Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-04-25@04:57:16 GMT

اسامی برندگان ایران خودرو

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۲۷۶۲۲۳

خرداد: با پایان یافتن قرعه‌کشی ۱۲ محصول طرح پیش‌فروش یک‌ساله ایران‌خودرو که امروز و با حضور نهادهای نظارتی و رسانه‌ها برگزار شد، با تایید نهایی توسط نهادهای نظارتی، اسامی برندگان از طریق ارسال پیامک و همچنین سایت فروش ایران خودرو به نشانی esale.ikco.ir اطلاع‌رسانی شد.
به گزارش خرداد به نقل از ایرنا ،این خودروها که ثبت‌نام آنها از صبح یکشنبه هفته گذشته (۱۸ خردادماه) آغاز شده بود، به تعداد ۴۵ هزار دستگاه در ۱۲ مدل پیش فروش شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این طرح بیش از یک میلیون و ۶۰۰ هزار متقاضی ثبت نام کردند که پس از حذف افراد دارای پلاک فعال و ثبت نام تکراری، بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در قرعه کشی شرکت داده شدند.

برای مشاهده اسامی برندگان قرعه کشی اینجا کلیک کنید.

در طرح مذکور، گروه صنعتی ایران خودرو به منظور ایجاد امکان ثبت نام و فرصت برابر بـرای همـه متقاضـیان خـودرو، حـذف دلالان و واسطه‌گران از بازار و رسیدن خودرو به دست مشتریان واقعی، محدودیت‌هایی را به اجرا گذاشت.
پس از برگزاری قرعه‌کشی، منتخبان از روز یکشنبه (۲۵ خرداد) به مدت سه روز ( از ساعت ۱۰ صبح روز یکشنبه تا ۱۰ صبح روز چهارشنبه) فرصت واریز پیش‌پرداخت اولیه را دارند و در صورت واریز نکردن وجه، افراد رزرو جایگزین می‌شوند.
اطلاعات همه مشتریان در سیستم ثبت شده و دارای کد پیگیری است.
طبق مصوبات کمیته خودرو، محدودیت های تعیین شده در فروش فوق العاده در پیش فروش یک ساله نیز اعمال شده است. بر همین اساس علاوه بر محدودیت هایی نظیر هر کد ملی یک دستگاه خودرو، دارا بودن ۱۸ سال سن و ارایه گواهی‌نامه رانندگی و نداشتن پلاک فعال، سند خودرو به مدت یک سال در رهن خودروساز خواهد بود.
همچنین امکان ثبت نام هم زمان در دو خودروساز ایران‌خودرو و سایپا وجود نداشته و امکان صلح وجود ندارد. متقاضیان نباید در ۳۶ ماه گذشته در شرکت‌های ایران‌خودرو و سایپا ثبت نام کرده باشند.
خودروهای پیش‌فروش شده
به گزارش ایرنا، در این برنامه پیش‌فروش، خودروی پژو پارس ال. ایکس با موتور تی. یو ۵ با پیش‌پرداخت علی‌الحساب ۳۹۹ میلیون ریالی، پژو ۲۰۶ تیپ ۲ با پیش پرداخت علی‌الحساب ۳۵۹ میلیون ریالی، پژو ۲۰۷ آی دستی با پیش‌پرداخت علی‌الحساب ۵۰۵ میلیون ریالی و دنا پلاس با پیش‌پرداخت علی‌الحساب ۵۳۹ میلیون ریالی ارائه شده که موعد تحویل همه این خودروها بهمن ۹۹ تا خرداد ۱۴۰۰ است.
همچنین پژو ۴۰۵ بنزینی اس ال ایکس با پیش پرداخت علی الحساب ۳۴۲ میلیون ریالی  و پژو ۲۰۶ صندوق دار (وی ۸) با پیش پرداخت علی الحساب ۴۲۹ میلیون ریالی عرضه شده که موعد تحویل آنها آبان تا اسفند ۹۹ است.
در این طرح، همچنین سمند ال ایکس ای اف ۷ بنزینی با پیش پرداخت علی الحساب ۳۲۷ میلیون ریالی و دنا معمولی با پیش پرداخت علی الحساب ۴۷۲ میلیون ریالی موجود است که موعد تحویل آنها اردیبهشت و خرداد ۱۴۰۰ ذکر شده است.
برپایه این طرح، سورن ای. ال. ایکس با پیش‌پرداخت علی‌الحساب ۴۲۶ میلیون ریالی ۴۰۰ و رانا پلاس با پیش پرداخت علی‌الحساب ۳۷۴ میلیون ریالی با موعد تحویل مهر ۹۹ تا خرداد ۱۴۰۰ عرضه شده است.
شایان ذکر است سمند ال. ایکس با پیش‌پرداخت علی‌الحساب ۳۱۷ میلیون ریالی و پژوپارس سال با پیش‌پرداخت علی‌الحساب ۳۸۴ میلیون ریالی، هر دو با موعد تحویل بهمن و اسفند ۹۹ عرضه شده اند. برچسب ها: اسامی برندگان ایران خودرو

منبع: خرداد

کلیدواژه: اسامی برندگان ایران خودرو پیش پرداخت علی الحساب اسامی برندگان میلیون ریالی ایران خودرو موعد تحویل قرعه کشی پیش فروش ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۷۶۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی

تین نیوز خلیل معمارزاده :

فین تک یعنی به کارگیری همزمان فناوری های کامپیوتری ICT و مدل های ریاضیات اقتصاد مهندسی در فرآیندهای مالی. 

