Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بخش مطالعات دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی گفت: ۵۵.۴ میلیون تن توسط ۵۴ شرکت پتروشیمی در سال ۹۸ تولید شده است که حدود ۸۰ درصد ظرفیت اسمی پتروشیمی‌ها است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری برنا، محمودی، رئیس بخش مطالعات دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی، در اولین کنفرانس بین المللی لوله های پلی اولفینی گفت: فعالیت های تنظیم بازار، مطالعات و پشتیبانی توسط دفتر صنایع تکمیلی پتروشیمی صورت می گیرد که مهم ترین آن ها فعالیت های قیمت گذاری، کنترل عرضه و تقاضا در راستای تنظیم بازار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: قیمت گذاری محصولات پتروشیمی از طریق بررسی قیمت های بین المللی و محاسبه آن با ارز نیمایی اعلام می شود.

محمودی با اشاره به مسائلی که در بازار محصولات پتروشیمی وجود دارد، گفت: اگر رقابت بالایی در بورس کالا برای محصولات پتروشیمی صورت بگیرد، دلایل آن بررسی شده و تلاش می شود که چنین مسائلی رفع شود.

او در خصوص مدیریت عرضه در بازار نیز گفت: برای عرضه محصولات پتروشیمی ها کف عرضه تعیین می شود و واحدهای پتروشیمی باید به این کف عرضه پایبند باشند.

محمودی افزود: اقدام دیگری که در راستای کنترل عرضه انجام می شود این است که صادرات پتروشیمی ها کنترل می شود و این مجتمع ها در ابتدا باید بازار داخل را تامین کنند.

رئیس بخش مطالعات دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی ادامه داد: همچنین ارتباط مطلوبی با مدیریت تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی برقرار است و اگر نیاز بالایی به گرید خاصی وجود داشته باشد، زمینه های تولید آن ایجاد می شود.

محمودی تصریح کرد: در بخش کنترل تقاضا، بازار به طور مستمر صورت می گیرد و رقابت ها بررسی می شوند. علاوه بر این طرح افق و برنامه ای برای گرید بندی شرکت های مصرف کننده در حال اجرا است و اجرایی شدن این طرح ها می تواند قدم مناسبی برای کنترل تقاضا باشد.

رئیس بخش مطالعات دفتر توسعه صنایع پایین دستی پتروشیمی در خاتمه اظهار کرد: همچنین در راستای مدیریت بازار اقداماتی برای ایجاد ارتباطات مستمر با تشکل های مرتبط صورت می گیرد که شناخت بهتری نسبت به فرایندهای موجود در بازار ایجاد شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پتروشیمی محصول پتروشیمی محصولات پتروشیمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۸۷۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد

مرتضی شاهمیرزایی  بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

وی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد، ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: آن دسته از مجتمع‌های پتروشیمی‌ که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.


معاون وزیر نفت با بیان اینکه باید با رفع موانع و چالش‌های تولید، زمینه استفاده حداکثری از ظرفیت‌های موجود فراهم شود، اظهار کرد: ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • سامانه روستا بازار در اردبیل راه‌اندازی شد
  • برنامه قطعی وزارت نفت خاموشی فلرها در پارس جنوبی است
  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از مرز ۱۰۰ میلیون تن عبور خواهد کرد
  • صادرات محصولات پتروشیمی یک میلیون تن افزایش یافت
  • شش الزامی که خریداران سرخابی‌ها باید رعایت کنند
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • رشد بورس با افزایش تولید خودرو و صادرات محصولات پتروشیمی
  • افزایش ۸درصدی تولید محصولات پتروشیمی در شستان/سهم ۱۱درصدی از کل صادرات صنعت پتروشیمی
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل
  • تکمیل زنجیره ارزش، گلوگاه «جهش تولید» در صنعت پتروشیمی است