Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  مرتضی ضامنی مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی کشور در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه پرداخت وام ۶ میلیون تومانی به تاکسیران‌ها در حالی مطرح است که در ایام عید نیز وعده پرداخت وام ۲ میلیونی وعده داده شد که محقق نشد، چه ضمانت اجرایی برای پرداخت این وام وجود دارد؟ گفت: با شیوع کرونا کمک‌هایی که قرار شد به رانندگان ارائه شود، یک کمک ۲ میلیون تومانی قرض الحسنه بود که در نهایت با تصمیم دولت قرار شد این کمک به همه اقشار جامعه داده شود که به تسهیلات یک میلیون تومانی تبدیل و به همه افراد داده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او ادامه داد: اینکه آن وام تحقق پیدا نکرد، بدین صورت عملیاتی شد.

ضامنی در خصوص ضمانت اجرایی وام ۶ میلیونی گفت: فرایند اجرایی تخصیص وام به مشاغل آسیب دیده شروع شده است و در جلسه‌ای که در وزارت رفاه برگزار شد، پیامک‌ها از روز گذشته برای راننده‌ها ارسال شده است. در گام اول برای افرادی که بیمه تامین اجتماعی دارند این پیامک‌ها ارسال و در مرحله دوم پیامک برای افراد دیگر نیز ارسال خواهد شد.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی با بیان اینکه اطلاعات تمام رانندگان فعال از طریق وزارت کشور به وزارت رفاه تحویل داده شده است، گفت: رانندگان تاکسی باید با ورود به سامانه کارای وزارت رفاه اطلاعات خود را وارد کنند. افرادی که در سامانه ثبت نام می‌کنند با فهرست وزارت کشور چک خواهند شد و در نهایت به بانک مربوطه معرفی و تسهیلات را دریافت خواهند کرد.

ضامنی در واکنش به اینکه سود دوازده درصد عدد زیادی است، اظهار داشت: سود دوازده درصد تصمیمی است که در دولت گرفته شده و هرچه سود آن کمتر باشد طبیعتا برای رانندگان و اقشار آسیب دیده مطلوب‌تر است، اما مقدورات در همین حد ۱۲ درصد منظور شده است و رانندگان با یک سفته می‌توانند وام را دریافت کنند.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی کشور با بیان اینکه شرایط دریافت این وام بسیار تسهیل شده است، گفت: برای این وام سه ماه تنفس درنظر گرفته شده است و رانندگان با مجموع دوران تنفس و بازپرداخت ۳۴ ماه فرصت دارند که تسهیلات دریافتی را بازپرداخت کنند.
بیشتر بخوانید:  رانندگان تاکسی برای دریافت وام ۶ میلیون تومانی ثبت نام کنند جان باختن ۳۱ راننده تاکسی به دلیل کرونا/ از کمک حمایتی دولت به تاکسیران‌ها خبری نیست
ضامنی گفت: اگرچه مطلوب همه ما پرداخت وام قرض الحسنه بود، اما اگر کسی هم اکنون بخواهد مراجعه کند و وامی دریافت کند، باید مبلغی را سپرده گذاری کند و آن را با سود ۱۸ درصد پرداخت کند، اما با شرایطی که دولت فراهم کرده است هم نرخ تسهیلات را پایین آورده است و هم تضامین را به منظور حمایت تسهیل کرده است.

او ادامه داد: تسهیلگری اتفاق افتاده است؛ آنچه مشخص است مطلوب راننده و مطلوب ما پرداخت وام قرض الحسنه است، اما وقتی مقدور نیست، این مساله هم می‌تواند کمکی برای بسیاری از رانندگان باشد.

    چگونگی محاسبه کرایه نفر چهارم در سایر شهر‌های کشور

    مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی کشور در پاسخ به سوال دیگری درخصوص چگونگی محاسبه کرایه نفر چهارم در سایر شهر‌های کشور با توجه به مصوبه ستادملی مبارزه با کرونا مبنی بر اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در تاکسی‌ها گفت: در تعدادی از شهر‌ها در شورای شهر مصوبه این موضوع به تصویب رسیده است و سرشکن شدن کرایه بین سه مسافر اتفاق می‌افتد، اما در برخی از شهر‌ها هنوز این اتفاق رخ نداده است و باید مراحل قانونی آن در شورا‌های شهر به تصویب برسد.

ضامنی افزود: در تهران مصوبه سال‌های گذشته وجود داشت، اما در سایر شهر‌ها این مبنا از گذشته وجود نداشته است و باید این فرایند را طی کنند و در عمده شهر‌ها همچنان بر مبنای ۴ مسافر نرخ گذاری شده و در حال اخذ کرایه هستند.

او در پاسخ به این سوال که این اقدام فشار زیادی به مردم نیز وارد کرده است و بار کرایه برای اقشار مختلف جامعه خیلی زیاد شده است، گفت: در فرض اول تمامی فشار‌ها تنها به راننده وارد می‌شود و در فرض دوم فشار مالی بر چهار نفر وارد می‌شود و قاعدتا به عدالت نزدیک‌تر است.

ضامنی در پاسخ به این سوال که دولت در این زمینه حمایتی نداشته است؟ گفت: این از کار‌های شاید نشدنی باشد چرا که اعتبار بسیاز زیادی می‌خواهد و قرار است استمرار داشته باشد و فکر نمی‌کنم اصلا در حوزه دولت با اعتبارات محدود و تحریم‌ها چنین اقدامی امکان پذیر باشد.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی با بیان اینکه دولت اگر از نوسازی ناوگان با فراهم کردن تسهیلات حمایت کند، کمک بیشتری به تاکسیرانی خواهد شد، افزود: در سطح کشور در حدود ۳۳۰ هزار تاکسی وجود دارد و در اکثر قریب به اتفاق شهر‌ها تعداد تاکسی‌ها مناسب است مگر در برخی شهر‌های جدید.

