Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رامین رضوی  با بیان اینکه ثبت نام کشاورزان در سامانه تجارت آسان جهت دریافت سهمیه سوخت الزامی است، گفت: سال گذشته دراین سامانه حدود 15 میلیون و 200 هزار لیتر سوخت جهت تحویل به کمباین دارها تایید شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید محمد رامین رضوی، رئیس مهندسی شرکت پخش فراورده های نفتی منطقه همدان در گفتگو با خبرنگار عصرهمدان؛ با بیان اینکه در این واحد تعیین سهمیه ها، برآوردها مصرف و تحویل سوخت از وظایف اصلی و ذاتی ما است، افزود: در خصوص سهمیه تراکتورها، واحدهای دامداری، صنایع کشاورزی و کمباین ها که همه زیر مجموعه سازمان جهاد کشاورزی هستند در حال خدمت رسانی هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: سوخت تحویلی به ماشین آلات کشاورزی به غیراز کمباین علی الخصوص تراکتور براساس سطح زیر کشتی که در استان هست برآورد می شود و تراکتورهای فعالی هم که سرشماری شدند با هم تطبیق داده می شوند و با هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی نسبت به تعیین سهمیه و تحویل سوخت کشاورزان اقدام می شود.

رئیس مهندسی شرکت پخش فراورده های نفتی منطقه همدان با تاکید بر ثبت نام کشاورزان در سامانه تجارت آسان جدید ثبت درخواست برای دریافت سوخت گفت: این درخواست ابتدا باید توسط کشاورز ثبت شود، سپس سازمان جهاد و شرکت پخش تایید کند و در نهایتا سوخت تحویل کشاورز داده شود.

وی اظهار کرد: سوخت کمباین ها یک مقدار متفاوت است و  براساس سطح زیر کشت نیست بلکه براساس فعالیت آنان است. چون خیلی از  کمباین دارها مهاجر هستند و از شهرستانهای استان یا خارج از استان به همدان جهت برداشت محصول مراجعه می کنند.

رضوی با بیان اینکه در سال ۹۸ حدود ۱۹۰۰ دستگاه کمباین در استان همدان فعالیت داشتند، افزود: از این تعداد در سامانه تجارت آسان قریب ۸ هزار فقره درخواست ثبت شد و برای این تعداد فقره چیزی حدود ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر سوخت نفت گاز یا همان گازوئیلی که در عرف است تایید شد.

وی با اشاره به اینکه مقدار سوختی که برای کمباین دارها تعریف کردیم به اندازه کافی است، افزود: سال گذشته حدود ۲۰۰ هزار لیتر از سوخت هایی که در سامانه تایید شد کمباین ها چون کمتر برداشت کرده بودند دریافت نکردند.

رئیس مهندسی شرکت پخش فراورده های نفتی منطقه همدان با بیان بیان اینکه ممکن است یک سری ایرادات سخت افزاری و نرم افزاری در سامانه تجارت آسان وجود داشته باشد، گفت: این سامانه نوپا است و هدف این است که مصرف کنندگان به راحتی بتوانند استفاده و از هر نقطه کشور بهره برداری کنند.

وی تاکید کرد: مطمئنا هر سیستمی که رو به بهبود است یک سری نواقصی دارد که همکاران ما در فاوای شرکت و مدیریت برنامه ریزی در حال رفع هستند.

رضوی اظهار کرد: عمده مشکلات در سامانه تجارت آسان برمی گردد به عدم آشنایی کشاورزان و چون  درگیر عملیات کشاورزی خودشان هستند آشنایی کافی با سامانه ها ندارند ولی سامانه هم یک مقدار ایرادات داره که همکارانم هر روز در حال رفع آن هستند.

وی  در پاسخ به سئوال خبرنگار ما مبنی بر تهیه کارت های سوخت برای کمباین ها و تراکتورها گفت: برای کمباین ها و تراکتورها فعلا کارت سوختی نیست چون یکی از الزاماتش پلاک است که  فعلا کامل نشده و سهمیه ها براساس پلاک است، ولی نیاز است که در سامانه تجارت آسان جدید ثبت درخواست کنند اما اطلاعاتی که از سامانه فراخوان می شود توسط  پلاک خواهد بود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سامانه تجارت آسان کمباین ها شرکت پخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۵۹۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان قزوین گفت: ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین در راستای جلوگیری از هدررفت آب و مدیریت آب رهاسازی‌ شده در این کانال لایروبی شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، منصور ستوده امروز -چهارشنبه پنجم اردیبهشت- در جلسه مدیریت آب رهاسازی‌شده سد طالقان جهت مصارف کشاورزی دشت قزوین اظهار کرد: در راستای کمک به رفع مشکلات ناشی از کمبود آب شبکه و کاهش میزان مشکلات کشاورزان از سال گذشته تاکنون جهت راه‌اندازی چاه‌های تلفیقی از محل اعتبارات جاری این شرکت هزینه شده است.

