Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل ذوب آهن اصفهان از کاهش بیش از 50 درصدی برداشت آب خام از رودخانه زاینده رود در 10 سال گذشته خبر داد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از خبرگزاری موج اصفهان، منصور یزدی زاده به مناسبت هفته محیط زیست در جمع اصحاب رسانه بیان داشت: بیش از 50 درصد برداشت آب خام از رودخانه زاینده رود علی رغم توسعه های انجام شده و افزایش ظرفیت تولید توسط شرکت ذوب آهن در 10 سال گذشته کاهش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره باینکه مصرف آب نیز به ازای هر کیلو تولید، مصرف به نصف کاهش یافته است، افزود: حق آبه ای برای ذوب آهن تعریف شده است که تنها 40 درصد آن را استفاده می کنیم و در تلاش هستیم تا برداشت آب خام را از زاینده رود به کمترین حد ممکن برسانیم.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان ادامه داد: ظرف 10 سال گذشته به ازای هر کیلو محصولی که شرکت ذوب آهن تولید می‌کند، از 11 لیتر مصرف آب به 5 لیتر رسیده‌ایم و این صرفه جویی بزرگی را در مصرف آب رقم می‌زند.
این مقام مسئول با اشاره باینکه بیش از 70 درصد از مصرف آب در کشور به دلیل کشاورزی سنتی و نادرست است، گفت: تنها 10 درصد از آب مصرفی ایران به صنایع اختصاص دارد، ضمن اینکه ذوب آهن اصفهان از جمله صنایعی است که اقدامات گسترده‌ای برای کاهش مصرف آب در این زمینه انجام داده است.
یزدی زاده بیان کرد: همچنین شرکت ذوب آهن با 16500 هکتار فضای سبز، بزرگ ترین فضای سبز در منطقه صنعتی را در کشور و خاور میانه داراست.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان با اشاره باینکه کارخانه های فعال در صنعت باید طبق الزامات سازمان حفاظت محیط زیست 25 درصد فضای سبز داشته باشند،افزود: شرکت ذوب آهن اصفهان با بیش از نیم قرن فعالیت بیشتر از آنچه که موظف بوده است در گستره فعالیت خود فضای سبز ایجاد کرده است.
وی اضافه کرد: همچنین شرکت ذوب آهن اصفهان 84 درصد بیشتر از مساحت استانداردهای زیست محیطی فضای سبز احداث کرده است.
منصور یزدی زاده گفت: شرکت ذوب آهن با 16500 هکتار فضای سبز، بزرگ ترین فضای سبز در منطقه صنعتی را در کشور و خاور میانه داراست.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان افزود: شرکت ذوب آهن اصفهان سالانه 15 میلیارد تومان برای نگهداری فضای سبز شرکت هزینه می کند که رقم قابل توجهی است و رویکرد آینده کارخانه این است که کاشت گونه های مقاوم به کم آبی را در دستور کار قرار دهد.
وی خاطر نشان کرد: آبیاری 14500 هکتار از فضای سبز ذوب آهن بصورت دیم است و تنها 2 هزار هکتار از آن به صورت آبیاری قطره ای و یا با تانکر انجام می شود.
این مقام مسئول بیان داشت: بیش از 36 پروژه زیست محیطی با هزینه ای بالغ بر 1700 میلیارد ریال و 5‌/56 میلیون یورو و تعداد قابل توجهی پروژه دیگر در شرکت ذوب آهن اجرا و راه اندازی شده است.
وی ادامه داد: هدف و نگرش ذوب آهن اصفهان این است که در سه بخش آب ، هوا و خاک ، کمترین آلایندگی را داشته باشد و در این راه در حد توان خود هزینه های لازم انجام می دهد.
منصور یزدی زاده اظهار داشت: در تلاش هستیم شرکت ذوب آهن را یک صنعت سبز در کشور مطرح کنیم اما صنعت سبز به آن معنا نیست که آلاینده‌های تولید شده از آن به صفر می‌رسد بلکه باید به بهترین نحو آن را کنترل کرد.
این مقام مسئول افزود: تهیه برنامه جامع محیط زیست اقدام نموده ونتایج حاصل را جهت بررسی و تایید به اداره کل حفاظ محیط زیست استان ارسال نماید. این برنامه در نیمه دوم سال 98 تهیه و به اداره کل حفاظت محیط زیست استان ارسال شد و در حال حاضر در مرحله بررسی توسط این اداره قرار دارد .
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان گفت: طرح جامع زیست محیطی مهمترین طرحی است که در زمینه بهبود اوضاع محیط زیستی شرکت در حال اجرا است و در این طرح چندین بار تاکید شده که باید تمامی مسائل و مشکلات زیست محیطی ذوب آهن مطرح شود و راه حلی برای بهبود آن ارائه شود.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مدیرعامل ذوب آهن اصفهان شرکت ذوب آهن اصفهان زیست محیطی زاینده رود یزدی زاده محیط زیست برداشت آب فضای سبز مصرف آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۵۸۵۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شمار متوفیان ناشی از حوادث گاز در زنجان کاهش یافت

