Web Analytics Made Easy - Statcounter

فتحعلی چراغی روز سه شنبه اظهار کرد: ۵۳۱ توتونکار در ۲۴۰ هکتار اراضی کشاورزی تالش به کشت توتون مشغول هستند و اغلب این اراضی در دهستان جوکندان قرار دارد و چند مزرعه توتون در سال های گذشته در اثر سیلاب و خشکسالی خسارت دیده بود.

وی افزود: توتون تالش از مرغوبترین انواع آن در استان گیلان است و میانگین تولید آن در تالش با لحاظ مساعد بودن آب و هوا و زمین و قابلیت توتونکار، سه تن در هکتار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: توتون در هر سال یک دوره کشت می شود و اداره دخانیات تنها اداره ای است که از کشاورزان توتونکار پشتیبانی و حمایت می کند و کود، سموم و خزانه توتون را در اختیار کشاورزان قرار می دهد و بهره برداران، هزینه آنها را بعد از نخستین فروش پرداخت می کنند.

رئیس اداره دخانیات تالش گفت: کشاورزان توتونکار این شهرستان به دلیل حمایت همه جانبه این اداره، مشکل خاصی ندارند و با زیرپوشش بیمه بردن خود و مزارع توتون، از بابت خسارت احتمالی حوادث طبیعی نگرانی نخواهند داشت.

شهرستان تالش با ۲۰۰ هزار نفر جمعیت و با بخش های مرکزی، اسالم، حویق و کرگانرود در ۱۱۰ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع شده است.

برچسب‌ها اراضی کشاورزی خسارت بیمه تالش خسارت مالی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اراضی کشاورزی خسارت بیمه تالش خسارت مالی اراضی کشاورزی خسارت بیمه تالش خسارت مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۲۷۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش خروجی سد زاینده رود از امشب

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز اصفهان، احمدرضا صادقی گفت: این افزایش خروجی سد به منظور بازگشایی رودخانه در بخش‌های خشک آن و تخصیص آب برای نوبت سوم آبیاری مزارع اصفهان و شرق این خطه است و مدت زمان و حجم آب تخصیصی پس از برگزاری جلسات آینده مشخص خواهد شد.

وی ادامه داد: میزان و مدت تخصیص آب در نواحی مختلف نیز منوط به جلسات و هماهنگی صنوف کشاورزان استان است.

سرپرست معاونت حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای اصفهان همچنین پیش‌بینی کرد که با توجه به شرایط موجود حدود فردا ظهر آب به کلانشهر اصفهان برسد.

رودخانه زاینده‌رود از بیستم آبان سال قبل به‌منظور انجام کشت پاییزه کشاورزان استان و آبیاری دوره اول مزارع بازگشایی شده بود و دوباره خروجی سد، سوم فروردین ماه امسال برای نوبت دوم آبیاری مزارع افزایش یافت.

سد زاینده‌رود بعنوان یکی از اصلی‌ترین سد‌های مرکز کشور و تأمین‌کننده آب آشامیدنی، محیط‌زیست، کشاورزی و صنعت در منطقه مرکزی ایران با ظرفیت افزون بر ۱.۲ میلیارد مترمکعب در سال ۱۳۴۹ بهره‌برداری شد.

این سد قوسی شکل در۱۱۰ کیلومتری غرب اصفهان در شهرستان چادگان قرار دارد.

دیگر خبرها

  • خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان
  • خسارت هزار میلیارد ریالی بارندگی به کشاورزان لامردی
  • رفع تصرف ۱۰ هکتار از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • تجمع کشاورزان مقابل استانداری قزوین+ فیلم
  • تاخیر در رهاسازی آب و خسارت به محصولات کشاورزی + فیلم
  • افزایش خروجی سد زاینده رود از امشب
  • آغاز برداشت گندم از مزارع عنبرآباد
  • پیش بینی برداشت ۲۳۰ هزار تن گندم از مزارع دهلران
  • برداشت بیش از ۵۰ هزار تن گندم از مزارع خوزستان
  • خسارت باران به مزارع کشاورزی لامرد