Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-20@02:13:41 GMT

طرح مشکات مبنی بر تحول خواهی حوزه‌ها تدوین شده است

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۵۰۷۲

طرح مشکات مبنی بر تحول خواهی حوزه‌ها تدوین شده است

قائم مقام مدرسه علمیه امام کاظم (ع) (مشکات اصفهان) با اشاره به اینکه طرح پذیرش حوزه علیه مشکات مبنی بر تدوین تحول خواهی است، گفت: طرح ۷ ساله حوزه علمیه مشکات با رویکرد تربیت طلاب تراز انقلاب در عرصه فرهنگی و مدیریتی کلان کشور آغاز به کار کرده است. ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۵ استانها اصفهان نظرات - اخبار استانها -

حجت‌الاسلام مهدی اجتهادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در اصفهان با اشاره به طرح 7 ساله حوزه علمیه مشکات اظهار داشت: حوزه‌های بلند مدت معمولا 10 ساله سطح سه را تمام می‌کنند اما در این طرح سطح سه حوزه به مدت 7 سال به اتمام می‌رسد و طلاب از سال هشتم وارد درس فقه و اصول می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: یکی از رویکرد های اصلی این طرح در آموزش، قرآن محور و روایت محور بودن است به صورتی که تفسیر قرآن در همه پایه های تحصیلی وجود دارد تا تسلط کامل را بر قرآن و تفسیرهای مختلف داشته باشند.

قائم مقام مدرسه علمیه امام کاظم (ع) (مشکات اصفهان) با تاکید بر اینکه حوزه مشکات به دنبال تربیت طلاب تراز انقلاب در عرصه فرهنگی و مدیریتی کلان کشور است که خروجی آن مدیران ارشد و فعال در مدیریت کشور و تاثیرگذاری در این عرصه است، افزود: این در صورتی است که حوزه‌های بلند مدت مجتهد پروری با محوریت فقه جواهری هستند و برخی از حوزه‌های علمیه نیز سفیران هدایت با رویکرد تربیت مبلغ کارآمد فعالیت دارند.

وی با اشاره به فرمایش رهبری مبنی بر تدوین طرح تحول در حوزه‌ها تصریح کرد: در واقع این طرح مشکات با منویات رهبری مبنی بر تحول شکل گرفته و این حوزه به تحول خواه معروف است، از طرفی هم از نظر محتوا و عناوین درسی با سایر حوزه‌های بلند مدت متفاوت و به روز شده و به لحاظ قوانین اجرایی نیز نسبت به سایر حوزه‌ها متفاوت است.

استاد حوزه علمیه: مردم داری و توجه به مشکلات جامعه از جمله ویژگی های امام راحل بودسطح چهار حوزه علمیه خواهران در استان هرمزگان راه‌اندازی می‌شودآیت الله اعرافی: درس‌های حوزه علمیه از چهارشنبه 7 خرداد ماه آغاز می‌شود

حجت السلام اجتهادی با نفی انتقاد به نمره محور بودن حوزه‌ها گفت: نمره یک شاخص کمی است و وزارت علوم معادل کارشناسی ارشد به طلاب مدرک می‌دهد که جزئی از پکیج آموزشی حوزه به شمار می‌آید، اما در حوزه مشکات تصمیم گرفته شده که این شاخص کمی تنها ملاک عمل نباشد و برای رفع آن یک استاد راهنما در هر دوره‌ای در کنار طلبه‌ها و تا 7 سال با آنها همراه می‌شود و در مسائل آموزشی، اخلاقی و تربیتی نظارت و مشکلات آنها را آسیب شناسی می‌کند.

وی در خصوص پذیرش این حوزه خاطرنشان کرد: در استان تهران پذیرش از دانشجو و دیپلم و در استان قم حتی از مدرک سیکل هم پذیرش دارند، اما اصفهان به دلیل اینکه یک مدرسه تحت عنوان حوزه مشکات وجود دارد فقط مجاز به پذیرش دانشجو است و مهلت ثبت نام تا 5 تیرماه تمدید و 6 تیرماه آزمون ورودی به صورت مجازی برگزار می‌شود.