رحیم سلیمانی‌نژاد مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان گفت:‌ سال گذشته چهار نفر بر اثر حوادث ناشی از آتش سوزی، انفجار و چهار نفر به علت گاز گرفتگیِ حاصل از انسداد دودکش و بی دقتی در نصب وسایل گاز سوز در استان جان خود را از دست دادند.

وی با بیان اینکه سال ۱۴۰۱ در حوادث ناشی از آتش سوزی و انفجار ۲۱ نفر مصدم و ۲۰ نفر بر اثر استشمام گاز دچار مسمومیت شدند، یادآور شد: سال گذشته با وجود همه هشدارها و آموزشهای لازم ۱۴ نفر بر اثر حوادث آتش سوزی مصدوم و چهار نفر از مشترکان زنجانی به علت مسمومیت ناشی از استنشاق گاز مونوکسید کربن راهی بیمارستان شدند.

سلیمانی نژاد اظهار داشت: یکی از برنامه‌های مهم شرکت گاز در کنار توجه به کاهش و الگوسازی مصرف بهینه گاز، آموزش اصول صحیح و ایمن مصرف گاز برای مشترکان زنجان است که همه ساله مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی نشت گاز بر اثر بی دقتی در استفاده از وسایل گاز سوز را عامل اصلی بروز حوادث خواند و اظهار داشت: بر اساس بررسی‌های انجام شده نشت گاز، عامل اصلی بروز حوادث آتش سوزی، انفجار و گازگرفتگی است که مشترکان باید هنگام استفاده از تجهیزات گاز سوز به این نکته توجه جدی داشته باشند.

سلیمانی‌نژاد در ادامه با اشاره به برنامه‌های فرهنگی شرکت گاز زنجان در راستای آموزش اصول بهینه و ایمن مصرف گاز برای مشترکان، گفت: عملکرد فرهنگی شرکت گاز زنجان در کاهش حوادث ناشی از آن موفقیت آمیز بوده است.

وی تصریح کرد: نصب بنر و بیلبوردهای تبلیغاتی و آموزشی در میادین پرتردد و سطح شهر انجام و آموزش های لازم در قالب طرح همیار گاز در زمینه مصرف بهینه و ایمن گاز برای ۱۵ هزار دانش آموز استان ارائه شد.

مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان با بیان اینکه یکی از برنامه‌های ویژه شرکت گاز زنجان در چهار ماه فصل سرد سال، پخش آگهی تلویزیونی و زیرنویس در رسانه‌های جمعی بوده است، گفت: با توجه به اهمیت مساله مصرف بهینه و ایمن گاز، برنامه‌های مختلف فرهنگی و آموزشی با مشارکت شرکت گاز استان توسط رسانه‌های جمعی و فضای مجازی برای مشترکان ارائه شد.

وی با بیان اینکه احتمال بروز خطر حوادث ناشی از مصرف نادرست گاز طبیعی در طول سال وجود دارد و مختص فصول سرد سال نیست، تصریح کرد: مشترکان گاز طبیعی باید با رعایت اصول ایمنی، دقت در نصب وسایل گازسوز و استفاده از تجهیزات گازسوز استاندارد، در راستای مصرف بهینه و تامین شبکه پایدار گاز استان تلاش کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان زنجان زنجان

دیگر خبرها

  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • افتتاح شبکه بازچرخانی آب یک شرکت خودرویی
  • اجرای مصوبه کاهش مصرف پلاستیک در قزوین
  • مصوبه کاهش مصرف پلاستیک اجرایی شد
  • کاهش ۵۰ درصدی مصرف آب‌های زیرزمینی در افق ۱۴۲۰
  • تعداد فوتی های ناشی از گازگرفتی در زنجان کاهش یافت
  • شمار متوفیان ناشی از حوادث گاز در زنجان کاهش یافت
  • صید ماهی در دریاچه سد زاینده‌‍رود ممنوع است
  • کاهش مصرف پلاستیک به سلامت مردم و حفظ محیط زیست کمک می‌کند
  • اقدامات مناسب برای کاهش مصرف پلاستیک انجام شود