Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه دنیای ارتباطات گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، جلسه هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، با حضور حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی برگزار شد و در این جلسه توسعه‌ی پنج میلیون پورت اینترنت پرسرعت بررسی شد.

این جلسه هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران به منظور بررسی توسعه ۵ میلیون اینترنت پرسرعت در برنامه سال ۹۹، تعامل و همسویی با اهداف کلان و سیاست‌های راهبردی حوزه ICT و بررسی راهکار‌های مناسب برای تحقق اهداف این حوزه از دو منظر رگولاتوری و شرکت مخابرات ایران و همچنین رفع موانع موجود در این مسیر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

نامه دبیر سندیکای صنعت مخابرات به رئیس مجلس درباره ایجاد کمیسیون تخصصی

گفتنی است، شرکت مخابرات ایران به عنوان بزرگترین اپراتور مخابراتی کشور با قدیمی‌ترین برند حوزه ارتباطات همواره در مسیر ارائه خدمات حوزه ICT پیشرو بوده و با رویکرد تعامل سازنده با نهاد‌های قانون‌گذار، در مسیر پیشرفت حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات گام بر می‌دارد.

لازم به ذکر است، در این جلسه، رییس و اعضای هیات مدیره و مجید صدری، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و تعدادی از معاونین مدیرعامل این شرکت نیز حضور داشتند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دنیای ارتباطات شرکت مخابرات اینترنت پرسرعت معاون وزیر وزارت ارتباطات شرکت مخابرات ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۴۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی کشور با استفاده از هوش مصنوعی

معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات از تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی در سال جاری خبر داد.

معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات از تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی در سال جاری خبر داد و گفت: ما در ایران در قالب اجرای یک طرح سه ساله این موضوع را پیش می‌بریم البته یک سال از این طرح را پشت سر گذاشته ایم و به دستاورد‌های قابل قبولی دست یافته ایم و برای محصولاتی مانند گندم، جو و کلزا به نقشه‌هایی در استان‌های منتخب رسیده ایم، بنابراین برنامه مرکز در سال دوم نیز رسیدن به ۱۳ محصول راهبردی در این حوزه است و در این راستا همکاری نزدیکی با وزارت جهاد کشاورزی داریم.

به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدهادی بکایی، معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ارتباط با فعالیت‌های این مرکز اظهار کرد: فعالیت ما در حوزه هوش مصنوعی در پژوهشگاه محدود به زمان راه اندازی مرکز نیست، تقریبا ۱۰ سال در پژوهشگاه در این حوزه مشغول فعالیت هستیم و شروع کار ما با نقشه راه توسعه هوش مصنوعی بود.

بکایی با بیان اینکه مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات، شش محور اصلی را دنبال می‌کند که استقرار مرجعیت رگولاتوری و قانون گذاری، مباحث حقوقی و توسعه علمی پژوهشی مواردی از آن‌ها است، تصریح کرد: همچنین با دانشگاه‌ها هم در سطح حمایت از پایان نامه‌ها و هم در سطح تعریف پروژه و در نهایت دریافت کار از آنها، در حال همکاری هستیم.

وی در خصوص ترسیم نمایی از آینده این مرکز، افزود: مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی به نمایندگی از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات بنا دارد در محور‌های ارائه زیرساخت‌های پردازشی، ذخیره‌سازی و نرم‌افزاری در حوزه هوش مصنوعی و کاربرد‌های آن در صنایع مختلف، مرجعیت قانونی، استانداردسازی و راهبردی در حوزه هوش مصنوعی و کاربرد‌های آن در صنایع مختلف، ارائه خدمات آزمایشگاهی ارزیابی، رتبه‌بندی و تایید نمونه در حوزه خدمات پایه و کاربرد‌های هوش مصنوعی در صنایع مختلف، ایفای نقش مشاور مادر در حوزه کاربرد‌های هوش مصنوعی در صنایع مختلف زیر به قطب اصلی کشور تبدیل شود.

معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات با اشاره به مهمترین اقدام این مرکز، اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم انجام شده در این مرکز تدوین سند نقشه راه هوش مصنوعی کشور است؛ اخیرا نیز یک به‌روزرسانی را بر روی نقشه راه اعمال کردیم و با توجه به الحاقیه چهار ماده‌ای برنامه هفتم توسعه، بحث استخراج نقشه راه هوش مصنوعی بر عهده وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و مرکز ملی فضای مجازی گذاشته شد.

وی همچنین درخصوص اقدامات مهم دیگر این مرکز، خاطرنشان کرد: مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی درخصوص توسعه نوآوری و کاربرد‌های هوش مصنوعی، تعاملاتی سازنده با سازمان‌ها و وزارتخانه‌های مختلف مانند وزارت جهاد کشاورزی داشته است، زیرا یکی از مهمترین نیاز‌های فعلی در این حوزه تخمین سطح زیر کشت محصولات راهبردی است و عدم وجود آمار درست در این حوزه به چشم می‌آید.

بکایی با ذکر این موضوع که امروز در کشور‌های پیشرفته دنیا نقشه‌های سطح زیر کشت توسط تصاویر ماهواره‌ای استخراج می‌شوند، گفت: ما در ایران در قالب اجرای یک طرح سه ساله این موضوع را پیش می‌بریم البته یک سال از این طرح را پشت سر گذاشته ایم و به دستاورد‌های قابل قبولی دست یافته ایم و برای محصولاتی مانند گندم، جو و کلزا به نقشه‌هایی در استان‌های منتخب رسیده ایم، بنابراین برنامه مرکز در سال دوم نیز رسیدن به ۱۳ محصول راهبردی در این حوزه است و در این راستا همکاری نزدیکی با وزارت جهاد کشاورزی داریم و تقریبا هر دو هفته یک‌بار جلسات شورای راهبردی این پروژه برگزار می‌شود و ما گزارش‌های خود را ارائه می‌دهیم و وزارت جهاد کشاورزی پس از تطبیق با آمار‌های خود در صورت صحت اطلاعات، تایید و یا اشکال وارده را اعلام می‌کند، لذا بحث تخمین سطح زیر کشت ابتدای کار است و مرحله بعدی موضوع پیش بینی در این حوزه است.

معاون مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی پژوهشگاه ارتباطات با بیان اینکه بر مبنای برنامه ملی توسعه هوش مصنوعی تدوین‌شده در مرکز نوآوری و توسعه هوش مصنوعی در سال ۱۴۰۰ (و نسخه به روز‌شده آن در سال ۱۴۰۲) برنامه پنج‌ساله‌ای برای این مرکز تدوین شده است، گفت: تبدیل شدن به مرجع استانداردسازی در حوزه هوش مصنوعی، توسعه کاربرد‌های هوش مصنوعی در حوزه‌های مختلف مانند سلامت و کشاورزی و آغاز به کار آزمایشگاه ارزیابی، رتبه‌بندی و تایید نمونه خدمات هوش مصنوعی نمونه‌هایی از این دستاورد‌های یک‌ساله مرکز است.

دیگر خبرها

  • تسریع توسعه فیبر نوری در تهران/ بسته‌ فیبر رایگان و مودم اقساط ارائه خواهدشد
  • بررسی پروژه‌های اجرایی بهره برداری و توسعه آب شرب شهرستان میاندوآب
  • تخمین سطح زیرکشت ۱۳ محصول راهبردی کشاورزی کشور با استفاده از هوش مصنوعی
  • وزیر ارتباطات: هفت هزار و ۱۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار کشور اینترنت پرسرعت دارند
  • بیش از هفت هزار روستای بالای ۲۰ خانوار کشور اینترنت پرسرعت دارند
  • هفت هزار و ۱۰۰ روستای بالای ۲۰ خانوار کشور اینترنت پرسرعت دارند
  • اتصال ۴۰۰ روستای آذربایجان شرقی به اینترنت پرسرعت
  • بررسی مشکلات حوزه ارتباطات شهرستان سیاهکل با حضور معاون وزیر
  • اتفاق جالب در رفسنجان: واریز مستقیم پول از کارخانه مس به حساب بازیکنان!
  • ۲۴۳ خانوار روستایی لرستان به اینترنت پرسرعت متصل شدند