انتهای پیام/169/ی

R41346/P/S6,51/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حوزه علمیه حوزه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۵۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت جذب نیروهای خبره در حوزه علمیه

حجت الاسلام  قاسم علیپور امروز ( پنج شنبه ۳۰ فروردین)  در اجلاسیه مدیران و معاونان آموزش حوزه‌های علمیه گیلان که در حوزه علمیه صاحب الزمان لنگرود برگزارشد گفت:  جامعه امروز بیش از هر دورانی  نیاز به روحانی دارد. 

مدیر حوزه‌های علمیه گیلان گفت: با برنامه‌ریزی‌های دقیق و تشکیل شورای فرهنگی تلاش بر این است  تا نیرو‌های مستعد از مدارس شناسایی و جذب شوند.


وی حضور روحانیان در مدارس را ضروری دانست و افزود: تجربه نشان داده استقرار طلاب در مدارس، بین دانش‌آموزان علاوه بر ارتقای معنویات و اخلاقیات آنها موجب تسریع در پیشرفت علمی آنها می‌شود.

مدیر حوزه‌های علمیه گیلان در ادامه با اشاره به اجرای موفق مصوبات شورای عالی در مدارس علمیه تصریح کرد: برنامه‌های دقیق و مدون در شورای عالی مصوب و ابلاغ شده که اجرا و پیاده‌سازی مناسب آن در حوزه‌ها ضروری است و مدیران نباید در اجرای برنامه‌ها سلیقه‌ای عمل کنند. 

مدیر حوزه‌های علمیه گیلان از حضور بیش از هزار طلبه برای تحصیل در حوزه‌های علمیه استان را فرصتی برای گسترش فرهنگ اسلامی در جامعه عنوان کرد و افزود: از این توانمندی و ظرفیت عظیم باید در مدارس آموزش و پرورش استفاده کرد تا ضمن پرورش استعداد‌های دانش‌آموزان، نیرو‌های کیفی جذب شده، و بتوانیم پاسخ‌گوی نیاز روزافزون جامعه به روحانیت باشیم. 

مدیر کل صداوسیمای گیلان هم در این مراسم با اشاره به بهره گیری از طلاب و روحانیان در رسانه ملی گفت: برای نقد فیلم و سریال بصورت گفتگو محور و همچنین در نویسندگی از روحانیان متخصص در این حوزه بهره‌مند خواهیم شد.

تقی ربانی افزود: صدا و سیمای مرکز گیلان آمادگی دارد تا بصورت ویژه برنامه‌هایی با موضوع مهدویت و مبحث انتظار را با طرح و ایده‌ای نو با همکاری حوزه‌های علمیه گیلان تولید کند.


وی همچنین از مسئولان حوزه علمیه گیلان خواست در صورت همکاری با صدا وسیما این مرکز می‌تواند فعالیت‌های حوزه علمیه را در قالب مستند‌هایی ساخته و از رسانه ملی پخش کند.

در پایان مدیران و معاونان حوزه‌های علمیه گیلان هم نظرات خود را در خصوص ساخت برنامه‌های فاخر فرهنگی و مذهبی بیان کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • مصارف مالیات به خوبی برای شهروندان تبیین شود
  • امینت کامل در شهر و استان اصفهان برقرار است
  • باید در اخذ مالیات مراقب نارضایتی مردم بود
  • ضرورت جذب نیروهای خبره در حوزه علمیه
  • اجلاسیه مدیران و معاونان آموزش حوزه‌های علمیه گیلان
  • نام نویسی دانش آموزان برای تحصیل در حوزه‌های علمیه هرمزگان
  • فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه اعلام شد
  • جزییات فصل اول سند جدید تحول قوه قضاییه اعلام شد
  • اعلام فراخوان بیست‌وششمین همایش کتاب سال حوزه
  • یک گام به نفع حقوق شهروندی