Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بعد از شیوع ویروس کرونا تمامی مراکز آموزشی، مدارس و مهدهای کودک تعطیل شد و هیچ خبری از بازگشایی آنها اعلام نشد.

مدارس و دانشگاه ها به صورت مجازی به فعالیتشان ادامه دادند اما این شرایط برای مهدهای کودک قابل اجرا نبود به همین دلیل سازمان بهزیستی اعلام کرد که مهدها باید شهریه ها را به خانواده ها بازگردانند و فقط می‌توانند شهریه اسفند را بردارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این عدم بازگشایی مهدهای کودک و عودت شهریه ها باعث ورشستگی مدیران آنها شده بود که باعث شد صدای این مدیران درآید. به همین جهت  سازمان بهزیستی از ستاد ملی مبارزه با کرونا درخواست کرد که حداقل مهدها با کمترین ظرفیت و با اولویت بندی باز شود.

سرانجام حسن روحانی رئیس جمهور در روز شنبه ۱۸ خرداد در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا اظهار کرد: مهدهای کودک، کلاس‌های قرآن و آموزشگاه‌ها مانند آموزشگاه زبان نیز از ۲۴ خرداد با رعایت تمامی دستورالعمل‌ها فعالیت خود را آغاز کند.

به این ترتیب دستورالعمل های مربوط برای بازگشایی مهدهای کودک از تاریخ اعلام شد؛

پیرو مصوبه مورخ ۹۹/۳/۱۷ ستاد ملی مبارزه با کرونا و دستور رئیس‌جمهور محترم مبنی بر بازگشایی مهدهای‌کودک از تاریخ ۹۹/۳/۲۴، علاوه بر ضوابط ابلاغی وزارت محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ضوابط و پروتکل‌های بهداشتی مورد نظر برای اجرا در مهدهای کودک به شرح ذیل اعلام می‌شود:

منطقه سفید

زیر دو سال: فعالیت با نصف ظرفیت
دو تا چهار سال: فعالیت با نصف ظرفیت
پنج و شش سال: آزاد

منطقه زرد

زیر دو سال: فعالیت با نصف ظرفیت
دو تا چهار سال: فعالیت با نصف ظرفیت
پنج و شش سال: فعالیت با نصف ظرفیت با اولویت مادران شاغل

منطقه قرمز

زیر دو سال: فعالیت با یک سوم ظرفیت
دو تا چهار سال: فعالیت با یک سوم ظرفیت
پنج و شش سال: فعالیت با نصف ظرفیت با اولویت مادران شاغل

جزئیات نحوه پذیرش و ورود کودکان به مهدهای کودک

۱) ضدعفونی کامل مهدکودک شامل تجهیزات، اسباب‌بازی‌ها، محیط و کلیه مکان‌ها، چون دستشویی و... قبل از بازگشایی و در پایان هر روز

۲) عدم استفاده از فضاهای بازی مشترک مانند تاب، سرسره، حوض توپ و...

۳) تعطیلی برنامه‌ها و فعالیت‌هایی که نیاز به تحرک بالا است.

۴) حضور پرسنل مهدکودک با وسایل و تجهیزات بهداشتی نظیر دستکش و ماسک و رعایت پروتکل‌های مربوطه

۵) تهیه و در اختیار قراردادن مواد ضدعفونی‌کننده به پرسنل

۶) نظارت ویژه مربیان بر شستشوی صحیح دست کودکان و موارد نظافتی

۷) به همراه داشتن ماسک و وسایل نظافت انفرادی توسط کودکان در کیفی مخصوص

۸) خارج کردن کفش‌ها از محیط داخلی

۹) تغییر چیدمان کلاس‌ها و پخش کودکان در فضاهای مختلف مهد با حضور مربی و تأکید بر انجام فعالیت‌های انفرادی یا با حفظ فاصله مطمئن

۱۰) عدم حضور اولیاء و اشخاص متفرقه در محیط مهدکودک

۱۱) آموزش اولیاء جهت اجرای پروتکل بهداشتی واعلام ساعت تحویل وترخیص که موجب تجمع اولیاو معطلی نگردد.

۱۲) اخذ تعهد از اولیاء مبنی بر اطلاع رسانی به مهدکودک در صورت ابتلای نزدیکان کودک به کرونا (و عدم پذیرش کودک در ایام قرنطینه) والدین باید نسبت به اطلاع‌رسانی بیماری کودکانشان به ویژه بیماری‌های زمینه‌ای همکاری لازم را مبذول نمایند.