حال نقطه تلاقی فین تک و شرکت های هواپیمایی ، نظام پرداخت Payment مسافرین و آژانس های آنلاین فروش OTAs در سامانه حسابداری درآمد(Revenue Accounting System-RAS) است. این سامانه RAS می بایست با سامانه های CRS و DCS شرکت های هواپیمایی یکپارچه باشد که تمام این سه سامانه CRS/DCS و RAS اجزاء اصلی و به هم پیوسته سیستم مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی را تشکیل می دهند. 

هدف از به کارگیری فین تک در روش های پرداخت سیستم مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی ضمن ارائه گزینه های متنوع پرداخت به مسافرین و آژانس های مسافرتی آنلاین OTAs و بهبود تجربه آنها ، "افزایش درآمد از طریق پرداخت" است که با استفاده از مدل های اقتصاد مهندسی و در نظر گرفتن ارزش زمانی پول ، تورم و بهره طراحی می شوند.

فضای بکر کسب و کار شرکت های هواپیمایی ایران در تحول و نوآوری انواع روش های پرداخت معمولا دست گرفته می شوند زیرا به روند نرخ بالای تورم اقتصاد ایران حداقل طی ۵ سال آینده و اهمیت بسیار بالای ارزش زمانی پول ، گردش وجوه نقد Cash Flow و قدرت نقدینگی Liquidity و همچنین شاخص های هزینه ای بالای پرداخت از طریق کارت های بانکی ، هزینه ها به ازای هر تراکنش و نرخ رزروهای ناموفق به موفق توجهی نمی شوند که شواهد این خلا درک شده را در واگذاری و برون سپاری مدیریت و عقلانیت بازرگانی شرکت های هواپیمایی ایران به چارترکنندگان و اخیراً به آژانس های آنلاین فروش OTA عمده بازار را به وضوح می بینیم.

دو راهکار عمده جهت افزایش درآمد شرکت های هواپیمایی ایران از دریچه روش های پرداخت فراروی آنها قرار دارد. 

یکی طرح های حق اشتراک Subscription طی همان کارت های اعتباری با برند خود که نمونه های آنها را این روزها حتی در فروشگاه های زنجیره ای بزرگ ایران شاهدیم که با پرداخت آبونمان ثابت می توانند بسیار سودآور باشند. این کارت ها می توانند امتیازات حاصل از خریدها و پاداش ها و همچنین کلیه خدمات مورد نیاز در زنجیره سفرهای هوایی (مانند هتل ها) را ارائه کنند ، هزینه تراکنش ها را جبران کرده و ابزاری قوی برای حفظ مشتری ایجاد کنند ، تمایز در خدمات ویژه را با فروش در کلاس های نرخی بالاتر و عایدی Yield بیشتر فراهم نمایند و نهایتاً درآمدهای اصلی ، متنوع و کمکی قابل توجهی را وصول و کسب نمایند. دقت کنیم که حاصل جمع سود در زنجیره تأمین سفرهای هوایی جبری نبوده و هم افزایی Synergy تشدیدی هم دارد یعنی جمع سود ۳۰ درصدی از فروش صندلی هواپیما و سود ۵ درصدی ناشی از کمیسیون و Mark-up فروش هتل بیش از جمع جبری ۳۵ درصدی خواهد بود.

دومین راهکار روش Buy-Now-Pay-Later اقساطی یا BNPL است که نیاز به طراحی های مهندسی هوشمندانه اقتصاد مهندسی دارد و هم اکنون نیز توسط سوپراپلیکیشن های ایرانی در قالب طرح های اعتباری جهت مشتریانشان به سرعت در حال رشد هستند.

در بررسی تجربه بین المللی این همگرایی بین صنعت سفر و فین تک از هر دو طرف بوده است. به نحوی که هم شرکت های بزرگ مالی و ارائه دهندگان فین تک و حتی بانک ها در حوزه نظام پرداخت سفر سرمایه گذاری کرده اند و هم برعکس. برخی از نمونه های قابل توجه همکاری بانک های Citi با Booking و Capital One با Hooper است که مورد Hooper بسیار جالب و چشمگیر است. Hooper در سال ۲۰۱۹ به طور قابل توجهی مجموعه محصولات و خدمات خود را در حوزه فین تک گسترش داد و منجر به آن شد که حدود ۴۰ درصد از کل سبد (پورتفولیو) درآمدی Hooper در سال ۲۰۲۲ از فین تک باشد! حال حتی JP Morgan هشیار شده و درحال سرمایه گذاری در یک پلتفرم ابتکاری سفر با خدمات کامل است.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • تحولات خیره کننده حاصل از تلاقی فین تک با مدیریت درآمد شرکت های هواپیمایی
  • نصف قیمت ماشین بخر! قسطی با ۵۰ درصد پیش‌پرداخت
  • فروش ۷ هزار میلیارد ریالی فرآورده‌های نفتی در خراسان جنوبی
  • اعلام اسامی برندگان قرعه کشی بلیت بازی پرسپولیس و سپاهان ویژه دارندگان "پرسپولیس کارت"
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • معرفی پرفروش ترین داروها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • پیش‌فروش محصول جدید سایپا بدون تعیین قیمت کارخانه
  • هزینه ۱۳ میلیارد ریالی درمان بیمه شدگان کرمانشاهی طی سال گذشته
  • برندگان دومین جشنواره بزرگ اصناف بانک تجارت معرفی شدند
  • اسامی برندگان لاتاری در ایران | خاطرات برندگان لاتاری ایرانی