Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

خبرگزاری ایرنا، وابسته به دولت در مطلبی نوشت: روز شنبه ۲۴ خرداد، روزنامه وطن امروز منتسب به جریان جوانان تندروی اصولگرا، به مناسبت پایان هفتمین سال دولت ۷ ساله حسن روحانی، عکس یک خود را به یک روحانی از پشت سر اختصاص داده که در نگاه اول به راحتی قابل شناسایی نیست؛ روحانی‌ای که عبای مشکی پوشیده و عدد حسابی «منفی هفت» از پشت، همچون یک یقه انگلیسی به گردنش آویزان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینکه چرا ارگان رسانه‌ای تندروهای اصولگرا، ترجیح داده، روحانی تصویر شده در عکس یکش که نمره منفی هفت گرفته، به سادگی شناسایی نشود و پشت به مخاطب باشد، موضوعی قابل بحث است و می‌تواند معانی مختلفی داشته باشد، اما نکات مهمتری در این عکس و سرمقاله این روزنامه وجود دارد که محل تأمل است.

سرمقاله متصل به عکس یک این روزنامه که ذیل عنوان «هفت سال از عمر یک ملت» نگاشته شده، رئیس‌جمهور را اینگونه وصف می‌کند: «شخصی که حضورش در انتخابات «اشتباهی» بود...» و «از یک کاندیدای غیرجدی، یک رئیس‌جمهور ساخت»؛ وصفی که برای مخاطبان سریال‌های طنز تلویزیونی کاملا شناخته شده و یادآور کاراکتر مسعود شصتچی در سریال‌ مرد هزارچهره مهران مدیری است. نکته اینجاست که اهالی رسانه در ایران به خوبی می‌دانند تعابیر بسیار ساده‌تر از اینها برای رئیس‌جمهوری محبوب اصولگرایان در دولت‌های نهم و دهم، چگونه توهین به رئیس‌جمهوری تلقی می‌شد و زمینه‌ برخورد با رسانه‌ها را فراهم می‌آورد.

نگاهی به عملکرد افراطیون اصولگرا در طول سال‌های ۹۶، ۹۷ و ۹۸ در هجمه به دولت روحانی، که با استقبال اپوزیسیون خارج از کشور همراه شد و به گواه بسیاری شواهد و قرائن، در شکل‌گیری حوادثی چون دی ۹۶ و آبان ۹۸ مؤثر بود، این عکس یک و سرمقاله را بیش از پیش معنادار می‎کند؛ عکس و یادداشتی که سعی دارد با الصاق مشکلات کشور به عدد رشد اقتصادی در شرایط استثنایی فروش نفت، علی‌رغم همه تأکیدات رهبر انقلاب بر لزوم امیدبخشی به جامعه، شرایط را سیاه و ناامیدکننده نشان دهد. این دقیقا همان رویکردی است که در آستانه حوادث دی ماه ۹۶ از رسانه‌های منتسب به جریان اصولگرایی شاهد بودیم و در نهایت به اذعان برخی دلسوزان اصولگرا، با نامه چهره‌های معتدل اصولگرایی به رهبر انقلاب و ورود هشدارگونه رهبری کمرنگ‌تر شد.

وطن امروز که هفت سالگی دولت غیرهمسو با خود را با مشکلات مردم و عدد منفی هفت جشن گرفته، در سرمقاله خود که با هزینه از جیب مشکلات مردم در بحبوحه اعمال سخت‌ترین تحریم‌ها، شرایط را ناامیدکننده و سیاه جلوه می‌دهد، سعی دارد در پایان با ماهیگیری، تنها روزنه امید را این بخواند که «فقط یک سال تا پایان این جماعت مانده است» و به این شکل، نگاه‌ها را به سمت انتخابات سال آینده معطوف سازد؛ جمله‌ای که بیش از هرچیز نشان می‌دهد طیف تندروی اصولگرا که در انتخابات مجلس توانست با سهم‌خواهی، جایگاهی ویژه در لیست اصولگرایان به دست بیاورد، با روی کار آمدن مجلس یکدست یازدهم، نیرویی مضاعف یافته و یک سال مانده به انتخابات ریاست جمهوری سیزدهم، برای رونمایی از پروژه ۱۴۰۰ خود شتاب می‌گیرد.

اما نکته مغفول در نگاه و عملکرد تندورهای اصولگرا، درسی است که باید از حوادث ۹۶ و ۹۸ می‌گرفتند که هرگونه ناامید کردن جامعه از شرایط کشور در وضعیت کنونی، نه تنها به نفع هیچ‌یک از جریان‌های سیاسی درون نظام تمام نخواهد شد و آرا را به سمت جریان مقابل دولت، سرریز نمی‌کند، بلکه منجر به حرکت‌های تند شده و زمینه‌ساز اعتراضاتی خواهد شد که نه مردم و نه نظام از آن نفعی نخواهند برد و در نهایت آثار انتخاباتی آن نیز در قالب کاهش میزان مشارکت بروز خواهد کرد.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری روحانیت عکس یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۳۷۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت روحانی از جلسه با فرماندهان سپاه در سال ۹۶


به گزارش تابناک، سایت حسن روحانی نوشت: روحانی گفت: به مقام معظم رهبری گفتم که از نظر شما فرق می‌کند که یک ارتشی وزیر دفاع شود یا یک سپاهی؟ گفتند: نه. من از ارتش سه نفر را مطرح کردم یکی از آن‌ها آقای حاتمی بود که گفتند ایشان خوب است.