بدیهی است میزان شهریه ثابت خرداد سال جاری ۲۵ درصد شهریه ماهانه مهدکودک است (یک هفته از ۴ هفته) و تا ابلاغ شهریه جدید سال ۹۹، اعلام افزایش قطعی شهریه به والدین صورت نپذیرد (شهریه دریافتی علی‌الحساب است).

کد خبر 520343 برچسب‌ها كرونا در ايران مهد کودک

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: كرونا در ايران مهد کودک بازگشایی مهدهای کودک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۶۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد

استاندار خراسان جنوبی گفت: مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، جواد قناعت در نشست بررسی مسایل مجتمع کُک طبس که با حضور مدیرعامل و سهامداران مجتمع، معاون استاندار و فرماندار ویژه طبس و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی همراه بود به عنوان شعار سال اشاره کرد و اظهار داشت: این مجتمع که در ابتدای دولت سیزدهم با 20 درصد ظرفیت دو باتری فعال بود، به همت سهامداران و با پیگیری‌های صورت گرفته، با افزایش حجم تولیدات به فعالیت خود ادامه داد. 

وی با اشاره به فعال شدن دو باتری این کارخانه در سال 1401 تصریح کرد: با رسیدن باتری‌های قبلی به ظرفیت 100 درصدی و افتتاح فاز دوم کارخانه شامل باتری‌های سه و چهار، تولید کک در این مجتمع افزایش چشمگیری داشت. 

استاندار خراسان جنوبی با قابل تقدیر خواندن اقدامات صورت گرفته گفت: فعالیت این مجتمع در اشتغالزایی و رونق استان نقش بسزایی دارد. 

قناعت با اشاره به طرح‌های توسعه‌ای این واحد تولیدی متذکر شد: به جهت اهمیت موضوع و نقش تولیدات این کارخانه در رفع نیاز داخلی کشور، مجتمع کُک طبس باید با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد. 

در ادامه این نشست درخصوص راهکارهای توسعه و افزایش سطح تولید کک در این مجتمع بحث و تبادل نظر شد. 

شایان ذکر است؛ مجتمع کک طبس، سومین مجتمع صنعتی تولید کک کشور است که با زیربنای 15 هزار و 500 متر مربع در زمینی به مساحت 300 هزار متر مربع ایجاد شده و زمینه اشتغال حدود 400 نفر را فراهم آورده است. کک تولیدی این مجتمع در صنایع فولاد و زغال کاربرد دارد.

استفاده حداکثری از ظرفیت‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در خراسان جنوبی

استاندار خراسان جنوبی بر استفاده حداکثری از ظرفیت های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در خراسان جنوبی  تأکید کرد. 

قناعت در دیدار محمدرضا رحمانی مدیرعامل هلدینگ تخصصی راه و شهرسازی و اسد اسلامی‌ خواه مدیرعامل مؤسسه نصر  قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص)، در زمینه فعالیت‌های این قرارگاه در استان خراسان جنوبی بحث و تبادل نظر کرد. 

در این نشست با اشاره به اینکه اجرا و تکمیل قطعات 21 و 22 راه آهن بیرجند- قاین-  یونسی به این قرارگاه محول شده، مقرر شد قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء(ص) در اسرع وقت نسبت به شروع و تکمیل این قطعات اقدام کند. 

طول قطعات 21 و 22 راه آهن استان که حدفاصل گناباد- قاین واقع شده، 85 کیلومتر است. استفاده از ظرفیت‌های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء (ص) در خراسان جنوبی در اجرای باندهای دوم سطح استان از دیگر مصوبات این نشست بود. این دیدار با حضور علیرضا عباس‌زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و میمحمد مودی مدیرکل راه و شهرسازی استان انجام شد. 

انتهای پیام/ 252

دیگر خبرها

  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های آگهی و تبلیغاتی ابلاغ شد
  • ایران ادعاهای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری را قویاً رد کرد
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی درباره فعالیت‌های سایبری
  • واکنش ایران به ادعای آمریکا در خصوص فعالیت‌های سایبری
  • مجتمع کُک طبس باید به حداکثر ظرفیت تولید برسد
  • مجتمع کُک طبس با حداکثر ظرفیت تولید به فعالیت خود ادامه دهد
  • لزوم توسعه خدمات کتابخانه‌ای در حاشیه شهرها و مناطق روستایی سنندج
  • فعالیت‌های تحقیقاتی و استنادی مبنای ارتقاء رتبه استادان است
  • وضعیت «قرمز» هوا در اهواز
  • بازگشایی سالن هیئت تیراندازی در کرمان