Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست-رئیس دانشگاه تربیت مدرس از ادامه دار شدن ترم جاری دانشجویان دانشگاه تا اواسط تیر ماه سال خبر داد و گفت: پیش بینی ما این هست که امتحانات به اواسط مرداد ماه حتی دیرتر موکول شود اما تصمیم گیری نهایی تا سه هفته دیگر انجام می گیرد.

دکتر محمد تقی احمدی در نشست شورای دانشگاه تربیت مدرس ضمن بیان این مطعب گفت: بر اساس اعلام دولت مبنی بر بازگشایی دانشگاه ها از 17 خردادماه، دانشگاه تربیت مدرس این امر را با یک گام محتاطانه در خصوص دروس عملی دانشجویان دکتری آغاز کرد که شامل دانشجویان بومی و تهرانی و هم دانشجویان خوابگاهی می شود به طوریکه در این راستا معاونت آموزشی و معاونت دانشجویی دانشگاه موارد بهداشتی و آموزشی را به دانشکده ها ابلاغ کردند و روسای دانشکده ها نیز باید در این زمینه نظارت کنند تا این امر با جدیت صورت گیرد و کلاس های عملی برگزار شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه تصریح کرد: در صورتی که روال فوق بدون مشکل و بدون مشاهده موارد بیماری انجام شود، برای دروس عملی دوره کارشناسی ارشد نیز طی سه هفته آینده برنامه ریزی خواهیم کرد که با حضور در دانشگاه دروس عملی خود را به انجام برسانند.

رئیس دانشگاه تربیت مدرس اظهارکرد: پیش بینی می شود ترم حاضر تا اواسط تیرماه ادامه یابد و امتحانات به مردادماه و حتی دیرتر موکول شود و در این راستا از اساتید و مدیران گروه ها می خواهیم که امکان جبران عقب ماندگی های درسی دوران کرونا را برای دانشجویان در تابستان فراهم کنند و دانشجویان در آستانه دفاع نیز بتوانند بدون مشکل جلسات دفاع پایان نامه و رساله خود را به صورت مجازی و سیستماتیک برگزار کنند.

دکتر احمدی اظهار کرد: گذر از شرایط فعلی و توجه به حفظ کیفیت آموزشی، همکاری تک تک اعضای هیات علمی و گروه ها را می طلبد و باید با این چارچوب کنار بیاییم و پیش بینی ما بر این است که در مهرماه نیز دروس به صورت مجازی برگزار شود و قطعا آموزش های مجازی در سال 99 نیز ادامه خواهد یافت.
رییس دانشگاه تربیت مدرس خاطر نشان کرد: ایراداتی در برگزاری برخی دروس مجازی دیده شده و 17 درس از 1270 درسی که دانشگاه در این ترم ارائه کرده، برگزار نشده است که هرچند نسبت به دروس برگزار شده عدد ناچیزی است، اما باید روسای دانشکده ها، موارد را بررسی و حل و فصل کنند تا در تابستان به صورت جبرانی کلاس های مجازی آن ها برگزار شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس، وی با اشاره به نحوه برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان این دانشگاه تصریح کرد: در این خصوص هیات رییسه دانشگاه طی سه هفته آینده و با توجه به رصد رفتار و عملکرد دانشجویان پس از ورود به دانشگاه و استقرار در خوابگاه، چگونگی شیوع بیماری، نحوه توجه و رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی دانشجویان و استقبال یا عدم استقبال دانشجویان برای حضور در دانشگاه تصمیم گیری خواهد کرد که در این راستا از اعضای هیات علمی و روسای دانشکده ها می خواهیم که پیشنهاد خود برای شیوه های برگزاری امتحانات به صورت مجازی و حضوری را با هیات رییسه مطرح کنند تا بتوانیم تصمیم نهایی را اتخاذ و اطلاع رسانی کنیم.

ایسنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: دانشگاه تربیت مدرس دانشکده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۵۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش تغذیه و خوابگاه از دانشگاه‌ها منفک می‌شود

دکترهاشم داداش پور با اشاره به طرح تحول ساختاری درسازمان امور دانشجویان گفت: گاهی اوقات سازمان‌ها نیاز پیدا می‌کنند تا برای حفظ کارآمدی و تقویت فرهنگ سازمانی خود، تغییر و تحولی عمیق در خودشان ایجاد کنند و هدف از آن می‌تواند دستیابی به مزیت رقابتی، مقابله با یک چالش مهم و یا تضمین آینده سازمان باشد.

وی ادامه داد: تحول سازمانی می‌تواند به نیروی انسانی سازمان برای تغییر انرژی ببخشد و موجب افزایش کارآمدی و افزایش بهره‌وری سازمان نیز بشود. بنابراین می‌توان مهم‌ترین قدم برای دستیابی به تحول سازمانی را شناخت تغییراتی دانست که نیاز و ضرورت سازمانی ایجاب می‌کند.

