Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/البرز رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان البرز:رئیس سازمان جهاد کشاورزی البرز گفت: : حذف واسطه گری‌های غیر ضرور وکاهش قیمت تمام شده محصولات کشاورزی از اموری است که این سازمان در سال جاری دنبال خواهد کرد.

سیدمجید موسوی روز چهارشنبه ۲۱ خرداد، ضمن تبریک هفته جهاد کشاورزی برجهاد گران و تولید کنندگان و زحمتکشان بخش کشاورزی در خصوص  ماموریت‌های جهاد کشاورزی در زمینه برنامه‌ها و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی در راستای تحقق شعار سال جهش تولید گفت: انجام تدابیر لازم به منظور حفظ و صیانت از بنگاه‌های اقتصادی و کسب و کارهای آسیب دیده بخش کشاورزی  از شیوع ویروس کرونا، در چارچوب مصوبات ابلاغی دولت، تلاش در جهت ساماندهی واحدهای تولیدی از طریق ایجاد کلینیک عارضه یابی با هدف بهره برداری بهینه از ظرفیت‌ها و ارتقای توان تولید، پیگیری لازم جهت تکمیل طرح‌های سرمایه گذاری نیمه تمام با اولیت طرح‌های با پیشرفت فیزیکی بالا، شناسایی ظرفیت بنگاه‌های اقتصادی دارای توان صادراتی جهت توسعه صادرات غیر نفتی و اتخاذ تدابیر لازم به منظور تکمیل زنجیره تولید و جلوگیری از صادرات محصولات خام، با هدف افزایش ارزش افزوده و تلاش در جهت بازسازی و نوسازی و توسعه واحدهای صنعتی  از جمله اموری که این سازمان در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، موسوی افزود: مدیریت منابع دولتی، غیر دولتی و تسهیلات بانکی، در راستای جهش تولید و ایجاد فرصت های شغلی در بخش های مختلف اقتصادی، اتخاذ تدابیر لازم به منظور فراهم نمودن زمینه های جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی از جمله ارتقای کار آموزی مراکز خدمات  سرمایه گذاری، فراهم نمودن زمینه های توسعه کسب و کارهای دانش بنیان و استارت آپ ها و ایجاد ارتباط موثر شرکت ها و واحدهای تولیدی بزرگ اقتصادی استان با شرکت های دانش بنیان و  تلاش و برنامه ریزی جهت توسعه زیر ساخت ها و کسب و کارهای حوزه میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از دیگر برنامه هاست که مقرر گردیده در سال جهش تولید پیگیری گردد.

وی عنوان کرد:  با انجام تدابیر لازم ارتقای کیفیت محصولات تولید داخل با هدف توسعه صادرات غیر نفتی و حضور موثر در بازارهای جهانی دنبال گردیده و قوانین و مقررات مزاحم و غیر ضرور، در فرایند تولید و صدور مجوزها با هدف بهبود فضای کسب و کار، شناسایی  خواهد شد.

موسوی بیان کرد: در همین راستا تلاش می کنیم در جهت توسعه مراودات تجاری و همکاری های اقتصادی ، با کشورهای هدف تجاری به ویژه کشورهای همسایه و استفاده از ظرفیت بازارچه‌های مرزی استفاده نمائیم.

وی خاطرنشان کرد: حذف واسطه گری‌های غیر ضرور وکاهش قیمت تمام شده محصولات کشاورزی از دیگر اموری است که این سازمان در سال جاری دنبال خواهد کرد.

این مسئول رویکرد اصلی برای جهش تولید را کاهش واردات  و افزایش صادرات عنوان کرد و افزود: در همین راستا تامین سرمایه در گردش طرح‌های فعال و نیمه فعال، توسعه صادرات محصولات کشاورزی، احداث گلخانه و افزایش تولیدات گلخانه ای ، افزایش تولید آبزیان، افزایش تولید در بخش صنایع، افزایش بهره وری در مصرف آب و  توسعه و تکمیل زنجیره تولید محصولات کشاورزی  از جمله برنامه‌هایی است که در دستور کار قرار دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی البرز محصولات کشاورزی جهاد کشاورزی تدابیر لازم جهش تولید کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۰۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی ارگانیک؛ مفید یا مضر؟

ایسنا/خراسان رضوی کشاورزی ارگانیک اغلب به‌عنوان راه‌حلی پایدارتر برای تولید مواد غذایی معرفی می‌شود که از اشکال طبیعی کنترل آفات برای ترویج کشت سازگار با محیط زیست استفاده می‌کند.

به گزارش ژاپن تودی، اما نتایج تحقیق جدید نشان می‌دهد که گسترش زمین‌های زراعی ارگانیک می‌تواند منجر به افزایش استفاده از آفت‌کش‌ها در مزارع غیر ارگانیک اطراف شود و برخی از مزایای زیست‌محیطی را خنثی کند.

