Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-24@04:00:16 GMT

رشد ۶ برابری مرغداری و زنبورداری در بوشهر

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۶۰۱۱۱

رشد ۶ برابری مرغداری و زنبورداری در بوشهر

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، افشین قطبی جمعه ۲۳ خرداد اضافه کرد: استان بوشهر در بخش امور دامی پتانسیل‌هایی دارد که در سال‌های گذشته آگاهی نسبت به آن وجود نداشت اما اکنون این نقاط قوت شناخته شده است.

وی افزود: قرار گرفتن در مبدا ورودی نهاده‌های طیور و مصرف سوخت بسیار کمتر نسبت به استان‌های سردسیر از نقاط قوت تولید طیور در استان بوشهر است به طوری که سالن‌های مرغداری استان در نیمه اول سال با سوخت بسیار کم و یا بدون سوخت فعالیت می‌کنند و حتی اگر یارانه سوخت دولتی نیز برداشته شود با مشکل روبه‌رو نخواهند شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر اعلام کرد: اکنون ۲۲۷ واحد مرغداری در استان فعالند که در هر دوره ۶ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی دارند و در سال‌ گذشته ۲۳ میلیون قطعه جوجه و ۳۹ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید شد.

قطبی گفت: در این زمینه ۳ کشتارگاه جدید در سال جاری در استان به بهره‌برداری می‌رسد که ارزش افزوده بیشتری نصیب صنعت طیور خواهد کرد. همچنین اولین واحد مرغ گوشتی در سال جدید به بهره‌برداری می‌رسد و یک واحد جوجه کشی با ظرفیت ۱۷ میلیون قطعه در سال نیز در هفته دولت راه‌اندازی می‌شود که گام موثری در جهت تکمیل چرخه تولید در استان است.

وی اذعان کرد: جای خالی یک واحد پرورشی در زمینه تخم مرغ در استان احساس می‌شود که آمادگی داریم با سرمایه‌گذار توانمند و متخصص در این زمینه همکاری کنیم و اولویت با مناطقی کوهستانی استان از قبیل جم، بوشکان و ارم است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر در ادامه از زنبور داری به عنوان یکی از سرمایه‌های استان بوشهر در بخش کشاورزی نام برد و گفت: ظرفیت استان در این زمینه نسبت به سال ۹۱ تقریبا ۶ برابر شده است و به تولید یک‌هزار تن عسل در سال رسیده‌ایم.

قطبی افزود: استان بوشهر قابلیت زنبورداری در ۹ ماه از سال را دارد و مقصد زنبورهای بسیاری از استان‌های دیگر در در نیمه دوم سال است.

وی بیان کرد: واحدهای پرورش گوساله به عنوان یکی دیگر از پتانسیل‌های استان بوشهر است که در سال‌های گذشته شناخته نشده بود در حالی که اکنون سالانه بیش از ۲۰ هزار راس گوساله و ۸ هزار تن گوشت قرمز در استان تولید می‌شود. در بخش دام ۳۵۰ واحد تولیدی در زمینه گاو شیری، گوساله و بره فعالیت دارند و جای خالی یک کشتارگاه صنعتی در استان وجود دارد تا زنجیره تولید کامل و به افزایش ارزش افزوده در این زمینه منجر شود.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر یادآور شد: در حال حاضر دام‌های استان برای کشتار به خارج از استان ارسال می‌شود و یا در کشتارگاه‌های کوچک سنتی در شهرستان‌های استان کشتار می‌شود.

قطبی بر اهمیت تکمیل زنجیره تولید در بخش‌ها مختلف کاورزی و وجود صنایع تبدیلی در کنار واحدهای تولیدی تاکید کرد و گفت: در صورتی که زنجیره تولید کامل نباشد هر چقدر هم تولید افزایش یابد به نتیجه مطلوب نمی‌رسیم.

وی از هدف‌گذاری جهاد کشاورزی بوشهر در سال جهش تولیدی برای تکمیل زنجیره تولید و جذب سرمایه‌های مردمی خبر داد و بیان کرد: سرمایه‌های دولتی بسیار محدود است و حضور سرمایه گذار بخش خصوصی در حلقه‌های تولیدی بخش کشاورزی در استان بسیار مهم و موثر است.

کد خبر 520714 برچسب‌ها استان بوشهر کشاورزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان بوشهر کشاورزی زنجیره تولید جهاد کشاورزی استان بوشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۰۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید توافقی گوجه فرنگی صنعتی در استان بوشهر

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالحسین خلعتی ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران، از خرید توافقی هفت هزار و ۴۴۸ هزار تن گوجه فرنگی صنعتی از کشاورزان استان بوشهر با قیمت توافقی توسط اتحادیه مرکزی تعاونی‌های تولید روستایی کشور به منظور حمایت از کشاورزان و کاهش ضایعات محصولات کشاورزی و تبدیل به رب گوجه فرنگی با مشارکت کارخانه صنایع تبدیلی و تکمیلی مستقر در استان خبر داد.

مدیر سازمان تعاون روستایی استان بوشهر بیان داشت: اتحادیه‌های ملی بخش کشاورزی از فصل زراعی گذشته با مشارکت و تأمین مالی در طرح خرید توافقی گوجه فرنگی نقش مؤثری در کاهش نوسانات و تلاطم قیمت بازار و کاهش ضایعات تولیدات استان داشته‌اند.

وی گفت: در سال جاری نیز از اواخر سال گذشت با تأمین مالی و مشارکت اتحادیه تعاونی‌های تولید روستایی کشور با کارخانه تولید رب مستقر در شهرستان دیر تا پایان فروردین مقدار هفت هزار و ۴۴۸ تن خرید داشته‌اند.

وی ادامه داد: استفاده از توانمندی و ظرفیت‌های اتحادیه ملی برای حضور در بازار محصولات کشاورزی استان از راهبرهای حمایتی و مورد پیگیری است که نقش تأثیر گذاری در حمایت از استمرار تولید و کاهش ضایعات بخش کشاورزی خواهد داشت.

کد خبر 6084409

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۲۰۷ کیلو گرم ژل رویال در کهگیلویه و بویراحمد
  • پرورش ماهیان گرمابی در دشتستان از طرح‌های اولویت‌دار شیلات است
  • تولید بیش از ۱۲ هزار تن عسل در فارس
  • ارائه آخرین دستاورد‌های علمی در زمینه تولید گندم
  • ارائه تازه‌ترین دستاورد‌های پژوهشی در زمینه تولید گندم
  • ۱۲ هزار و ۵۰۰ تن عسل سالانه در استان فارس تولید می‌شود
  • خرید توافقی گوجه فرنگی صنعتی در استان بوشهر
  • ۲۱۱ هزار تن محصول کشاورزی در شهرستان دشتی تولید شده است
  • سطح کشت گلخانه‌ای در استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • قیمت تولید گوشت قرمز و مرغ در استان بوشهر کاهشی شد