Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی به اهمیت زنجیره‌های تولید اشاره کرد و گفت: صندوق‌های حمایت از توسعه کشاورزی تلاش خود را به کار می‌گیرند تا زنجیره‌های تولید و احصا و حلقه‌های مفقوده را پیدا کنند و برای تکمیل آن برنامه‌ریزی کنند.

به گزارش ایسنا، جانعلی بهزادنسب در نشست خبری که به مناسبت هفته جهاد کشاورزی صبح امروز برگزار شد، اظهار کرد: کشاورزی ایران عمدتاً خانواده محور است و بیش از چهار و نیم میلیون بهره بردار کشاورزی در کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین تولیدات بخش کشاورزی در نظام خرده و متوسط  مالکی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی به عنوان یک زیرساخت توسعه ای برای ارائه آسانتر خدمات به تولید کنندگان توسط خود آنان و حمایت دولت تشکیل شده است. از ویژگی های این صندوق این است که کارمزد تسهیلات نوبتی به میزان ۴ درصد و تسهیلات ضروری ۸ درصد است. منافع حاصل از تسهیلات مزبور صرف افزایش سرمایه خود صندوق ها می‌گردد و تضامین و وثایق مربوطه به اخذ تسهیلات به صورت ساده و آسان در قالب چک یا سفته صورت می‌گیرد و نیازمند وثیقه های سنگین نیست.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه‌گذاری بخش کشاورزی اضافه کرد: تسهیلات این صندوق سهل‌الوصول است یعنی وقتی عضو صندوق درخواست می کند تا زمانی که تسهیلات مورد نظر را دریافت کند کمتر از یک هفته طول می کشد.

وی با بیان اینکه دو هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه ثبتی صندوق ها است، گفت: از این مقدار ۴۶ درصد سهم دولت است و ۵۴ درصد نیز سهم بخش غیردولتی است که از این محل سرمایه تاکنون ۱۳ هزار میلیارد تومان تسهیلات ارائه شده است.

به گفته وی تسهیلات ارائه شده در بخش زراعت و باغبانی ۳۳ درصد در بخش دام ۲۵ درصد در بخش طیور ۱۳ درصد فعالیت عشایر ۸ درصد، صنایع تبدیلی ۶ درصد، شیلات ۳ درصد زنبورداری و جنگل و مراتع ۱۱ درصد بوده است.

بهزاد نسب در ادامه گفت: حدود ۷ هزار و ۹۰۰ تشکل بخش کشاورزی سهامدار این صندوق ها هستند و این صندوق ۱۴ هزار عضو دارد.

وی همچنین به اهداف و فعالیت های صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی اشاره کرد و گفت :اهدافی چون تحقق مدیریت بهینه تامین، تجهیز، تجمیع و تخصیص منابع مالی، افزایش بهره‌وری، تقویت حجم و کیفیت سرمایه گذاری، پوشش جامعه هدف، توسعه و گسترش خدمات و نهادهای مکمل در زمره اهداف این صندوق است.

به گفته وی اعطای تسهیلات و انجام حمایت‌های مالی به تولیدکنندگان و متقاضیان سرمایه گذاری در بخش کشاورزی، تضمین متقاضیان سرمایه گذاری برای دریافت اعتبار از بانک ها دریافت کمک مالی و اعتبار از دولت و سایر شرکت ها، حمایت از تولیدکنندگان فعالان بخش کشاورزی در مواجهه با موقعیت های بحرانی و سایر عملیات و فعالیتهای مجاز مرتبط با حمایت از توسعه سرمایه گذاری در بخش کشاورزی حدود عملیات و فعالیت‌های این صندوق است.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی صندوق حمایت از توسعه سرمایه گذاری بخش کشاورزی به زنجیره تولید در بخش کشاورزی نیز اشاره کرد و گفت: این صندوق‌ها تمام تلاش خود را به کار می گیرند تا زنجیره های تولید را احصا و حلقه‌های مفقوده را پیدا کنند و برای تکمیل این زنجیره ها برنامه ریزی کنند.

وی همچنین افزود: تقویت فرآیند ورود شرکتهای دانش بنیان به بخش کشاورزی و تنوع بخشی به منابع صندوق از دیگر رویکردهای صندوق توسعه است.

وی در پاسخ به این سوال که چند درصد روستاییان با این صندوق آشنایی دارند گفت : سیاست خود را بر این گذاشتیم تا زارعان و کشاورزان را نسبت به فعالیت صندوق آگاه و آنها را وارد فعالیت صندوق کنیم و از هر فعالیتی که بتواند به تحقق این هدف کمک کند استقبال می‌کنیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: صندوق حمایت از توسعه کشاورزی حمایت از توسعه سرمایه گذاری صندوق حمایت از توسعه بخش کشاورزی زنجیره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۶۶۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در استان تدوین شود

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: مالک رحمتی در جلسه گروه کاری زنجیره‌های ارزش استان، افزود: آن‌چه که امروز همه ما با آن مواجه هستیم این است که اگر پای هر کاری در حوزه های مختلف اقتصادی، نظامی و … بایستیم و در آن، علم و دانش روز را مد نظر قرار دهیم، توسعه و رشد ما در آن حوزه قطعی است.

استاندار آذربایجان شرقی با طرح این سوال که وقتی می‌توانیم پیشرفته ترین موشک های دوربرد را طراحی و تولید کنیم آیا نمی توانیم خودروی پیشرفته تولید کنیم، گفت: اگر امروز در حوزه دفاعی و نظامی، دنیا در مقابل پیشرفت ایران زانو زده است، نتیجه توجه به علم و دانش، کار صحیح و برنامه ریزی شده و اعتماد به جوانان است و این رویکرد در حوزه اقتصاد هم نتیجه مشابهی را در پی خواهد داشت، ضمن اینکه درجه سختی و پیچیدگی عرصه اقتصاد به اندازه امور نظامی و دفاعی نیست.

وی افزود: در عرصه اقتصاد به فرهنگ دانش پایه و اعتماد و اعتقاد به جوانان نیاز داریم، چرا که وقتی جوانی و علم و تجربه در کنار هم قرار بگیرد سرعت پیشرفت بیشتر خواهد شد.

رحمتی با تاکید بر استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، اظهار کرد: یکی از شاخص هایی که در استان برای سنجش میزان پیشرفت و عملکرد دستگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد، میزان استفاده از شرکت های دانش بنیان است و اینکه با چند شرکت دانش بنیان کار می‌کنیم.

وی تاکید کرد: برای همه دستگاه های متولی رشد اقتصادی در استان یک شاخص برای استفاده و همکاری با شرکت های دانش بنیان تعریف شود، چرا که اگر بخواهیم واقعا کار انجام شود باید شاخص داشته باشیم.

رحمتی افزود: جهش تولید بدون توجه به شرکت های دانش‌بنیان و طرفیت مردمی امکان پذیر نیست و اگر بخواهیم به شعار سال جامه عمل بپوشانیم باید به این موضوع مهم توجه کنیم.

استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه در اولویت بندی زنجیره‌های ارزش، دو نوع نگاه عرفی و علمی را می توان مد نظر قرار داد، گفت: برخی از تعابیری که استفاده می کنیم در نگاه علمی حذف خواهد شد و ممکن است با توجه به ماهیت برخی صنایع، تعریف علمی زنجیره ارزش در برخی از آنها مصداق نداشته باشد.

رحمتی تاکید کرد: زنجیره های ارزش و مصادیق آنها باید توسط مدیران کل سازمان ها، بخش خصوصی و اتاق بازرگانی تهیه شود و همه مکلف باشیم که نگاه علمی در این زمینه داشته باشیم.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: ۱۰ رسته انتخاب شده زنجیره ارزش استان نافی مصادیق دیگر نمی شود و موضوع این است که این ۱۰رسته در اولویت همکاری با شرکت های دانش بنیان قرار گیرند.

رحمتی گفت: همه حمایت ها و مزایای استان بر روی زنجیره های ارزش متمرکز خواهد شد و ارائه تسهیلات تولید، اشتغال، تخفیفات مالیاتی و … به این زنجیره ها اختصاص خواهد یافت.

استاندار آذربایجان شرقی با انتقاد از خام فروشی در صنایع مختلف، اظهار داشت: در صنایع مختلفی همچون چرم و مس باید جلوی خام فروشی و صادرات مواد خام گرفته شود و با تولیدات مختلف در این حوزه ها برای استان ارزش افزوده بیافرینیم.

وی در پایان گفت: آیین نامه و دستورالعمل حمایت از زنجیره های ارزش با جمع بندی نهادهای مختلف استان تهیه و تدوین شود تا به عنوان نقشه راه مورد استفاده قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه گفت: زنجیره ارزش یکی از مسایل مهم و مورد تاکید وزارت کشور بوده و شخص وزیر کشور پیگیر این مساله است.

محمد کلامی افزود: زنجیره ارزش جزو معیارهای ارزشیابی عملکرد استان است و رسته های انتخاب شده استان در پرداخت تسهیلات تولید و اشتغال همچون تبصره ۱۸ در اولویت قرار خواهند گرفت.

وی ادامه داد: یکی از اهداف برگزاری جلسات اقتصاد دانش بنیان و زنجیره ارزش، جهت دهی به سرمایه گذاران جهت سرمایه گذارای در رسته هایی است که برای استان ارزش افزوده به دنبال دارند.

اکرم اکبری، دبیر و راهبر طرح توسعه زنجیره های ارزش راهبردی استان نیز گفت: هدف از رنجیره های ارزش، شناسایی حلقه های مفقوده این زنجیره ها و همچنین همکاری با دستگاه های اجرایی برای عملیاتی کردن آنهاست.

دیگر خبرها

  • صندوق‌های توسعه بخش کشاورزی در قزوین تقویت شوند
  • شناسایی ۱۸ ظرفیت جدید سرمایه گذاری در بخش آب استان
  • استفاده از نان کامل در زنجیره تولید نان لحاظ شود
  • اهتمام بانک کشاورزی به حمایت از زنجیره های تامین، با ارائه پلتفرم ها و ابزارهای مالی تعهدی
  • دستور استاندار البرز برای مقابله جدی با زمین‌خواری
  • تکمیل زنجیره تولید در بخش کشاورزی بوشهر از اولویت‌ها
  • تدوین برنامه مشارکت مردم در صندوق توسعه کشاورزی
  • نوسان در تولید مانع صادرات پایدار مرغ شده است
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در آذربایجان شرقی تدوین شود
  • دستورالعمل حمایت از زنجیره‌های ارزش در استان تدوین شود