Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین از کرمان : علی‌اکبر سلطانی‌نژاد ، با اشاره به اینکه مسئولیت بنیاد مسکن در روستاها در حوزه مسائل کالبدی و زیرساختی است اظهار داشت: طرح هادی، تخصیص فضاهایی که مردم به عنوان فضاهای معیشتی، تولیدی، تفریحی، تفرجگاهی، ورزشی و سایر خدمات به آن نیاز دارند از جمله این خدمات است.

وی با بیان اینکه در حوزه زیرساخت‌ها باید به نیازهای روستائیان پاسخ دهیم عنوان کرد: در کف این نیازها تامین حداقل‌های معیشتی و مسکن چون تامین زمین، تسهیلات ساخت، به‌سازی معابر و در سقف آن مسائلی است که به تولید در روستاها کمک می‌کند قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان با اشاره به اینکه امسال هم به نام سال جهش تولید از سوی رهبر معظم انقلاب نامگذاری شده گفت: مردم و مسئولان باید در راستای تحقق شعار سال گام‌های خود را بلندتر بردارند و برای این مطلوب باید بهتر کار کرده، تعامل بیشتر داشته و به نیازهای مردم پاسخ بهتری بدهیم و این مسئله در دستور کار امسال است.

وی ادامه داد: خوشبختانه در سیاست‌هایی که در استان پیگیری می‌شود چون پنجره واحد سرمایه‌گذاری و ستاد اقتصاد مقاومتی و در اتاق بازرگانی استان و همه بخش‌هایی که در حوزه صنعت، تولید، کشاورزی و گردشگری کار می‌کنند وفاق و همراهی خوبی وجود دارد.

سلطانی‌نژاد با بیان اینکه از سوی دیگر باید دانسته و با مطالعه وارد برخی عرصه‌های تولید، به‌ویژه تولیدهای کوچک در مقیاس روستاها شویم و نیازسنجی درستی داشته باشیم افزود: باید در این زمینه فرهنگ‌سازی، توانمندسازی و ارشاد داشته باشیم که چه ضرورتی در روستاها وجود دارد و کارها باید با اولویت‌بندی انجام شود.  

وی با اشاره به اینکه باید در راستای جهش تولید در حوزه تولیدات محلی، روستایی و بومی همگام بوده و راه را برای متقاضیان باز کنیم افزود: حوزه‌هایی چون کشاورزی، دام و غیره که روستائیان ما در آن مهارت چند نسلی دارند هم پایدارتر بوده و هم با هزینه کمتری اجرا شده و آلودگی‌ها و مضرات زیست محیطی بسیار کمی دارند و این تولیدات مد نظر ماست.

مدیرکل بنیاد مسکن استان کرمان با اشاره به وجود ۶۰ بخش در ۲۳ شهرستان استان کرمان گفت: چند سال است که در مجموعه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی و با همکاری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان طرحی را تحت عنوان طرح توسعه پایدار منظومه‌های روستایی آغاز کردیم که به‌همین موضوع می‌پردازد.

وی با اشاره به اینکه در این طرح مطالعه می‌شود که هر روستا و یا منظومه‌های روستایی در یک بخش چه ظرفیت‌هایی وجود دارد و مردم چه توانمندی‌هایی دارند افزود: در این طرح چالش‌های زیرساختی برای تولید و امرار معاش مردم مانند حوزه‌های آب، محیط زیست، کشاورزی و دام مطالعه شده و آن طرح در شورای برنامه ریزی استان مصوب می‌شود.

سلطانی‌نژاد با بیان اینکه استان کرمان در این حوزه در کشور پیشتاز بوده و اجرای این طرح را در حدود ۵۰ درصد بخش‌ها در دستورکار داشتیم و در چند بخش تاکنون مصوب شده گفت: بخش دولتی در حوزه زیرساختی ورود کرده و بخش خصوصی باید براساس این نقشه راه و طرح مصوب سرمایه‌گذاری و کار کند.

