Web Analytics Made Easy - Statcounter

با نزدیک شدن به ترم تابستان برخی دانشگاه‌ها در این باره برنامه‌ریزی کرده‌اند و تعدادی هم در این باره تصمیم نگرفته‌اند.

به گزارش خبرنگار حوزه آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، همانطور که کرونا بر همه امور اثر گذاشته، روند عادی دانشگاه را نیز تغییر داده است. شیوع این بیماری سبب شده برگزاری ترم تابستان در دانشگاه‌ها با کمی تغییر مواجهه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس تصمیم وزارت علوم؛ به دلیل باقی ماندن دروس عملی برای تابستان، ترم تابستان برای همه دانشجویان اجرایی نمی‌شود.

محمدرضا آهنچیان مدیرکل برنامه‌ریزی آموزش عالی می‌گوید دانشجویان به طور معمول نمی‌توانند ترم تابستان داشته باشند مگر اینکه در سال آخر تحصیل‌شان واحدهایی تا دانش آموختگی آنها به تشخیص دانشگاه باقی مانده باشد، در قوانین و مقررات داشته‌ایم دانشجو به طور معمول در شروع سال تحصیلی می‌توانست دو درس برای معرفی به استاد بگیرد که نیاز نباشد ترم جدید ثبت‌نام کند، الان دو برابر افزایش یافته است بنابراین دانشجویانی که در شرف فارغ التحصیلی هستند با فراغت بال بیشتری می‌توانند ترم تابستان را پشت سر بگذارند.

بیشتر بخوانید:

انتخاب واحد ترم تابستان دانشگاه علم و صنعت از ۳۰ خردادماه آغاز می‌شود/ برگزاری امتحانات در نیمه شهریور

به گفته وی به دلیل اینکه تتمه درس‌های ترم گذشته به ویژه دروس عملی برای تابستان باقی مانده است و دانشگاه‌ها به شدت درگیر برنامه‌ریزی برای اتمام درس عملی ترم جاری هستند، بنابراین به دلیل مشغله‌های دانشگاه‌ها برای همه دانشجویان چنین اتفاقی نخواهد افتاد. منتهی برای دانشجویانی که در شرف فارغ التحصیلی هستند، حداکثر تسهیلات را قائل شده‌ایم.

به همین دلیل دانشگاه‌ها در این زمینه برنامه‌ریزی می‌کنند. براساس برنامه دانشگاه خوارزمی دانشجویان می‌توانند از ۲۴ خرداد ماه تا ۳ تیر ماه برای ترم تابستان ثبت نام کنند.

علی اشرفی زاده معاون آموزشی دانشگاه خواجه نصیر به آنا می‌گوید ترم تابستان به صورت کاملا غیرحضوری برگزار می‌شود و در این زمینه مدیریت خدمات آموزشی در حال انجام رایزنی‌های نهایی با دانشکده مجری بوده و جزئیات لازم به زودی اعلام می‌شود.

برگزاری ترم تابستانی در دانشگاه علم و صنعت

ابوالفضل واحدی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه علم و صنعت در این باره بیان کرد: ترم تابستان برای دروس پرمخاطب در دانشگاه به صورت الکترونیکی برگزار و انتخاب واحد از 30 خردادماه آغاز می‌شود. امتحانات ترم تابستان نیز 10 تا 15 شهریورماه برگزار خواهد شد.

در این میان دانشگاه شریف قصد برگزاری ترم تابستان را نداشت اما با وجود کرونا تغییر رویکرد داده است.

داوود رشتچیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی شریف می‌گوید هنوز تصمیم قطعی برای برگزاری ترم تابستان نگرفتیم چراکه در حالت عادی ترم تابستان برگزار نمی‌کردیم ولی امسال احتمالا برای دروس عملی و آزمایشگاهی ترم تابستان برگزار خواهیم کرد.

بیشتر بخوانید:

هنوز برای ترم تابستان برنامه‌ریزی نکرده‌ایم/ برگزاری ترم تابستان برای دروس عملی و آزمایشگاهی

حسین کریمیان معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز معتقد است این دانشگاه برای نیم سال تحصیلی جاری در ترم تابستان کلاس آ موزشی در سه مقطع تحصیلی برگزار نخواهد کرد.

دانشگاه پیام نور نیز در این میان تصمیم دارد ترم تابستان برگزار کند. مرتضی محسنی معاون آموزشی دانشگاه پیام نور از برگزاری ترم تابستان توسط این دانشگاه خبر داد و گفت: ثبت نام از اواسط تیرماه انجام خواهد شد.

تعدادی از دانشگاه‌ها نیز در این زمینه هنوز برنامه‌ریزی قطعی انجام نداده‌اند و قصد دارند بعد از برگزاری امتحانات ترم جاری برای ترم تابستان تصمیم‌گیری کنند.

