Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-23@08:11:38 GMT

ورود ۵۰ لیتر آب در ثانیه به بوستان یاس فاطمی

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۶۸۴۹۹

ورود ۵۰ لیتر آب در ثانیه به بوستان یاس فاطمی

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: برای جلوگیری از خشکی بوستان یاس فاطمی در ثانیه ۵۰ لیتر آب از منابع مختلف وارد این بوستان می شود.

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، آرش حسینی میلانی عضو شورای اسلامی شهر تهران و رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر در بازدید صبحگاهی از بوستان یاس فاطمی در جمع خبرنگاران گفت: این بوستان به عنوان یکی از ستون های فقرات کمربند سبز شرق تهران نقش بسیار کلیدی دارد به ویژه که در سال های اخیر سعی شد کمربند سبز قسمت شرقی با عنایات مقام معطم رهبری تکمیل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میلانی با بیان اینکه تسهیلاتی که برای مردم در بوستان های جنگلی درنظر گرفته می شود یکی از موارد مهم و قابل توجه است، گفت: سیستم مبلمان و تسهیلات لازم حتی المقدور ایجاد شده است که قابل تقدیر است، البته نیازمند تکمیل و افزایش بهره وری از این فضاها هستیم.

وی درخصوص چگونگی تامین آب در این پارک جنگلی گفت: تامین آب مساله مهمی در پارک های جنگلی است و با تدابیر اندیشیده شده درحدود ۵۰ لیتر آب در ثانیه آب از رودخانه زردبند به این پارک انتقال می دهند و منابع آب دیگری نیز وجود دارد.

عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: باید تلاش کرد تا با تغییر الگوی کشت به سمت ترویج و کاشت کاشت گونه های بومی و کم مصرف رفت.

میلانی در پاسخ به این سوال که یکی از گونه هایی که در این منطقه اخیرا نیز مبادرت به کاشت آن شده اقاقیا است که گونه بومی نیست گفت: در قسمت های مختلف پارک کاربری های مختلفی وجود دارد. اقاقیا گونه پهن برگی است که نزدیک به ۸۰ سال است در کشور کاشته می شود و به لحاظ مصرف آب عملکرد خوبی داشته و کم مصرف است و کاشت آن منعی ندارد.

رییس کمیته محیط زیست شورای شهر تهران با بیان اینکه برای سوزنی برگ ها محدودیت کاشت ایجاد کردند افزود: گرایش به سمت کاشت گونه های پهن برگ از جمله بادام است که مصرف آب آن بسیار کم است و باید متناسب با کاربری گونه ها کاشته شود. 

میلانی در پاسخ به این سوال که با توجه به آتش سوزی های اخیر به نظر می رسد علف زنی در این بوستان انجام نشده است گفت: از ابتدای امسال سازمان بوستان ها پیگیر بحث کنترل آتش بوده است. البته اجازه دادند تا علف ها رشد کامل کند و بعد علف روبی را شروع کنند چرا که با توجه به رشد گونه های بومی به نفع تنوع زیستی شهر است. 

میلانی ادامه داد: علف روبی در بخش هایی از پارک انجام شده و در باقی قسمت ها در حال انجام است.

وی با بیان اینکه کنترل و دیده بانی در این بوستان مناسب است گفت: آتش نشانی در این منطقه مستقر است و حدود ۲۰ گشت در منطقه وجود دارند و کنترل منطقه را برعهده دارند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبر گزاری فارس شهر تهران گونه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۶۸۴۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین گوساله گوزن زرد ایرانی در پارک ملی دریاچه ارومیه متولد شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،سعید شهند افزود: در راستای اجرای برنامه عمل ملی حفاظت از این گونه در معرض خطر انقراض، ۶ راس گوزن زرد ایرانی در سال ۱۴۰۱ از پناهگاه حیات وحش دشت ناز ساری به پارک ملی دریاچه ارومیه و مرکز تکثیر و احیای این گونه در رشکان با ترکیب جنسی چهار ماده و ۲ نر منتقل شده و با تولد سه راس در سال ۱۴۰۲ و ۲ گوساله گوزن در سال جاری تعداد این گونه ارزشمند حیات وحش در این سایت تا به امروز به ۱۳ راس افزایش پیدا کرده است.

وی با بیان اینکه وضعیت مطلوبی برای زیست و زادآوری این گونه در پارک ملی دریاچه ارومیه وجود دارد، اضافه کرد: دامپزشکان و کارشناسان حیات وحش اداره کل و پارک ملی دریاچه ارومیه به صورت شبانه روزی وضعیت این گونه در معرض خطر انقراض، به خصوص گوساله های تازه متولد شده را مورد پایش و کنترل قرار می دهند و امیدها برای نجات این گونه ارزشمند در پارک ملی دریاچه ارومیه روز به روز بیشتر می شود.

دیگر خبرها

  • ماجرای دیده شدن چند شغال در پارک لویزان چیست؟ | واکنش سازمان پسماند شهرداری نسبت به این اتفاق
  • جمع آوری ته سیگار‌های رها شده در بوستان ملت رودسر
  • هدر رفت ۴۸۸ لیتر در ثانیه آب شرب جلوگیری شد
  • هدررفت ۴۸۸ لیتر در ثانیه آب شرب جلوگیری شد
  • دومین گوساله گوزن زرد ایرانی در پارک ملی دریاچه ارومیه متولد شد
  • کاشت ۲۵۰۰۰۰ شاخه گل لاله در باغ ایرانی
  • تولد دومین گوساله‌گوزن زرد ایرانی در سال جدید
  • بهترین مسیرهای پیاده‌روی تهران کدام‌اند؟
  • کاشت ۲۵ هزار بوته گل زنبق در منطقه ۹ اصفهان
  • تعداد بوستان های منطقه ۵کرمانشاه به ۳۹عدد رسید