محققان دریافتند اگر مزارع ارگانیک در کنار هم قرار گیرند و از نظر جغرافیایی از مزارع معمولی جدا شوند، می‌توان این اثرات جانبی مضر را کاهش داد.

اشلی لارسن، محقق ارشد این تحقیق، از دانشگاه کالیفرنیا، سانتا باربارا، گفت: علیرغم فشارهای سیاستی برای افزایش میزان کشاورزی ارگانیک، شکاف‌های کلیدی دانش در مورد چگونگی تأثیر کشاورزی ارگانیک بر محیط‌زیست وجود دارد. اگرچه شیوه‌های کشاورزی ارگانیک به‌طور کلی شرایط محیطی مانند کیفیت خاک و آب را بهبود می‌بخشد، اما این مبادلات به خوبی درک نشده است.

به‌عنوان مثال، مزارع ارگانیک می‌توانند گونه‌های مفیدتری را در خود جای دهند که حشرات، پرندگان، عنکبوت‌ها و سوسک‌های تغذیه‌ کننده و آفات کمتری را به دام می‌اندازند. یا کمبود آفت‌کش‌های شیمیایی و دانه‌های اصلاح شده ژنتیکی می‌تواند به این معنی باشد که آفات بیشتری را در خود جای داده‌اند.

برای یافتن این موضوع، لارسن و همکارانش داده‌های مربوط به ۱۴ هزار مزرعه در شهرستان کرن، کالیفرنیا را طی هفت سال تجزیه و تحلیل کردند. شهرستان کرن محصولات باارزشی ازجمله انگور، هندوانه، مرکبات، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی و موارد دیگر تولید می‌کند و آن را به یکی از باارزش‌ترین مناطق تولید محصولات کشاورزی در ایالات‌متحده تبدیل کرده است.

این گروه تحقیقاتی نقشه‌های دیجیتالی شده از مزارع و محصولات کشت شده روی آنها را با سوابق کاربرد آفت‌کش‌ها و اینکه آیا مزرعه دارای گواهی ارگانیک است، مطابقت داد.

لارسن گفت: کشاورزی ارگانیک اطراف منجر به افزایش استفاده از آفت‌کش‌ها در مزارع معمولی می‌شود همچنین منجر به کاهش بیشتر در مزارع ارگانیک مجاور می‌شود. این اثر اغلب در حشره‌کش‌ها آشکار می‌شود که به‌طور خاص حشرات را هدف قرار می‌دهند.

سطح آفت‌کش‌ها در مزارع معمولی هر چه از مزارع ارگانیک دورتر بودند کاهش می‌یافت. اما محققان بر اساس تجزیه و تحلیل سطح ملی با جزئیات کمتری که انجام دادند، دریافتند که اگر مزارع ارگانیک با هم گروه‌بندی شوند، می‌توان وضعیت را به‌طور کامل اصلاح کرد.

این گروه در پایان ابراز کرد: خوشه‌بندی فضایی مزارع ارگانیک و تفکیک فضایی مزارع ارگانیک و معمولی می‌تواند ردپای محیطی زمین‌های زراعی ارگانیک و معمولی را کاهش دهد.

اریک لیختنبرگ از دانشگاه مریلند در تفسیر مرتبط می‌گوید که محققان نشان داده‌اند که تصمیمات کشاورزان در مورد آفت‌کش‌ها تحت تأثیر حضور مزارع ارگانیک مجاور است، اما دلیل آن به‌طور کامل مشخص نیست.

شاید ارزش محصولات، حساسیت آنها به آفات، و تحمل خطرپذیری شخصی کشاورزان نیز نقش داشته باشند.

لیختنبرگ که خواستار تحقیقات بیشتر در این زمینه شد، اظهار کرد: اینکه کدام آفات متحرک درگیر هستند، منشأ آنها از کجاست، یا چگونه و چرا در سراسر مناطق حرکت می‌کنند، به درستی درک نشده است.

یافته‌های این تحقیق در مجله Science منتشر شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش مردم در اقتصاد، تعدیل مصرف است
  • افزایش ۱۰ درصدی محصولات زراعی در لرستان
  • صادرات ۱۵ هزار تُنی سیب‌زمینی کردستان به کشورهای همسایه
  • افزایش بیش از ۱۰۰ درصدی صادرات فرآورده‌های خام دامی لرستان
  • کشاورزی ارگانیک؛ مفید یا مضر؟
  • دولت سیزدهم منشا تحولات بزرگی در روستا‌ها بویژه در حوزه عمرانی شده است 
  • تلاش برای دستیابی به خودکفایی در زمینه تولید مرغ و تخم‌مرغ در سیستان و بلوچستان
  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه ریزی و ۱۰ برابری صادرات میوه در مازندران
  • افزایش ۲۵ درصدی جوجه‌ریزی در مازندران
  • جایزه جی‌ئی‌سی‌اف قدردانی از تلاش‌های وزارت نفت برای توسعه صنعت گاز است