انتهای پیام/4040/

منبع: آنا

کلیدواژه: دانشگاه امیرکبیر دانشگاه خوارزمی ترم تابستان برگزاری ترم تابستان معاون آموزشی برنامه ریزی دانشگاه ها دروس عملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۶۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با هدف اشتغال دانشجویان

مهدی شهبازی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در نشست خبری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با اشاره به جشن ۹۰ سالگی دانشگاه تهران بیان کرد: دانشگاه تهران وظیفه پیگیری این سنت دانشگاهی را بر عهده دارد که با آموزش عالی نوین پیوند خورده است. 

او گفت: ۹۰ رویداد بزرگ در سال جاری در دانشگاه تهران برگزار می شود که یکی از رویدادها برگزاری نمایشگاه کار از ۲۱ تا ۲۳ خرداد است، هدف دانشگاه از برگزاری این نمایشگاه تکمیل چرخه مهارت، آموزش و اشتغال است. 

شهبازی با تاکید بر کسب مهارت‌های تخصصی توسط دانشجویان، مطرح کرد: در ترم جاری استقبال خوبی از درس یادگیری تجربی شد و نمایشگاه پیش رو نمایشگاهی است که ظرفیت ها را برای ذی نفعان امر پررنگ تر خواهد کرد، نماینده شرکت ها و صنایع در این نمایشگاه نیازهای خود را اعلام می کنند تا دانشجویان جذب بازار کار شوند. تلاش می کنیم با برگزاری اردوهای مهارتی علاوه بر ایجاد فضای تفریحی و شاد، حتما دانشجویان را از نزدیک با صنایع آشنا کنیم. 

او تاکید کرد: پیشنهاد می کنیم که وزارت عتف برگزاری نمایشگاه کار را به منظور تقویت بیشتر ارتباط صنعت با دانشگاه در تمام مراکز آموزشی و دانشگاه ها جدی بگیرد. 

در ادامه، فرشته امین، مدیر کل اداره مهارت دانشگاه تهران و دبیر علمی دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با بیان اینکه، بحث انتخاب جذب نیروی انسانی یکی از موضوعات مهم سازمان ها و منابع انسانی است، اضافه کرد: سازما‌ن‌ها قصد دارند نیروی متعهد متخصص و با انگیزه برای خود جذب کنند، از طرفی یک دغدغه مهم برای دانشجویان، پیدا کردن شغل مناسب مرتبط با رشته تحصیلیشان است.

او بیان کرد: امسال هم مانند سال گذشته دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران را برنامه ریزی کرده و اجرا می‌کنیم. در سال گذشته بیش از صد سازمان داخلی، بین المللی و دانشگاهی در نمایشگاه کار حضور داشتند و بیش از ۱۰ هزار دانشجو در این نمایشگاه و کارگاه های آن شرکت کردند.

امین گفت: بعد از نمایشگاه سال گذشته، ارزیابی انجام دادیم و خوشبختانه در زمینه های مختلف اتفاقات خوبی شکل گرفت.

او با اشاره به شعار امسال که شبکه سازی با بهترین‌ها برای ساخت آینده است، گفت: ایجاد کنسرسیوم بین سازمان ها برای تبادل نیروی انسانی و دانش، دستاورد سال گذشته است.

امسال ارزیابی خاص تری روی سازمان هایی که تمایل دارند در نمایشگاه باشند خواهیم داشت.

دبیر نمایشگاه کار دانشگاه تهران با اعلام اینکه ثبت نام کارجویان و کارفرمایان برای حضور در نمایشگاه از امروز آغاز خواهد شد، مطرح کرد: ملاک ما برای حضور سازمان‌ها این است که اعتبار لازم را داشته باشند و فرصت‌های شغلی متنوع ارائه بدهند.

او همچنین از افتتاح اداره کل مهارت خبر داد و گفت: اولین دانشگاهی هستیم که با چنین عنوانی اداره‌ای را راه اندازی کرده ایم. قصد داریم با ایجاد این اداره کل و برنامه های متنوعی‌ که طراحی و تدوین می‌شود بتوانیم به دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و نسل جوان در کسب مهارت و تخصص و اشتغال کمک بکنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • تعطیلات مدارس در تابستان باشد یا بین دو نیمسال تحصیلی؟
  • برگزاری کارگاه آموزشی سبک فرزندپروری با رویکرد اسلامی
  • ارتقای سطح کیفی آموزش به دانشجویان با تبیین اهمیت یادگیری عمیق
  • برگزاری دومین نمایشگاه کار دانشگاه تهران با هدف اشتغال دانشجویان
  • برگزاری دوره آموزشی زیست عفیفانه در مشهد
  • برگزاری ۹۰ رویداد در نود سالگی دانشگاه تهران
  • نمایشگاه کار دانشگاه تهران برگزار می‌شود
  • ما نخبه نیستیم، عدالت آموزشی در اغماست! / سهم ثروت برای قبولی در رشته‌های پرطرفدار چقدر است؟ +فیلم
  • آمادگی دادگستری شاهرود برای تعاملات آموزشی و پژوهشی با دانشگاه آزاد
  • برگزاری ۷ طرح ملی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر