Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌به گزارش خبرنگار مهر، عادل کاظمی ظهر یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اظهار داشت: تعداد مشترکین شهری و روستایی شرکت برق تبریز حدود یک میلیون و ۱۳ هزار بوده که سه شهرستان و ۹ شهر را شامل می‌شود و همچنین تعداد روستاهای برق دار تحت پوشش این شرکت نیز ۱۴۶ مورد است. وی طول شبکه توزیع این شرکت را ۹ هزار و ۴۴۴ کیلومتر دانسته و گفت: شهرک‌های صنعتی مهم و حساس استان زیر مجموعه این شرکت بوده و حدود ۲۹ درصد مصرف مشترکین مربوط به بخش صنعت و معدن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاظمی ادامه داد: سال گذشته، ۱۸۰ میلیارد تومان پروژه زیرساختی در این شرکت تعریف شده بود که ۱۲۰ میلیارد از پروژه‌ها در پایان سال خاتمه یافت. وی همچنین از تعریف هزار و ۲۶۳ پروژه با اعتبار ۱۰۲ میلیارد تومانی از ابتدای امسال خبر داد و گفت: ۲۳ میلیارد تومان از این پروژه‌ها، در حال خاتمه است. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز ادامه داد: البته با نزدیک شدن به پایان سال، تعداد پروژه‌های تعریف شده افزایش یافته که پیش بینی می‌شود به دو برابر تعداد موجود برسد. وی با اشاره به برخی پروژه‌های این شرکت برای اصلاح خطوط توزیع برق به خصوص در بازار تبریز گفت: قبل از حریق بازار ایکی قاپیلار، شرکت توزیع برق، تلاش‌هایی برای بازسازی خطوط این مسیر انجام داد که امسال نیز یکسری اصلاحات در نظر داریم و به خصوص شاهد اصلاح سیم کشی در سرای دو درب خواهیم بود تا تأمین برق واحدهای سرای دو درب به صورت استاندارد انجام گیرد. کاظمی با اشاره به تلاش شرکت برای افزایش نصب کنتورهای هوشمند گفت: چهار هزار و ۶۰۰ مشترک دارای کنتور فعال و هوشمند هستند که امسال در تلاش برای تبدیل کنتور مشترکان با مصرف سنگین به کنتورهای هوشمند هستیم. وی همچنین از توزیع و نصب سه هزار چراغ لامپ ال ای دی در منطقه زیرمجموعه این شرکت و خرید هزار چراغ جدید برای نصب در روزهای اتی خبر داد. مدیرعامل شرکت توزیع برق تبریز گفت: امسال و سال گذشته بیشترین همکاری برای کاهش پیک، مربوط به بخش صنعت بوده است که آن را می‌توان در سایه برنامه ریزی های انجام شده و تفاهمنامه های منعقد شده در این خصوص دانست. وی با اشاره به در پیش بودن تابستان گرم و لزوم کاهش پیک برق مصرفی گفت: پیش فرض وزارت نیرو ادامه خدمت رسانی و عدم قطع برق در تابستان مگر در شرایط اضطراری است که امیدواریم امسال هم همانند سال گذشته شاهد قطعی برق نباشیم. کاظمی با اشاره‌ای به تعرفه‌های برق نیز گفت: در خصوص تعرفه‌ها همچون سال گذشته، افزایش ثابت هفت درصدی تعرفه‌ها را شاهد بودیم که این افزایش از اول اردیبهشت ابلاغ شده است. از سوی دیگر یک مازاد دریافت نیز تنها برای افرادی که الگوی مصرف را رعایت نمی‌کنند وجود دارد که شامل تعداد کمی از مشترکین می‌شود. مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تبریز میزان معوقات این شرکت را ۱۴۵ میلیارد تومان دانسته و گفت: ۴۵ تا ۵۰ میلیارد تومان از این میزان مربوط به مشترکان خانگی و تجاری است که می‌توان گفت این شرکت، بالاترین میزان معوقات شمالغرب کشور را دارد. کد خبر 4949233

منبع: مهر

کلیدواژه: مصرف برق قطع برق صرفه جویی برق صرفه جویی در مصرف برق ویروس کرونا شیراز بوشهر شهرکرد قزوین شیوع کرونا آتش سوزی ایلام بیرجند آتش سوزی جنگل ها گرگان یاسوج سالروز ارتحال امام خمینی امام خمینی ره میلیارد تومان سال گذشته پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۶۳۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، ۲۲ آوریل مصادف با ۲ اردیبهشت در تمام دنیا به عنوان روز جهانی زمین پاک شناخته می‌شود تا یادآور این نکته باشد که همه ما باید به فکر حفظ و نگهداری سیاره خود باشیم.

در راستای گرامیداشت این روز، مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اقدامات این شرکت را در راستای حفظ محیط زیست تشریح کرد.

سعید بیگی با بیان اینکه اقدامات زیست محیطی شرکت ساماندهی به دو بخش اصلی تقسیم می‌شود، گفت: بخش اول اقدامات نظارتی شرکت است که در قالب اجرای بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری در حیطه فعالیت‌های صنفی انجام می‌شود. بر اساس این بند از قانون، شهرداری موظف به جلوگیری از مزاحمت مشاغل و کسب و کارهایی است که با انتشار دود باعث آلودگی هوای شهرها می‌شود.

وی افزود: شرکت ساماندهی با نظارت و مراقبت در وضع دودکش‌های اماکن و کارخانه‌ها با اتخاذ تدابیری همچون تعطیلی و انتقال واحد آلاینده از بروز آلودگی در شهرها جلوگیری می‌کند. در همین راستا اجرا و یا بهبود سیستم‌های کنترل آلودگی در برخی از صنایع از جمله کارخانجات سایپا، زمزم، خوشگوار، بستنی پاک، لبنیات پاک و گروه صنعتی بهشهر نیز پیگیری شده است.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر با بیان اینکه بیش از ۵۴۰ پرونده شکایتی و یا اطلاعیه در خصوص مزاحمت‌ها و آلودگی‌های مشاغل بررسی شده است، خاطرنشان کرد: از پرونده‌های بررسی شده، برای حدود ۳۵۰ فقره رأی کمیسیون بند ۲۰ صادر شده است.

بیگی درباره پیگیری و اجرای آرا صادره واحدهای صنفی آلاینده تصریح کرد: اجرای آرا واحدهای دارای رأی و صدور رأی برای واحدهای فاقد رأی در رسته‌های ضایعات فروشی در سطح شهر تهران پیگیری شد. همچنین درباره واحدهای کارواش هم برای کنترل خروجی فاضلاب این واحدها در راستای کاهش آلودگی آب سطحی و زیرزمینی و خاک، اقدامات لازم برای پیگیری و صدور آرا بند ۲۰ انجام شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اقدامات توسعه‌ای بخش دیگری از اقدامات زیست محیطی شرکت است، اظهار کرد: شرکت ساماندهی اقدام به ساخت ۱۵ جایگاه سوخت کوچک مقیاس با اولویت مناطق بدون پمپ بنزین کرد و تاکنون ۴ جایگاه به بهره‌برداری رسیده و ۱۱ جایگاه دیگر نیز تا پایان شهریور به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر درباره اهمیت زیست محیطی ایجاد جایگاه‌های سوخت بیشتر در شهر عنوان کرد: این اقدام می‌تواند با کاهش مدت پیمایش شهروندان برای رسیدن به جایگاه سوخت و کاهش زمان توقف در صف‌های طولانی برای سوخت‌گیری کمک شایانی به حفظ محیط‌زیست و کاهش آلودگی هوا کند.

بیگی در ادامه بیان کرد: یکی دیگر از اقدامات توسعه‌ای شرکت، ایجاد تصفیه‌خانه پساب بازار پرندگان است که با به‌کارگیری آن، علاوه بر کاهش آلودگی، امکان استفاده مجدد از پساب برای آبیاری فضای سبز، کاهش مصرف و استفاده بهینه از آب فراهم می‌شود.

به گفته وی، برای رعایت هرچه بیشتر ملاحظات محیط زیستی در بازار پرندگان، نماینده اداره حفاظت محیط زیست تهران در این مجموعه مستقر شده تا تعاملات لازم برای بهبود شرایط زیست محیطی انجام شود.

بیگی همچنین به انعقاد تفاهم‌نامه با اداره کل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران در راستای اجرای برنامه چهار ساله چهارم شهرداری تهران اشاره کرد و افزود: برگزاری دوره آموزشی و عملی برای رؤسا و کارشناسان ساماندهی مناطق ۲۲ گانه جهت افزایش سطح اطلاعات و آشنایی با سیستم‌های کنترل آلودگی و همینطور دوره‌های آموزشی برای اصناف و ادارات ساماندهی سایر شهرها در موضوعات بند ۲۰ مثل تبریز، ساری، رشت، بروجرد، اراک، شیراز و … نیز از دیگر اقدامات شرکت ساماندهی برای حفظ محیط زیست بود.

وی در پایان از انتشار ۳ جلد کتاب آموزشی در خصوص موارد مرتبط با بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها خبر داد و اظهار کرد: «گردش کار بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌ها»، «تمهیدات تخصصی» و «ملاک عمل ساماندهی مشاغل و اصناف» عناوین این سه کتاب بود که به منظور بهبود و کاهش مزاحمت‌ها و آلودگی‌های زیست محیطی و به همت شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر منتشر شد.

کد خبر 6085785

دیگر خبرها

  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • توزیع ۸۵۰۰ تن آسفالت در ۶۱ معبر شهری تبریز
  • بهره برداری از ۱۰ پروژه حیاتی برق گیلان برای عبور موفق از تابستان
  • قطعی گاز منطقه‌ای در رشت
  • ادارات تهران باید تا ۱۵ خرداد امسال برچسب انرژی بگیرند
  • بهره برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال
  • قطعی موقت آب در برخی مناطق همدان
  • آرزوی ۳ بازیکن تراکتور؛ کاش یحیی به تبریز نیاید
  • بهره‌برداری از ۱۱ جایگاه سوخت تا پایان تابستان امسال در تهران
  • دلیل واقعی قطعی مداوم سرویس‌های متا