخ تورم و افزایش نرخ مزد کارگر، عوارض و غیره انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مرجع کارشناسی و مبارزه با گرانفروشی هم سازمان حمایت است. 12 قلم کالاهای لبنی شامل قیمت گذاری در سازمان حمایت می شوند و کالاهای لبنی غیر از این ها شامل قیمت گذاری نمی شوند.

رایگانی گفت: میزان گرانفروشی را سازمان حمایت به سازمان تعزیرات اعلام می کند و با توجه به تخلفات رسیدگی می شود.

موسوی معاون سازمان حمایت در این باره گفت: تعداد اقلام کالای لبنیات تنوع بالایی دارد و کارگروه تنظیم بازار 12 قلم محصولات لبنی شامل شیر، ماست  و پنیر را شامل قیمت گذاری دانسته که باید فرایند قیمت گذاری را طی کرده باشد. 

او افزود: در خصوص این 12 قلم محصول لبنی هیچ افزایش قیمتی نداشتیم اما واحدهای تولیدی افزایش قیمت برای اقلام غیر از این 12 قلم کالا داشته اند.

موسوی افزود: تغییرات قیمت در بررسی های اولیه با توجه به انتظار عمومی جامعه بالا بوده که به واحدهای تولیدی اعلام شده است. 40 درصد افزایش قیمت باید بررسی کارشناسی شود و رسیدگی خواهد شد.

 موسوی گفت: تغییر قیمت غیرکارشناسی زمینه ورود سازمان حمایت را فراهم می کند. ملاک سازمان حمایت نیز گروه بندی جدید خواهد بود.

باکری دبیر انجمن صنایع لبنی هم گفت: وقتی ده سال است که گرانفروشی محصولات لبنی انجام می شود یعنی بخشی از کار ایراد دارد. با براورد اثربخشی افزایش قیمت در بخش خرد اقتصاد و بنگاه های تولید می توان افزایش قیمت را تعیین کرد و نرخ ها را تغییر داد.

وی افزود: اما اکنون بعد از گذشت سه ماه از سال بنگاه های تولیدی آن بخش را که شامل قیمت گذاری نیست افزایش قیمت ها را اعمال می کنند تا از ضرر و زیان جلوگیری کنند.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: سازمان تعزیرات سازمان حمایت تنظیم بازار محصولات لبنی قیمت گذاری لبنیات قیمت لبنیات محصولات لبنی سازمان حمایت سازمان تعزیرات قیمت محصولات لبنی شامل قیمت گذاری سازمان حمایت افزایش قیمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۱۹۷۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بازرسان و ناظران افتخاری اجرا می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، فضل‌الله رحمتی ظهر چهارشنبه در ستاد تنظیم بازار چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: با برنامه‌ریزی صورت گرفته بازار شب عید و ماه مبارک رمضان در استان بدون هیچ مشکلی تأمین شد.

وی افزود: در این ایام عید نوروز و ماه مبارک رمضان ۱۳ روز بازار، ۱۵ بازارچه، ۱۰ نمایشگاه و ۹۹۱ فروشگاه در سطح چهارمحال و بختیاری تشکیل و به مردم ارائه خدمت کردند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در راستای تقویت سامانه ۱۲۴ طرح بازرسان و ناظران افتخاری در دستور کار است که با اجرای آن مردم و شهروندان عادی وارد سامانه شده و کد ارجاع برای انجام نظارت، می‌گیرند.

کد خبر 6086437

دیگر خبرها

  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود
  • طرح بازرسان و ناظران افتخاری اجرا می‌شود
  • پیش‌بینی اکثر تحلیل‌گران از قیمت طلا و سکه کاهشی است
  • افزایش قیمت کارخانه ای خودرو‌؛ کسی گرانی را به گردن نمی‌گیرد
  • رونمایی از پشت پرده گرانی خودرو
  • نرخ خرید بازار مسکن در تهران؛ خرید مسکن در زمزم با ۲.۵ میلیارد
  • طلا باز هم گران شد/ ورق در بازار سکه برگشت
  • ۱.۵ میلیون تن شیرخام به بازار‌های هدف صادر می‌شود
  • «کنسرو ماهی» صدرنشین گرانی خوراکی‌ها؛ شیرخشک ۵۷ درصد گران شد
  • کم فروشی و گران‌فروشی محصولات سلامت‌محور خط قرمز است