Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصص بیماری‌های عفونی در هرمزگان می‌گوید: طبق شواهد موجود در این دوره امکان ابتلای مجدد بهبودیافتگان وجود ندارد اما از آنجا که این یک‌بیماری جدید است با قطعیت نمی‌توان درباره آن اظهارنظر کرد اما از منظر علم در صورتی که میزان آنتی بادی فرد بهبود یافته کم باشد و یا اینکه ویروس جهش یابد و تغییر رفتار دهد احتمال ابتلای مجدد بهبودیافتگان به نوع جهش‌یافته ویروس وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، دکتر مهدی حسنی آزاد درباره احتمال ابتلای مجدد بهبودیافتگان کوویدـ۱۹ گفت: طبق شواهد موجود در این دوره امکان ابتلای مجدد بهبودیافتگان وجود ندارد اما از آنجا که این یک‌بیماری جدید است با قطعیت نمی‌توان درباره آن اظهارنظر کرد اما از منظر علم در صورتی که میزان آنتی بادی فرد بهبود یافته کم باشد و یا اینکه ویروس جهش یابد و تغییر رفتار دهد احتمال ابتلای مجدد بهبودیافتگان به نوع جهش‌یافته ویروس وجود دارد.

این پزشک متخصص عفونی در خصوص علائم اختصاصی و غیر اختصاصی کووید ۱۹ اعلام کرد: برخی از علائم اختصاصی کووید ۱۹ می باشند  مانند گلو درد، سرفه های خشک،  تب و لرز،  تنگی نفس ،  از دست دادن حس بویایی، ضعف و خستگی که ممکن است در بیماران مختلف به صورت همزمان یک یا چند علائم ان تظاهر نماید اما در پاره ای از موارد مشاهده شده که افراد با علائم غیر اختصاصی همانند علایم گوارشی، دل درد، تهوع، اسهال یا استفراغ مراجعه و در بررسی تست آنها مثبت شده است.

متخصص بیماریهای عفونی مجتمع درمانی پیامبر اعظم(ص) بندرعباس با عنوان اینکه تکلیف افرادی که با علائم اختصاصی و یا غیر اختصاصی به مراکز درمانی مراجعه می کنند، مشخص است گفت: این افراد از بیماری خود مطلع و جهت ادامه درمان یا قرنطینه خانگی و یا بستری می‌شوند اما آنچه که ایجاد نگرانی می‌کند این است که ۸۰ درصد افرادی هستند که بیمار و بدون علامت می‌باشند. این افراد به واسطه اینکه از بیماری خود آگاه نیستند ناخواسته باعث انتشار وسیع ویروس در جامعه می شوند لذا توصیه اکید به استفاده از ماسک برای تمامی افراد در محیط‌های عمومی می‌شود 

حسنی آزاد با اشاره به اینکه استفاده از ماسک‌های سوپاپ دار تنها مخصوص کادر درمان است که در ارتباط مستقیم با بیمار هستند، گفت: سایر افراد در جامعه  باید از ماسک‌های ساده و یا پارچه ای استفاده کنند چرا که ماسک‌های فیلتردار، بازدم شخص استفاده کننده را با شدت بیشتری به محیط بیرون انتقال می‌دهد و در صورتی که فرد جزو بیماران بی علامت باشد باعث سرعت انتشار ویروس در جامعه خواهد شد.

وی در خاتمه متذکر شد که رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی، شستشوی مرتب دست‌ها و استفاده از ماسک یک الزام اجتماعی در شرایط موجود است.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: کرونا هرمزگان بیمارستان عفونی ابتلای مجدد بهبودیافتگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۲۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیسن نت، محققان دریافتند بیش از یک چهارم بیماران در مرکز پزشکی دانشگاه پیتسبورگ پنسیلوانیا که در دهه گذشته به دنبال درمان برای فیبریلاسیون دهلیزی بودند، کمتر از ۶۵ سال داشتند.

به گفته محققان، این میزان بسیار بیشتر از شیوع ۲ درصدی فیبریلاسیون دهلیزی که معمولاً در بین افراد غیر مسن تخمین زده می‌شود است.

دانش رایج در میان متخصصان قلب این است که در افراد زیر ۶۵ سال، فیبریلاسیون دهلیزی بسیار نادر است و خطرناک نیست. دکتر «آدیتیا بونسل»، محقق اصلی و الکتروفیزیولوژیست قلب، گفت: «اما واقعاً هیچ داده‌ای برای تأیید این موضوع وجود ندارد.»

این مطالعه همچنین نشان داد که احتمال مرگ و یا بستری شدن در بیمارستان به دلیل نارسایی قلبی، سکته مغزی یا حمله قلبی در بیماران جوان‌تر مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بیشتر است.

فیبریلاسیون دهلیزی ضربان قلب نامنظم در حفره‌های فوقانی قلب است. این وضعیت خطر نارسایی قلبی و سکته مغزی را در افراد افزایش می‌دهد.

بونسل در ادامه افزود: «ما در سال‌های اخیر شاهد تعداد بیشتری از بیماران جوان مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی بوده‌ایم.»

برای این مطالعه، محققان از سوابق سلامت الکترونیکی بیش از ۶۷۰۰۰ بیمار که بین سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۹ تحت درمان فیبریلاسیون دهلیزی بودند، استفاده کردند.

در طول این دهه، میزان بقای بیماران مرد مبتلا به فیبریلاسیون دهلیزی، ۳۰ تا ۵۰ درصد بدتر از بیماران بدون این بیماری بود.

اختلال ضربان قلب در زنان حتی سخت‌تر بود، با نرخ بقای ۸۰٪ تا بیش از سه برابر بدتر برای آنهایی که فیبریلاسیون دهلیزی داشتند نسبت به آنهایی که فاقد آن بودند.

کد خبر 6086947

دیگر خبرها

  • چیز‌هایی که فکر نمی‌کنید به کبدتان آسیب می‌زنند
  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جهان در خطر: تنها راه جلوگیری از همه‌گیری‌های حیوانی چیست؟
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • افزایش شیوع فیبریلاسیون دهلیزی در افراد میانسال
  • همه چیز درباره انگ اجتماعی
  • پیش بینی دولتمرد حسن روحانی از وضعیت اقتصادی؛ سال سختی پیش‌رو است
  • افراد مبتلا به آب‌سیاه نقاشی‌های معروف را چه شکلی می‌بینند؟ (+عکس)
  • رایج‌ترین علائم ام اس را بشناسید