حسن روحانی روز ۲۵ بهمن‌ماه در دیداری با خبرنگاران یک رسانه به سوالات آن‌ها درباره مهم‌ترین وقایع دوران دولت‌های یازدهم و دوازدهم پاسخ داد که در سالنامه نوروزی این روزنامه منتشر شد

آنگونه که سایت روحانی روایت کرده، یکی از سؤالاتی که از دکتر روحانی پرسیده شد، درباره جلسه فرماندهان سپاه پاسداران با او پس از انتخابات ۹۶ بود که روایت‌های مختلفی از آن شده است. اما روایت رئیس‌جمهور پیشین این‌طور است.

آن جلسه برای صلح و صفا پس از انتخابات بود. برای این آمده بودند بگویند شما که انتخاب شده‌اید ما هم کنار شما هستیم، با هم می‌خواهیم کار کنیم. موقع خداحافظی سردار شهید سلیمانی درخواستی داشت که بقیه فرماندهان هم تکرار کردند که وزیر دفاع سپاهی باشد. در دولت یازدهم وزیر از اعضای سپاه بود. من گفتم بعید می‌دانم، اما همچنان دارم فکر می‌کنم. وزیر دفاع هم جزو وزرایی است که در نهایت باید رهبری موافقت کنند. من قبل از این جلسه به مقام معظم رهبری گفتم که از نظر شما فرق می‌کند که یک ارتشی وزیر دفاع شود یا یک سپاهی؟ گفتند: نه. من از ارتش سه نفر را مطرح کردم یکی از آن‌ها آقای حاتمی بود که گفتند ایشان خوب است.

 

البته برخی وزرا مانند وزیر کشور، امور خارجه، اطلاعات، آموزش و پرورش، علوم، ارشاد، دفاع و رئیس سازمان انرژی اتمی با هماهنگی با مقام معظم رهبری معرفی می‌شوند. در دولت دوازدهم به دلایلی انتخاب رئیس سازمان برنامه و بودجه هم با رهبری هماهنگ شد. با این وجود من تمام وزرای دولت را بدون استثنا با ایشان چک کردم. درباره بعضی وزرا ایشان نظری نمی‌دادند، اما مثلا از آقای حجتی در وزارت جهاد کشاورزی راضی بودند. ابتدای دولت یازدهم وقتی به ایشان گفتم آقای حجتی را می‌خواهم معرفی کنم، ایشان گفتند خیلی خوب است. دولت دوازدهم آقای حجتی قبول نکرد. فرد دیگری را برای وزارت تعیین کرده بودم. وقتی به رهبری گفتم، ایشان گفتند چرا آقای حجتی نیست؟ گفتم آقای حجتی خودش قبول نکرد. گفتند نه صدایش کنید و خودتان به او بگویید. دوباره آقای حجتی را خواستم و پذیرفت، البته سال ۹۸ استعفا داد.

روحانی در پاسخ به سؤالی راجع به دکتر ظریف گفت: در ابتدای دولت‌های یازدهم و دوازدهم که وزرا را با رهبری چک کردم، ایشان موافق وزارت آقای ظریف بودند.

دیگر خبرها

  • جنگ انتخاباتی در اردوگاه اصولگرایان به روایت رسانه دولت /جریان های نوظهور اصولگرا را چه کسانی لیدری کردند؟
  • انتخابات آمریکا و یک بازی خراب کن جدی به نام "رابرت کِنِدی" و معاونش خانم شاناهان! (+عکس)
  • انتخابات آمریکا و یک بازی خراب کن جدی به نام "رابرت کِنِدی" با 20 درصد آراء!
  • دفاع تمام قد خبرگزاری اصولگرا از طرح زاکانی برای ساخت مسجد در پارک قیطریه
  • حسن روحانی: تمام وزرای دولت را با رهبری چک کردم
  • از بازدید پشت صحنه سریال «موسی کلیم‌الله (ع)» تا افتتاح ۲۰۰ کانال انتخاباتی
  • روایت روحانی از جلسه با فرماندهان سپاه در سال ۹۶
  • طمع بر سر حکمرانی، اندیویا را به چالش کشید!
  • پاسخ به ادعای تکراری دولت رئیسی و یک پیشنهاد
  • تعاون، کلید واژه تحقق شعار سال ۱۴۰۳