Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر کل آموزش و پرورش استان البرزگفت: فرخ آباد و زیبادشت با بیش از ۱۲ هزار نفر جمعیت، مدرسه دخترانه ابتدایی ندارد و ۴۵۰ دانش آموز دختر ابتدایی در شیفت عصر مدرسه متوسطه روستا درس می‌خوانند.

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، سالار قاسمی، مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز، ظهر امروز در آیین خشت گذاری مدرسه ۱۵ کلاسه  پور کاشانی که در فرخ آباد زیبادشت برگزار شد، ضمن تقدیر از مشارکت فعال بهزاد پورکاشانی در توسعه زیرساخت‌های آموزشی منطق، گفت: همزمان با سالروز در گذشت مرحوم حافظی، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز کشور، احداث ششمین پروژه آموزشی بنیاد خیریه پورکاشانی در زمینی به مساحت ۳ هزار و ۷۵۰ مترمربع با زیربنای ۲۳۰۰ متر مربع در ۱۵ کلاس با پیش بینی اعتبار ۷ میلیارد تومان در روستای فرخ آباد زیبادشت آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز افزود: زمین این پروژه توسط بنیاد خیریه پورکاشانی اهدا شده و آقای منصور پورکاشانی خیر منطقه  احداث ۳۰ درصد پروژه، معادل ۲ میلیارد تومان را تقبل کرده و مابقی نیز توسط اداره کل نوسازی مدارس استان و با اعتبار دولتی انجام می‌شود. 

مدیر کل آموزش و پرورش با بیان اینکه سرانه آموزشی فردیس در استان البرز نسبت به سایر مناطق استان کمتر است، گفت: با وجود کمبود فضای آموزشی در سطح استان، قصد داریم با کمک خیرین، دغدغه‌های آموزشی مردم در روستا و مناطق حاشیه ای و محروم فردیس را برطرف کنیم.

وی ‌مدت زمان احداث و بهره برداری از پروژه را یک سال و نیم تا دوسال اعلام کرد و افزود: امیدواریم شاهد افتتاح این مدرسه در مهرماه سال جاری باشیم.

قاسمی در ادامه خیر مدرسه ساز منصور پور کاشانی در خصوص اقدامات خیرخواهانه اش در منطقه، گفت: با وصیت پدر که زمینی را برای امور فرهنگی و بهداشتی اختصاص داده بودند و در جهت وصیت ایشان اقدامات بسیاری به صورت عام المنفعه در منطقه اجرا شده است.

وی افزود: زمین در  مساحت سه هزار 750 متر مربع از سوی بنیاد خیریه پورکاشانی اهدا شده که احداث  ۳۰ درصد آن را تقبل کردیم و تکمیل آن را تا بهره برداری پیگیری خواهیم کرد.

به گفته مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز فرخ آباد و زیبادشت با بیش از ۱۲ هزار نفر جمعیت، مدرسه دخترانه ابتدایی ندارد و ۴۵۰ دانش آموز دختر ابتدایی در شیفت عصر مدرسه متوسطه روستا درس می‌خوانند که این امر اولیا، معلمان و دانش آموزان را با مشکلات فراوانی مواجه کرده است. 

قاسمی اضافه کرد: قرار است در مدرسه ۱۵ کلاسه پورکاشانی دبستان دخترانه مستقر شود.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس آموزش و پرورش استان البرز فرخ آباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۱۲۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرانه فضاهای آموزشی کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت

مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد گفت: سرانه فضاهای آموزشی استان در دوران فعالیت دولت سیزدهم یک متر مربع افزایش یافته‌ است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، اولین جلسه شورای آموزش کهگیلویه و بویراحمد در سال 1403 با حضور استاندار کهگیلویه و بویراحمد، سرپرست آموزش و پرورش استان و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد.

محمد جمالی‌آرند سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد، اظهار کرد: سهم رشته‌های فنی و حرفه‌ای و ریاضی در تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان افزایش می‌یابد.

وی افزود: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته سه درصد به جمعیت رشته‌های فنی و حرفه‌ای و سه درصد نیز به جمعیت دانش آموزان رشته ریاضی استان افزوده می‌شود.

سرپرست آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اینکه افزایش سهمیه رشته‌های مذکور براساس نیازهای استان پیش‌بینی شده‌است، گفت: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته همچنین سهم رشته‌های انسانی و تجربی برای سال تحصیلی آینده سه درصد در کهگیلویه و بویراحمد کاهش می‌یابد.

وی تصریح کرد: در حالی که سرانه فضای آموزشی کشور پنج متر و 20سانتیمتر است سرانه فضای تعلیم و تربیت استان چهار متر و 20 سانتیمتر است.

جمالی‌آرند از افزایش سرانه فضای آموزشی کهگیلویه و بویراحمد در دولت سیزدهم خبر داد و خاطرنشان کرد: سرانه فضاهای آموزشی استان در دوران فعالیت دولت سیزدهم یک متر مربع افزایش یافته‌ است.

وی با اشاره به در پیش امتحانات دانش‌آموزان، گفت: کمبود فضای فیزیکی از چالش‌های مهم دستگاه تعلیم و تربیت استان است که از دستگاه‌های اجرایی مرتبط انتظار می‌رود برای حل این مسئله برنامه‌ریزی کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت کامل علم الهدی از بازگشت گشت ارشاد | درخواست ویژه از آموزش و پرورش برای مدارس دخترانه!
  • ورود بیش از ۳۸۰۰ معلم به مدارس ابتدایی در استان
  • رویکرد نوسازی مدارس تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • تحویل ۴۵۰ کلاس درس به آموزش و پرورش استان اصفهان
  • زمین چمن مصنوعی مدرسه ماندگار شهید چمران افتتاح شد
  • سرانه فضاهای آموزشی کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • اولویت نخست آموزش و پرورش تامین نیروی انسانی است
  • صدور مجوز تأسیس دبیرستان نمونه دولتی دخترانه در گلبهار
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد
  • آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی از چند روز آینده