رئیس سازمان امور دانشجویان در ادامه به ضرورت پاسخ‌گویی به موقع سازمان ها به ذی نفعان و ارباب رجوع ها اشاره کرد و اظهار داشت: آنچه به واقع باعث ایجاد ارزش برای مشتریان هر سازمان می شود فرایندهای آن است. در چنین فضایی، مدیریت فرایندها به کمک سازمان‌ها می آید.

رییس سازمان امور دانشجویان افزود: سازمان امور دانشجویان نیز در همین راستا با تشکیل کار گروهی متشکل از مجربان این عرصه و حوزه یک تحول ساختاری را کلید زده و پشت این ساختار یک تحول اندیشه ای وجود دارد، در واقع تحولی که بتواند نیازهای اصلی و اساسی سازمان را پیاده سازی ‌نماید.

معاون وزیر علوم موضوع مربوط به تغذیه، خوابگاه و نظیر این‌ها را یادآور شد و افزود: در این حوزه ها نیازمند یک تحول ساختاری هستیم و اکنون یک بحثی در حوزه سازمان امور دانشجویان وجود دارد که آیا ساختار سازمانی سازمان امور دانشجویان امتداد استانی پیدا کند یا خیر؟

وی ادامه داد: بحث ما این است که آیا می‌توانیم به نمایندگی از دانشگاه‌ها بخش رفاهی و خدمات دانشجویی را منفک کنیم و دانشگاه‌ها به سمت آموزش و پژوهش حرکت کنند و سازمان امور دانشجویان به نمایندگی از مراکز آموزش عالی متولی امور رفاهی و خدمات دانشجویی شود تا دانشگاهها درگیر بحث تغذیه، خوابگاه و نظیر این ها نشوند و به امور اصلی خودشان بپردازند.

رئیس سازمان امور دانشجویان در ادامه گفت: البته این بحث در الگوی مصوب هیات دولت قرار می گیرد، اما این‌که آیا این اتفاق رخ دهد یا نه موضوعی است که حاکمیت باید تصمیم ‌بگیرد و به نتیجه برسد که آیا دانشگاه‌ها با شرایط موجود حرکت خودشان را تداوم بخشند و یا این که این یک تحول ساختاری رخ دهد و بخش تغذیه، خوابگاه و نظایر آن جدا شوند و از طریق ساختار جداگانه ای در ذیل سازمان امور دانشجویان عمل کنند.

داداش پور افزود: اگر این اتفاق رخ دهد در این صورت دانشگاه ها سرمایه‌گذاری هایی را که در خوابگاه، آشپزخانه و نظیر این ها انجام می دادند، از این پس حالت اقتصادی پیدا می‌کند و چالش مربوط به مدیریت هزینه که مدیریت های دانشگاه ها را در این دو سال اخیر به شدت گرفتار ساخته بود، رفع شده و پس از آن تنش های رفاهی به دانشگاه‌ها تحمیل نشود.

رئیس سازمان امور دانشجویان افزود: وقتی در بحث تغذیه هزینه ها را دانشگاه ها بررسی کردیم، مشخص شد که دانشگاه ها متفاوت عمل می کنند و گاهی در این زمینه برخی دانشگاه ها هزینه های بیشتری صرف می کنند که این موضوع نشان‌دهنده این نکته بود که مدیریت منابع و هزینه‌ها در این بخش باید به درستی بررسی و صورت پذیرد.

وی افزود: البته این مباحث هنوز در مرحله مطالعه و بررسی است. در این خصوص اگر به خروجی مشخصی برسیم قاعدتا باید با دستگاه های دیگر نیز همکاری و تعامل کنیم تا به نتیجه بهتری برسیم و دستاوردهای مثبت و خوبی برای مجموعه آموزش عالی بهمراه داشته باشد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مرز خسروی فعال‌تر می‌شود
  • لزوم توجه ویژه مسوولان مرکزی به خوابگاه دانشجویان متاهل
  • نظام تعلیم و تربیت در کشور نیازمند کیفیت‌بخشی است
  • برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران
  • نمایشگاه کار دانشگاه تهران برگزار می‌شود
  • این افراد از کفترپرانی نان می خورند | کسب و کاری به نام کفترپرانی
  • برگزاری ۷ طرح ملی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر
  • ادامه تنش‌ها بین دانشجویان طرفدار فلسطین و مدیریت دانشگاه در دانشگاه کلمبیا
  • بخش تغذیه و خوابگاه از دانشگاه‌ها منفک می‌شود
  • ناپایداری جوی در ارتفاعات هرمزگان