وجود ۱۹۲ هزار تاکسی فرسوده در کشور

او ادامه داد: چالش و مشکل اصلی در حوزه نوسازی ناوگان است. از ۳۳۰ هزار تاکسی موجود در ناوگان تاکسیرانی ۱۹۲ هزار دستگاه به سن فرسودگی رسیده اند و باید در این بخش به صورت جدی وارد شویم.

ضامنی با بیان اینکه از سال ۹۵ در حدود ۶۵ هزار دستگاه تاکسی نوسازی شدند، گفت: به دنبال عقد تفاهم برای نوسازی ۴۰ هزار دستگاه در سال جاری هستیم.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی با تاکید بر اینکه صرفا وجود خودرو فرآیند نوسازی را تکمیل نمی‌کند، اظهار داشت: بانک‌ها باید در این حوزه به ما کمک کنند و تسهیلات مورد نیاز را فراهم کنند، چرا که این یک اقدام فراسازمانی است و باید با کمک همدیگر برای موفقیت اجرای این طرح قدم برداشت.

ضامنی گفت: انتظار ما از دولت و سایر دستگاه‌ها حمایت از اجرای این طرح است. ما نیاز به اعتبار دولتی نداریم، بلکه نیازمند کمک‌هایی مانند فراهم کردن تسهیلات بانکی هستیم و از طرفی خودروساز داخلی نیز نیاز ما را در حوزه تاکسیرانی دیده و از همین رو اولویتی نسبت به تولیدات خودور‌های شخصی قائل شود.

مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی کشور همچنین در خصوص آخرین آمار ابتلا به کرونا دربین رانندگان تاکسی گفت: براساس آخرین آمار در حدود ۴۵۰ مورد ابتلا به کرونا و ۳۵ نفر فوتی در حوزه تاکسیرانی داشتیم. در برخی از شهر‌ها از جمله شیراز فرایند تست گیری از ناوگان حمل و نقل عمومی آغاز شده است. منبع: ایلنا لینک کوتاه: کپی در کلیپ بورد کپی لینک برچسب ها: رویداد24 ، وام رانندگان تاکسی ، ویروس کرونا سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 وام رانندگان تاکسی ویروس کرونا مدیرعامل اتحادیه تاکسیرانی اتحادیه تاکسیرانی کشور رانندگان تاکسی میلیون تومانی پرداخت وام شهر ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانندگان قبل از مصوبه ستاد تنظیم بازار حق افزایش کرایه را ندارند

عضو شورای شهر زنجان گفت: قبل از مصوبه ستاد تنظیم بازار رانندگان حق افزایش کرایه را ندارند.

سعید نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در زنجان با اشاره به اینکه قبل از عید نوروز نرخ‌های پیشنهادی از طریق سازمان و حمل نقل در شورا مطرح و مصوب شد، اظهار کرد: چند روز بعد نرخ‌ها با کمی تغییرات در کمیته تطبیق فرمانداری هم مصوب شد.

وی تصریح کرد: اما اجرای این مصوبه نیازمند تأیید ستاد تنظیم بازار استان است و تا زمانی که ابلاغ نشود؛ رانندگان تاکسی و اتوبوس حق افزایش آن را ندارند.

عضو شورای شهر زنجان با اشاره به اینکه طبق پیشنهاد مطرح شده در سال جاری نرخ کرایه در پرداخت نقدی و کارتی یکسان بوده و تفاوتی باهم ندارد، افزود: بر این اساس نرخ کرایه تاکسی در مسیر اول ۴ هزار تومان، مسیر دوم ۷ هزار تومان، مسیر سوم ۱۰ هزار تومان و مسیر چهارم ۱۲ هزار تومان خواهد بود.

وی افزود: همچنین طبق همین پیشنهاد نرخ اتوبوس درون شهری در مسیر ارتش، آزادی و سبزه میدان ۴ هزار تومان، خط ویژه ۲ هزار تومان و در (سایان و دیزج، سریع‌السیر جنوب و سریع‌السیر شمال) هم ۵ هزار تومان خواهد بود.

کد خبر 745323

دیگر خبرها

  • افزایش حداکثر ۴۵ درصدی نرخ تاکسی در تهران/ شهروندان آنلاین پرداخت کنند
  • افشاگری درباره بیمه تکمیلی رانندگان کامیون ؛ سوء استفاده کنندگان کیستند؟
  • رانندگان قبل از مصوبه ستاد تنظیم بازار حق افزایش کرایه را ندارند
  • تاکسی‌ های اینترنتی اگر نگران راننده هستند، کمیسیون ۱۵ درصدی را کم کنند
  • رانندگان اسنپ و تپسی، زیر بار کمیسیون
  • نظر سخنگوی تعزیرات حکومتی درباره حق کمیسیون رانندگان تاکسی‌های اینترنتی
  • جایگزینی تاکسی های فرسوده تهران با تاکسی های برقی کرمان موتور / ارائه تسهیلات ویژه برای خرید خودرو
  • حق کمیسیون رانندگان تاکسی‌های اینترنتی منصفانه نیست+ فیلم
  • اعلام نرخ جدید کرایه تاکسی در سنندج + نرخ کرایه ها
  • ◄ رقیبان جدید رانندگان کامیون از راه رسیدند؛ احتمال کاهش درآمد رانندگان