وی با بیان اینکه قطعات اساسی مورد نیاز جهت بهره‌برداری این چاه خریداری و نصب شده است، افزود: ۶۰ کیلومتر لایروبی کانال آبیاری دشت قزوین نیز از دیگر اقدامات انجام شده در راستای جلوگیری از هدر رفت آب و مدیریت آب رهاسازی شده در کانال آبیاری دشت قزوین است.

مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه‌ای استان قزوین خاطرنشان کرد: در سال گذشته با رایزنی‌ها و پیگیری‌های به عمل آمده و مساعدت‌های وزیر نیرو و معاون آب و آبفا ۹۰ میلیون مترمکعب آب از سد طالقان جهت مصارف کشاورزی دشت قزوین منتقل شد که با مدیریت مناسب و همکاری و همراهی کشاورزان به خصوص تشکل آب‌بران این میزان برای کشت‌های پاییزه، بهاره و تابستانه مصرف شد.

ستوده اضافه کرد: در سال زراعی جاری با پیگیری‌های به عمل آمده از ۱۵ فروردین‌ماه آب در کانال آبیاری دشت قزوین جاری شده و در حال حاضر نیز دبی آن ۱۰ مترمکعب در ثانیه است و امیدواریم همچون سال گذشته با همراهی و همکاری کشاورزان و تشکل آب‌بران بتوانیم این آب را به صورت مدیریت‌شده توزیع کنیم.

محمدتقی امان‌پور، رئیس کمیته احیا و پایدارسازی دشت قزوین نیز در این جلسه با اشاره به موضوع مدیریت آب رها سازی شده سد طالقان جهت مصارف کشاورزی دشت قزوین عنوان کرد: لایروبی کانال‌های شبکه آبیاری دشت قزوین و اصلاح و بازسازی شبکه آب شرب تهران با هدف جلوگیری از هدر رفت آب و افزایش میزان بهره‌وری باید در دستور کار قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه برای تأمین منابع مالی این موضوعات می‌توان از مولدسازی دارایی‌های دولت استفاده کرد، گفت: باید برای حل مشکلات ناشی از کمبود آب به ویژه در بخش کشاورزی طرح و برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت داشته باشیم.

مشاور استاندار قزوین با بیان اینکه به عنوان یک اقدام کوتاه‌مدت باید خسارت ناشی از خشکسالی و کمبود آب برآورد شود، افزود: این خسارت از طریق صندوق بیمه برای کشاورزان جبران شود که پیگیری این موضوع بر عهده سازمان جهاد کشاورزی استان است.

امان‌پور ادامه داد: پیگیری جهت افزایش سهمیه آب کشاورزی دشت قزوین از سد طالقان برای سال زراعی جاری هم باید توسط شرکت آب منطقه‌ای استان پیگیری شود. در ضمن مطالعه و اجرای طرح آبخیزداری جامع حوضه آبریز دریای خزر هم به عنوان برنامه‌ای بلندمدت و مطالبه مهم استان که می‌تواند بخش عمده‌ای از مشکلات کشاورزان منطقه را حل کند، باید از سطوح بالا پیگیری شود.

کد خبر 747473

دیگر خبرها

  • بازدید استاندار خوزستان از هلدینگ کشاورزی در دزفول
  • بازگشت آقای ستاره دوباره تاخیر افتاد؛یزدانی شاید وقتی دیگر!
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • ۶۰ کیلومتر کانال آبیاری دشت قزوین لایروبی شد
  • برداشت محصولات کشاورزی در نقاط مختلف استان بوشهر نظارت می‌شود
  • کمباین وارداتی جدید در کارون رونمایی شد
  • خرید ۱۰ هزار تن گندم از کشاورزان سیستان و بلوچستان
  • گندم‌کاران استان اردبیل در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • گندم‌کاران در سامانه پهنه‌بندی جهادکشاورزی ثبت‌نام کنند
  • برداشت گندم و جو در کهگیلویه و بویراحمد با ۳۲۱ دستگاه کمباین