وی با بیان اینکه در هر بخشی که طرح منظومه‌های روستایی مصوب شود مطالعات انجام شده را در اختیار مدیریت روستا، بخشداران،  فرمانداران و مردم می‌گذاریم افزود: این طرح در جهش تولید بسیار اثرگذار بوده و مورد استقبال سرمایه‌گذاران قرار گرفته است.

48

کد خبر 1397634

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان کرمان منظومه های روستایی استان کرمان بنیاد مسکن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۳۴۳۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران گفت: مازندران به عنوان نگین سرسبز ایران از مزیت‌های ویژه‌ای در تولید و تامین محصولات کشاورزی برخوردار می‌باشد به نحوی که رتبه اول در تولید بسیاری از محصولات کشاورزی را به خود اختصاص داده و برخورداری از موهبت دریا و بنادر مستعد و قابل توسعه منطقه ویژه اقتصادی و قرار گرفتن در جایگاه منطقه آزاد تجاری، فرصت‌های بسیار مناسبی را در تامین امنیت غذایی و کالا‌ها و محصولات مورد نیاز کشور دارد که توجه مسئولین بر ایجاد و توسعه زیرساخت‌های آن یک امر ضروری می‌باشد.

وفائی نژاد با بیان اینکه در سال‌های اخیر اقدامات خوبی در جهت رشد و توسعه فعالیت‌های تجاری با کشور‌های حوزه خزر شکل گرفته است، افزود: برخورداری و مزیت‌های حوزه خزر از جهت توسعه صادرات، خصوصا محصولات کشاورزی و نیز تامین کالا‌های مورد نیاز کشور از جمله روغن خام، گندم، دانه‌های روغنی، خوراک دام و ... همچنین ورود موقت کالا و ترانزیت و سوآپ آن می‌تواند منجر به توسعه چندوجهی استان و رشد اقتصاد دریاپایه گردد.

وی تسریع در توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز از جمله توسعه فعالیت‌های حمل و نقل ریلی و ایجاد شرکت‌های حمل و نقل سراسری و بین المللی و توسعه راه‌ها و ایجاد سیلو‌ها و مخازن را از ضروریات توسعه فعالیت‌های تجاری بر شمرد و تصریح کرد: این امر می‌تواند در راستای تحقق شعار سال و رونق تولید و اشتغال و سرمایه گذاری و خلق موقعیت‌های جدید برای توسعه استان گردد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ضرورت توجه به سرمایه گذاری پایدار برای ذخیره استراتژیک کالا از جمله ایجاد سیلو و مخازن روغن خام در استان را فرصتی مناسب برای دور زدن تحریم‌ها و پدافند غیرعامل در مقابل تهدیدات برشمرد و افزود: پروژه ساخت ۲۵ هزار تن مخازن روغن نکا و ضرورت تسریع در مصوبات دولت در این خصوص موجب رشد سرمایه گذاری بخش خصوصی در این زمینه خواهد بود.

وفائی نژاد در پایان به مزیت‌های تامین کالا‌های اساسی از جمله واردات ۸۰۰ هزار تن گندم و روغن خام که در دولت سیزدهم از مسیر بنادر استان مازندران صورت گرفت، اشاره کرد و اظهار داشت: بهره برداری از ظرفیت بنادر شمالی می‌تواند فرصت مناسبی برای افزایش تراز تجاری و رونق اقتصادی و توسعه مبادلات تجاری با کشور‌های حاشیه خزر، تامین مواد اولیه واحد‌های تولیدی و کالا‌های اساسی و استراتژیک کشور و دور زدن تحریم ها، کاهش هزینه‌های تمام شده واردات کالا‌های اساسی و صرفه جویی در منابع را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • تحقق توسعه پایدار با همدلی و انسجام مجلس و دولت
  • طرح کاشت یک میلیارد درخت راه حلی برای احیا و توسعه پایدار سرزمین
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • حمایت‌های بیشتر معاونت توسعه روستایی مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری از حوزه روستایی
  • تأسیس شرکت پروژه راهکاری برای تحقق جهش تولید
  • ۱۶۰ میلیارد لیتر کسری آب داریم